There are no ads, please add some


Koeman: ‘Kluivert is pas 18; in mijn ogen te jong voor de Premier League’

Bondscoach Ronald Koeman gaf op verzoek tijdens de persconferentie voorafgaand aaan de wedstrijd Nederland-Engeland zijn mening over de toekomst van Justin Kluivert. „Laten we hopen dat dit soort jonge spelers wat langer in Nederland blijft om elke week te voetballen en zich verder te ontwikkelen. Ik beslis dat niet, maar het zou wel het beste zijn”, aldus de bondscoach. “Ik heb het hier met Justin over gehad. Hij is nu met Ajax in gesprek over contractverlenging. Kluivert is pas 18 en in mijn ogen is dat te jong om naar de Premier League te vertrekken”, aldus Koeman.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

18 reacties

  1. Ajax 1

   Ik zei het gisteren al in andere post. Goed dat koeman dit zegt tegen spelers. Als bondscoach heb je ook belang bij goede ontwikkeling spelers en heb je niets aan bankzitters in premier league of bij barca…..nu hopen dat kluivert inderdaad bijtekent.

   1. Bakkie

    Zeker goed van Koeman en hij heeft ook 100% gelijk. Die backs in Engeland zijn twee keer zo snel en twee keer zo sterk als Kluivert.

 1. HURBIE

  Jongen is nog veel te jong
  Komt net uit de luiers
  Laat hem eerst volwassener worden

  1. HURBIE

   Ja laat hij dat maar even doorgeven aan De Ligt
   Maar die gaat niet weg hoor a.p.

  2. dickst14

   De Ligt heeft gelukkig een andere zaakwaarnemer, dus die zal pas gaan als hij inderdaad klaar is voor die stap.

 2. Kingkong

  Ik ook a.p. Laat ze beseffen dat hun plaats in oranje dan ook op de tocht staat.

  1. AB AjaxBarcelona

   Dat laatste is met het Nederlands elftal in de huidige staat misschien zelfs wel prettig 😂. Nee, je hebt gelijk. Op deze leeftijd raken ze dan uit beeld.

 3. ajaxhoger

  Dat manneke vind zijn eigen zo goed , hij is ook aan het kloten over zijn contract , het zullen wel weer onredelijk dingen zijn die ze willen met die bolle aan het roer .
  Jammer zo jong en dan al verpest , ik hoop dat hij blijft en zijn eigen goed ontwikkeld ,maar het geld maakt alles kapot en die pizzabakker ook .
  Die heeft scheid aan de mens ,euro,s dat wil hij zien , niet meer en niet minder .

 4. Brokamp

  Laten we inderdaad hopen dat de jeugd wil luisteren naar vakmensen zoals Ronald Koeman. En terecht dat de bondscoach ze n.iet selecteerd als ze ergens op de bank terecht komen. Laat Davy Klaassen een voorbeeld zijn hoe een mooie carriere kapot kan gaan. Als hij dit vooraf geweten had was hij nooit gegaan. Lekker als je 10 miljoen op de bank hebt staan maar tevreden zijn met wat minder is toch ook goed. Zal mij benieuwen wie er van de top 20 talenten er over pakweg 4a5 jaar nog op nivo speelt.

 5. Zlatan4ever

  Kluivert moet gewoon zich eerst waarmaken bij Ajax en het NL-11tal. Hij is nog lang niet constant genoeg.
  Daarna mag hij weer praatjes hebben ……

 6. AFCA my World

  Hij zou een kleuter zijn in een andere competitie, hier kan hij een grote worden en groot vertrekken ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.