Viergever loopt opnieuw enkelblessure op

Nick Viergever is wederom enige tijd uit de roulatie. Hij had afgelopen vrijdag juist zijn rentree gemaakt bij Jong Ajax, nadat hij lange tijd uit de roulatie was met een scheurtje in het bot van zijn rechterenkel . De verdediger raakte vandaag geblesseerd op de training, zo meldt de website van Ajax. Viergever lijkt schade aan zijn enkelband opgelopen te hebben en is de komende weken niet inzetbaar. Later deze week zal zijn enkel nader onderzocht worden en zal duidelijk worden hoe lang hij precies uit de roulatie zal zijn. 

Afgelopen week kwam het bericht naar buiten dat Viergever, die van Ajax vreemd genoeg als vaste basisspeler van de afgelopen jaren geen nieuwe aanbieding ontving, waarschijnlijk aan het einde van het seizoen transfervrij naar psv vertrekt. Slechts een medische keuring zou de overgang nog in de weg kunnen staan.

Related posts

18 Comments

  1. De Ajacied

   Mooi klote voor Nick
   Heb met hem te doen.
   Hopelijk hersteld hij spoedig
   ❌❌❌

 1. Brokamp

  Wat zonde voor hem. Viergever is een ondergewaardeerde speler in Amsterdam. Speelt altijd voldoende en multifunctioneel. Een schande dat deze jongen niet een nieuw contractkrijgt aangeboden. Ze zijn zeker vergeten dat de Europesche finale ook voor een groot deel aan zijn karakter en doorzettings vermogen te danken was. Ik hoop voor hem dat hij een goede club vind om zijn loopbaan voort te zetten. Of dat nu wel of niet in Eindhoven is.

 2. Jimmy1971

  Zo gaat hij de keuring niet doorkomen , heeft Ajax alsnog tijd om wakker te worden !
  Is wel geen typische Ajax speler zoals de meesten graag zien , maar ik wou dat zijn inzet net zo besmettelijk was als de vogelgriep ..

 3. JohnDoe77

  Sneu voor hem! Geen absolute topper, maar modelprof en altijd inzet! Dit gun ik hem niet en hopelijk kijkt Pisvee er doorheen en gaat de transfer door.

 4. geralmere

  Sneu voor Nick. Beterschap. Jammer dat Ajax zo met dit soort spelers omgaat. Zeker geen topper, maar wel door Ajax zelf gehaald toch? Kijk naar Serero kijk naar Viergever, net alsof men bij Ajax bij het vuil wordt gezet en niet bedankt voor bewezen diensten. Het is koud en kil geworden bij deze club….en ik ben al 60 jaar ingeent met deze club sorry nu bedrijf.

Comments are closed.