There are no ads, please add some


Kluivert, Van de Beek en De Ligt in voorselectie Oranje, Veltman ontbreekt

Bondscoach Ronald Koeman heeft zijn voorselectie bekendgemaakt voor de twee oefeninterlands tegen Engeland en Portugal. Koeman, die recent sportpark de Toekomst bezocht, heeft Justin Kluivert, Donny van de Beek en Matthijs de Ligt een uitnodiging gestuurd. Joël Veltman ontbreekt op het lijstje waarop Koeman wel de namen van de oud-Ajacieden Tete en Fosu-Mensah heeft genoteerd voor de rechtsbackpositie. Oranje speelt op 23 maart in de Johan Cruijff Arena tegen Engeland. Drie dagen later is Europees kampioen Portugal de tegenstander in Genève.

Bron: Ons Oranje


Gerelateerde posts

120 reacties

   1. Litmanen

    Van Veltman kan ik het begrijpen.
    Kluivert al weken geen knikker rakend heel vreemd.
    Verder worden bankzitters door Koeman wel geselecteerd, maar we gaan het zien.

    1. Marc Overdwars

     Kluivert?! Toch gewoonweg de beste linksbuiten van Nederland. Nu in een dipje maar zeer terrecht geselecteerd.

     1. AB AjaxBarcelona

      Kluivert bij de selectie voor ervaring in een andere omgeving kan goed zijn. Spelen lijkt me onlogisch.

    2. Bakkie

     @Litmanen: “Van Veltman kan ik het begrijpen”? Ga je nu eindelijk zelf ook eens kritisch naar Veltman kijken? Of zeg je dit om een andere reden, omdat ie net vader is geworden ofzo…

 1. Charka53

  Wel terecht hoor de jeugd heft de toekomst en daar moet Koeman mee beginnen en ja Veltman dit zal wel eens definitief kunnen zijn .

   1. Machlas

    Ja maar Kluivert is wel een talent in ontwikkeling. Dat kan je van Veltman niet zeggen,trouwens Veltman had allang moeten vertrekken bij Ajax. Komt gewoon tekort,is te lief. Niks voor Ajax. Koeman heeft dat allang al gezien.

 2. Peter kopsterk

  Koeman heeft genoeg gezien van veltman. Kluivert begrijp ik ook niet.

 3. EugAjax

  Dat zat erin. Koeman gaat aan de ene kant voor nieuwe opbouw en dus logisch drie grootste NL talenten uitnodigen in voorlopige selectie. Mbt Veltman dat zat er ook in. Koeman is een trainer die zich het liefst aanpast aan de tegenstander en graag realistisch voetbalt. Meer vanuit een goede defensieve organisatie.
  Dan is keuze Tete boven Veltman een logische in mijn optiek. In bijv denkwijze Bosz daar zou Veltman weer beter passen. En dus geschiedde…….

   1. EugAjax

    Klopt Prinsengracht het is de meest aanvallend denkende coach die je maar kan tegenkomen op het voetbalveld.😄😄😄

    1. Prinsengracht

     Je verzint onzin om de keuze voor Tete te rechtvaardigen. Waarschijnlijk geloof je het zelf ook nog.

     1. EugAjax

      Nee hoor. Tete is verdedigend sterker als Veltman en dus logisch dat Koeman in zijn wsl verdedigende taktiek hier Tete voor gaat gebruiken. Als hij pressing voetbal wil gaan spelen, kan je beter een ander opstellen. Zie hoe Tete dat deed bij Ajax..

     2. Prinsengracht

      Veltman is een zwakke speler. Die hoort niet in Oranje. Die hoort niet eens in Ajax 1. Dat is de enige verklaring. En jij maakt er weer een politiek spelletje van. Nog even iets zeggen over Bosz. Als je je gang mag gaan, haal je Bergkamp er ook nog bij. Niet nodig. Veltman is gewoon zwak. Meer niet. Einde discussie.

     3. EugAjax

      PG voor jou misschien, voor trainers als De Boer, Bosz en anderen niet. Wie zal ik geloven jou of de capabele trainers………..even denken toch maar de specialisten…jij mag Veltman zwak vinden. Overigens na winterstop vind ik hem ook minder presteren. Vorig seizoen was hij stukken beter. En ik maakte juist een compliment pver Bosz. Hij zag het wel dat Veltman perfect in zijn systeem paste.
      Maar hey jij hebt je zin eindelijk een trainer die Veltman niet goed genoeg vind. En vanuit zijn visie vind ik dat logisch. Lastig he?

     4. AB AjaxBarcelona

      Veltman kan bij Ajax blijven staan bij gebrek aan beter. Al een hele lange tijd. Noodzakelijk kwaad voor trainers om het oneerbiedig te zeggen. Nog afwachten of Kristensen het gaat halen. Orejuela heeft hij overleefd.

     5. AB AjaxBarcelona

      Verder worden de keuzes van trainers door velen hier misbruikt. Als het in het straatje komt wordt er naar verwezen, anders niet. Gewoon zelfstandig denken lijkt bij een paar niet mogelijk. Maar ….. dat is iets wat mij gewoon opvalt. Het maakt mij geen ruk uit wat een trainer van een speler vindt, ik ben de toeschouwer en heb daarover mijn eigen mening. Loopt die gelijk, mooi en leuk. Toeval wil dat de mening vrijwel gelijk loopt met die van Johan.

     6. De Nees

      Eens AB, een andere mening wegwuiven omdat de trainer toch de specialist is?? dan ben je gewoon simpel in je kop. Waar blijf je dan met domme wissels, tactiek van deze specialisten? Fans zien ook veel en doorgaans goed, voetbal is geen rocket science.

  1. dickst14

   Is Veltman een aanvallende back dan? Hoeveel keer haalt hij per wedstrijd de achterlijn. Heel veel wedstrijden precies 0 keer. En verdedigend is hij een drama.

 4. Prinsengracht

  Koeman houdt niet van watjes. Hoop dat Veltman deze zomer een andere club vindt. Zijn wij er ook vanaf.

  1. Vak 120

   Hoezo is veltman een watje,voetballend zwak maar in de duels bikkelhard!! Kluivert selecteren is een rare zet,loopt meneertje nog meer langs zijn schoenen!

   1. AB AjaxBarcelona

    Veltman bikkelhard? Over welke Veltman heb jij het? Hij heeft in een paar wedstrijden zich proberen te doen gelden met alle risico’s van dien. Veltman is geen harde voetballer, laat staan bikkelhard. Zelden tot nooit vliegt een tegenstander de tweede ring in. Het is nu niet bepaald een voetballer waarvan de tegenstander denkt ….oh jee wat nu. De Ligt kan wel zo’n voetballer worden. Die kan er eentje worden van “wil je er langs, dan moet je door mij heen”.

    1. Bakkie

     Ja joh, Als je Veltman een licht duwtje geeft, dan ligt ie al op de grond. Zag je ook in dat duel met Boere laatst. Hij kan ook geen kopduels winnen en komt fysiek gewoon tekort.

   2. Prinsengracht

    Kennelijk trap jij in de “act” die Veltman opvoert. Hij acteert een harde verdediger. Koeman was zelf hard. Die prikt daar zo doorheen.

     1. Prinsengracht

      Veltman is een mietje. Rijp voor verkoop. Ik had het niet over Kluivert. Wees blij dat Kluivert af en toe een week bij Koeman kan zijn.

     2. AB AjaxBarcelona

      PG, kort gezegd: 100% eens met al je bovenstaande bijdragen. Duidelijk en helder.

     3. Ajax 1

      Denk dat het veel simpeler is: koeman gaat iets voor de toekomst bouwen en gelooft dan meer in tete en fosuh-mensah. Lijkt me niet onlogisch. Ontloopt elkaar niet heel veel, maar meer potentie bij tete en fm denk ik. Kluivert speelt wat minder op het moment is natuurlijk echt een toekomstige vaste waarde voor het nl elftal en kun je er dus meteen maar gewoon bij halen.

     4. Vak 120

      Dus jij vind het terecht dat kluivert in oranje moet?? Heb je hem de laatste tijd zien spelen? Zo’n jonge moet je beschermen,niet kapot maken!

     5. dickst14

      Nee ok. maar ik denk dat Koeman in tegenstelling tot Veltman ziet dat Kluivert in de toekomst veel kan gaan betekenen voor het Nederlands elftal. Kan geen kwaad om hem door deze selectie te motiveren. Denk niet dat hij hem laat spelen overigens

     6. Vak 120

      Nou dat zou kunnen,maar denk je niet dat kluivert zich nu helemaal belangrijk vind? Met oog op barca enz…

     7. Ajax 1

      Precies. Hij gaat toch gewoon bouwen aan een nw nl elftal. Dus dan is het logisch dat je kluivert er alvast bij haalt. Vind de keuzes van koeman logisch. Maak me als ik die selectie zie alleen zorgen over het middenveld van nl elftal: is gewoon zwakke linie internationaal. Verdediging en aanval vind ik meer potentie hebben.

     8. De Nees

      Kluivert/ Bergwijn moeten het gaan doen in de toekomst, nu beetje ruiken aan het grote werk is goed, maar zou idd nog geen basis geven, hooguit een invalbeurtje. Kunnen we hopelijk afscheid nemen van die irritante omhooggevallen Depay. Ook juiste moment voor Koeman om verder te kijken dan de huidige backs, Veltman is passé en i.m.o. Tete ook, verdedigend heel goed maar aanvallend te pover, over de middellijn gaan helft van de ballen breed of terug.

 5. Ajax1958

  Goh, onze aanvoeder en sterkhouder niet bij de eerste 33. Hoe kan dat nou?

  1. De Nees

   Geen flauw idee, maar ’s informeren bij de voorzitter van de Veltman fanclub?

 6. BobbyHaarms

  Eindelijk iemand die het snapt en Veltman zeer terecht passeert. Alleen Kluivert zal zichzelf nu echt een trap onder zijn reet moeten geven na deze (voorlopige) selectie. De Ligt vind ik de meest logische van dit rijtje. Ook de enige die wekelijks een goed niveau behaalt.

   1. BobbyHaarms

    Eens Joodje. En zeker in dit Oranje zou hij op zijn minst 1 van de betere zijn in de selectie. Voorlopig zullen we het verder moeten doen met voornamelijk grijze middenmoot. Helaas maar het is gewoon niet anders..

    1. jood84

     ja in mijn ogen hoort die er zeker bij, maar Koeman ziet het blijkbaar andere😂🙈

     1. BobbyHaarms

      Het is hem vooralsnog vergeven gap. Ben allang blij dat Veltman er niet meer bij zit. Huntelaar zou zeker niet misstaan bij het Nederlands elftal!

     2. AB AjaxBarcelona

      Huntelaar is geen spelervoor de toekomst van het Nederlands elftal. Je moet bouwen aan de toekomst, dat doet Koeman goed. Waarom nu in vriendschappelijke wedstrijden spelers selecteren die er over twee jaar niet bij zijn. Vooruit denken is perfect.

     3. BobbyHaarms

      Niet voor de verre toekomst. Maar als dit Oranje kwalificatie af moet zien te dwingen kan je niet met 11 grijze muizen aan de aftrap verschijnen. Dit Oranje zonder ervaring gaat gewoon echt geen potten breken. Als er 1 is die zijn goals keer op keer maakt is het KJ wel.

     4. EugAjax

      Eens BH, Oranje is geen elftal waar ontwikkeling centraal moet staan, dat moet gebeuren bij de clubs. Oranje moet presteren en dus selecteren en opstellen de op dat moment sterkste selectie/elftal. Heel simpel. Ik moet het ook eens zijn met PG, je moet ook aan hun veel uitleggen 😂😂😂

     5. Prinsengracht

      Ze spelen ruim een jaar geen kwalificatie meer. Juist nu moet je kijken wie geschikt is. Ik leg het wel uit hoor.

     6. BobbyHaarms

      Dat mag je proberen. Maar daarvan hebben we er hier al 1 rondlopen…

     7. EugAjax

      National League met Frankrijk en Duitsland is weldegelijk een kwalificatie toernooi. Misschien moet ik het jou uitleggen…….😄😄😄😄. 1 groot nadeel. Die reglementen zijn zo ingewikkeld dat het weer een ouderwetse EugAjax bijdrage gaat worden 😄die bespaar ik je maar. Valt te lezen op VI succes

     8. AB AjaxBarcelona

      Bouwen aan de toekomst en hopen op kwalificatie voor wk. EK desnoods voor opofferen. Bouwen nu.

     9. EugAjax

      Je zegt hierboven mijn mening is toevallig gelijk aan Johan. Paar regels verder op ongeveer het belangrijkste onderdeel, het voetbal, dus niet…….ach stond ook niet in zijn boek dat een eindronde halen het belangrijkste is. Opofferen? Het os gvd geen speeltuin man. We hebben het over topvoetbal. Ontwikkeling is niet voor Oranje dat behoort clubs toe. Opbouwen bij NL elftal? Onbelangrijk. Preseteren moet je.

     10. AB AjaxBarcelona

      Als je het niet begrijpt hoef je dat niet zo duidelijk te laten blijken.

     11. EugAjax

      O ja ik moet bij jou tussen de regels lezen is het niet? Wees eens duidelijk man 😄😄😄😄

     12. AB AjaxBarcelona

      Ik ben duidelijk maar jij snapt het niet. Niet, weer, de boel gaan verdraaien. Oh ja, die lachebekjes slaan nergens op hoor. Maar dat weet je zelf ook dondersgoed.

     13. EugAjax

      Ah heb je het gevonden ik denk al waar blijft ie… die lachebekjes zijn omdat het dan een grapje is. Je hebt nog wel eens moeite dat uit elkaar te halen. Fijne dag man

     14. AB AjaxBarcelona

      Je blijft aantonen dat je het niet snapt. Wel volhardend. Ook wel dom.

     15. AB AjaxBarcelona

      Je hebt het gevonden? Beetje hoog in je bol he. Zo jammer dat je weer de confrontatie zoekt. Naar ja, hier verkoop je het straks weer zidanig dat je het verdraait naar mijn schuld. Gelukkig zijn hier ook mog meer slimme mensen die beter weten.

    2. De Nees

     Hoe zwak een generatie ook is maar niet kwalificeren voor een toernooi is werkelijk niet te pruimen. Eens met Bobby, de beste moeten spelen in de kwalificatie, je hebt er geen reet aan als de aanwas nog in een leertraject zit en daardoor een toernooi mist, de coach moet dan hierop een beter evenwicht zien te vinden met jeugd en oudere kwaliteit. Oranje heeft niet de luxe om zomaar even te gaan verjongen zonder veel kwaliteit/ervaring in te leveren, dus moet je never zomaar afscheid nemen van de oudere generatie, totaal onzinnig en voegt niks toe aan het totaal plaatje. Een toernooi spelen is juist de beste leerschool voor die aanwas die in een volgende kwali/toernooi de kar moeten trekken. Het doel is belangrijker dan verjongen om te verjongen, zie hoe geweldig dat heeft uitgepakt met brokkepiloot Danny Blind. De grote toernooi landen doen niet anders, alleen in Hollandia moeten we weer quasi snugger lopen doen.

     1. AB AjaxBarcelona

      Er is geen huidige kwaliteit, daarom spelen wij dus deze zomer niet. Nu nieuwe weg inslaan is perfect. Is mijn mening 😉

     2. De Nees

      Ik weet het zonet niet AB, we hadden echt niet 2 toernooien hoeven te missen. Verjongen ok maar doe dat gecontroleerd, dit was te veel trial and error. Keuze bijv al tussen Dost en Jansen tov v Persie en Huntelaar? Wat hebben die eerste 2 laten zien in Oranje dan kan je toch beter deze oude bankzitters kiezen, verleert zijn ze het echt niet je ziet het nu bij Huntelaar. Een 17-jarige de Ligt in de basis, die bulgaren roken meteen bloed. Je oude schoenen niet weggooien als….

     3. AB AjaxBarcelona

      Ik vind Huntelaar helemaal geen zekerheidje. Zelfs in de ED heeft hij al diverse matige wedstrijden gehad. Te matig voor zijn doen. Leuk dat sleuren maar het is lang niet altijd effectief. Van Persie is in mijn ogen zijn tijd helemaal voorbij. We hebben te maken met een dip en dan liever twee jaar de tijd nemen en er dan staan dan nu met houtjes touwtjes werk. Ik zou willen dat Ajax vanaf nul kon beginnen. Fuck de titel voor nog twee jaar maar ga bouwen aan een nieuw Ajax tijdperk. Alleen moeten er dan flink wat mensen opzouten. Kortom Koeman, als je met “jeugd” aan de gang wil, mijn zegen heb je. Goh, stoelriemen vast, ik ben het niet eens met de Nees Eug.

     4. EugAjax

      Juist De Nees, hou je vast stoelriemen om, ik ben het volledig met je eens👍

     5. De Nees

      Theoretisch heb je gelijk AB, maar in de praktijk was/ is de kwaliteit te pover met de huidige aanwas. Moet nooit kunnen dat Oranje een toernooi mist vanwege verjonging en ook nog ’s tegen 2e/3e rangs landen de bietenbrug opgaan. Als de oude garde in de weg loopt van de jonkies dan ja maar het kwaliteitsverschil was nu te groot, dan maar langzamer verjongen maar wel een toernooi halen. 😉

     6. AB AjaxBarcelona

      Ik vrees dat we met die weg bewandelen juist de komende twee tournoouen zullen missen. Half, half brengt ons, in mijn ogen, zeker niet naar het EK en dan zijn we te laat voor herstel mbt plaatsing wk. Nu op de blaren zitten zo7 ik zeggen. Maar ja, niemand luistert er naar mij (bij Ajax en KNVB dan 😉).

 7. AFCA my World

  Kluivert en van de Beek zijn er zeker nog niet klaar voor, logisch dat veltman niet geselecteerd is hij is niet goed genoeg voor Ajax dus ook niet voor Oranje ! ⚽️

 8. Dagrump

  Kluivert heeft nu een dip (je)!! Als Kluivert in vorm is kan ie zeker van meerwaarde zijn. Ik hoop echt voor ons Ajax dat Kluivert (snel) het liefts komend weekend zijn vorm weer terug gevonden heeft!! En het kan misschien wel eens goed zijn voor sommige jonge jongens om op een andere manier te trainen en ergens anders tegen aan te kijken en misschien wel een pot te voetballen!!

 9. -buitenkantje rechts-

  Ach.. die pass van Ziyech op Neres over 70m niet gezien? Was je even pissen? Of punt van potlood aan het slijpen..

  1. dickst14

   Gek dat Veltman niet geselecteerd is. Hij had volgens “onze enige kenner” Litmanen een geweldige crosspass tegen Vitesse.

 10. -buitenkantje rechts-

  Koeman is bezig met het bouwen aan een nieuw Oranje met een nieuwe generatie. Dat is Sneijder ook duidelijk te verstaan gegeven door Koeman. Veltman gewoon niet goed genoeg als je internationaal iets wilt bereiken. Beek, Kluivert en de Ligt hebben allemaal de potentie om toppers te worden. Daar zit nog veel rek in. Die rek is er al lang uit bij Veltman. Staat al 3seizoenen stil. Vorig seizoen probeerde hij weg te komen bij Ajax, maar was er domweg geen belangstelling. Nu MOET hij gewoon weg! Aardige jongen, maar hij is vlees nog vis…

  1. Prinsengracht

   Nou eens kijken wat Eug en Nietmanen daar weer voor inzin tegenin gaan brengen. Word er bij voorbaat al moe van.

    1. Prinsengracht

     In de kroeg of in het stadion word je dan door minstens 10 man keihard uitgelachen. En dan is het over. Helaas werkt het hier niet zo

     1. AB AjaxBarcelona

      Klopt maar hier moet je tegenwoordig je woorden op een goudschaaltje wegen. Althans, een aantal onder ons. In het stadion of op het plein ervoor is het gewoon, muil houden graftak.

    2. dickst14

     Ik kan zo een 100.000 man en Litmanen noemen die het prachtig vinden dat Veltman bij Ajax speelt. Alleen die 100.000 komen uit 010

     1. EugAjax

      Wat een mooi trio zijn jullie dickst PG en AB. De mss wel drie grootste fans van Bosz hier, maar ongeveer de helft van elftal van die man belachelijk maken haha. Ja ach……overigens BR zijn mening wist ik al. Een groot voordeel bij hem. Hij onderbouwt altijd zijn meningen en kan op normale manier discussieren met hem.
      Bij jullie is het veel geroeptoeter en populistisch gelul…..maar wel vermakelijk.

     2. dickst14

      Ik vond Bosz goed. Ajax speelde zoals Ajax zou moeten spelen. Maar ik vond m.b.t. Veltman, Younes en Traore dat hij niet zijn beste spelers opstelde. Tete op de bank was mij een raadsel. Elke als hij speelde of inviel was hij veel beter dan Veltman en speelde het elftal goed. Dus begin niet over het systeem of wat dan ook.

     3. EugAjax

      dickst enige wat ik zeg is dat juist die drie belangrijk waren voor zijn speltype. Daar ben ik het ook mee eens. Team is het belangrijkst, niet de individuele spelers. Het kan dus dat bijv Tete een betere verdediger pur sang is maar dat een Veltman beter bij ideeen van Bosz paste. Jullie schilderen Veltman altijd af als waardeloze voetballer, dan denk ik zijn die trainers allemaal koekenbakkers of hebben ze er verstand van of iig bepaalde redenen. Vooral in vooruit druk zetten is Veltman stukken beter als Tete. En hij is n sich een betere voetballer. Puur verdedigende acties is Tete beter, maar bij Ajax verwachten meeste trainers meer van een back.

     4. dickst14

      Ik schreef al dat als Tete speelde dat niet ten koste ging van het systeem. Dus ik wou je de reactie besparen. Maar toch weer……pffff

     5. EugAjax

      Dickst dat vind jij maar Bosz vond dat niet. Gelukkig maar mss daardoor in Europese finale. Vanwege zijn eigenzinnigheid. PS Veltman was beste Ajacied in die finale, maar ach een zeer slechte voetballer…..pfff terug😄

     6. dickst14

      als je 5 goede spelers hebt en ze spelen fantastisch en ze maken allemaal maar 1 foutje wat een goal kost dan hoef je er zelf maar 6 te maken

     7. EugAjax

      Bij Ajax heb je volgens jullie 1 goede speler die maakt meer dan die 5 foutjes in een wedstrijd….oeps…..moeten we 10 keer scoren haha was grapje dickst. We komen er niet uit. Maar dat is geen verrassing. Overigens heb je gelijk bij tweede goal kan je nagaan hoe slecht rest van elftal was in finale.
      Gebrekkige taktiek trouwens. Ik moet ervandoor je bent weer even van me f😠😀. Overigens nog oprechte vraag. Heb je inmiddels contact weten te leggen met groepje Indojood? Zou mooi zijn voor je

     8. AB AjaxBarcelona

      Over zaken die niet goed zijn in een ander daglicht stellen gesproken. Er zit een groot verschil tussen de beste zijn en normaal presteren tussen tegenvallende spelers. In de finale was het onmogelijk om over de beste Ajacied te spreken. Minst slechte is een betere omschrijving. Straks heeft die jongen nog de sterren van de hemel gespeeld. Zo creeer je nu vertekende beelden van wedstrijden en spelers.

     9. AB AjaxBarcelona

      Gaan we weer met de aloude discussie. Eerst leren verdedigen, dan pas aan vooruit spelen denken. Het is zo simpel. Verder Eug, kap nu eens met mij constant aan anderen te koppelen. Dat gaat wrijving geven, weet je nog? Ik geef mijn mening. Dat is het dan ook eens kan zijn met een ander wil nie5 zeggen dat ik in hetzelfde “kamp” zit. Jij blijft voeren zoeken en uitdagen op een geniepige manier. Vervolgens alles ontkennen, heel verongelijkt reageren en vervolgens weer vrolijk verder gaan. Kap daar nu eens mee want je weet ….. het wordt weer oorlog. Die onterechte conclusies van je ben ik meer dan zat. Dus …… terug je iglo in Eskimo.

     10. EugAjax

      Volgens mij woont Widi op Prinsengracht😄😄 grapje en ach AB doe wat je niet laten kan. Wel grappig dat jij meent voor Widi moet spreken………ik zal maar geen historische uitspraken van jou naar en over hem terug halen……die zal je je wel niet meer herinneren.
      Je hebt gelijk op over weer naar voetbal

     11. AB AjaxBarcelona

      Wat is er fout of raar aan mijn op erking? Je doet het weer, weer stemming maken. Oke Eskimo, jij je zin. Flikker vanavond nog in een trog met varkensstront.

     12. dickst14

      Heb ik ook een tijd gehad en krijg het gevoel nu weer dat het zonde van mijn tijd is om op al die onzin te reageren.

     13. AB AjaxBarcelona

      Kan slecht tegen onzin en gluiperigheid. Wees dan een vent en recht toe recht aan. Laten lopen kan ik niet.

     14. dickst14

      Nee ik ook niet en daarom blijf ik reageren. maar als ik zelfs schrijf aan Eug dat het ajax systeem niet aangetast werd als Tete Veltman verving om hem de reactie te besparen. Dan komt toch nog de reactie over het speltype/systeem pffffff

     15. Moosie

      Het is een vaak voorkomende fout van zelfbenoemde intellectuelen dat ze denken dat je ze niet snapt als je het niet met ze eens bent.

     16. AB AjaxBarcelona

      Het ook telkens eerst een sneer uitdelen en dat laten volgen door “grapje 😂” is gniepig, gluiperig en doorzichtig. Gisteren geloof ik drie keer.

 11. Brokamp

  Naast deze 3 spelers hoort F de Jong er natuurlijk ook bij als hij niet
  geblesseerd was geraakt. Ik had Kluivert mooi bij jong oranje gelaten. Die is er nog lang niet aan toe en speelt veel te wisselvallig. Al geloof ik niet dat we met dit jeugdige elftal veel potten zullen breken.

 12. Slingertje.

  Kluivert heeft helemaal niets te zoeken bij Oranje.
  Goed dat Veltman er niet bij zit want ook hij hoort niet thuis in Oranje.

 13. Geenemotie

  Los van het persoonlijk leed voor v d Sar. Hij heeft zelf gekozen voor deze functie. Natuurlijk waren de aanstellers naief. Iemand die langer ingewerkt willen worden op een directiefunctie is heel raar. Je wil nl zsm het roer in handen! Bizar dat dit is doorgezet en dat geldt ook voor v d Sar. Is tevens ook zijn zwakte, geen nee durven zeggen. Door v d Sar zijn veel zaken niet goed gegaan. Ongelovelijk dat bij een topclub dit kan, zonder dat iemand ingrijpt. Lijkt wel een speeltuin. Hoe het verder moet, zorg voor een echte leider, die durft NEE te zeggen. De supporters zijn net de club het slachtoffer van gebrek aan leidersschap. Wie zich brand moet op de blaren zitten, ook v d Sar. Helaas

 14. Iamsterdam2015

  Ff off topic. Godsamme het is extra pijnlijk om te zien hoe fantastisch Ericksen Sanchez en Vertongen spelen bij TOT.

 15. Iamsterdam2015

  Ff off topic. Godsamme het is extra pijnlijk om te zien hoe fantastisch Ericksen Sanchez en Vertongen spelen bij TOT. Hadden wij nog maar deze toppers……

 16. Forever nr14

  WTF??? Veltman niet geselecteerd?? 😂😂😂 eindelijk iemand die het inziet, dat deze niets op dit niveau te zoeken heeft, maar bij gebrek aan beter mag mee hobbelen.

 17. MC de Kruijf

  Veltman is een middelmatige voetballer. Met zijn 26 jaar nog op de nederlandse velden en niet in het buitenland betekend dat je faalt als topvoetballer.

 18. Kingkong

  Aan de voorlopige selectie kan je zien. Dat hij bezig is met de toekomst en niet met vandaag , dat is een slimme tactiek waar op verder gegaan kan //moet worden niet alleen kijken naar huidige vorm maar naar de mogelijkheden van de spelers // team .

Reageren is niet mogelijk.