Blind keert mogelijk terug bij Ajax als nieuw RvC-lid

Danny Blind staat voor een terugkeer bij Ajax en kan een rol gaan vervullen in de RvC, zo laat Ajax weten op de de officiële website. Blind kan de openstaande vacature na het vertrek van Theo van Duivenbode invullen. De voordracht van Blind heeft de steun van de grootaandeelhouder (de vereniging Ajax) en de Ondernemingsraad van AFC Ajax NV.

‘Na het vertrek van Theo van Duivenbode zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte opvolger. Een collega-commissaris die zich met name op de voetbalportefeuille gaat richten. Iemand die de nodige ervaring met zich meebrengt en bij voorkeur Ajacied is en de club goed kent, zo laat president-commissaris Leo van Wijk weten. ‘Wij waren verheugd toen wij Danny Blind benaderden en hij liet weten geïnteresseerd te zijn. Danny voldoet ruimschoots aan de criteria die wij voor ogen hebben, dus ik ben erg tevreden dat wij hem voor kunnen dragen als kandidaat’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

145 Comments

 1. Ajax 1

  Huh, aparte move dit. Als trainer niet geslaagd, als speler top. En een oud speler moet er zeker zijn in de rvc. Ik ben voor denk ik, maar laat het nog even inzakken.

  1. De seijs

   Hij is zeker geschikt. In het veld wist hij het ook altijd goed over te brengen. Maar eerst zien dan pas kunnen we oordelen.

   1. Mr Ajax

    Zo is het de seijs, ben idd ook erg benieuwd baar zijn comminicatieve vaardigheden, al komt die nu waarschijnlijk minder voor de camera dan als trainer, hij heeft wel een ajax hart, ik denk dat het helemaal goed gaat komen!

  1. BobbyHaarms

   Alsof het al niet erg genoeg was bij onze club gaan ze scholletje Blind ook nog terughalen. De zoveelste dolksteek naar Cruijff. Het wachten is nu nog op die Judas Kwallie van Gal. Zal me helaas niks verbazen ?

     1. BobbyHaarms

      Die hingen er niet voor niks. Meesten zijn dit wanbeleid allang spuug en spuugzat en dat begon al op het moment dat Cruijff een hele smerige hak werd gezet, waarin scholletje en van Gal een hele enge bijdrage hadden. Met de aankomende aanstelling van scholletje in de RVC kan je wel raden dat er alleen nog maar meer onrust komt bij Ajax en bij de achterban.

     2. Joep

      En daarom snap ik niet dat zij hem benaderen. En er is al zo veel onrust bij onze club. Uit bij vvv werd er al gezongen over het geld van de NV.

     3. De seijs

      Wat zal Cruyff genieten ?weer een ex ajacied terug bij de club. Ja Blind was zijn oogappel. En Cruyff wilde zoveel mogelijk ex ajacieden terug bij ajax. Mooi hoor bestuur dat jullie daar weer gehoor aangegeven. Klasse bestuur ????

     1. De seijs

      Ik hoop dat meneer Blind , meneer v Gaal binnen gaat loodzen hè bobby. Dan gaat ajax weer vlammen?wzawzdb ??

     2. Moosie

      Sinds wanneer stelt het bestuur de rvc aan?
      Als je ons dan toch blijft uitdagen ondanks de herhaalde waarschuwingen en zelfs persoonlijke mail van Fred, doe dat dan met enige kennis van zaken.
      Ik zal het je utleggen seis.
      De RVC wordt aangevuld vaak op voorspraak van de overgebleven commissarissen en in ons geval de bestuursraad met op de achtergrond van Os.
      Maar de uiteindelijke benoeming wordt gedaan door de aandeelhouders tijdens 1 van die nietszeggende vergaderingen van hun.
      Dus jouw idee dat het topbestuur zoals jij dat zegt, hier ook maar iets over te zeggen heeft klopt niet.
      Komt nog bij dat jij zonder google niet eens 4 leden van het bestuur kunt opnoemen, maar dat is een aanname van mij.
      Maar dit wilde ik je toch even melden want anders blijf je die onzin verkondigen.

     3. AB AjaxBarcelona

      Weet je Moosie waar ik gvd het meest van baal? Dat Fred het godvergeten lef heeft mij terecht te wijzen op reacties aan de Seijs. Sorry maar dan moet je zelf toch een enorme betonnen plaat voor je harses hebben. Moest ik ff kwijt.

     4. Moosie

      Ach ouwe anderen pakken het nu op dus concentreer je gewoon op de club je ziet dat er nog genoeg discussies aankomen.

  1. De seijs

   Dat verwacht ik ook PK. Het is een echte ajacied. En hij loopt al heel wat jaren mee in de voetballerij. Dus ik zou zeggen geef hem die kans en laten we hopen dat het heel goed uit gaat pakken. Posetief blijven. Zeiken kan altijd nog! Alleen de azijnzeikers en de minderheid zal het er niet mee eens zijn. Maar ja die hou je altijd wel. Ik zeg maar zo de sterkste blijven altijd overeind en zullen altijd zegevieren ???

   1. Moosie

    In deze zijn de voorstanders in de minderheid en Blind is een Spartaan van origine gehaald door Cruijff die hij ook verraadde het is een gladjakker maar ach daar lopen er binnen Ajax wel meer van rond

    1. De seijs

     Weer helemaal niet waar wat jij beweert moosie! Nu 18.30 31 voor en 3 tegen. Tis maar dat je het effe weet! En deze site liegt niet??
     OPMERKING VAN DE REDACTIE: HERHAALDE WAARSCHUWINGEN HALEN KENNELIJK NIETS UIT> VOOR NU DUS EVEN KLAAR!

     1. Moosie

      We zullen zien hoe de echte supporters er over denken internet supporters die nog nooit een seizoenskaart hebben gehad zeggen mij niks

     2. BobbyHaarms

      1 tegen 3 kan al gauw als je een eigen duimclub hebt. Zouden ze hem rond bedtijd ook nog steeds in hun mond stoppen? ??

     3. De seijs

      Nu 60 tegen 18 moosie. De meerderheid is voor Blind. Dat zegt toch wel genoeg. Blind kom maar binnen?

      OPMERKING VAN DE REDACTIE: AL DIVERSE MALEN GEWAARSCHUWD: HOU JE MINDER MET ELKAAR BEZIG. VOOR NU DUS EVEN KLAAR!

   1. Middenweg401

    Blind is ooit gekocht door Cruijff maar nooit teruggehaald voor welke functie dan ook. Cruijff wilde juist van Blind af omdat hij in diverse functies overal faalde. Typisch dat ze zo’n mislukkeling doodleuk voor de RvC vragen.

    1. BobbyHaarms

     Oepsss…dus zelfs Cruijff haalde hem niet terug wat onze dorpsgek hier beweert, wat wij allang wisten maar hij dus schijnbaar nog steeds niet. Nou dat zegt inderdaad meer dan genoeg.

 2. KBouter

  Ben zwaar tegen. Snap niet dat ze hem nog aanhalen. Zo kun je zien dat met het binnenhalen van Scholletje de visie van Cruijff ver weg is.

  1. BobbyHaarms

   Welnee joh, weer klasse van ons bestuur toch? Die hebben het alleen met hun mond nog over de visie van Cruijff. Nou geloof me, die is gelijk met Jopie mee de grond ingegaan. Wat een beleid..

  2. De Nees

   Blind’s rentree zegt veel meer dan de benoeming zelf, de situatie van voor 2011 komt weer terug. Die weg was al ingeslagen nu wordt het officieel en met nog meer benoemingen komende jaren. Waar is de Cruijff gedachte inmiddels geëlimineerd? Bestuursraad. Check. RvC. Check. Directie. Check. Opleiding. Kwestie van tijd.

 3. Middenweg401

  Na zijn voetbalcarriére is Scholletje zo’n beetje in alle posities bij Ajax mislukt, tsja bij Ajax mag je dan gewoon aanschuiven bij de RvC.

  1. De Nees

   En zelfs nog geschopt tot bondscoach, hoe krijg je het voor elkaar met zo’n cv. ook nog ‘s weggestuurd 6 jaar geleden en dan terugkomen als RvC lid, niet van deze planeet deze man.

 4. -buitenkantje rechts-

  Het klinkt glad, plat, zonder inhoud, altijd twee gezichten hebbende en dan ook nog de verkleining. Niet de Schol, maar Scholletje. Ja… idd, we hebben het hier over Danny Blind.
  De man die het wiel van v Gaal koos en werd teruggefloten door JC.. Prima keuze!?

   1. BobbyHaarms

    Johan zou zeggen: “Als je het niet snapt kan je het ook niet begrijpen” ?

     1. BobbyHaarms

      Zeker weten!! Jopie wordt juist nu meer dan ooit gemist….elke dag weer!!!

 5. M800M

  Vraagje: Was het niet juist onderdeel van cruijffs visie dat oud spelers en kinderen van de club dit soort functies moeten bekleden?

  1. BobbyHaarms

   Dan moet je vooral die Blind gaan terughalen. Die had alleen al een week nodig om uit de hol van van Gal te kruipen..

 6. Moosie

  Het is ook weer uit de koker van , van Os en Henrichs echt ongelooflijk wat een gladjakkers het zijn voor mij is het dan wel klaar straks v gal in de directie en we zijn helemaal terug bij af

  1. De Nees

   Sar en Marc zijn pionnen Moos, die hebben denk ik niks in te brengen hier. Vertrouw het voor geen rooie rot cent allemaal. Van Os’ media optreden laatst, Blind nu, Os en Henrichs altijd op 1 lijn, Cruijff die systematisch wordt weggesneden uit de organisatie… En dat gerucht vorige week over niet doorgaan van de naamswijziging Is er een balletje opgegooid en gaat dat komende weken/ maanden vorm aannemen tot een werkelijke annulering? Die mogelijke annulering zie ik zomaar passen in deze strategie.

   1. Moosie

    Ja zo zie ik het ook vooral van Os eerst die Jaake bij de knvb en nu de macht grijpen bij ons echt edn rat die gast

 7. fjonkman

  Scholletje krijgt het weer voor elkaar hahahaha, wat een gladde aal is die Blind toch! En een week nodig om uit de hol van Van Gaal te kruipen?? Is hij daar überhaupt ooit uitgeweest dan??

    1. BobbyHaarms

     Nee man hier word je echt niet vrolijk van hoor. Jopie zou zich meermaals omdraaien in zijn graf als ie daarin zou liggen. Ajax is allang Ajax niet meer, en ik voel me er minder en minder mee verbonden op deze manier. ?

     1. jood84

      onze geliefde voetbalclub is al een tijdje bezig met doodbloeden Bobby. het raakt me diep in me hart

 8. Koning Haarms Wolfs

  Misschien met hem ook Van Gaal terug? Danny heeft zich onlangs aan hem gecommiteerd.

  1. BobbyHaarms

   Asjeblieft zeg, 1 zo’n klootzak erbij is al erg genoeg. Laat die van Gal lekker tussen de benen van Truus gaan liggen!

    1. BobbyHaarms

     Haha, ja sorry gap maar het doet pijn je ooit zo mooie cluppie binnen 1 jaar(!!) zo ver weg te zien zakken.

 9. nannie1971

  Jordi op de plek van Overmars en Ling op de plek van Sar, Jonk de jeugd laten doen. Molenaar in de rvc, dan zijn we volgens mij in de goeie richting en visie van ons aller Johan en Ajax.

  1. Ajax 1

   Ik dacht eerder molenaar op de plek v vd sar. Sar in commerciele functie. Blind in RVC vind ik echt zo gek nog niet. V Gaal en Blind stonden aan de verkeerde kant vd revolutie, maar in mijn beleving zijn dat meer ego’s die botsten dan dat er een fundamenteel verschil in voetbalvisie is.

 10. JohnDoe77

  Ben benieuwd wat hij in een RvC rol toe kan voegen. Als speler geslaagd, als hoofdcoach gezakt en als personality een zesje…

 11. Middenweg401

  Toen Cruijff de revolutie begon, wees hij Blind als één van de pijnpunten omdat hij overal faalde dus niet blaten dat Cruijff dit gewild had, in het kader van oude-spelers terughalen. Hij was het sletje van Sturkeboom.

 12. Iedereen heeft een mening

  Lijkt mij geen verkeerde keuze. Heeft veel (voetballend) veel betekend voor AJAX. Maak mij meer zorgen over alle berichten dat er straks scheepsladingen aan middenvelders binnen komen.

 13. Ralph

  Dit is een erg goed bericht voor Ajax. Blind is een echte Ajaxied. Laten we Cruijff eren als voetballer en trainer. Maar als bestuurder een complete ramp. Fijn als Blind orde op zaken stelt. Wie weet de weg vrij voor Van Gaal. De beste trainer die ajax ooit heeft gehad. Waarvan akte!

   1. Moosie

    Mooi hè Bobby allemaal nieuwe leden die allemaal voor Blind zijn en Jopie affakkelen valt helemaal niet op.

    1. BobbyHaarms

     Het is toch goddomme te triest voor woorden dat deze droeftoeter Blind hier door sommigen nog een veer in zijn reet krijgt ook Moosie?! De enige reden dat deze gasten ooit Ajaxfan zijn geworden (al tientallen jaren Ajacied als je sommigen moet geloven) is het totaalvoetbal onder Michels en vooral verlengstuk Johan. Zonder Johan had Ajax NOOIT zo groot geworden en was de helft waarschijnlijk niet eens Ajacied geworden. Maar nee, ipv. daarvan geven we Johan zelfs na zijn dood nog een trap na. Dat zijn voor mij geen Ajacieden maar neppers. Dat je het niet altijd met de ideeën van Johan eens was kan, maar om dan te gaan pleiten voor gladjakkers als Blind en van Gal die hem gewoon een smerige kutstreek hebben geleverd kan in mijn ogen gewoon echt niet. Maar goed, dat zijn net zulke vieze huichelaars als het zooitje wat er nu zit. Passen prima bij die Henrichs en van Os.

     1. BobbyHaarms

      En zijn geen nieuwe leden Moos, geloof ik niks van. Zijn er wel meer hier met meerdere nicks.

     2. De Nees

      Bobby, voor die gasten is Ajax pas gaan bestaan vanaf het v Gaal tijdperk, omdat het een bekroning kreeg met 95 CL. Van Cruijff hebben ze nooit wat van gesnapt, dit zijn van die druiloren die zich nergens in verdiept hebben en alleen euforie roepen vanwege een bekende naam in de RvC.

     3. Moosie

      Het valt wel op dat mensen alleen reageren op dit soort topics en dan bijna altijd in het voordeel van scholletje en van Gal

  1. Moosie

   Trouwens van Gal is niet de beste trainer die we hebben gehad dat was Johan Cruijff , van Gal is de grootste hufter die ooit trainer van Ajax was en toevallig het geluk had dat Rijkaard terugkwam en de volgens de visie van Cruijff opgeleide jeugd goed genoeg was , plus dat ene Jari Litmanen besloot bij ons te komen spelen net als Finidi.
   Van Gal heb onze club samen met Blind of scholletje, juist naar de kloten geholpen , dus wat nou goed zo?

  2. Middenweg401

   Rinus Michels is de beste trainer die Ajax ooit heeft gehad. Niet voor niks als beste trainer van de 20e eeuw uitgeroepen.

   1. Moosie

    Ja kan ik ook nog in meegaan al vond ik Rinus ook een beetje achterbaks in 1990 met het WK en kwa invloed op het hedendaagse voetbal staat echt Johan op 123en dan komt de rest

    1. BobbyHaarms

     Dat was gewoon een lage kutstreek. Bijna iedereen wilde Johan als bondscoach maar meneer was bang dat die meer eer ging halen met dat elftal dan hijzelf in “88.

   2. De Nees

    Wat uiteindelijk op het veld gebeurde bepaalde voorop Cruijff met nog een paar handlangers (o.a.Keizer) als de tactiek aangepast moest worden deden ze dat gewoon zelf, Cruijff’s eigen woorden ooit. Michels had zijn inbreng meer in het begin, vanaf de grote successen was het Cruijff die het in het veld bepaalde. Maar zonder onenigheid ooit, Michels zag ook wel dat Johan een master tacticus was.

 14. Hanski

  Ling? Die van de geweldige talenten die nooit talent genoeg blijken te hebben?
  Jonk de man met fantastische trainingsplannen die nergens aanslaan? Deze mannen bepalend laten zijn voor Ajax? Lijkt me niets!!! Blind goede optie, die van Duijvenbode zag of hoorde je toch ook nooit, maakt allemaal niet zoveel uit! Alleen Ajax 1 telt, de rest is leuk als opleidingsclub. Boel nu ff met rust laten, Ten Hag zijn werk laten doen en de jongens iedere week steunen!!

  1. Moosie

   Ok ik ken je niet want zo vaak reageer je niet,maar je hebt nogal een uitgesproken mening.
   Maar Ling schreef een rapport wat nu punt voor punt uitkwam en sinds wanneer doet een AD de scouuting dus daar ga je de eerste keer nat.
   Ten tweede Jonk beheert op dit moment de erfenis van Cruijff als het gaat om opleiden en structuur geven aan een opleiding, iets waar vorig jaar al meer dan 6 miljoen vaan binnenkwam.
   Dus hoezo niemand wil de visie van Cruijff?
   En dan v. Duivenbode ach hij is, zoals iedereen die Johan wel hoog hebben zitten, tegengewerkt door uw kamp van gladjakkers en matennaaiers.
   Dus volgens mij kun je nu zelf wel raden wat je met die 2 kan doen en grote kans dat de hele harde kern er zo over denkt dus maak je borst maar nat.

 15. AB AjaxBarcelona

  Laten we de Seijs benoemen in de rvc. Maar ja, zal wel weer uitgelegd worden als een vete. Dat Kingseijs hier nog mag posten is een godvergeten schande.

 16. Brokamp

  Belachelijk dat Blind dit baatje krijgt. Na zijn voetballoopbaa nooit meer iets gepresteerd. Zeker als trainer niet. Hij heeft er voor gezorgd dat Hakim Zyech voor Marokko heeft gekozen en in zijn kielzog meerdere jongens. Tevens hoop ik dat van Gaal nooit meer een functie voor Ajax gaat bekleden. Niet dat ik als een blinde achter Cruyff aan loop maar zijn visie sprak mij meer aan dan de bullebak van Gaal en consorten. Ik waardeer zijn kwaliteiten als trainer maar zijn manier van handelen heb ik niet zo hoog zitten.

 17. Hanski

  Ling schreef een rapport….Jonk heeft heel kort georobeert zijn stempel te drukken maar dat botste aan alle kanten….het is alleen Peter Bos met zijn visie die een echte ploeg creerde. Krankzinnig dat hij is geslagofferd door Bergkamp…
  Er is ook voor mij 1 echte Ajacied en dat is Johan! Al meer dan 35 jaar seizoenkaart, alle uitwedstrijden van de partij, maar reeel genoeg om te zien dat het unieke van JC niet gekopieerd kan worden door mindere goden als Ling en Jonk.

  1. De seijs

   Pats?? helder. Alleen met Bosz ben ik het niet met je eens. Maar goed verhaal. En een feit!

   1. -buitenkantje rechts-

    Wat is volgens jou een feit? Hanski noemt verschillende zaken in zijn reactie..

  2. AB AjaxBarcelona

   Het was geen “Jonk” stempel maar het uitdragen van de visie van Johan in heel nauwe samenwerking met Johan. Ling schreef inderdaad een rapport en kon helaas dit niet afmaken maar wat er op papier stond gaf al feilloos aan dat het niet goed zat binnen Ajax. Er was dus geen sprake van kopieeren door mindere goden. De visie van Johan is door Ajax vermoord en wordt met de aanstelling van Blind nog meer verlaten. Het stadion nu naar Johan vernoemen met al deze mensen aan het roer zou een regelrechte belediging zijn van Johan. Ik heb inderdaad staan juichen toen Ajax de CL won. Blind was toen gewoon speler van het team. Ik heb voor van Gaal zelf nooit mijn armen in de lucht gedaan.

 18. Hanski

  Daarbij hoor ik niet bij een kamp! Ik steun Ajax…die kampen strijd is zielig…ook u stond te juichen toen van Gaal samen met Blind alles won…net als ook ik stond te juichen toen JC de Europa cup won met Van Basten…

  1. Moosie

   Ok Hanski ik snap dan alleen niet dat je de Cruijff mensen afbrandt en het een goed idee vindt dat Blind,de man die in elke functie binnen Ajax na zij n actieve loopbaan als speler gefaald heeft.
   Cruijff wildeniet voor niets van hem af.
   Ik zie dit als zoveelste dikke vinger naar Johan toe.
   @seis het bestuur heeft geen rol in dit geheel had ik je hierboven ook al uitgelegd zou fijn zijn als je de gesprekken niet steeds vervuilt met het eeuwige (TOPBESTUUR), en ik zou het nog meer op prijs stellen als je BR met rust laat dit is een door beide kampen zeer gewaardeerd forumlid.
   Er zijn en namens jou nu wel genoeg afgehaakt.

   1. AB AjaxBarcelona

    Is toch ongelooflijk. Ik word diir Fred aangesproken, met hoofdletters, op niet voetbal gerelateerde tekst en dat stuk verdriet heeft hier gewoon een vrijbrief of dagelijks, al jaren lang, het forum te vervuilen en te verzieken. Kotsmisselijk word ik er van.

  2. Ajax 1

   Juist Hanski. Dat wilde ik ook zeggen. Cruijff was alles voor onze club, heeft onze club groot gemaakt. Maar ook v gaal heeft een waanzinnige prestatie neergezet en ajax weer op de kaart gezet, en ook blind (als speler dan). Er wordt altijd in kampen gedacht, maar uiteindelijk is de grondgedachte hoe er gevoetbald moet worden en jeugd opgeleid moet worden en niet zo verschillend tussen cruijff en van gaal. Ego’s die botsen en machtspelletjes die gespeeld worden.

   1. AB AjaxBarcelona

    Punt is dat alleen Johan de grondgedachte van Ajax kon weergeven. Ajax is Cruijff, Cruijff is Ajax. Ajax is Ajax door Cruijff. Heel simpel.

    1. AB AjaxBarcelona

     Er bestaat overigens geen groter verschil tussen wat Johan vindt van jeugdopleiding t.o.v. de visie van van Ga(a)l hierop. Daar vergissen mensen zich enorm in merk ik steeds weer.

    2. De Nees

     AB, zij kramen hier werkelijk hors shit uit, weten de details niet en halen zaken uit de context. D’r is juist veel verschil in hoe beide de opleiding zagen, die verschillen resulteren aan einde van de opleiding in gemis aan o.a. basiskwaliteiten. Cruijff had dat duidelijk uitgelegd met de individuele ontwikkeling tov het team aspect van v Gaal. Hij kon dit geploeter na jaren van leed niet meer aanzien en heeft geprobeerd de omslag te maken. Hij heeft het niet kunnen afmaken en dat drijvende schip is nu weer onder controle gekomen van de gladjakkers van weleer.

     1. AB AjaxBarcelona

      Klopt, als men leest dat bijvoorbeeld van G. de jeugdopleiding van AZ onder de loep neemt, gaan ze er automatisch vanuit dat dat dus perfect is. Ieder heeft recht op zijn/haar mening maar soms in het tenenkrommend hoe de waarheid onrecht wordt gedaan.

     2. De Nees

      Idd Moos ?. En Blind heeft zo’n slechte karma, wdb hebben we de juiste kapitein aan dit zinkende schip.

     3. AB AjaxBarcelona

      Ze weten zonder ijsberg al genoeg gaten te maken in de romp van Ajax. Straks krijg ik weer de rekening in de bus voor volgend seizoen. Het wordt echt weer wikken en wegen. Het is altijd heel gezellig met mijn maat en de vaste gabbers op de tribune. Lekker, klagen, juichen, schelden, zingen en soms fluiten. Daarbij een heerlijke smerige vette hap en een bier uit plastic en je voelt je echt supporter. Maar al met al zijn dat in een seizoen toch een aantal honderden euro’s. De kilometers, parkeergeld etc komen er ook bij. Dat voor een club die er een teringzooitje van maakt ……. ook clubliefde heeft wat dat betreft grenzen bij mij. Ik kan ook luisteren naar radio 1 en daarna kijken naar Studio Sport. Erger ik me een stuk minder en korter. Maar goed …… we zullen zien. Voor nu is er onder de 50% kans dat ik weer een seizoenskaart neem. Dan maar af en toe kaartje in de losse verkoop.

     4. BobbyHaarms

      Nou ik ben ermee gekapt, ga geen geld pompen in dit kutbeleid vol huichelaars. Hoe meer ik erover nadenk hoe groter mijn afkeer wordt.

     5. AB AjaxBarcelona

      Voor dit seizoen moest ik al de beslissing nemen toen Bosz er nog zat. Was toen nog hoopvol met die wereld wedstrijd tegen Lyon nog in gedachten.

     6. BobbyHaarms

      Geld interesseert me geen reet, heb altijd alles voor mijn cluppie over gehad, ook qua tijd. Maar mijn/ons cluppie wordt steeds meer een kille, troosteloze club in een sfeerloze betonbak met handenvol huichelaars die het beleid bepalen. Daar ga ik niet meer aan meewerken.

 19. Forever nr14

  Binnen 1 jaar Bob, deze teloorgang is al sinds de beurs, viezerikken bah! Die vieze Henrichs en Os zijn vriendjes bah bah, totaal geen club belang. Ik kots bijna van deze club zeg…

 20. Johan

  Als ze het flikken om de arena niet om te dopen in het Johan Cruijff stadion dan kunnen we beter maar weer FC Amsterdam in het Olympisch beginnen met Jonk en consorten…

 21. Hanski

  Even los van de naam voor het stadion…dat MOET het Johan Cruijff Stadion gaan heten…is het wel een goed plan om Wimpie (psv) Jonk samen met onze weergaloze Ling (de voetballer) in het Olympisch stadion te laten starten met hun cluppie…het feit dat ze verder NERGENS op niveau aannde slag zijn zal niet voor niets zijn…

  1. AB AjaxBarcelona

   A: niets MOET. Het is uiteindelijk aan de familie van Johan en ik zou het ze nu ten zeerste afraden.
   B: lees eerst eens een aantal zaken van Johan aangaande Wim Jonk en Ling want dat heb je niet gedaan of helaas niet begrepen. In het laatste geval is een discussie hierover weinig zinvol voor mij. Overigens is mij duidelijk dat je Jonk niet mag vanwege zijn PSV verleden en Johan wel ondanks zijn Feijenoord verleden. Verder heeft Jonk een groot bedrijf waarbij hij in het buitenland, niet alleen in België, flink aan de weg timmert. Zoek je hem als trainer oid dan kan je inderdaad lang zoeken maar daar ligt nu zijn ambitie niet.

   1. BobbyHaarms

    Laat maar AB, “nieuw” forumlid die denkt volgens het anti-Cruijff kamp. Zulke mensen neem ik niet eens serieus.

 22. Hanski

  Het feit dat Jonk op hoog niveau nog niets heeft gepresteerd lijkt me duidelijk, ik heb niets tegen Jonk! Prima kerel maar ik heb nog niets van m gezien waaruit blijkt dat ie voor Ajax van meerwaarde is…mooi dat grote bedrijf maar dat heeft Rioala ook…zegt me niet zoveel.
  Dat Johan het goed kon vinden met beide mannen is fijn voor hen, olv hem was het misschien meerwaarde geweest…als individuen hebben ze nauwelijks toegevoegde waarde voor Ajax, vind ik maar ik hoef jou niet te overtuigen ?

Comments are closed.