There are no ads, please add some


‘Younes wil contract met Napoli laten ontbinden’

Volgens het Itaiaanse AeroNapoli doet Amin Younes er alles aan om zijn in de winterstop getekende contract bij Napoli voor komende zomer te laten ontbinden. De Duitse aanvaller van Ajax zou inmiddels al met vier verschillende advocaten gesproken hebben. Younes heeft bij Napoli een contract getekend voor vijf jaar, wat komende zomer in zal gaan. De kleine Duitser zou zich nu echter hebben bedacht. Napoli lijkt echter ook niet van plan om gebruik te maken van Younes. Volgens het Italiaanse medium willen ze Younes komende zomer direct weer verkopen. Doordat Younes in de winterstop niet vertrok liep Ajax een bedrag tussen de 2 en 3 miljoen euro mis. Naar verluidt waren toen ‘privé omstandigheden’ de reden van het afketsen van de transfer.


Gerelateerde posts

34 reacties

 1. Basisspeler

  Vreemd verhaal. Wel/niet naar Napoli dat hem direct wil doorverkopen?! Privéomstandigheden?
  Nu weer weigeren om in te vallen en teruggezet naar Jong Ajax. Wat is er met onze modelprof aan de hand??

  1. KBouter

   Dat inval geval is een verhaal apart. Waarom in godsnaam móet je zó n speler in de 90 ste minuut in laten vallen bij een ruime voorsprong? Dit is voor een gearriveerd speler vernederend. Ook al word hij er ruim voor betaald.

 2. a.p.

  wat zou er echt aan de hand met onze Younes Bestuur….trainer en speler??????😏😏😏😏

 3. Zlatan4ever

  Zolang wij geen achtergronden weten van Younes en de overgang naar Napoli is hier geen touw aan vast te knopen.
  Maar na afgelopen zondag is het wel duidelijk dat dit zijn laatste seizoen is bij Ajax

 4. Moosie

  Begint een vreemd verhaal te worden onze club zou beter moeten letten op dit soort zaken.

 5. AjaxKat

  Ik blijf er sinds gisteren bij, er is waarschijnlijk meer aan de hand met Younes en Ajax. Ik denk echt dat dat terugzetten van Younes naar Jong anders zit en dat ze het op werkweigering gooien vanuit Ajax gezien. Hierin is Ten Hag ook als pion gebruikt vermoed ik. Die moest gewoon iets uitvoeren zo lijkt het. Is een toch ook raar dat verhaal van Ten Hag met zn “beloning”.
  Het heeft allemaal met Napoli te maken denk ik. Wat precies weet ik niet. Echt vreemd dit.

  1. Ajax 1

   Er speelt meer wat we niet weten en dat is irritant. Misschien heeft vd sar wel heel goed gehandeld als we de achtergrond weten. Dit is echt een hele vreemde zaak.

 6. Ajaxfoort

  Inderdaad een vreemd verhaal. Overigens mag Younes zelf de 2 a 3 miljoen ophoesten voor Ajax als het aan mij ligt. Met z’n prive omstandigheden.

 7. Charka53

  Is die Younes wel goed bij zijn hoofd of denkt hij dat de wereld alleen om hem draait .

 8. afcadeluxe

  zn hoofd draait een beetje,zit zeker aan de rode libanees dat hij zo raar doet.snap hem niet

 9. JohnDoe77

  Ik las dat zijn oude club hem terug wil. Behalve dat deze winter vreemd ging, is het niet gek dat hij niet meer naar Napoli wil als die hem eigenlijk helemaal niet willen. Heel aparte deal.

 10. Valentino

  Ajax gewoon de optie laten lichten dat hij met een jaar verlengd wordt en dat aan Gladbach verkopen. Iedereen blij behalve Napoli.

    1. Bakkie

     Ik heb begrepen dat die een tijdelijke ban heeft gekregen… Iemand een idee waarom?

     1. BobbyHaarms

      Eerlijk gezegd geen idee. Maar ik weet wel dat er hier 1 “rondloopt” die al 3 jaar naar een levenslange ban solliciteert.

 11. De Nees

  Hij is zelfs in Napoli geweest, sjaaltje om de nek en op de foto, lijkt me sterk dat hij daar niet getekend heeft. Al met al dit is zo kleuterig, dit past wel bij hem.

 12. AB AjaxBarcelona

  Laat het nu eens duidelijk worden of hij wat heeft getekend of niet. Dan zegt Younes dat hij het contract wil ontbinden, dan weer dat hij nooit iets heeft getekend. Dat strookt niet met elkaar. Ook supporters mogen best wat meer weten.

  1. BobbyHaarms

   Eerlijk gezegd zal het me worst zijn. Eind van dit seizoen is Younes hoe dan ook toch weg.

Reageren is niet mogelijk.