Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax-uittenue?

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 7 maart j.l. De vraag was: Wie was de Ajax-speler op onderstaande foto. We ontvingen wederom veel inzendingen. Opnieuw veel inzendingen waaronder vele goede en helaas ook enkele foute. Het was uiteraard jongeling Carel Eiting! App-gebruikers: bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL

Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Angelo Kastanja uit Oosterhout er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Angelo met dat schitterende Ajax tenuetje! Het komt zsm jouw kant op!
Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting!
LET OP: De COMPLETE Ajax-collectie 2017-2018 is nu eveneens verkrijgbaar met flinke korting!!

Carel Eiting!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen wij gewoon weer een nieuwe prijsvraag met wederom de vraag: Wie is/zijn de Ajacied(en) op de foto? Ook dan is er uiteraard weer een leuke prijs te winnen en wederom is deelname geheel gratis! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!


Related posts

4 Comments

Comments are closed.