‘Viergever mogelijk transfervrij naar PSV’

Nick Viergever is aankomende zomer transfervrij nadat Ajax het contract van de verdediger zeer waarschijnlijk niet gaat verlengen. Het Eindhovens Dagblad weet vanmorgen te melden dat PSV zich gaat melden bij Ajax om te praten over een overgang van Viergever naar Eindhoven.

Vier jaar geleden maakte Viergever de overstap van AZ naar Ajax maar stond toen ook in de belangstelling van PSV. Echter is er inmiddels ook belangstelling uit het buitenland voor Viergever die in de afgelopen winterstop een transfer kon maken naar Werder Bremen maar toen van Ajax niet mocht vertrekken. Zaakwaarnemer Arnold Oosterveer zwijgt in alle talen en ook Viergever zelf reageert niet.

Bron: Eindhovens Dagblad

Related posts

71 Comments

   1. De Ajacied

    Nee man
    Kijk of er nog een optie op zijn contract zit, en zo ja laten tekenen met de clausule er in dat hij voor bijv. 5 miljoen mag vertrekken,
    Lappe die Lampe gvd
    ❌❌❌

 1. AjaxKat

  Eerlijk is eerlijk, kut als hij naar psv gaat maar ik snap het wel vanuit zijn positie. Hij moet minuten maken. Aan zn strijdlust lag het zeker niet, daar kunnen veel spelers wat van leren. Hij kwam net iets te kort voor Ajax. Prima om in te brengen als het niet gaat in een wedstrijd.

  Nu hopen dat ie naar Duitsland gaat. Lijkt me ook een mooier avontuur voor ‘m.

  1. HURBIE

   En dan zeggen ze dat er meer ervaring in de ploeg moet
   Geven ze er gewoon één weg aan hun grootste concurrent
   Schiet mij maar lek

  2. Iamsterdam2015

   Het is zeker jammerr maar ja…. en nieit iets te kort?? Ik zeg niet dat hij beter is dan de huidige spelers maar te kort..????

   1. stylo1984

    Idd echt veel lui hier die alet zo goed weten, te kort voor dit ajax? Helemaal knetter gek

  3. stylo1984

   Je praat jezelf ook wat tegen, niet goed genoeg voor ajax maar als et slecht in de wedstrijd kan je hem der in zetten?

 2. Ajax 1

  Tja. Viergever is zeker een mooi stand-in en heeft het zeker vorig jaar goed gedaan in de europa league. Ik zou hem er graag bij houden, ondanks dat het geen wereldspeler is. Denk dat hij toch nuttiger is dan orejuela, sinky. En goed voetbal karakter. Naar PSV overgaan is helemaal niet fijn, maar logisch van zijn kant als Ajax niet verlengd. Ik ken die gozer van hsv, ex sparta niet goed genoeg om in te kunnen schatten of die beter is. Maar in ieder geval minder ervaren en we hebben weinig ervaring achterin.

  1. HURBIE

   Heb je 100% inzet gegeven niet zeuren en zeiken
   En wat krijg je er voor terug
   Je mag vertrekken
   Lekker voorbeeld voor de andere spelers

  1. Charka53

   Nee maar gaat wel Europa in met pisvee .Voor pisvee is hij een zeer bruikbare speler en hij verdient gewoon een leuke club en om te voetballen en ik wens hem daar veel geluk al is het bij de vijand.

    1. vak411

     psies… goeie vent, nooit zeiken! gun ik hem. ach psvee haalt wel vaker onze bankzitters. prima.

   1. Moosie

    ik heb er ook geen probleem mee en pisvee speelt ook voorrondes dus dat moeten we nog maar zien.

  2. LeroyT

   Nee maar dat zijn er maar 1 of misschien 2 als je geluk heb. Die aan het niveau voldoen wat wij voor ogen hebben.

 3. Vak 120

  Ik snap niet dat ze hem laten gaan!! Was voor ajax gewoon geen verkeerde speler! Qua inzet ging hij voor op!! 7 miljoen voor een verdediger weer gaan betalen en door de achter deur loopt er 1 weg voor niks!!!

  1. ems

   Ik zou hem niet laten gaan, maar denk dat hij Wober wel voor zich heeft en dus 1e reserve is dan op die plek

 4. AB AjaxBarcelona

  Ik wens Viergever sowieso alle goeds, waar hij ook heen gaat. Een jngen die zonder de publiciteit te zoeken er staat/stond wanneer het nodig was. Geen fratsen, geen franje, geen hoogvlieger maar deed gewoon zijn taak zo goed mogelijk. Wist op belangrijke momenten zijn voet er tussen te wringen ?. Ik vind dat hij simpelweg slecht is behandeld door Ajax de laatste periode. Toen hij weg kon, mocht hij niet om hem vervolgens daarna niet meer op te stellen (los van Ijn blessure periode).

  1. dickst14

   Inderdaad. Slecht behandeld. Ajax loopt momenteel niet over van fatsoen.

 5. JohnDoe77

  Viergever was nuttig, geen topper! Tijd om door te selecteren. Pisvee heeft er in de NL competitie een aardige speler aan. Misschien willen ze Veltman ook wel!

 6. AFCA my World

  Hopelijk vertrekt hij naar het buitenland,kan hij nog een financieel klappertje maken, Ajax heeft hem heel slecht behandeld, een no nonsese voetballer,niet praten maar je voeten laten spreken,als hij nodig was stond hij er !
  Het zou voor ons niet fijn zijn als hij naar een grote concurrent vertrekt !
  Dus aub naar het buitenland,vanuit china ?was er ook belangstelling ! ⚽️

 7. De Nees

  Normaal haalt die nepclub Ajacieden via een omweg maar nu een keer rechtstreeks, ze worden steeds brutaler die schijtbakkenvoetballers. Zie Viergever zelfs nog liever naar feyenoord gaan dan naar hun maar als zo vaak liggen ze daar weer ’s te slapen de sukkels. Hoop maar dat de interesse uit Duitsland nog doorgaat.

 8. Dagrump

  Zou het stiekem wel zonde vinden als ie naar psv gaat. Maar wel begrijpelijk en is hem gegund !! Liever zie ik hem naar buitenland gaan !!

 9. Peter kopsterk

  Was in feite geen topper maar werkte altijd keihard voor de ploeg. Je kon hem er gerust bij hebben. Ik wens je veel succes nick.

 10. Geroldkohlen

  je moet nooit je spelers naar de concurrent laten gaan! gewoon naar het buitenland laten vertrekken.

  1. Ajax 1

   Als hij geen contract meer heeft, heeft ajax daar niets over te zeggen. Dus hij bepaalt in dit geval zelf waar hij heen gaat.

   1. Geroldkohlen

    klopt dat zeg ik ook niet ,maar Ajax zou er alles aan moeten doen om hem niet naar de concurrent te laten vertrekken. dan maar naar het buitenland land

 11. a.p.

  als hij gaat heeft hij gelijk, maarrrr ik hoop dat hij blijft want hij was/is altijd positief

 12. KBouter

  Fuck…Ajax doet volgens mij veel te makkelijk afstand van een ervaren speler als Viergever. Als de geruchten waar zijn, snap ik psv wel…die waarderen wel de kwaliteiten van deze Nederlandse verdediger. Niet alles wat goed is hoef je te kopen voor een vermogen uit het buitenland.

  1. JohnDoe77

   Voor de NL competitie bruikbaar, maar niet de topper die we willen hebben om door te groeien!

 13. JohnDoe77

  Off-topic; ik hoor dat The Hunter terug is in de selectie! Kunnen we weer winnen… :))

  1. KBouter

   Ook de Hunter laat niet zien dat hij de kwaliteiten heeft Internationaal waar we naar toe moeten.

 14. stylo1984

  Wat een zeikerds iedere keer hier, et bestuur had em wel wat minder aan het lijntje mogen houden… hij zet zich altijd vol in en dan ga je em nu naar die tering lampen gaan

 15. Overdwars

  Laten wij nou gewoon niets aan concurrenten verkopen. Ze gaan bij ons altijd beter ontwikkelt weg dan dat ze binnenkwamen. Daar moet voor betaald worden door een ploeg die dat later niet tegen je kan gebruiken.

  1. AB AjaxBarcelona

   Ajax heeft aan het seizoen nul komma nul te vertellen over wat Viergever gaat doen. Waren ze een beetje bijdehand geweest was het contract afgelopen zomer met twee drie jaar verlengd. Nu loop je het risico dat hij binnen Nederland naar de concurrentie gaat. Overmars leert wat dat betreft niet snel.

   1. Overdwars

    Ongelooflijk dom die Overmars. Maar van ons aller Ajax naar een concurrent gaan vind ik ook niet sjiek.

 16. ems

  Volgens mij zijn ze zo geschrokken van El Hamdaoui’s gedrag dat ze niemand meer durven vast te leggen waarvan ze denken dat ie weleens buiten de selectie zou kunnen vallen en een riant salaris opstrijkt dat ze hem dus niet vast durfden te leggen

 17. -buitenkantje rechts-

  Onvoorstelbaar onnozel beleid!!
  Een betrouwbare CV en linksback met Europese ervaring laat je gaan naar de concurrent.. Laat Sinkgraven gaan ok..laat Veltman gaan..ok.. Viergever heeft aangetoond ook internationaal mee te kunnen. Maak lekker je concurrent sterker joh! En lekker gaan bieden op degradatiekandidaten.. goed bezig! ????

  1. Moosie

   Nou BR hij heeft ook veel fouten gemaakt vooral in de dekking maar wel altijd een tomeloze inzet en dat zal ik wel missen maar ik zie qua niveau toch liever iemand beters

   1. AB AjaxBarcelona

    Je moet eerst zeker weten dat je een betere in huis hebt. Er wordt nu gegokt en gehoopt met aankopen. Leuk een 19 jarige weer maar ze hadden Viergever minimaal een jaar nog moeten houden. Je hebt geen enkele zekerheid als backup achter Wöber. Frenkie weiger ik als cv te zien.

    1. Moosie

     Overmars is sws losgeslagen we zijn echt heel ver weg van gezond beleid de begroting is een puinhoop gebaseerd op verkopen niet op succes

     1. AB AjaxBarcelona

      Overmars loopt mee in de bubbel van idiote transferprijzen. Als die buubel barst, en dat gaat gebeuren, zit Ajax met giga overschot aan contractspelers met langlopende contracten. Mijn inschatting: tussen 2020-2025 wordt Ajax armlastig als er niet snel wordt ingegrepen.

     2. Moosie

      we zitten nu zo ver van Johans visie af dat ik het eigenlijk ook voorlopig niet meer goed zie komen

     3. AB AjaxBarcelona

      Zal vast wel een landstitel komen of bekerwinst maar that’s it voorlopig als er geen drastische wijzigingen komen.

     4. Moosie

      als de opleiding zo blijft wordt het de jaren 90 again 2 middenvelders zelf opgeleid de rest gekocht met alleen zlatan Suares en Maxwel als top.

 18. Johan

  Het is hem gegund, harde werker en geen kapsones. Gaat je goed en hoop dat je nog een klapper maakt.
  Hoop dat Edwin een heel mooi afscheid regelt zodat de supporters een keer op gepaste wijze en met fatsoen afscheid kunnen nemen. Ajax – AZ is een mooie afsluiter voor hem en ik zal voor hem gaan staan bij zijn publiekswissel :), respect!

 19. Wim Hobe

  Even off topic, heeft jong Ajax wéér verloren, wat is er toch in godsnaam aan de hand, moeten ze van ten Hag soms ook zijn stijl spelen?

  1. AB AjaxBarcelona

   Begreep dat het eigenlijk best wel lusteloos was. Lijkt wel een virus binnen Ajax.

 20. Zlatan4ever

  Viergever is/was een nuttige verdediger maar ook weer geen ramp als hij naar Pisvee gaat.
  We hebben betere spelers laten gaan afgelopen tijd

 21. Ajax belg

  mooi voor Nick, want dit is zijn spel niveau..de eredivisie. Zoals vele bij Ajax…helaas

  1. AB AjaxBarcelona

   ??? Het is een voetballer die zijn brood ermee wil ferdienen hoor. Van AZ naar Ajax en misschien PSV. Johan is dus ook een verrader? Eddy PG ook? Kan er nog wel twintig noemen.

Comments are closed.