Sierhuis schiet Jong Ajax met hattrick naar koppositie Jupiler League

Jong Ajax heeft de uitwedstrijd tegen De Graafschap met 2-4 gewonnen en daar had Kaj Sierhuis een belangrijke rol in. De spits scoorde een hattrick in Doetinchem en schoot Jong Ajax naar de koppositie in de Jupiler League omdat NEC bleef steken op een 1-1 gelijkspel tegen Cambuur. Naast Sierhuis wist ook Che Nunnely nog te scoren voor het elftal van trainer Reiziger.

De Graafschap – Jong Ajax 2-4

0-1 Sierhuis
1-1 Van Mieghem
1-2 Sierhuis
2-2 El Jebli
2-3 Sierhuis (pen)
2-4 Nunnely

Related posts

20 Comments

 1. vak411

  klasse! vooral 2e goal erg mooi. minder individuele klasse dan vorig jaar. toch prachtige koppositie. perr schuurs schiet er.zn 7e van her seizoen in. voor een verdediger! prachtige goal. jong Ajax steeds meer een team. Alblas komt.echt te kort… kampioen worden, kunnen de dik betaalde eerste elftal spelers nog een voorbeeld aan nemen

 2. a.p.

  Klasse mannen van Jong Ajax met Sierhuis als topper en het 1e zondag ook 3 punten uit 010 meenemen

 3. Jimmy1971

  Zo mooi en een hele goede ervaring voor deze mannen , leren kampioen te worden met de druk die daarbij hoort !
  Wordt tijd dat Sierhuis bij de selectie komt , zeker nu we maar 1 echte spits hebben ..

  1. HURBIE

   Tijd genoeg voor hem nog jong
   Lekker zo doorgaan
   Niet te snel.naar het éérste
   Geweldige groei briljant voor AJAX

 4. dickst14

  We hebben Cassiera ook nog. Dolberg zal ook nog een keer terugkomen. Maar Sierhuis is een echte spits. We gaan nog van hem horen.

  1. Moosie

   Ssierhuis scoort soms echt net als bassie en kluivert dat kan echt een grote worden wil hem wel zien met Dolberg in de rol van Jari

   1. KBouter

    Ik denk dat Dolberg op de positie van Jari te kort komt. Jari was meer voetballer dan Dolberg.

 5. Ajax 1

  Het heeft even geduurd voor sierhuis weer de vorm te pakken heeft, maar nu op weg naar wat er al jaren maar uit zag een wereldtopper te kunnen worden!

 6. JohnDoe77

  Toch knap dat ze het hele jaar zo zich aan de kop van de competitie handhaven! Klasse mannen en Sierhuis is een topper in spé!

 7. Brokamp

  Prima prestatie van Jong, sierhuis nog niet overhevelen naar de 1e selectie. Hij speelt nog maar net bij Jong. Ik zou eerder Cassierra een kans geven, dat verdient hij ook. Na de zomer kijken wie vertrekt en blijft en dan kan hij alsnog verder.

 8. Charka53

  Een elftal met een aantal leuke spelers waar we in de toekomst plezier van kunnen hebben als ze een kans krijgen , de penalty die Sierhuis inschoot vind ik klasse gewoon zonder twijfel strak langs de paal .

 9. AFCA my World

  En nu vooral volhouden, een kampioenschap is mooier dan een 2e plek ! Jongens goed bezig ! ⚽️

 10. marcussboss

  lekker bezig mannen! hopelijk weten ze aan kop te blijven, want is voor de ervaring alleen maar mooi meegenomen! Kaj doet het erg goed sinds hij er weer bij is?

Comments are closed.