‘Ajax biedt zeven miljoen op Van Drongelen’

Ajax heeft een bod van zeven miljoen uitgebracht op verdediger Rick van Drongelen, zo weet het Duitse Bild te melden. Van Drongelen maakte afgelopen zomer de overstap van Sparta naar HSV en maakt wekelijks indruk in de Bundesliga.

Momenteel staat HSV zeventiende in de Bundesliga en mocht de club degraderen dan lijkt een uittocht van spelers aanstaande. Bild laat verder weten dat HSV het eerste bod van zeven miljoen heeft afgeslagen maar dat Ajax zich binnenkort weer gaat melden bij de zaakwaarnemer van de speler. Van Drongelen wordt ook begeerd door clubs uit de Bundesliga en Premier League. Op dit moment gaat hij niet in op alle interesse, omdat hij zich wil concentreren op lijfsbehoud met HSV.

Related posts

108 Comments

 1. Peter kopsterk

  Waarom niet afgelopen zomer gekocht. Nee ze betalen liever de hoofdprijs voor deze speler.

     1. AjaxKat

      Waar ik me dan meer zorgen over maak is dan de ontwikkeling uit eigen jeugd. Toch het stokpaardje van Ajax. Die is dus niet zo goed.

     2. Moosie

      Nee dat is een understatement sinds Quaalli de scepter zwaait is het kommer en kwel er wordt veel te veel gekocht

  1. dickst14

   Dat hoop ik niet. Overigens hadden ze beter die Dumpfries van sparta kunnen halen voor de rechtsback plaats. Loopt nu bij Heerenveen.

 2. Kingkong

  Het blijft n schande dat we zelf niet in staat zijn goede verdedigers op te leiden

  1. Charka53

   Ja Kingkong we zijn aan het verloederen het wordt tijd dat er eens flink geïnvesteerd wordt in capabel personeel.

 3. hubert

  kopen is niet goed opleiden is niet goed niks is niet goed bij velen hier. al vele jaren zitten hier Zeer slechte en GEEEEN echte supporters van Ajax. word maar eeerst eens wat positiever stelletje negatievelingen

  1. ajaxhoger

   Als je 4 jaar niks wint is er niks om je positief te voelen tegen over ajax .
   Vorig jaar was er een opleving ,dat weer vlug de kop ingedrukt is door bestuurlijke dwalingen lijkt nu , of dat waar is weet ik ook niet .
   En je kan er niet tegen op leiden , ze zijn meteen weer weg , dus dan zal er gekocht moeten worden als ze niet meer rond lopen in de jeugt.
   Dan komt de vraag weer ,zijn ze goed zat die ze kopen?
   Zo blijft het altijd wat natuurlijk ,het is en blijft een grote schande dat ajax in 4 jaar tijd helemaal niks wint .

  1. Mr Ajax

   Snap het ook niet helemaal, ze verwachten waarschijnlijk dat er een paar verdedigers weggaan?

 4. AB AjaxBarcelona

  Wederom een cv op het oog. Wel flink ervaren natuurlijk, hij is al 19. Goh, wie vanuit de Ajax jeugd/jong Ajax kan nu weer de conclusie trekken …… ik krijg geen kans. Op deze positie, linker cv, hebben we trouwens nog steeds een hele leuke speler als backup rondlopen. Een 29 jarige speler met Europese ervaring en een flinke dosis inzet. Maar ja, die staat geloof al bij het grof vuil.

 5. Wim Hobe

  Hallo Bert62 het gaat hier over een verdediger en niet over een spits, wel even bij de topic blijven. Overigens blijft de Ajax scouting/leiding verbazen. Vorig jaar hadden ze van Drongelen voor veel minder kunnen halen bij Sparta! Dan zijn er nagatievelingen die Ajax verwijten dat zij zelf geen verdedigers opleiden, je moet dan wel spelers hebben die talent hebben! Zonder talent valt er niet zo veel op te leiden dan moet je wel kopen!

  1. Bert62

   Ja zover was ik ook maar denk dat we meer behoefte hebben aan een goeie spits. 1 die niet na hoeft te denken als hij voor de keeper staat

   1. Bakkie

    We hebben met Huntelaar en Dolberg volgens mij twee spitsen die heel koel zijn voor de goal.

    1. AFCA my World

     Volgens mij kijk jij andere wedstrijden dan de rest, Huntelaar is te traag en niet scherp meer,waarschijnlijk stopt hij aan het eind van het seizoen,dolberg zit in een crisis en is niet fit, dus ja je kunt er heel veel baat bij hebben om 2 spitsen te halen ! Zeker als er veel spelers van de zomer vertrekken na een goed WK ! ⚽️

     1. Bakkie

      Huntelaar is niet top meer inderdaad, maar weet wel hoe hij een goal moet maken. Dus als back-up gewoon een goeie spits. Dolberg is gewoon geblesseerd, zo niet dan moet ie alles spelen. Daarom vind ik dat je geen nieuwe spits moet halen.

 6. JohnDoe77

  Dit soort dingen wordt ook weer allemaal negatief uitgelegd… dit is geen geld verspillen; ze zien er iets in en bieden erop. Daarbij loopt iedereen altijd te piepen dat het vermogen niet op de bank moet staan maar in het veld, dus bij deze een kans om wat nutteloos kapitaal aan het werkt te zetten!

  1. AB AjaxBarcelona

   Hoe wil jij 70+ contractspelers op de juiste plek aan het werk zetten? Hoe wil jij 70+ contractspelers tevreden houden vwb hun kansen. Niet zo gek dat Ajax goede spelers niet kan behouden, de spelers krijgen geen vertrouwen, die zien ook dat belachelijke aantal aankopen telkens weer.

   1. Ajax 1

    Deze zomer gaan er weer een aantal weg en we zaten al niet dik in de goede verdedigers.

     1. Ajax 1

      daar heb je niet genoeg aan. Schuurs komt er nog bij, en viergever gaat wsl ook weg

     2. AB AjaxBarcelona

      Kristensen, Orejuela, Veltman, Schuurs dus. Dan behoort de jeugd de rest toch echt wel opvte vullen.

     3. Ajax 1

      Nee, niveau crystal palace, hsv, of zo iets moet toch haalbaar zijn. Het was een international, aanvoerder van ajax. Heeft EL finale gespeeld. Denk je nu echt dat er niemand geinteresseerd is. Sommigen zijn op dit moment een beetje verblind met negativisme.

     4. dickst14

      is negativisme geen realisme? afgelopen zomer was er ook geen belangstelling voor hem.

     5. Ajax 1

      Nee, wat mindere jaren, maar vorig jaar wel finale el. Dit jaar rampseizoen, maar veel talent in de ploeg, dus we moeten positiever zijn vind ik. Ik vind dat hier te veel het negatieve uitgelicht wordt. Maar goed, dat is mijn mening.

     6. Ajax 1

      Ik ook niet. Maar wel voor een middenmotor elders. Afgelopen jaren was er kritiek dat er te laat gehandeld werd op de transfermarkt en de ploeg niet klaar was voor de voorrondes el/cl. En dat was zo. Nu hebben ze al gehandeld. Of het goede spelers zijn moeten we afwachten, maar in ieder geval staat het geld niet enkel op de bank. Als je niets doet wordt je zeker geen kampioen. En o ja, ik vind ook dat we een betere trainer nodig hebben, maar verder ben ik vrij positief gestemd over de komende jaren…..

     7. dickst14

      Als de Ligt, vd Beek en Kluivert enz voorlopig blijven dan ben ik ook positief ja.

     8. Ajax 1

      Precies. Daar moet extra geld voor uitgetrokken worden. Salaris erbij voor toptalenten en grotere bonus in vooruitzicht bij bepaalde prestaties.

     9. JohnDoe77

      Behoort… maar is er niet dus koop je het aan. Ik zie geen probleem met 70+ spelers. Wat is daar zo lastig aan?

   2. Ajax1958

    @AB Precies, het gaat tegenwoordig om de kwantiteit ipv kwaliteit. In de hoop dat er een goudhaantje tussen zit die weer een vermogen oplevert. De supporters……. daar hebben ze schijt aan.

 7. afcadeluxe

  hij mag zeker weg omdat hij in eigen doel scoorde in de nordderby werder bremen-hsv?

  1. AFCA my World

   Jij maakt nooit fouten,kan een keer gebeuren zelfs de beste spelers overkomt het !

   1. afcadeluxe

    tuurlijk maar ik stelde meer de vraag of hsv hem daarom nu al kwijt wil,hij is pas gekocht dus zal wel een contract van een paar jaar hebben,en als ze willen terugkomen mochten ze degraderen zou het logisch zijn om betere(jonge)spelers te behouden……beter?

 8. AFCA my World

  Zou zeker een toegevoegde waarde hebben,is ontzettend gegroeid met zijn spel ! ⚽️

 9. Brokamp

  Die jongen speelt toch linksback. Tagliafico kan deze zomer zo maar weer eens vertrokken zijn als hij een goed WK speelt met Argentinie. Viergever is al afgeschreven en loopt gratis over naar psv, Wober geeft de ballen aan de verkeerde kleur en Sinkgraven is te licht, niet fit en eigenlijk middenvelder. In jong speelt Mitchel Bakker wekelijks een prima partij en is een beresterke vent. Maar hij is pas 17 en moet nog veel leren. Misschien is van Drommelen wel gescout maar te licht bevonden. Soms zit het mee en soms zit het tegen, ophalen want in Jong en onder 19 lopen behalve Bakker geen topverdedigers rond. Wat voor van Drommelen geld , geld ook voor Dumpfries die het wekelijks bij Heerenveen goed doet. Maar ja een koe in de kont kijken is achteraf natuurlijk altijd makelijk.

   1. JohnDoe77

    Viergever is nuttig, geen topper. Zelfde als Veltman. Tijd om door te schakelen, anders blijft het dit soort voetbal en uitslagen!

 10. david1984

  waarom niet eerder bij sparta weg gehaald had goedkoper geweest en het is gewoon echt een top speler maar goed we wachten geduldig af maar let op hij gaat er zeker komen

 11. -buitenkantje rechts-

  Kaliber van Drongelen halen voor 7 Miljoen??! Wie legt Overmars even aan de lijn.. We zijn weggezakt in drijfzand en zakken steeds verder weg..
  Waarom was ik eigenlijk supporter van Ajax…?

  1. AB AjaxBarcelona

   Hij doet het goed bij een degradatie kandidaat in Duitsland hoor. Daarom kopen we ook een spits in Belgie van een degradatiekandidaat. En mensen blijven maar zeggen: Overmars doet het klasse ??????. Van de tien aankopen slagen er toch echt wel twee …….. een beetje.

   1. -buitenkantje rechts-

    Ajax begint te lijken op een tweede hands autoverkoper.. altijd op zoek naar koopjes om later met vette winst door te verkopen. Voor onderhoud, service en kwaliteit (jeugdopleiding) hoef je niet te komen. Alles voor de korte termijn…

    1. EugAjax

     Ja vooral Bergkamp de deur uit doen die was tenminste nog kritisch om uberhaupt te kopen, laat staan zo als een kip zonder kop………..maar goed iedereen blij dat een van de grootste Ajacieden aller tijden is weggepest……..en ik maar die plaat blijven herhalen……….?. Ajax is Ajax niet meer, om Jordi even te citeren
     “met ontslag Bergkamp is Ajax nog verder afgeweken van mijn vaders idealen…….”

     1. Middenweg401

      Klopt, desondanks was het optreden van Bergkamp onvoldoende om Johan bij Ajax te houden in 2016. Bergkamp heeft wel de visie maar niet de persoonlijkheid. Ontslag vind ik zonde, zet hem desnoods op de plek van Ouaali, dan kan hij beter zijn ei kwijt.

     2. EugAjax

      Eens Middenweg401, klopt allemaal. Visie hebben is 1 kunnen implementeren is wat anders en daar zal grootste probleem hebben gelegen. Overigens zou ik hem idd heel graag zien als hoofd jeugdopleiding. Lijkt me een zeer geschikte functie voor hem en Ajax

     3. Moosie

      Je kunt wel blijven herhalen maar DB liet Jonk wegpesten dus schone handen heb hij niet

     4. AB AjaxBarcelona

      Met Jonk wegpesten gaf ook Dennis Johan een dolksteek in de rug.

     5. Moosie

      juist daarom zijn eug zijn argumenten op zijn zachtst gezegd een beetje dom

     6. Moosie

      Maar ik heb het idee dat Eug een beetje met nietmanen in zijn maag zit vandaag of heb ik het mis Eug?

      OPMERKING VAN DE REDACTIE: KAPPEN MOOS!

     7. EugAjax

      Moosie lees mijn reactie maar op ander topic. Je word heel vervelend weer en gaat maar door. Klasse man. Ik zit te praten met Middenweg en laat toch ook kritische noot over Bergkamp zien. Hebben jullie die uberhaupt ooit over Jonk gehad? Nee want die deed alles zo fantastisch.
      Ajax kwam geregeld met 8 jongens aan voor een uitwedstrijd omdat zijn perf vriendjes ze rust wilde geven.
      Maar ach dat is logsich natuurlijk. Nogmaals deze discussie is simpel. Jullie varen blind op Jonk, ik vind Bergkamp en meer Ajacied en een betere visionair op opleidings gebied. Nogmaals ik heb meer met mensen die een eigen visie ontwikkelen dan iemand die een visie na-aapt tot op de letter van de wet van een ander. Nu ik dit zo typ, is het wsl meteen de reden waarom ik jullie niet zo hoog heb zitten……

     8. Middenweg401

      Haha, ik bemoei me niet met jullie discussie over wie de beste is. Wat ik wel weet is dat Johan Cruijff achter Jonk ging staan dus hij zal wel het wel goed hebben gedaan in zijn ogen. Dat dit na-apen is, prima. En ik denk dat Bergkamp dat ook goed kan. ?

    2. Moosie

     Ik vaar niet blind ik zie dat de opleiding slechter is sinds er een marionet van DB zit en jammer dat je persoonlijk wordt was net juist positief naar jou toe maar ok jij mag me laag vinden ik heb daar verder geen last van

 12. afcwil

  maar hoezo weer een verdedeger.ga is kijke voor een goede spits of een goede nr 10 is dat niet belangrijker voor ons

 13. Jimmy1971

  Ajax had met Drongelen eerder moeten toeslaan , hij stond al jaren bekend als een heel groot talent !
  Wat mij meer zorgen maakt is dat Ajax dan waarschijnlijk al weet welke verdediger weg gaat behalve Viergever ..

 14. Hanski

  Over spitsen gesproken…jammer dat onze twee toppers geblesseerd zijn…of kunnen die er plots ook niets van?
  Ajax leert dit jaar om opbtijd te investeren…afgelopen haren het verwijt dat ze altijd te last zijn..nu alvast inspelen op vertrekkende spelers ziet er hoopvol uit…en ja we hebben geld, velen vragen om het te investeren. Doen ze dus op zich goed. De toppers eaar wij van dromen komen alleen nooit! Al bieden we ze 3 milj per jaar…wie wordt er warm van om in de eredivisie te spelen?
  Alleen jeugd, vandaar dag we opleidingsclub blijven….ik kijk alvast uit naar volgend seizoen?

 15. EugAjax

  Mensen, ik was blij te zien dat Fred regels opstelde voor dit forum. Hij heeft ook gehandeld naar zijn woorden. Ondanks dat blijven heren Moosie en voornamelijk AB mij constant betrekken bij niet gerelateerde onderwerpen.
  Ik moet dus concluderen dat ik hier gewoon echt geen zin meer in heb, ik heb wel wat beters te doen.
  Ajax is mijn leven. Ik kan me geen leven zonder voorstellen. DE reden om mee te gaan doen op dit forum.
  Helaas moet ik concluderen dat vele gaaf zijn om mee te discussieren over voetbal in algemeen en Ajax in bijzonder. Het weegt voor mij helaas niet op tegen dat gezeik van met name AB. Op ander topic ben ik weer aan de beurt blijkbaar.

  Ik ga wat nuttigers doen met mijn leven dan elke dag maar te moeten aanhoren wat een eikel ik ben.

  Ik zal mannen als BR, Brokamp, Litmanen (voetbal gerelateerd), Ajax 1, Mr Ajax, John Doe, King Kong, Charka en nog vele anderen missen. Ik wens jullie een heel goede Ajax toekomst wie er ook werkzaam mogen zijn en of blijven binnen de club.

  Het ga jullie goed mannen!

  1. Indojood

   Eug, ik lees heel af en toe nog mee hier. Heb het allemaal weer hoofdschuddend aangezien. Was eigenlijk niet van plan om te reageren maar vanwege jouw bericht hier maak ik een uitzondering.

   Wens je het allerbeste toe, kerel.

   1. EugAjax

    Hey Indojood dat vind ik nu heel tof van je. Het is echt klaar. Op rest reageer ik ook niet meer, maar dat jij deze moeite neemt doet me heel goed??. Gaat jou ook goed man. Top.
    Alleen die kutclub moet nu wel beter gaan presteren.

   2. -buitenkantje rechts-

    Hé Indo.. leuk weer s wat van je te zien en lezen..maak wat vaker een uitzondering zou ik zeggen.. ?⚽️?

  2. De Nees

   Jammer Eug, we hadden niet altijd dezelfde overtuiging, mss moest ik in het begin beetje aan je wennen, maar de discussies werden steeds fairer. In beton gegoten principes heb je in het leven doorgaans niet veel aan dus wie weet kom je er nog op terug. Het beste.?

  3. -buitenkantje rechts-

   Hé Eug! Wat doe je nou?! Je gaat niet weg hoor.. je laat je niet wegjagen.. al eens in een verleden gezegd.. niet reageren op personen die je aanvallen. Dan is het snel afgelopen.
   Dus.. even rust, maar verwacht zondagmiddag wel een beschouwing van je over de wedstrijd! ⚽️???

  4. Ajax 1

   Jammer Eug. Ik zit pas kort op dit forum, maar kan je mening wel waarderen. Helaas verzanden discussies af en toe, maar als we allemaal iets relaxter de discussie aan gaan is er niet zo veel aan de hand. Hopelijk kom je weer meepraten hier, want praten over Ajax is toch een van de mooiste dingen die er is…..

 16. Moosie

  En weer betrek je mij zijdelings in je reden voor vertrek terwijl ik al tijden probeer normale gesprekken te voeren en dan geconfronteerd wordt met jouw voetbalvriend Litmanen en jouw gesprekspartner seis zonder dat jij hun persoonlijk aanspreekt op hun wangedrag.
  Ik reikte jou voor de 100ste keer een hand en jij verwijt mij hypocrisie veel plezier op een ander forum misschien kun je litmanen meenemen , btw Fred kwam door mij in actie dus hoezo hypocrisie?

  1. EugAjax

   Moosie als laatste dan
   Op basis van wat ik je verteld heb wat AB mij toewenst. En sommige dingen van heeel recentelijk.
   Vind je dan dat AB een (tijdelijke) ban moet krijgen?

   Bij amtwoord nee blijf ik bij mijn mening dat je hypocriet bent in dat opzicht
   Als het antwoord ja is neem ik alle. Hypocrisie opmerkingen naar jou toe terug.
   Bij beide antwoorden ben en blijf ik weg
   Gegroet

   1. Moosie

    oh heel duidelijk ook ja daarom heb ik al vele malen hem gevraagd zijn toon aan te passen hoed vaak heb jij dat bij jouw vrienden gedaan?

    1. EugAjax

     Dit was wat mij betreft geen wedstrijd. Maar meer dan jij denkt. Lees maar terug.
     Maar goed ik ben het allemaal zat. Ik laat het hierbij.

     1. Moosie

      Nee eug je stelt mij een vraag ik antwoord en stel jou dezelfde vraag mbt het uche moordenaar en goed dat je kanker hebt verhaal want dan zijn het BR Bobby Deluxe en AB en nog een paar maar jij gaat dan vrolijk verder met hun over andere zaken praten en vooral AB irriteert zich hier groen en geel aan zal iets haags wezen.
      ik vind het ondertussen allemaal wel goed komt iemand weer met kanker aan of mijn dochter dan gaat er een mailtje naar Fred ik maak met niemand meer ruzie op het forum ben ik te oud en ziek voor ik zie dit ook als een discussie maar blijkbaar jij als reden om weer weg te gaan jammer maar helaas zo nou ben ik klaar duidelijker danndit word ik niet, ik vond onze discussies wel grappig maar ik ga niet smeken of je wilt blijven we zijn hier bijna allemaal volwassen en jij kunt ook zelf contact met Fred opnemen als je het adres wil zeg je het maar voor de rest veel geluk in je verdere leven ,ik kan niet verantwoordelijk zijn voor jouw welbehagen ik kan alleen mezelf zijn.

     2. Moosie

      Ik werd door onderandere Indo gewezen op het ontoelaatbaar gedrag van een gabber van mij AB.
      Dus ik heb eens zitten nadenken en er moet me toch maar ff wat van het hart.
      Iedereen heeft gelezen wat ik naar mijn hoofd heb gekregen van zowel litmanen als seis.
      Iedereen ziet bij tijd en wijlen de racistische getinte opmerkingen voorbij komen op het forum.
      Het bestrijden van dit soort gedrag plus de misselijke grapjes van seis en litmanen word idd door mij zeer gewaardeerd zowel van AB maar ook van alle anderen die hierover hun afkeuring hebben uitgesproken.
      Ik vind persoonlijk scherpe en soms van de straat discussies prima.
      Ik heb zelf ook mijn toon gematigd nadat me duidelijk werd dat ik niet altijd even grappig was of werd gevonden.
      Ik hoop dat jij AB zelf ook snapt dat je mensen geen hersenbloeding of RNIP moet toewensen,het heeft geen enkele toegevoegde waarde voor ons standpunt ver Johan ,of jonk of racisme.
      Het geeft de anderen juist munitie om de andere argumenten onderuit te halen en weg te schrijven doordat ze op zo’n moment ook idd gelijk hebben wat betreft dat soort uitspraken.
      Dus AB doe mij dan een lol en denk af en toe ff na voordat je in principe reageert op figuren die je in de werkelijkheid een paar rossen voor g
      hun kop zou geven.
      Geef wat meer cachet aan je reacties probeer wat subtieler met de taaal te gooien.
      Al was het alleen maar om mij een lol te doen.
      Verder ben ik sws niet verantwoordelijk voor anderen hun gedrag maar als iemand nog op of aanmerkingen heeft hoor ik het graag.
      Ondertussen hoop ik dat we bijna met zn allen weer alleen over alles wat met de club te maken heeft kunnen ouwehoeren en dat het gezeik nu ook echt een keer tot het verleden behoort.
      Mijn dank zou groot zijn ook omdat ik er simpelweg te moe voor ben om elke dag te verzanden in gesprekken zoals vandaag met eug.
      Voor de duidelijkheid ik heb litmanen een ban aangenaaid omdat hij weer mijn kind betrok bij een gesprek over Keje als iemand mij daarom een lul vindt prima maar ik heb ook grenzen en dat was er 1.

     3. AB AjaxBarcelona

      Je hebt gelijk Moosie, in het bewust provoceren ben ik een grens overgegaan die ik zelf verre van op prijs stel. Dit was puur in de hoop dat er een snelle reactie zou komen van of redactie of, meer, forumleden op hetgeen dit veroorzaakte. Je hebt gelijk, dit was vaak te grof. Punt is ook dat ik ze niet echt een ros voor kop kan verkopen. Overigens is RNIP nooit bedoeld als waar het voor is uitgelegd. Het is een geintje waarvan ik wel wist dat het zo zou worden uitgelegd. Laat ik zeggen dat het met inheems (Eskimo) te maken heeft. Maar voor mij ook punt erachter nu.

     4. Moosie

      Ok dan laten we het nu over de club hebben ,dat zou ik echt kunnen waarderen ouwe

     5. De Nees

      Goed stuk Moosie. Beetje onschuldige straat fitties is niets mis mee maar de grens werd hier weer te vaak overschreden. @ AB benieuwd hoelang je aan je belofte kan houden.

 17. a.p.

  het gaat weer lekker neen bah bah bah zie Moosie echt ……mensen we willen allemaal hetzelfde Ajax nummer 1 en wij als supporters steunen ons aller Ajax….. door dik en dun.

  1. AB AjaxBarcelona

   Blind overal achteraan lopen zonder eigen mening pakt nooit goed uit.

  2. Moosie

   ik snap niet helemaal hoe je dit bedoelt naar mij toe a.p. maar ik bedoelde het goed

 18. Zlatan4ever

  Heren, als de personen die op deze site allerlei vete’s uitvechten met schandelijke teksten stel ik voor dat die eens lekker bij elkaar gaan zitten en 1 op 1 hun grieven aan elkaar overbrengen. Ik weet zeker dat een groot deel dan niet zo’n grote mond heeft.
  Want er zitten er een paar lafbekken tussen die zich nu lekker kunnen verschuilen achter hun PC of Mobiele telefoon…..zo jammer

  1. AB AjaxBarcelona

   Jammer dat je op een ander topic binnen 20 minuten zelf toch weer de bocht niet kan houden.

 19. Zlatan4ever

  Daarover gesproken, een ex Spartaan met de naam van Drongelen past niet bij Ajax ???

Comments are closed.