There are no ads, please add some


Huntelaar ook onzeker voor thuisduel met Heerenveen

Klaas Jan Huntelaar moest de laatste twee competitiewedstrijden tegen ADO en Vitesse missen vanwege een kuitblessure, en het is maar de vraag of de spits aankomende zondag wel kan aantreden tegen zijn oude werkgever SC Heerenveen. Huntelaar traint nog altijd apart van de groep en de komende dagen moet blijken of Huntelaar voldoende is hersteld om aankomende zondag te kunnen spelen.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

96 reacties

 1. Machlas

  Gewoom simpel!! Siem de jong in de spits. Jatog Eric,jatoch? Jatoch? Fucking dorpsidioot. Neem nog een brandarisje anders. Fucking monga.

 2. Machlas

  Ben zo klaar met die nsber.
  OPMERKING VAN DE REDACTIE: WIJ ZIJN OOK KLAAR MET JOUW EN JE OPMERKINGEN! VANWEGE ONGEOORLOOFD TAALGEBRUIK IS DIT ACCOUNT GEBLOKKEERD!

    1. Moosie

     Ik zie heet verband tussen de trainer van een Jodenclub en de nsb niet helemaal maar als je dan een paar keer jatoch schrijft is het goed?

  1. Charka53

   Machlas je gaat wel erg ver hoor als je het ergens niet mee eens bent kan je dat ook op een normale manier verwoorden hoor je lijkt we leen kakkie

   1. Machlas

    Ja dat is gewoon synischme with a little bit sarcasme. İk kan het gewoon niet geloven hoe slecht het gaat met onze Ajax gaat. İk mis de tijd dat tegenstanders met poep in hun broek t veld in stappen,en hopen dat ze maar 5 goals tegen krijgen. Maar ik geloof dat die tijd gaat komen!!

    1. Charka53

     Het gaat zeker slecht Machlas in ik hoop dat dit heel snel veranderd maar ik uit dit niet op die manier en wat nsbr met cynisme of sarcasme te maken heeft begrijp ik niet hoor maar ik en dan ook niet hoog opgeleid.

     1. Machlas

      Wat een lange zin.
      OPMERKING VAN DE REDACTIE: VANWEGE ONGEOORLOOFD TAALGEBRUIK IN EERDERE BERICHTEN IS DIT ACCOUNT GEBLOKKEERD!

 3. Machlas

  İk hoop dat we de nul houden,achterin niks weggeven. Gewoon een 0-0 eruit slepen. Want dat is een prima resultaat. Jatoch Eric, jatoch? Jatoch? Jatoch!!!!!!

    1. Marc Overdwars

     Nee natuurlijk niet, zag dat later pas, verwacht zoiets zo niet dat iemand zoiets doms en walgelijks zegt over iemand dat ik dus dachr dat nsber een type fout was.

     1. Machlas

      Jaja. Lul je er maar onderuit.
      OPMERKING VAN DE REDACTIE: VANWEGE ONGEOORLOOFD TAALGEBRUIK IN EERDERE BERICHTEN IS DIT ACCOUNT GEBLOKKEERD!

 4. JohnDoe77

  Balen! De afwezigheid van The Hunter betekende tot nu toe 4 punten verlies! En dat omdat de coach steeds een welwillende Siem de Jong opstelt ipv ieams als Casssiera. Snap niet dat bij ons nog steeds iemand als Siem de spits in moet (armoede) en iemand als Veltman zelfs aanvoerder is!!!

 5. Moosie

  Ach als we derde worden zijn we zeker van poulefase EL anders moet je maar afwachten of ze het redden en tegenwoordig zijn voorrondes al een probleem

  1. Ajax 1

   Hoe werkt het komend seizoen moosie? Eerste voorronde cl voor de tweede in de eredivisie? En dan bij verlies in derde voorronde naar europa league? Bizar inderdaad dat je dan misschien beter derde kunt worden omdat je anders risico hebt weer geen europees te spelen….

   1. EugAjax

    Volgens mij is er geen enkele club rechtstreeks geplaatst voor welk toernooi dan ook

    1. Ajax 1

     Dank Eug, en je hebt gelijk. Ik heb het even opgezocht. Dit betekent gewoon vol voor de tweede plaats, waarbij je overigens in tweede voorronde cl komt. Dus volgens mij moet je een ronde doorkomen en dan speel je in ieder geval europa league, en als je je twee rondes door komt champions league. Dan geen enkele twijfel: ze moeten tweede worden!

     1. Moosie

      Nee je speelt altijd voorrondes maar je bent niet geplaatst bij voorronde CL dus grote kans dat je na de eerste eruit vliegt en dan heb je niks net als dit jaar.
      Zo diep zijn we gezonken

     2. EugAjax

      Klopt Ajax1 tweede worden is zeer belangrijk. Overigens gaat bekerwinnaar naar ik dacht derde voorronde EL. Dus het kan nog puzzelen worden als bijv AZ tweede word, beker wint en Ajax derde……
      Maar goed heel belangrijk tweede te worden, daar moet nu alles voor wijken👍.

    2. Ajax 1

     Tickets Champions League 2018-2019
     De nummer 1 van de eindklassering Eredivisie 2017-2018 verdient een ticket voor de derde voorronde van de Champions League 2018-2019.
     De nummer 2 van de eindklassering Eredivisie 2017-2018 verdient een ticket voor de tweede voorronde van de Champions League 2018-2019.

     Tickets Europa League 2018-2019
     De nummer 3 van de eindklassering Eredivisie 2017-2018 verdient een ticket voor de tweede voorronde van de Europa League 2018-2019.
     De nummer 4 tot en met 7 van de Eredivisie 2017-2018 spelen in de play-offs voor een ticket tweede voorronde van de Europa League 2018-2019

   1. Machlas

    Schaambeenontsteking.
    OPMERKING VAN DE REDACTIE: VANWEGE ONGEOORLOOFD TAALGEBRUIK IN EERDERE BERICHTEN IS DIT ACCOUNT GEBLOKKEERD!

 6. Joep

  Wel balen dat hij nog steeds geblesseerd is. Cassiera. viel zondag prima in.

 7. De seijs

  Dat zou echt balen zijn. Er moet voorin geknokt worden anders loop je weer achter de feiten aan.

 8. Peter kopsterk

  Als hij nu zondag niet met cassierra begint dan is het tijd voor ontslag en siem gewoon als pinchitter gebruiken

 9. EugAjax

  Groot gemis. We zijn veel doelpuntrijker met hem in spits. En Ten Hag maakt verkeerde keuze in vervanger ook nog eens.

 10. ajaxpers

  Voor Ten Hag:

  Onana
  Kirstenen, De Ligt, Wober, Taglifico
  Ziyech, Etieng (Schone), Donny
  Neres, Cassiera, Kuivert (Younes)

    1. Ajax 1

     Haha, dat wordt nog ff een half elftal bij kopen om deze opstelling te kunnen maken.

 11. Kingkong

  Sommige vinden dat ze moeten reageren als onbeschaafde onbenullen die er zaken uit een ver verleden bij halen die bij vele verdriet en pijn oproepen , kap hier mee jullie zijn te jong om dat meegemaakt te hebben en jullie beseffen niet wat dat bij anderen oproept !

   1. AB AjaxBarcelona

    Goh, zeg ook eens zoiets als er rassen discriminatie hier is. Maar ja, je bent en blijft selectief in je commentaar. 🐷

     1. AB AjaxBarcelona

      Cum laude? Laat je, weer, niet blijken. Dus inderdaad zo dom als een 🐷

     2. EugAjax

      Echt geen idee waar je het over hebt. Lijkt me trouwens ook geen voetbalonderwerp. Rassendiscriminatie daar heb ik echt nog nooit aan gedaan.

     3. Moosie

      Nou AB bedoelt dat je te klef was met Nietmanen maar die heb nu ff een ban dus laten we het goede voorbeeld blijven geven misschien krijgt seisje het ook door en wordt het forum weer het forum

     4. AB AjaxBarcelona

      Je maakt mijn avond goed ouwe. Zal weer ff gas terug nemen. 😉

     5. EugAjax

      Moosie nu ben ik echt in de war. Omdat ik met voetbal gerelateerde bijdragen goed door een deur kan met Litmanen doe ik aan rassendiscriminatie of keur ik dat goed? Want dat is wat AB beweerd.

      Verder die aanvallen van hem en Seijs op jouw drugsdealerschap of coffeeshop houder daar heb ik me express van afgehouden inderdaad. Dit omdat ik niet weer betrokken wil worden in smerige discussies. Maar aangezien ik dat nu ongevraagd toch weer deel van ben wil ik hier heel kort en duidelijk over zijn.

      Ik ben zwaar tegenstander van elke vorm van drugsdealen, soft of hard drugs. Geen discussie over mogelijk met me.
      Ik ben nog grotere tegenstander om iemand een dodelijke ziekte toe te wensen, ook al is het je grootste vijand. Longkanker is echt een van de meest verschrikkelijke ziektes. Dus iemand dat toewensen is echt heel erg. Ook geen discussie over mogelijk met me.

      Dan snap je meteen dat ik AB zijn commentaren vaak absoluut onder de gordel vind. Ik ben al paar keer bedreigd, dood verwenst en ik moet hersenbloeding krijgen met vooral daarna RNIP.

      Ook ontoelaatbaar en ook geen discussie over mogelijk met me. Ik was laatst erg blij met BR, die er wat van zei.

      Verder Litmanen is nu gestraft voor die aanval op jou. En heeft tijdelijke ban. Fred heeft namens de redactie spelregels opgesteld. Wie daar niet aan houd merkt dus de gevolgen. De reden waarom ik na een afkoeling weekend terug kwam.

      Het zou jullie nu eens beide sieren mij met rust te laten op niet voetbal gerelateerde onderwerpen. Want dat is wel ironisch. Mensen aanpakken die op jullie blijven reageren ondanks verzoeken dat niet te doen, maar vervolgens wel steeds mij te zoeken en of betrekken in allerlei gezeik.

      Hopelijk is dit nu heel duidelijk. Dus mocht er in toekomst op dit forum iets uit de hand lopen. En je wil zo graag weten hoe ik erover denk lees dit dan gewoon. Klaar

     6. EugAjax

      En even voor de goede orde ik ben dus terug na dat weekend vanwege de regels van Fred, niet vanwege de ban.

     7. AB AjaxBarcelona

      Beste Eug, kort en duidelijk: ik ben die constante steken onder water van jou zat en je huichelachtige gedrag ook. Daar waar iemand juist moet opstaan tegen onrecht zwijg jij. Daar waar jij je voelt aangevallen reageer je als een speenvarken. Voor heb ik geen respect en zal je van mij nooit krijgen. Duidelijk? Goed zo.

     8. EugAjax

      Hoog waan ik moet je niet laat staan dat ik respect van je wil. Echt onvoorstelbaar ben je.

     9. Moosie

      Ja bij topic van Os ging het over mijn kinderen en weer over drugs kan niet gewoon over Ajax goede discussies mag hard maar met open vizier

     10. Moosie

      Eug jongen dat gezeur over softdrugs ga ik verder niet meer op in buiten dat alcohol vele malen slechter is en vele malen meer maatschappelijke schade oplevert.
      Het elkaar ziektes toewensen heb je me ook aan jouw kant en dat heb ik AB ook gezegd dus ik ben blij dat hij zijn toon veranderd heeft en ik hoop dat jij dat ook inziet.
      Wat het racisme betreft er zijn een paar figuren die of tussen de regels door of openlijk er nog al verwerpelijke meningen op na houden en jij bent iemand die dan op voetbalgebied nog wel normaal met hun praat, ik en AB nog extremer kunnen dat niet zo goed ,en soms zien wij dat dan als een verkapte goedkeuring van zulk gedrag.
      Ik weet niet wat RNIP betekent maar ook ik was het niet eens met die uitbarsting.
      Dus volgende keer als je denkt hij snapt me niet lees jij dit ff terug zijn we allebei blij. 🙂
      ps ik vind het leuk dat je er weer bent

     11. EugAjax

      Rest not in peace, met als toevoeging dat het maar snel mag gebeuren…….ik weet niet sinds wanneer jij vind dat hij zijn toon heeft veranderd, lees anders even gister terug, die RNIP is paar dagen geleden en niet een minuut geleden “forget it”
      I rest my case.

     12. AB AjaxBarcelona

      Forget it, is dat ik ga beloven bet alleen over voetbal te hebben bij jou. Maar jij blijft starten met steken onder water en egint nu wederom te huilen. Je bent en blijft zielig en ik vind het verre van leuk dat je hier bent.

     13. Moosie

      herstel ik heb geen mening meer want je verdraaid de boel nu gewoon keihard

     14. Moosie

      lees ff je reactie op BR terug gab je gaat nu zelf ook tekeer en legt weer de schuld van het gedrag van seis en rari bij mij dus ja forget it vind ook ik een logische reactie

     15. EugAjax

      Moosie lees nu eens terug man. Weet je laat mij lekker met rust doe ik dat ook met jullie dag

     16. Moosie

      Prima hou dan op met je steken onder water en het belachelijke neersabelen van Jonk anders krijg je gewoon van repliek

     17. EugAjax

      Moosie nog een keer op voerbalgebied mag je me gewoon aanpakken, waar heb je het nu weer over. Ik wil alleen niet betrokken worden bij dat geziek buitenom. klaar

 12. a.p.

  wat mij betreft Cassiera in de spits, en toch veltman rechts achter, Schone middenveld en Younes linksbuiten

 13. Marc Overdwars

  Hoop dat Ten Hag na 2 wedstrijden doorheeft dat Cassierra een kans in de basis verdient. (Velen en oa ik hadden dit voor de basis plek van Siem al door)

 14. AFCA my World

  Huntelaar is gewoon te oud voor het niveau, heeft lang herstel nodig na een wedstrijd, was een fantastische spits, maar zijn tijd is geweesf,dat weet ie zelf ook,dus hij stopt aan het eind van het seizoen, jammer maar helaas, heeft veel kansen nodig om een goal te maken,dit moet je als spits ook niet willen ! Mag bij Ajax blijven maar dan als spitsentrainer ! ⚽️

 15. -buitenkantje rechts-

  Even een misverstandje wegwerken Eug.. AB vindt dat je selectief verontwaardigd bent en dus ook moet reageren als er discriminerende opmerkingen worden gemaakt. Hij bedoelt niet dat jij discriminerende opmerkingen maakt..

  1. EugAjax

   BR zal wel, dat moet AB dan vooral vinden. Selectief verontwaardigd hey. Dan begint hij over rassendiscriminatie.
   Hoe vaak ben ik een domme Eskimo genoemd? Is dat rassendiscriminatie? Ik heb geen idee maar als ik zijn eigen beredeneringen moet volgen “Litmanen jij haat Marokkanen (dus racist) want je vind Ziyech een slechte voetballer”………ach wie doet er dan aan rassendiscriminatie.
   Dit is wat ik bedoel.
   Heel simpel Litmanen is en was geen heilige, dat weet hij ook en heeft dat zwlf al keer aangegeven.
   Heren AB en Moosie zijn dat seker ook helemaal niet. Maar heb je hun ooit in spiegel zien kijken? Zelfs niet nadat je AB laatst aanpakte.
   Ok Moosie is een keer terug gekomen op een ontoelaatbare aanval op mij. Dat sierde hem dan wel. Voor de rest zijn alle aanvallen van hun op Litmanen en Seijs en andersom allemaal hypocriet.

   Hopelijk is nu echt alles duidelijk hoe ik ervover denk en nu hoop ik echt alleen nog maar lastig gevallen te worden over voetbal en of Ajax.

   1. Moosie

    Nou wordt tie mooi dus ik ben hypocriet als het over seis en litmanen gaat jij durft

    1. EugAjax

     Moosie weet je wat. Zoek het beide lekker uit. Lees nu toch eens beide bijdragen even letter voor letter goed terug. Dan weet je meteen wat ik het ergste vond in die onderlinge kift tussen Litmanen en Seijs enerzijds en AB en jij anderzijds………
     Maar als jezelf wilt geloven dat jullie beide een heilige in deze zijn be my guest.
     Maar dat is echt een vorm van hypocrisie. Voor de rest ben ik nu wel weer klaar met jullie.

    2. EugAjax

     Moosie, jij wind je terecht op over iemand die jou een dodelijk ziekte toewenst en daar niks meer mee te maken wilt hebben. Heel terecht. Vervolgens kan je het enorm goed vinden met iemand die mij dood wil hebben, RNIP, mij een hersenbloeding wenst, wil overhoop laten rijden op een zebrapad. En dan neem je me ook kwalijk dat ik met Litmanen goed door een deur kan op voetbalgebied.
     Als dat geen hypocirisie is ja dan weet ik het ook niet meer.

 16. Zlatan4ever

  Ik weet niet wie het beste is om in de spits te spelen voor Huntelaar. Wat ik wel weet dat ik een klein beetje moe word van al dat gezever hier op de site…
  Wat een stelletje dombo’s 👎🏻

Reageren is niet mogelijk.