Jong Ajax boekt ruime zege op FC Eindhoven

Jong Ajax heeft maandagavond op De Toekomst een ruime overwinning weten te boeken tegen FC Eindhoven. Het werd uiteindelijk 4-0 voor de ploeg van Michael Reiziger. Dani de Wit wist twee doelpunten te maken, de andere goals kwamen van Dennis Johnsen en Noussair Mazraoui. Die laatste kreeg vandaag te horen dat hij door Ten Hag definitief naar het eerste elftal is gehaald.

Jong Ajax blijft op de tweede plek staan in de Jupiler League, omdat NEC wist te winnen op bezoek bij FC Utrecht. Jong Ajax had ook nog de kans om de derde periode te winnen, maar die gaat naar FC Dordrecht.

Related posts

15 Comments

   1. -buitenkantje rechts-

    Kijk bij JA meestal naar afzonderlijke spelers.. let veel minder op het spel. Spelers als Johnsen vind ik interessante spelers.. Echt een ruwe diamant. Zo jammer dat hij niks kan opsteken van die twee backs die nu aan het roer staan. Je ziet als hij zich wat meer met het spel bemoeit het direct dreigend wordt.
    Cassierra is het toch nèt niet vrees ik. Mist de killer mentaliteit. Te flegmatiek. Dani de Wit vond ik niet sterk spelen ondanks zijn goals. Hetzelfde voor Lang. Zijn nog lang geen Ajax1 materiaal. Dekker goed. Orejuela laat niks zien.
    Mazraoui heeft wel wat extra’s.. Doet me wat aan Ziyech denken qua speelstijl. Kan met een pass een speler voor de keeper zetten en heeft een goed schot.
    Qua spel vind ik het tempo te laag.. ik zou graag zien dat het kaatsen weer terug komt. Geldt ook voor Ajax1 trouwens. Verder mis ik verrassing. Ook dat geldt voor Ajax1.
    Van deze selectiezie ik 2/3 spelers uiteindelijk doorstromen naar Ajax1.. maarallemaal moet er met ze nog flink gewerkt worden. Jonk!! Waar ben je??..

    1. Moosie

     Kijk daar heb wat aan, je benoemd precies de spelers minus Sierhuis die ik ook of volg of al had afgeschreven.
     Ik zag bij de A1 ook al hetzelfde probleem volgens mij kan dat geen toeval zijn.
     Ze denken dat ze het met jaknikkers beter kunnen.
     Het verschil met het voetbal en de potentie van de talenten onder Jonk is echt erg.
     En dan nu ook nog Blind willen terughalen ze zijn echt heel erg van het padje.

 1. Mr Ajax

  Mischien moetn we af en toe jing ajax in de eredivisie laten spelen, die jongens hebben et altijd zin in!!

 2. De seijs

  De jeugd komt er aan. Lees ik hier. wat zijn ze toch goed hè al die jeugdtrainers bij ajax. De een na de andere klopt op de deur. Let je op bh

 3. JohnDoe77

  Leuk dat ze de draad weer zo goed oppakken en verdiende promotie voor Mazraoui. Die kan nog een paar potjes vlammen dus!

Comments are closed.