Ten Hag haalt Mazraoui definitief bij A-selectie

Noussair Mazraoui is door Erik ten Hag definitief bij de A-selectie gehaald, zo meldt Ajax via de website. De middenvelder maakte officieel nog deel uit van de selectie van Jong Ajax, maar zat de laatste weken vrijwel altijd bij het eerste. Mazraoui maakte begin februari, thuis tegen NAC, zijn debuut in Ajax 1. Inmiddels heeft hij 3 officiële duels op zijn naam staan.

Related posts

16 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Interessante speler.. heeft iets van Ziyech in zijn manier van spelen.

 2. Brokamp

  Eindelijk waardering voor hem. Speelt al lange tijd erg goed in Jong en kan zeker mee op het nivo van het eerste.

 3. Dagrump

  Heb hem nu 2 keer zien invallen en dat bevalt me wel!! Hou dit vrije gevoel vast !

 4. De seijs

  Kijk weer een jeugd speler die door schuift naar het eerste van Ajax? Wat zijn ze toch goed bezig daar in die jeugdopleiding bij ajax hè. Klasse weer?????

 5. JohnDoe77

  Leuk voor hem en dat is dan wel weer goed van de coach dat hij hem de promotie nu gunt. Hopelijk krijgt hij de kans zijn stempel ook op Ajax 1 te drukken in de komende potjes!

 6. dickst14

  Goeie speler. De huidige selectie ziet er goed uit. Als de Ligt, de Jong, Kluivert, Dolberg e.a. nu eens een jaar of 2 a 3 zouden kunnen blijven dan…..zou er een heel sterk elftal staan.

  1. Ajax 1

   Absoluut. Ik deel het negatieve gevoel van een aantal mensen hier ook niet. Natuurlijk baal ik ervan dat kampioenschap onwaarschijnlijk is, had ik liever andere trainer gezien etc….maar er zit veel potentie in deze spelergroep en wat er nog aan zit te komen…..dus ik ben optimistisch over de komende jaren

   1. -buitenkantje rechts-

    Ten eerste staat deze trainer er komend seizoen ook nog.. ten tweede hebben we de spelers die je noemt nu ook.. Ook nu geen enkele prijs. Ten derde weet je dat er ieder seizoen bij Ajax spelers vertrekken..
    Verwacht dat Ziyech (onze verreweg beste speler) verdwenen is en dat er flink getrokken wordt aan Kluivert en de Ligt. Veltman, Younes en Viergever zullen vertrekken. Denk dat ook Tagliafico nog niet veilig is..
    Ten vierde zie ik weinig doorstroom van toptalent uit JA..

  1. Finidi

   Ja oke maar zo werkt dat helaas niet meer in het huidige voetbal, ze gaan naar de hoogste bieder, meestal jammer voor ons maar goed wij gaan ook weg bij de baas als ik ergens anders 5x zoveel kan verdienen toch?

Comments are closed.