There are no ads, please add some


‘Ajax heeft miljoenen over voor aanvaller van Benfica’

Ajax heeft zich voor het aankomende seizoen al versterkt met aanvaller Hassane Bande en als we de Portugese media mogen geloven dan komt er nog meer versterking bij in de voorhoede. A Bola weet namelijk te melden dat Ajax zijn pijlen heeft gericht op de 21-jarige Serviër Andrija Zivkovic van SL Benfica die dit seizoen veel indruk maakt in de Portugese competitie. Ajax zou acht tot tien miljoen willen betalen voor de multifunctionele speler die als spits, linksvoor en rechtsvoor uit de voeten kan. Naast Ajax hebben ook Arsenal, Leicester City, AS Monaco en Real Sociedad interesse in de diensten van Zivkovic.


Gerelateerde posts

36 reacties

   1. nick-afca95

    Andere zivcovic. Speelt aan de rechterkant. Hij is redelijk snel maar geen dribelaar zoals neres of kluivert. Ik ken hem niet zo goed verder. Zie liever een speler als jahambaks komen

  1. De seijs

   Maakt niet uit De Ajacied. Die speler komt echt niet naar ajax. Ajax is het net niet qua geld en het niveau.

 1. Peter kopsterk

  Als het echt een supertalent is dan halen. Dan ziet het er slecht uit voor cassierra

  1. Bakkie

   Dit is inderdaad wel echt een supertalent, pk. Maar ik vrees dat zijn komst niet veel zal veranderen aan de teamgeest en instelling.

   1. HURBIE

    Denk ik ook niet Bakkie
    laat ze eens het veld ingaan alleen maar met de opdracht WINNEN
    Spelen vanuit je natuurlijke talent en niet dat ingestudeerde

   2. De Nees

    Kunnen ze nog zoveel voetbalkwaliteit halen als ze willen, als er geen strijd is dan houd het snel op. Kijk ’s naar alle topploegen in Europa, ondanks alle superkwaliteit op het veld wordt er keihard gestreden, niks komt vanzelf. Snappen die juffertjes bij Ajax al jaren niet.

 2. Litmanen

  Zivco terug! Ik denk dat het handiger is om nu eens een trainer te zoeken die bij Ajax past.

  Ten Hag is gisteren volledig door de mand gevallen met zijn uitspraken. Ook hij is te laf om echte beslissingen te nemen.

  Of dat nu Kluivert, Neres, Ziyech of Veltman betreft, hij durft niks. Dat is in veel gevallen de ondergang van een trainer.

  De spelersgroep de schuld geven van een nederlaag nadat je zo klungelig gewisseld hebt is jezelf een bewijs van onvermogen geven.

  Dus laat al die wonderspelers uit verre oorden maar even zitten. Met deze selectie moet je ook een Europacupfinale kunnen halen.

  Overmars heeft vast het nummer van Bosz in zijn foon staan.

  1. Charka53

   Mee eens Litmanen en als we zo blijven voetballen en ik val in herhaling met name onze vleugels die alleen maar voor eigen geluk gaan heb je zelfs aan een Ronaldo niks.

 3. afcadeluxe

  laat ze eerst de boel opruimen,een trainer met uitstraling halen ofzo,en dan pas spelers,als je 1huis bouwt begin je toch ook niet met het dak??

 4. Mr Ajax

  Prijzen win je door een brede selectie en niet door een berg poen op de spaarrekening

  1. ajacied078

   breed genoeg die selectie… kwaliteit moet erin. en lef en vecht mentaliteit. wat tegen psv kan moet ook tegen excelsior en niet te makkelijk denken

 5. Kingkong

  Als je na ieder debacle reageerd door nieuwe spelers te kopen is er iets mis met je visie.

 6. JohnDoe77

  Leuk, een tweede poging om een Zivkovic in de voorhoede te hebben. Die ander was het niet!

   1. AB AjaxBarcelona

    Toch apart dat iemand die anderen constant wijst op het feit dat afzeiken van spelers (Veltman, Younes etc) niet gewenst is er zijn heilige doel van maakt constant Hakim af te zeiken. Toch iets te maken met Marokkaans? Ook retorisch.

 7. ajaxhoger

  Als je miljoenen zat heb wil het nog niet zeggen dat je goeie spelers koopt , ze scouten maar raak , er zullen wel goeie tussen zitten,maar die komen toch niet allemaal .
  Ik vraag me af hoe ze neres hebben gescout ,waarschijnlijk met hun ogen dicht .

 8. toonvs

  Waarom hebben we eigenlijk een jeugd opleiding? Als we alleen maar spelers kopen.

 9. AB AjaxBarcelona

  Overmars gaat uit van: één op de tien moet vast wel aardig zijn. Zit totaal geen logica in aankoop en scouting. Maar ja ……. klasse bestuur he

 10. Iamsterdam2015

  Haha die lacht zich een breuk in zijn @€€.
  Denk je nou echt dat die bij een kansloze club in de CL en EL gaat tekenen als je bijvoorbeel naar Arsenal kan?!?

 11. Machlas

  Nee joh. Tuurlijk komt ie niet naar Ajax. Lekker de fans afleiden noem ik dat. Laten we het over gister hebben. Niet over een transfer die niet doorgaat. Laten we een trainer zoeken aub!!!

 12. Jimmy1971

  Toptalenten prima , maar we hebben ook echt een ervaren leider nodig , die de jonge jongens laat zien wat er nodig is om de top te halen ( fysiek en mentaal ) , en die de boel ook eens wakker schud in het veld en medespelers op hun flikker geeft als het nodig is !!

 13. Yindi

  Litmanen, jouw bijdrage om 10.04h. Volledig mee eens. Dat wil zeggen, met elke zin hier boven! Ten Hag zal bij mij vanaf gisteren niet veel goeds meer kunnen doen. Wat een coach in mijn optiek nooit mag doen is zijn spelers afvallen in het openbaar. In de kleedkamer mag het stomen, moet zelfs als het nodig is. Mario Been deed dat ook destijds bij 010 toen hij daar trainer was. De schuld bij de spelers leggen en dat openlijk naar buiten toe. Sindsdien heb ik nog steeds een hekel aan deze zgn. analyticus!

 14. Zlatan4ever

  Zivkovic halen zou een paniekaankoop zijn…
  Wij hebben niet elke keer nieuwe spelers nodig maar een “nieuw beleid” !! Als het zo doorgaat moeten wij ook 18 jaar wachten zoals de kakkerlakken voor een nieuw kampioenschap. Trieste consta”tering” maar kan uitkomen als Ajax deze weg doorzet

 15. Ajaxfoort

  Met de instelling die sommige spelers op dit moment hebben is afscheid nemen geen slechte optie. Op deze manier renderen ze toch niet en wekken ze alleen irritatie. Andere talenten halen en laten meegroeien in een gezonde sfeer is de enige oplossing om volgend seizoen beter te presteren.

 16. a.p.

  we hebben een Leider nodig, mensen die doorgaan tot het …., karakter tonen en de wil hebben om ……Alleen aan talenten heb je niets.

 17. AFCA my World

  Zou op zich een prima vervanger zijn voor huntelaar,die mist teveel doordat hij te oud is voor ons niveau ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.