There are no ads, please add some


Opstellingen Vitesse – Ajax

Ajax begint om 14:30 uur aan de uitwedstrijd tegen Vitesse. Door de blessure van Frenkie de Jong keert Max Wöber terug in de verdediging en neemt Siem de Jong de plaats in van de geblesseerde Klaas Jan Huntelaar. Lasse Schöne keert na rugklachten ook terug in de basis. Ajax begint aan het duel als nummer twee van de Eredivisie terwijl Vitesse de zevende plaats bezet.

Opstelling Vitesse: Pasveer, Dabo, Kashia, Miazga, Faye, Foor, Serero, Mount, Beerens, Matavz, Linssen

Opstelling Ajax: Andre Onana, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Max Wöber, Nico Tagliafico, Donny van de Beek, Lasse Schöne, Hakim Ziyech, David Neres, Siem de Jong, Justin Kluivert

 


Gerelateerde posts

170 reacties

 1. Arnold711

  Ik denk dat ten Hag de spelers kapot aan het trainen is. Je merkt dat de fut er uit is.

 2. Codilo

  Kan ziyech ook eens ophouden met schieten. Of heeft hij de doos nog om zijn schoenen. Vindt schandalig van z’n speler

 3. dennis78

  wat een kut wedstrijd…kut inzet….verdient gewonnen door vitesse..ik kijk volgende week wel naar de f4 van bal op het dak dat is beter dan deze bende…die titel kan je nu echt wel vergeten, maar ten hag zal wel een andere wedstrijd gezien hebben en het een mooie pot vinden…

 4. afcadeluxe

  weer 1zondag verknalt…ziyech,die mag van mij nooit meer op doel schieten,tis verdomme geen rugby en neres moet ook maar hele week na de fabeltjeskrant naar bed😠

 5. Geroldkohlen

  Had al een slecht voorgevoel vandaag maar wat een wanvertoning is dit zeg! Was het vorige week nog niet duidelijk ,dan is het nu echt over en uit ! ten hag nemen als coach was gewoon een foute beslissing. en binnen Ajax waaronder van de sar hebben zich belachelijk gemaakt, en het is tijd dat ze vertrekken. en van sommige spelers direct afscheid nemen. en dit seizoen verder spelen met de toekomst, en in de zomer dat aanvullen met 3 ervaren top versterkingen.

  1. -buitenkantje rechts-

   Ik vroeg me van de week ook al af.. We hebben prima spelers.. waarom loopt het niet? Waarom gaan spelers niet tot het gaatje? Verdomme 1 wedstrijd per wk!! Waar hebben we het over?
   Ik zie voorspelbare spelpatronen.. veel te laag tempo… onnauwkeurigheid in passes en afwerking.. Gewoon geen scherpte!! Geen absolute wil en vanzelfsprekendheid dat JIJ degene bent die hier gaat winnen. Dan spreek ik nog niet over vastzetten van de tegenstander.. 1x kaatsen. Blunder van Wöber.. flegmatiek verdedigen van Veltman.. ongeïnspireert middenveld.. Schöne die loopt als een opa met rollator. Ziyech beperkt zich tot wat ingeïnspireerde passjes.. Beek geen schim. Kluivert hevig gefrustreerd.. Siem geen spits.. Neres die nog ontdooit moet worden.
   Vorige wedstrijd tegen Ado al plaatsvervangende schaamte.. nu wederom!
   Oplossing?

   1. afcadeluxe

    pff oplossing??ik zou het niet weten b.r.,het beste lijkt mij om de hele selectie en bestuur naar oude ajaxvideos te laten kijken,misschien snappen ze dan waar ajax voor staat,en zeker niet voor dat kutvoetbal wat we nu al tijden te zien krijgen…

   2. Geroldkohlen

    ook eens BR! oplossing ? eerst eens een echte trainer voor de groep zetten! afscheid nemen van spelers zoals veltman!! ook binnen Ajax moet schoon schip gemaakt worden! en 3 gerichte top versterkingen 1 voor elke linie! en niet alleen maar jochies waar de ballen nog van ingedaald moeten worden!!!

 6. Forever nr14

  Nou zoals verwacht, Sar kloothommel trek je conclusies! Opgeflikkert!
  Ten Hag ga een amateur clubje trainen, want als jij zegt dat de passen en balsnelheid omhoog gegaag is onder jou, moet je je kapot schamen joh.

  Er is maar 1 oplossing “graag of niet” Louis van Gaal z’n gang laten gaan, met een grote bezem erdoorheen.
  Wat ik niet begrijp dat wij ajacieden het nog steeds accepteren?? Onbegrijpelijk gewoon. We moeten toch een keer een statement maken

 7. AFCA my World

  Waarom siem en niet gelijk cassierra , ten hag rot op als je geen verstand van voetbal hebt ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.