Jong Ajax verliest opnieuw thuiswedstrijd

Jong Ajax heeft vrijdagavond opnieuw een thuiswedstrijd verloren. De ploeg van trainer Reiziger ging met 0-3 onderuit tegen Jong Psv. In de eerste helft hadden de Ajacieden een overwicht maar het doelpunt viel na een half uur aan de andere kant. Trainer Michael Reiziger stuurde in vergelijking met de vorige verloren wedstrijd tegen Jong AZ een compleet nieuwe voorhoede het veld in. Ché Nunnely, Kaj Sierhuis en Dennis Johnsen moesten doen wat tegen de Alkmaarders werd nagelaten, namelijk scoren. In de tweede helft konden ook deze spelers geen potten breken en liep de tegenstander uit naar een 0-3 overwinning. Omdat ook NEC verloor bij FC Eindhoven (met 3-2) werd Fortuna Sittard de lachende derde. De Limburgers zegevierden ruim bij Almere City en hebben nu een punt voorsprong op Jong Ajax en NEC.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Sidoel, Doekhi, Bergsma, Lartey Sanniez, Matusiwa (66. Jensen), Bijleveld, D. de Wit, Nunnely (73. Dekker), Sierhuis (60. Flemming), Johnsen

Bron: Ajax.nl

Related posts

33 Comments

 1. Ajax 1

  Wedstrijd niet gezien, maar de aanstormende talenten verliezen dus 0-3 van psv. Aan het verslag te zien was dat terecht?

  1. De Ajacied

   Nou ik ben het niet geheel eens met het verslag, Ajax was de betere voetballende ploeg.
   Alleen dat vieze counter voetbal dat spelen die boere ja,
   En waar gaat het om……
   Juist om de punten en die heeft Jong Ajax weer geen gepakt.
   ❌❌❌

 2. Ajax 1

  Wedstrijd niet gezien, maar de aanstormende talenten verliezen dus 0-3 van psv. Aan het verslag te zien was dat terecht? Gelukkig vond cruijff dat je jeugd niet hoeft te laten winnen. Op weerstand spelen en er hoeven uiteindelijk maar drie echte goede tussen te zitten. Sierhuis in ieder geval, de anderen weet ik nog niet.

  1. Litmanen

   Gedeeltelijk gezien.
   Ben blij dat Dolberg weer fit is. Huntelaar schijnt dat nog niet te zijn.
   Dan zal Sierhuis wel bij de selectie zitten.

   1. Mr Ajax

    Dolberg terug en ajax volgend seizoen kampioen en halve finale Cl dan vergeten we dit allemaal hopelijk heel snel

 3. De seijs

  Het gaat even niet lekker met jong ajax de laatste tijd. Een tijdelijke dip?

 4. theomar

  Wat is er met AJAX aan de hand? Het eerste wordt geen kampioen (Dat is al verprutst). Jong AJAX gooit er met de pet naar. Verdienen ze niet genoeg om hard achter de bal aan te lopen?

 5. jood84

  al worden ze kampioen.. ze kunnen nooit in de eredivisie komen. nu is het meer leren om te gaan met een nederlaag

  1. Moosie

   Wel een typerende nederlaag ouwe ze lopen als kleine jongens in de val en de opbouw is zo traag dat de voorhoede nooit uit de dekking of in de diepte het is vangalisme op zijn traagst

 6. -buitenkantje rechts-

  Tempo..tempo..tempo..
  Met deze coaches komt onze jeudg niet verder.. gunfactor..vriendjes.. speelt de hoofdrol. Waarom is e niemand die d jeugd voorhoudt wat het werkelijk inhoudt om met de top mee te kunnen doen.
  Men heeft d lijn JC verlaten en komt tussen nu en 3 jr achter de feiten.. AJAX KOMT TEKORT!

  1. Peter kopsterk

   Het zou ook kunnen zijn dat ze wekelijks met andere spelers spelen. Dan krijg je in feite nooit een ingespeeld team.

  1. Yindi

   Moosie, na topic over KJH geen bijdrage meer van AB hier. Ban gekregen of weet jij dat ook niet. Zou jammer zijn.

   1. Moosie

    Hey Yindi AB heb zichzelf buitenspel gezet omdat hij niet langer zich kon inhouden en dat een heel groot gedeelte van het forum niet gunde.
    Hij leest wel mee net als Indo maar reageert niet meer.
    ik heb met beide goed contact via de mail.
    Je kunt proberen off-topic een emailadres plaatsen over het algemeen laten Fred en Henk dat wel staan.
    Het is heel jammer want de man zit al jaren hier op het forum maar het is niet anders ik zal zijn directheid missen net als dat ik de gesprekken met Indo hier op het forum.

    1. Yindi

     Thanks Moosie, ja haha AB is beetje een heethoofd volgens mij. Er zijn er hier die hem soms zowat laten ontploffen. Had soms ook wat moeite met zijn (te) scherpe reacties maar los daarvan vond ik wel zijn bijdrage op voetbal gebied kwalitatief goed. Beter althans dan van de meeste hier. En hij heeft humor. Jammer, maakt het forum toch minder interessant en bovendien is het “koren op de molen” voor diegene waarmee hij altijd in de clinch ligt/lag.

     1. Moosie

      Ja maar die 2 hebben zichzelf gediskwalificeerd En ik hoop dat het een beetje leuk blijft maar.nu zijn ze blij laat ze lekker blij zijn.

     2. Moosie

      ik ga sws met Indo en nog een paar een groepsapp op whatsapp doen daar mag op 2 na van mij iedereen lid worden maar Indo is de baas ?

     3. jood84

      ik denk hetzelfde HURBIE. het is niet meer voor de supporters/fans maar voor de gekken die wat mogen roepen

     4. Moosie

      ik snap de redactie ook wel je gaat ervan uit dat je voor dezelfde club bent en het dan juist vaak gezellig is maar hier is sprake van bv echt haat bij 1 persoon en totale stupiditeit bij de ander en normaal kunnen we wel leuk lullen over de club en heb je ook discussies maar dan zonder die 2 en dat werkt wel.
      Als je nou gewoon met elkaar en iedereen anders dan hun hier nog normaal kon praten zonder dat hun er op reageren bij mij , dan scheelde dat al heel wat, maar ze laten geen mogelijkheid onbenut om heel hypocriet te reageren op mij.
      Daar komt bij dat Indo nu buiten de boot valt want zolang hun zo doorgaan met hun gedrag komt hij niet of nauwelijks op het forum.
      Tis jammer want we zitten met bijna z’n allen al jaren hier op de site Indo en AB zijn echt al jaren lid en actief geweest.
      En het zijn van een Cruijffiaan is iig beter dan het zijn van een vergalist ,maar das logisch.

    2. Moosie

     zal ik doen begin volgende week weet ik vast meer dan drop ik wel weer een emailadresje

 7. Zlatan4ever

  Ik ben het met Peter Kopsterk eens, te veel wisselingen in het team iedere week. In een oefenwedsrijd kun je heel de voorhoede vervangen maar toch niet “ om het echie “ ?

 8. a.p.

  jammer mannen, maar 0-3 is wel een beetje veel. Nu straks in 040 door Ajax 1 er ook maar 0 – 3 van maken. Succes eerst morgen in Groningen

 9. Koning Haarms Wolfs

  Ajax is kapot aan het gaan, lijkt het wel. Te veel ego’s in de organisatie, te veel geld op de bank, te weinig kwaliteit op het veld en op het veld te weinig gogme en inzet. Deze lijn lijkt zich door te zetten in deze eens zo mooie, roemruchte club.

  1. Yindi

   KHW, er staat genoeg kwaliteit op het veld. Meer dan bij elk ander team in de ED. Inzet zou beter kunnen, althans 1,5 uur lang en niet maar een half uurtje. We worden niet echt verwend dit jaar! Maar ja, volgens ten Hag zijn we dominant!!!

   1. Koning Haarms Wolfs

    Kwaliteit is ook een stukje sluwheid….gogme. Dat ontberen ze nagenoeg allemaal. Op papier hebben we het beste team, dat klopt. Tja, dominant…..dat is mijn hond ook en ook die verliest van twee kietelende kleuters ?

 10. AFCA my World

  Heel Ajax doet zijn best om geen kampioen te worden,ik kan nu ook al niet meer genieten van jong waardeloze bedoening allemaal, wanneer komt de flair terug ? ⚽️

Comments are closed.