There are no ads, please add some


Opstellingen FC Groningen – Ajax

Eerste Paasdag, een mooie dag om FC Groningen te verslaan en aansluiting te houden bij psv. Op 20 augustus van vorig jaar ontvingen we de Groningers en  versloegen we ze met 3-1. Het zou prettig zijn als we met gelijke cijfers vanmiddag weer huiswaarts kunnen keren en de Groningers ‘bevend’ achter kunnen laten. Joel Veltman staat weer opgesteld en draagt de aanvoerdersband.  Voor deze wedstrijd heeft scheidsrechter Kevin Blom zich van de paasbrunch weggerukt om de wedstrijd, die om 14:30 uur begint, in goede banen te leiden.

Opstelling FC Groningen: NNB

Opstelling Ajax: André Onana;  Rasmus Kristensen, Matthijs de Ligt, Jo el Veltman, Nico Tagliafico; Donny van de Beek, Lasse Schöne, Hakim Ziyech; David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Justin Kluivert


Gerelateerde posts

215 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Velman………… Veltman………. Veltman………. Deze man mag NOOIT meer in de basis van Ajax staan..

 2. JohnDoe77

  Doei Joël; mooi voorbeeld weer als “aanvoerder”. Lekker tot einde van het seizoen op de bank graag!

 3. Prinsengracht

  Dit was de laatste wedstrijd voor Ajax van Veltman. En hopelijk ook van Ten Hag.

 4. Iamsterdam2015

  Hahaahhhahjaaj zie je?!? Je kan veltman beter kwijt zijn dan scoor je tenminste haha

 5. Codilo

  Ik zit dit te lezen allemaal , is weer kut wat ik lees. Net als tegen vitesse, ( roda wint van vitesse) mis dus weer niks. TH op rotten en Sar ook

 6. JohnDoe77

  Hunter houdt de droom levend en Ten Hag heeft wederom laten zien er geen reet van te begrijpen! Weer starten met Veltman, weer lang wachten met wisselen, ploeg weer niet scherp, weer wisselen in de 89e minuut…. Misschien moet je dit vak elders leren Ten Hag! Doei Sar, vergeet niet je bonus over het eerste kwartaal mee te nemen!

 7. vak411

  hmmmmm nu weet ik hoe het voelt om psvee-er te zijn. 90 min kut en toch 3 punten…

  1. Yindi

   Ten Hag zal zeggen dat ze te hoog in de concentratie zaten. Of hij geeft weer gewoon het team de schuld!!!!

 8. JohnDoe77

  Wat een dom commentaar ook van die Veltman. Hij wist dat hij een risico nam met de tweede overtreding… Maak die dan niet! Je stond op de helft van de tegenstander slappe zak!

 9. Forever nr14

  Nou word het nu eens tijd om die Ten Hag dr uit te kegelen en dat ie die Veltman meeneemt.
  Tis toch om je kapot te schamen, volgende week 4-0 aan de broek daar.
  Bah wat een schande deze wanvertoning

 10. EugAjax

  Veel stress hier in laatste 2 uur, ik zie het zo. Er zijn hogere machten bezig Ajax alsnog kampioen te maken voor Appie#34e! Er is geen andere verklaring dan dat voor de 3 punten van vandaag.
  Ik neem aan dat Overmars, de man achter ontslag Keizer en Bergkamp, wat minder positief word bejegend hier. Want die Ten Hag dat is niks en word niks
  Rest mij nog even een De Mosje te doen.
  AZ-PSV 2-0
  PSV-Ajax 1-3 succes boeren met verdedigen van 1 schamel puntje in laatste 3 wedstrijden tegenover super lucky Ajax
  34e@Appie coming up
  BR je riep het laatst nog
  HET KAN NOG STEEDS😄👍🏆⚽️⚽️⚽️

  1. Ajax1958

   Mafkees. Beetje proberen te scoren en populair doen over de rug van Nouri. En dan nog je de Mosje, ben je wel lekkker bij je paasei? AB ,Indojood, een paar anderen en ikzelf hebben gezegd, dat we geen kampioen gingen worden, gewoon omdat we al een paar jaar de Cruyff filosofie hebben verlaten en daar plukken we nu de vruchten van. “ Het kan nog steeds” , je bent echt niet lekker!

   1. EugAjax

    Ajax1958 wat is je probleem man? Met het kan nog steeds refereer ik aan een uitspraak van br nav 5–0 van Willem II. Dus waar bemoei jij je mee. De Mos zijn berekeningen komen nooit uit dus dat was cynisch en ik heb dus ook minimaaal vertrouwen erin. Dus again waar bemoei jij je mee. En mbt Nouri. In dit soort gebeurtenissen komen er nog weleens onverklaarbare dinngen in de sport voor als zijnde voorestemd. De overwinnning van gister was zzoiets onverklaarbaars en vandaar die opmerking.l
    Dat was juist als mooi bedoeld, dus waar bemoei jij je mee.
    En als laatste als AZ wint van PSV gaan we het wel redden, echter AZ wint historisch nooit van PSv. Maar misschien wil die hogere macht het wel een keer.

    1. EugAjax

     Er staat letterlijk “BR je riep het laatst nog, het kan nog steeds”
     Ik had cynische De Mos grap al eens eerder gemaakt en uitgelegd.
     En mbt dromer zijn ja laat mij toch. Gister werden we volledig weggespeeld en opeens toch drie punten toen mmoest ik aan hogere machten in sport denken…maar eens wsl blijft de een en dezelfde nachtmerrie waar we sinds trainingskamp Oostenrijk inzitten.

 11. -buitenkantje rechts-

  Boodschap aan Overmars: Veltman verkopen teab.. Zeefuik terug halen.. Op zoek naar een trainer die èn geen vriendje van je is èn Ajax DNA heeft.
  Wat een wanvertoning.. Verder van het Ajaxvoetbal kan je niet verwijderd zijn. Dan had je nog beter Keizer het seizoen kunnen laten afmaken.

 12. Forever nr14

  Klote Ten Hag, slapzak eerste klas, totaal geen inzicht een feeling van het trainerschap!
  Veltman!!!! Dit is toch niet meer te hebben zeg! Kan iemand hem tegen zichzelf in bescherming nemen. Het word met de week lachwekkender dit

 13. Kingkong

  Het was weer huilen met de pet op ten hag koop een goede bril en lul niet zo stom.

Reageren is niet mogelijk.