Higler fluit Sparta – Ajax

Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Sparta en Ajax. Higler zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Schaap en De Vries. Vierde official is Oostrom. Sparta – Ajax begint zondag om 14;30 uur.

Bron: KNVB

Related posts

26 Comments

 1. vak411

  maakt me geen flikker uit wie er fluit. moeten gewoon 100% inzetten en spelen zoals eerste kwartier na rust afgelopen zondag. dan rol je iedereen op en dan heeft de scheits er geen invloed op.

  1. dickst14

   Zolang we Nijhuis niet in een uitwedstrijd hebben maakt het allemaal niets uit.

  2. De Ajacied

   @vak411
   Zo is het gewoon ja
   Wat peper erop en vol erop klappen gvd
   Krijg rottjeknor maar weer een stil
   ❌❌❌

 2. Iceman

  Juist dat is de instelling vanaf de eerste minuut knallen, vechten voor de laatste kansen en dan zien we wel waar het naar toe gaat misschien wordt het nog spannend en krijgen die lampie’s het echt benauwd wie weet.

 3. Iceman

  Juist dat is de instelling vanaf de eerste minuut knallen, vechten voor de laatste kansen en dan zien we wel waar het naar toe gaat misschien wordt het nog spannend en krijgen die lampie’s het echt benauwd wie weet. Maar wij zijn onze grootste tegenstander want wij zijn er goed in om onze eigen kansen te verkloten en dan daarna zeuren dat het lag aan een slecht veld scheids werkte niet mee enz enz……

 4. Charka53

  Of je nou de hond of de kat wordt gebeten maakt niet uit , maar laten we wel wezen dat Sparta geen partij mag wezen voor Ajax .

 5. AjAx AmStErDaM2112

  Als we slim en goed spelen winnen we, maar daar in rotterdam is het niet makkelijk

  1. AB AjaxBarcelona

   Het is Sparta hoor, dat mag nooit moeilijk zijn. Eerste helft op tempo kapot spelen en tweede helft oogsten.

 6. -buitenkantje rechts-

  Mooi dat we een topscheids krijgen toebedeeld..?
  De angst en onzekerheid straalt hem uit de ogen.. ???

 7. AB AjaxBarcelona

  Off topic: ik hoorde dat Feijenoord in het nieuwe stadion een Johan Cruijff tribune wil hebben. Tegenover de ereloge.

  1. fjonkman

   Terecht.. laten we eerlijk zijn.. ze hebben daar in Klein Mokum heel veel te danken aan onze Johan. Dus als zij in het nieuwe stadion een tribune naar hem willen vernoemen, prima!

 8. fjonkman

  Wat betreft de wedstrijd.. ik hoop echt dat Sparta dit jaar in de Eredivisie blijft. Ik heb altijd wel een zwak voor die club gehad omdat ook zij er bekend om staan om de goede jeugdopleiding en ook de (vroeger althans) positieve manier van voetballen… maar zondag ff niet.. de 3 punten moeten gewoon mee terug naar Amsterdam!!! ❌❌❌

  1. Bert Betondorp

   Fjonkman, helemaal eens, ajax wint van sparta, jammer voor die club Sparta
   Maar verschil moet er blijven. Ajax wint 2-0
   Eens?

Comments are closed.