There are no ads, please add some


De Ligt wil pas vertrekken na minimaal één titel maar sluit niets uit

Matthijs de Ligt droomt van een landstitel met Ajax: de verdediger wil eigenlijk pas vertrekken met een kampioenschap op zak, maar toch sluit De Ligt een zomerse transfer nier uit. “Je kunt het in de voetbalwereld nooit uitsluiten. Dat weet iedereen”, aldus de achttienjarige verdediger in gesprek met FOX Sports.

“Ik heb gezegd dat ik met een titel afscheid wil nemen. Ik vind dat je als speler van Ajax sowieso een keer kampioen moet worden. Dat ben ik nog niet. Het is voor mij de bedoeling dat ik m’n carrière vooropstel. Ik heb een heel goed gevoel bij Ajax en Ajax ook bij mij. Als topsporter moet je ook naar je eigen carrière kijken, maar ik ben hier heel gelukkig. Daarom ben ik hier heel tevreden en ga ik iedere dag met een glimlach naar de training. Dat moet je meenemen. Je moet kijken of het moment daar is. Dat is voor mij nog niet aan de orde. We zullen zien hoe het loopt”, aldus de inmiddels drievoudig international.

De Ligt werd in januari nog aan Barcelona gelinkt maar ook Bayern München, Inter Milaan, Manchester United, Arsenal en Manchester City zijn zeer geinteresseerd in de diensten van De Ligt. Zijn contract bij Ajax loopt nog door tot medio 2021.


Gerelateerde posts

33 reacties

 1. Peter kopsterk

  Als hij verstandig is blijft hij nog 2 jaar om daarna de stap te maken.

  1. Machlas

   Beetje open deuren intrappen?
   OPMERKING VAN DE REDACTIE: VANWEGE ONGEOORLOOFD TAALGEBRUIK IN EERDERE BERICHTEN IS DIT ACCOUNT GEBLOKKEERD!

   1. Ajax 1

    Goed zo redactie. Denk dat ik snap welke reactie dat om ging. Ging te ver.

  1. Mr Ajax

   Als je ziet welke clubs er interesse in hem hebben is die idd onhoudbaar de ajacied, helaas voor ons

 2. ajaxpers

  Helaas is hij niet te houden voor Ajax. Hij is erg goed en Ajax heeft weer helemaal niks

  1. HURBIE

   18 jaar pas
   Lekker meer ervaring opdoen bij AJAX
   Over 2 3 jaar is vroeg genoeg
   Liever helemaal niet

 3. Zlatan4ever

  Mooi verhaal, maar als de 💰💶flappen er aan komen is de liefde voor Ajax (helaas) niet meer zo groot…..
  Aan de andere kant begrijpelijk want het zijn de “wetten” van nu

 4. Iamsterdam2015

  Dit is zijn laatste jaar bij ajax. Volgend seizoen is hij helaas weg………

  1. afcadeluxe

   hoorde gisteren van iemand die goed geinformeerd is bij hsv dat v.drongelen geen clausule heeft dat hij weg kan bij degradatie,en ze op hem bouwen dus die komt niet(alleen voor te veel geld)

 5. De seijs

  Ja veel gepraat maar uiteindelijk zegt hij niets concreets. We wachten het wel af. Zoals altijd in de voetballerij.

 6. AFCA my World

  Als er een topclub komt vertrekt hij,maar daar hoort een inter niet bij, we zullen het van de zomer zien, mocht hij toch vertrekken dan voor een behoorlijk bedrag,maar als hij verstandig is blijft hij nog 2 jaar om te groeien, dat gebeurt in het buitenland te vaak niet, in de knop gebroken net als al die jonge jongens van die rioolrat ! ⚽️

  1. ems

   Precies lijkt me echt een concept waar Ajax goed naar moet kijken. Je houdt de groeibriljantjes langer bij je en weet wat je ervoor vangt. Puur geld verdienen hebben we niks aan. De europese top halen we toch nooit meer.

   1. -buitenkantje rechts-

    Een goede stap zou zijn om Raiola en spelers die hem als zaakwaarnemer hebben te weren bij Ajax..

 7. -buitenkantje rechts-

  Ik hoop dat hij goed kijkt naar voorgangers die de bank of een stoeltje op de tribune mochten warm houden bijeen buitenlandse club..

 8. JohnDoe77

  Dit verhaal zegt dus niets. Natuurlijk wil hij prijzen winnen en snapt hij dat het goed overkomt als hij zegt te willen blijven. Maar als Barca deze zomer echt zou komen en hij gaat niet, moeten ze hem op laten sluiten!

 9. PvL020

  Volgens mij moeten ze eerst allemaal optimal presteren om voor een vertrek in aanmerlking te komen

Reageren is niet mogelijk.