Ajax meldt zich met bod van 7,5 miljoen opnieuw voor Magallán

Ajax gaat zich opnieuw melden bij Boca Juniors voor een eventuele overname van Lisandro Magallán. In oktober bracht Ajax tevergeefs een bod van 4,5 miljoen uit op de 24-jarige verdediger maar dat is volgens Tuttomercatoweb verhoogd naar 7,5 miljoen. Met het aantrekken van Magallán lijkt Ajax snel te willen reageren op en naderend vertrek van een aantal verdedigers. Nick Viergever, Mitchell Dijks en Joël Veltman zullen naar verwachting Ajax gaan verlaten.

Bron: Tuttomercatoweb

zie eerdere berichten:

17-01-2018 Magallán wijst aanbod Ajax af en blijft voorlopig bij Boca Juniors
12-01-2018 Magallán nog steeds hoog op verlanglijstje Overmars
09-11-2017 ‘Ajax brengt bod van vier miljoen uit op Argentijnse verdediger Magallan’
25-10-2017 ‘Boca Juniors wijst bod Ajax van 5 miljoen dollar op Magallán af’

Related posts

67 Comments

 1. Yindi

  Denk dat we genoemde spelers niet hoeven tegen te houden. Maar als de Ligt vertrekt vd zomer dan lijkt die Magallan wel een optie.

  1. jood84

   het is zeker handig om alvast te anticiperen op het vertrek van andere spelers ?

   1. De Ajacied

    Als dit idd een goeie versterking is dan moet je idd snel handelen en dan kan Overmars de portemonee trekken,
    Dus gas op die lollie
    ❌❌❌

    1. Ajax 1

     Geen idee of het een goede versterking is. Is weer afwachten. Maar ik ben blij dat er gehandeld wordt en dat we straks in voorronde cl niet met een half elftal staan weer.

  2. nick-afca95

   Nou ik heb mn speurwerk weer gedaan. Veltman word vaak bekritiseerd door zijn lengte en snelheid. Deze gast is net zo klein en misschien wel langzamer als Veltman. Kan je beter Veltman op die positie zetten…. waarom ze hier 7,5 miljoen voor over hebben is voor mij een raatsel…..

   1. AB AjaxBarcelona

    Twee keer verhuurd aan middenmoters. Geen international. Geen interesse op 24 jarige leeftijd van andere clubs en deze speler moet een betere zijn dan we zelf hebben rondlopen. Dan heeft Ajax dus bagger achter de hand uit eigen opkeiding. Fijn dan.

    1. ajaxrules

     basisspeler van Topteam Boca uit argentinie, het is niet realistisch dat ajax de steunpilaren van boca juniors, of palmeiras kan weghalen, dus een nuttige redelijk ervaren kracht bij een team als boca is voor ajax al een kleine stunt als ze die kunnen strikken zeker in die leeftijdscategorie.

     1. nick-afca95

      Kijk ik ben met je eens dat Boca in Argentinie een hele grote club is, maar dat wil niet zeggen dat elke speler van hun een aanwinst is voor Ajax. Voor een trage centrale verdediger die net 1,80 is vind ik 7,5 miljoen best een hoop geld. Helemaal als je nadenkt dat doorverkopen van zo’n beperkte speler erg lastig word. Kijk maar naar Veltman. Die is te traag als back en te klein als centrale verdediger.

   1. Litmanen

    Nee zeker niet. Op Dijks na allemaal basisspelers in het elftal van Bosz…….
    Maar een half elftal.

    1. jood84

     ja in jou ogen zijn het allemaal toppers Litmanen. dat weten we ondertussen wel. gelukkig heb jij geen functie binnen Ajax, want dan zouden we snel degraderen

     1. Bakkie

      Precies, jood84. Dit argument heb ik al zo vaak gehoord. Omdat ze onder een trainer in de basis stonden zijn ze goed. Veltman was beter dan Tete, omdat hij in de basis stond onder Bosz en Keizer.
      En kijk wie er nu in het NL-elftal speelt en wie er nooit meer het oranje shirt zal dragen. Doorselecteren dus!

     2. Litmanen

      Degraderen? Volgens mij stonden we met die gasten in een Europacupfinale!
      Er stond een elftal. Dat is meer dan een verzameling zaal voetballers.

      Volgend jaar Schone, VdBeek en Frenkie. Eindelijk weer een Ajax-middenveld.

      Nou maar hopen dat Hakim een goed WK speelt. Brengt hij tenminste nog iets op.

     3. Ajax1958

      Yep, maakt hij het verlies op Veltman tenminste goed (als we die uberhaupt kwijtraken)

     4. AB AjaxBarcelona

      Ik hoop nog altijd op een wijs man binnen Ajax die Hakim kan overtuigen nog minimaal een jaar te blijven. Ik geniet zo van die man, die techniek, balaanname, overzicht. Dieman heeft gewoon alles waar je als Ajax supporter voir naar het stadion komt. Als de spelers om hem heen nu ook eens meer bewegen, slimmerlopen dan wordt zijn rendement echt zo hoog. Ik hoop dat Frenkie dezelfde klasse krijgt maar Ziyech is gewoon speciaal. Speciaal in zijn spel, speciaal in zijn karakter. Een speler naar mijn hart.

     5. Litmanen

      1958, verlies op Veltman? Kind van de club, eigen opleiding.
      Van mij mag hij transfervrij vertrekken en een goede financiële slag slaan.
      Hij heeft genoeg bijgedragen aan gewonnen schalen en Europese wedstrijden.

      Younes, voor praktisch nul centen overgenomen. ook belangrijk geweest.

      Ziyech, tja, niks gewonnen met Ajax dus uiteindelijk rendement: -7 miljoen…..
      Moet dus minstens 7 miljoen gaan kosten. Benieuwd welke topclub het met hem gaat aandurven.
      In het buitenland zien ze ook de tv beelden met al zijn gebaartjes.

     6. Ajax1958

      ? Worden mijn reacties gebakken hier? En dat terwijl ik heel correct ben! Zal het iets anders formuleren: In Veltman is genoeg geinvesteerd , lees opleiding. Wanneer een speler Ajax verlaat, wil men daar een vergoeding voor en omdat een Ajaxspeler een “speciaal etiket” heeft, levert het meestal nog een aantal extra miljoenen op. Dat zie ik bij Veltman niet gebeuren. Wat betreft je commentaar op de Ligt vorig jaar, daar blijf ik volledig achter staan. Dat was gewoon misselijk , om een jongetje van 17 net 18 de schuld te geven van verliespotten. Jonge spelers mogen/ moeten fouten maken om beter te worden.

     7. Litmanen

      1958 ik heb De Ligt niet afgebrand vorig jaar, maar hij heeft een aantal fouten gemaakt die punten hebben gekost. Kijk even terug bijv. Excelsior-Ajax.
      Toen hij ook in Oranje een beslissende fout maakte heb ik gesuggereerd dat het handig was om heel voorzichtig om te gaan met zo’n talent en hem even op de bank te houden.
      Dat was toen mijn mening en dat zou ik nu opnieuw zeggen.

      Vergis je niet, niemand kon toen weten dat die jongen mentaal zo verschrikkelijk sterk zou zijn. Ik niet, maar jij ook niet.

      Klaassen mocht voor een zacht prijsje weg vanwege zijn verdiensten. Aangezien Veltman hier wekelijks en in het stadion wordt afgebrand gun ik hem een vrije transfer.
      De opleidingskosten worden wel gedekt door de winstpakker Sanchez van vorig seizoen.

     8. Ajax1958

      Hetzelfde ben je nu met Kluivert aan het doen. Jonge spelers moeten fouten maken om te leren en beter te worden, maar laat maar, dit wordt een welles nietus spel. De meeste hier weten beter.

     9. -buitenkantje rechts-

      Je merkt aan de commentaren van Litmanen dat hij kijkt vanuit keepersstandpunt.. Vanuit het tegenhouden. Totaal niet des Ajax en Cruijff trouwens.. Litmanen past bij een ploeg als Inter..MU..Atletico..PSV

     10. EugAjax

      BR, ik heb bakkie teveel op???lekker die Afligem tripple hahaha. Maar iets klopt er niet in je commentaar hier. Litmanen is hier bijna de enige die EN Bosz mega goede trainer vind, dus zeer aanvallend, en die Bosz verdedigt in zijn keuzes voor ALLE spelers, dus incl de verguisden a la Veltman, Younes en Sinky..
      Je kan dus veel over Litmanen zeggen maar niet dat hij verdedigend denkt doordat hij keeper is geweest hahaha. Moet ik wel lachen, want ik zie je bijdrage als EN humor EN ik ben zelf ook keeper geweest hahaha. Niks mis mee met doelmannen, hoewel Vvan Eugelen? Hahaha ja dat dan weer wel.

      Overigens ben ik benieuwd naar mening van ALLE Ajacieden hier ovver volgende…..
      Sar en cs heeft vorig jaar vaak Cruijff nog betrokken bij beleid etc….in mijn optiek werden veel super Cruijff aanhangers a la indojood daar helemaal gek van, kan ik me herinneren. Nu zit ik op Linked In en daar ben ik gekoppeld aan Cruijff Institute en oa manager Cruijff zaken, mevr Tate.
      Lees onderstaande en dan ben ik echt benieuwd, maar dan ook echt wat jullie allemaal ervan vinden. Vooral stuk over Europese finale, en drie internationals tussen 18 en 19 jaar……..is dit politiek spel van Cruijff management, aangezien Johan zich terug trok omdat hij, terecht of onterecht boos was. Of vinden jullie de ‘claim’ terecht?

      Die ‘claim’ word gebruikt als succes verhaal naar toekomstige samenwerkingsverbanden van clubs en of federaties.

      Oordeel zelf hier komt het (om te bewijzen dat het geen sarren is ga ik op geen enkel antwoord in, ik ben slechts echt maar dan ook serieus benieuwd hoe de gemiddelde Ajax supporter er over denkt. Dit was in Spaans geschreven aan alle evt geinteresseerden..

      “Cruyff Football helpt professionele voetbalclubs en nationale federaties om aantrekkelijk voetbal te spelen, spelers van eigen bodem te produceren en duurzame voetbalstrategieën aan te nemen, waardoor ze de officiële erfgenaam zijn van het voetballegaat van Johan Cruijff.
      Voordat hij overleed, vroeg Johan zijn zoon Jordi om door te gaan met de voetbalnederzetting van de hand van de voormalige Nederlandse internationale voetballer, Wim Jonk.
      Jonk, onder leiding van Johan, hervormde het formatieve voetbal van Ajax in Amsterdam. Het resultaat van dit “Cruyff Plan” had zijn vruchten in 2017 toen Ajax de finale van de Europa League bereikte met het jongste team dat ooit een Europese finale speelde. Bovendien maken drie van deze spelers momenteel deel uit van het Nederlandse nationale team met slechts 18 en 19 jaar.
      Cruyff Footbball is geïnteresseerd in duurzame partnerschappen met clubs en
      federaties die de sportieve en economische waarde van training en een speelstijl begrijpen die fans vermaken en die bereid zijn om de Cruyff-filosofie te implementeren”

     11. Litmanen

      pfff, komen de Cruijff kenners weer.
      Ik mag weer mijn eigen mening niet geven. En als jullie geen argumenten meer hebben dan komen jullie weer met Johan aan, want die wist het allemaal wel.
      Buiten dan dat hij alle verkeerde mensen op de verkeerde plekken had neergezet.
      Maar ja, dat lag aan al die mensen, niet omdat de mensenkennis van Johan niet zo ver reikte.
      Ga zelf eens nadenken zonder bij elk argument op te voeren dat ik niet in de geest van Johan denk.
      Wordt wakker.
      Er is bij Ajax niemand meer die in de geest van Johan denkt.
      Kijk naar Barça, zelfde verhaal. Diep respect voor Johan, maar ook daar doen ze niets met zijn gedachtegoed.

     12. -buitenkantje rechts-

      @ Litmanen Joh.. wat heb jij het toch zwaar hier zeg! Poehpoeh.. “mag mn mening niet geven hier” Lekker comfortabel in je slachtofferrol Litmanen? Vervolgens niks over wat Eug schrijft, maar wel weer even Cruijffaanhangers in een hoek zetten.
      @ Eug.. Kijk nasr de commentaren van Litmanen op spelers.. Veltman (verdediger).. Sinky (verdediger).. Younes wordt door L geroemd om zijn verdedigende werk, niet het aanvallende werk. Wat logischer zou zijn aangezien he een aanvaller is… Ziyech wordt door L wekelijks gekraakt vanwege balverlies en vrije trappen. Niet geroemd door L vanwege zijn fabelachtig balgevoel, inzicht en passen.. Kluivert wordt gekraakt, omdat hij niet zou meeverdedigen.. Alles vanuit een vededigende visie met oogkleppen. Dat irriteert.. kan me ook niet voorstellen dat Litmanen kan genieten van een pot voetbal.

      Dan over de foundation..
      Ajax heeft zich ooit gecommiteerd aan het plan Cruijff.. Onder Jonk en Bergkamp zijn toen met name in de jeugdopleiding zaken fundamenteel anders aangepakt. Daar plukken we nu indedaad de vruchten van met bv Kluivert en De Ligt.. Om de finaleplek op te eisen is belachelijk. Daar hadden we een trainer en bepaalde spelopvatting en een grote dosis mazzel bij nodig. Maar ben ervan overtuigd dat de jeugdopleiding DE levensader van Ajax is.. Daar zouden alle grote investeringen naartoe moeten gaan. Niet in een Orejuela, Cassierra, Kristensen en aankopen O19..

     13. EugAjax

      BR, ik ben eens met je verhaal over foundation. Mbt Litmanen. Ik kan natuurlijk niet voor hem spreken. Maar ik vermoed dat hij die dingen schrijft omdat hij ook trainer is en niet omdat hij doelman is geweest. Ik weet wel bijna zeker dat Litmanen geniet van spelers met exceptionele kwaliteiten, hij zal ook zeker genieten van Ziyech. Dat doet elke voetbal en dus Ajax liefhebber. Zijn commentaar ligt vaak op ander vlak en ook bij vele balverlies. Ik zag bijv Beek in Oranje beter spelen dan bij Ajax, kan ik persoonlijk niet los zien van vele balverlies. Maar goed jullie grootste verschil in mijn optiek is dat jij zou de beste elf spelers opstellen om zo het beste team te krijgen. Litmanen zal altijd OOK spelers opstellen die andere of beter laten functioneren en of team beter laten functioneren. Dat lees ik als grootste verschil in jullie visie.

      Hoe dan ook, wat mij betreft persoonlijk vind ik dat mooie discussies. Veel van te leren en neem ik mee als ik dan weer naar een wedstrijdje ga kijken.

     14. Litmanen

      Eug. Kijk naar het tijdstip van.plaatsing.
      Ik gaf geen commentaar op jouw bijdrage.
      Ik ben inderdaad een trainer die voor het beste team kiest.
      Mijn beste vleugelspits staat er vaak naast omdat hij het team zwakker maakt.
      Daarom kon ik het goed begrijpen waarom Younes altijd speelde, zeker met iemand als Traore in het team.
      Die speelde zijn eigen wedstrijden.
      Ook daarom koos hij voor Veltman daarachter.
      Hier wordt puur naar de leuke kanten van een speler gekeken, maar niet naar het functionele.
      Ten Hag laat zich leiden door het laatste rapportcijfer van een speler, vandaar dat er nog steeds geen team staat.
      Leuke uitslagen maar verschrikkelijk voetbal, soms echt niet om aan te zien (Sparta).
      De intentie van Cruijff was goed, maar ik blijf van.mening in de huidige wereld van het geld niet haalbaar meer.
      Je bent je talenten kwijt voordat ze twintig wedstrijden in het eerste hebben gespeeld.

     15. EugAjax

      Litmanen ik weet dat je niet op mij reageerde. En ook niet kon reageren. We hebben tegelijkertijd zitten typen. Schat ik in. Te zien aan lengte verhalen en tijdstippen. BR benoemde het dat je niet op mij reageerde maar dat was logisch haha. Ik wilde alleen proberen jullie grootste verschil in denkwijze vanuit mijn oogpunt te beschrijven. Lijkt aardig gelukt?. Rest mij om nog even excuus te maken aan Hoeda Fak Ajoe. Ook hem heb ik tijden niet meer gezien en hoort op zijn minst in rijtje van leden die ik graag terug zie komen ??

     16. EugAjax

      Overigens jouw uitleg over de vleugelspeler dan moet ik ook altijd terugdenken aan Johan zijn move bij Feyenoord. Hij wilde Brard ipv Vermeulen aan buitenkant….beetje zelfde idee? En mbt van aanpakken Ziyech wat jij doet. Ach Johan pakte vaak ook de belangrijkste speler aan juist omdat die wedstrijden kon winnen voor je. Even los van vraag of iedereen eens is dat Ziyech de beste is of in potentie de beste.
      Mbt Cruijff zijn idealen ben ik met je eens. De grootste uiydaging is hoe hou je de echte talenten langer aan je verbonden. Dat vraagstuk is heden ten dagen nauwelijks of niet op te lossen vrees ik. Zie nu Kluivert en Ligt hoog in jongerenklassement in Europa dus dat gaaf heel moeilijk worden die nog jaren aan je te binden.

      Neemt niet weg dat Ajax het wel zo veel mogelijk moet nastreven vind ik. Blijft toch onze identitieit en enige mogelikheid om toch af en toe een uitschieter naar boven te hebben!

     17. dickst14

      Jou Younes brengt niets op en jou Veltman?? Ook niet veel. Blijf Ziyech maar afzeiken, maar als hij weggaat levert hij miljoenen op. Buiten het feit dat je de grootste zuiger van deze site bent hebbie er ook geen bal verstand van. Hopelijk krijg je snel een definitieve ban. Dat scheelt heel veel mensen heel veel irritatie.

     18. AB AjaxBarcelona

      Ongelooflijk dat iemand commentaar heeft op anderen vwb respect etc en vervolgens constant een speler loopt af te zeiken en zelfs durft te zeggen dat hij maar terug moet naar zijn eigen land. Het is gvd een Nederlander. Maar dat alles is te weinig voor een permanente ban. Fred/Henk, ga je schamen en laat dit staan.

      OPMERKING VAN DE REDACTIE: Die persoon is daar op aangesproken. Wij hebben geen enkele reden ons te moeten schamen. Jullie wel voor telkens dit forum te misbruiken voor je persoonlijke vete. Ik ben wel voor de oplossing die Kingkong aan draagt: wissel nummers uit en bel elkaar op maar val iedereen er hier verder niet mee lastig.
      Een definitieve ban opleggen is zo simpel maar wij hopen nog steeds op de volwassenheid van betrokkenen. Laat ieder in zijn waarde en respecteer elkaars mening of bekritiseer die in ieder geval niet continu. Die reacties worden inderdaad nu nog telkens verwijderd. Een definitieve ban zal helaas volgen voor wie bezig blijft of het nu iemand van ‘ kamp a of b’ is.

     19. AB AjaxBarcelona

      Sorry maar meningen die gewoon grof discriminerend zijn zal ik nooit maar dan ook nooit respecteren. Dit is meerdere malen door verschillende personen gebeurd. Als jullie willen dat ik mensen daar niet (fors) op aanspreek ….. sluit mij dan maar uit.

     20. EugAjax

      Fred en Henk, ik vind dat jullie juist goed werk verrichten. Ik vrees alleen dat een ban voor altijd pas de zaken echt oplost. Ik ga geen namen noemen, maar als je consequent blijft dan zal dat zowel in kamp a als b zijn zoals je dat nu benoemt.
      Indien dit overgaat, of met totale ban van betrokkene of door deze waarschuwing, is het wat mij persoonlijk betreft een goede reden om terug te keren. Dat zal ik persoonlijk alleen maar doen als jullie doel gehaald is, een forum voor Ajacieden, die discussieren over alles wat met Ajax en voetbal te maken heeft en dat mag dan scherp, maar wel met respect voor elkaar.

      Ga zo door en ik vermoed dat als rust terug is dat er vele leden terugkomen….en dat zal een verrijking zijn voor forum. Ik heb het dan niet over mezelf, maar mannen als Indojood, Geralmere, Vak411, Remko425 FrankiC etc
      Succes mannen. Echt scheidsrechter zijn is een kutvak en jullie hebben er niet om gevraagd, maar het zal uiteindelijk lonen.

      100 PROCENT VAN OVERTUIGD

     21. jood84

      misschien komen die mensen ook wel niet terug als je de verkeerde een ban geeft?

     22. EugAjax

      Jood84, in mijn optiek snijd je verkeerde reden aan
      Als er volwassener word gediscussieerd door iedereen over voetbalonderwerpen hoeft er niet eens bannen te volgen. Dan kan redactie zijn werk weer in nuttigere dingen stoppen. Vrijwilligerswerk dus
      Ik opteer dus voor zelfreinigend vermogen bij iedereen. Kan dat niet ja dan zal redactie door gaan pakken denk ik.
      Maar om nu redactie aan te spreken op ontplofte kolerezooi hier (dat gebeurt op andere topics nog sterker) gaat echt te ver. Redactie zou niet eens in de picture moeten zijn op dit onderwerp

      Ik reageer even op jou omdat ik laatst een goede disussie had met je?

     23. jood84

      goede morgen EugAjax, ik ben een voorstander van een goede discussie, helaas zie ik net als jou op sommige topics verhitte meningen.. voor mij persoonlijk mag er best gediscussieerd worden, maar zodra mensen ziektes/familie erbij halen of als mensen standaard gaan zuigen dan laat ik pas wat van me horen. je hoeft geen vrienden te zijn, maar een beetje respect voor elkaar hebben lijkt me toch best normaal. we allemaal supporters van dezelfde club? persoonlijk ben ik pas gaan reageren nadat er mensen waren die een ander of hun familie een ernstige ziekte toewenste en ik dat niet vind kunnen. hopelijk gaan doe mensen dat zelf ook eens beseffen en kunnen we allemaal weer normaal gaan doen op dit forum. graag wil ik IEDEREEN een prachtig weekend wensen en een fijn PASEN. ???

 2. Peter kopsterk

  Goede keuze zeker als er wat verdedigers vertrekken. Selectie weer gauw op orde krijgen.

 3. AB AjaxBarcelona

  Feit dat het niet intern opgelost kan worden zegt genoeg. Straks i.p.v. 3/4 versterkingen van buitenaf mogen we straks blij zijn met 3 eigen spelers in het eerste elftal. Maar joh, klasse bestuur ???Koop ook nog een paar jonkies voor de zekerheid.

   1. AB AjaxBarcelona

    Niet zo gek met dit aankoop beleid. Straalt ook 0% vertrouwen uit richting eigen jeugd.

 4. Koning Haarms Wolfs

  En waarschijnlijk De Ligt ook, dus haal er nog maar een paar extra voor de achterhoede….

 5. a.p.

  Ja ook ik denk dat er veel spelers zullen vertrekken.ik denk dat Kluivert er ook nog bij komt. Ziyech en Younes zijn vrijwel zeker weg.

 6. schoppenisvoorlosers

  Kluivert blijft nog tot de december.
  Er is trouwens een mooie uitdaging bij Twente… ze zoeken een type Ten Hag (veel boslopen, weinig voetbal).

 7. De seijs

  Als hij echt een versterking is en gelijk ik de basis blijft, dan moet ajax hem halen. Ik zeg klasse bestuur als jij komt ???

  1. dickst14

   Elke reactie van Smeagol eindigt met klassebestuur. En duimpjes.
   Sinds die 2 weer terug zijn op het forum is de irritatie hoog en gaat het weer minder over het voetbal. Of moeten we allemaal het vb van Indojood volgen en dit forum maar verlaten????

 8. -buitenkantje rechts-

  Met deze begroting zou Ajax ieder jaar de nationale prijzen moeten pakken.. Inmiddels zitten we al 3 jr zonder kamioenschap! Wie zie jij vanuit Jong Ajax doorstromen naar Ajax1? Welke uitzonderlijke tallenten zie jij in O19?
  Wat vind jij van de trainerskeuze Ten Hag en de speelwijze van Ajax? Lastste vraag..
  Ben jij wel Ajacied?

 9. Kingkong

  Nooit fout om snel te reageren zolang het maar niet overhaast is en er visie achter zit.

  1. AB AjaxBarcelona

   Tsja, die visie he. Dat is nu net het probleem. Die is er niet. Johan dood, visie weg.

 10. AFCA my World

  Momenteel zitten we op Zuid-Amerikaanse tour,en het zijn niet allemaal toppers maar er komt toch wel verbetering in ! Sanchez is helaas te snel vertrokken maar er is nu al belangstelling vanuit engeland voor Nico en Neres ergaan geruchten rond van 85 miljoen voor die 2 van de spurs ! Dus ja er moet zeker weer wat bijkomen ja ! ⚽️

 11. Mr Ajax

  Pff ben bang voor de zomer straks kopen ze heel ajax leeg met die premier league miljoenen!!

 12. JohnDoe77

  Ze hebben hem in ieder geval lang genoeg bekeken nu…. ga ervoor zou ik zeggen, we lezen wel als het rond is!

 13. Kingkong

  Helaas het kapitaal regeerd en financieel horen we niet bij de top ,zullen dus met minder genoegen moeten nemen dus nog sneller onze jeugd langer vastleggen .

 14. -buitenkantje rechts-

  Ban of geen ban is voor mij niet interessant.. Als het irritatieniveau te hoog wordt verdwijn ik gewoon (tijdelijk) even.. Geen enkel probleem.

 15. AB AjaxBarcelona

  Ik weet dat er bij de beheerders een signaal afgaat als ik iets post. Daarom een dringend verzoek, bewust via de site en niet via de mail: Blokkeer mijn naam en ip voor altijd. Er blijven mensen op de site waarmee ik niet door een deur kan en zie ook dat er weer mensen terugkeren waarvan ik liever geen mening lees. Ik ben mijzelf en zou het niet kunnen latenom te reageren. Verder is het anti Cruijff kamp en het, in mijn ogen, antiAjax spel kamp veel te groot hier. Dat geeft teveel irritatie. Ongetwijfeld zal ik het lezen niet kunnen latenwant het is een site over mijn club. Ik wil echter koste wat kost voorkomen dat ik nog kan reageren. Fred/Henk ik hoop dat jullie aan mijn verzoek kunnen voldoen. Een speciaal forumlid nog even bedanken: Moosie, het ga je goed en ik hoop dat je alles mag overwinnen en weer volop en voluit van het leven kan en mag genieten. Geniet in ieder geval van je gezin.

  OPMERKING VAN DE REDACTIE: OK, jammer dat iemand zichzelf niet onder controle heeft en tegen zichzelf in bescherming genomen moet worden.

  1. -buitenkantje rechts-

   Sommigen hier zullen thuis een vreugdedansje maken.. Ik niet. Je directe aanpak is wat dit forum af en toe nodig heeft als bepaalde forumleden teveel onzin uitkramen. Ben met je eens dat Cruijff steeds verder achter de horizon verdwijnt. Onterecht, af en toe respectloos schaamteloos. Zonde!

   1. Moosie

    ik kan hier ook niet vrolijk van worden we zullen zo steeds meer mensen kwijtraken eerst Indo en nu AB heel jammer maar ik snap je wel je weet hoe ik heet dus je weet me te vinden en anders stuur je maar een mail
    shadow99902@hotmail.com
    Het gaat je goed gabber

Comments are closed.