Gametalk Vitesse – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Vitesse. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.  Vitesse – Ajax begint zondag om 14:30 uur.


Related posts

83 Comments

 1. ajaxpers

  Het wordt echt een moelijke wedstrijd maar wij gaan het winnen en let op! Psv gaat verliezen.

  1. Iamsterdam2015

   Hoop het ook ajaxpers en ben ook over het algemeen positief ingesteld echter nu even niet. Maar lten we hopen dat het een goeie pot wordt.

   1. Jeroen68

    Ben het hele seizoen al positief, maar krijg elke keer toch weer de deksel op de neus.

   1. vak411

    tja, 3-0 na 50 minuten.
    ik..zei het gister al.. kutrecht kan zich alleen opladen voor Ajax. daarna is het 10 potjes nix. luizen ploeg.. komt.onze trainer daar vandaan?

  2. afcwil

   hoi ajaxpers
   ik hoop dat je gelijk hebt
   zullen we ook een keer geluk hebben

   1. HURBIE

    Met de inzet en precisie van vorige week wordt het weer een verliespartij en is het dag titel dankzij ons Klassebestuur??????

 2. Charka53

  Het zal me benieuwen elke tegenstander ruikt bloed als ze tegen Ajax moeten spelen en als ze zo spelen als de laatste wedstrijden mogen we weer blij zijn als we één punt halen.

 3. AB AjaxBarcelona

  Kans is dat Kristensen wordt ingepast. Veltman komt dan cv (links of rechts).
  Dat zou aanpassing zijn op twee plekken en dus minder automatismen.
  Ik hoop op gewoon één wijziging en dat is Wöber als CV.

  1. ems

   Inderdaad het fenomeen automatismes wordt toch vaak te makkelijk aan de kant gezet. Af en toe wisselen van kant van Neres-Kluivert Ou ik echter tijdens de wedstrijd wel vaker willen zien ipv Ziyech en Donny

  2. De seijs

   Als je op deze manier reageert ab, zijn er geen problemen hier met jou. Dan zal je ook geen ban meer krijgen. Let daarop!

    1. De seijs

     Je hoeft niet te smeken ab. Hier mag iedereen zijn mening geven! Laten we het dan wel netjes houden. Iedereen wil dat graag hier denk, en lees ik zo. Hou je daar eens aan. En het zal weer eens normaal gaan hier.

    1. De seijs

     Ik zal eens reageren op jou moosie. Dat doe jij immers via anderen wel een x of 100 aan / over mij. Zo’n beetje 100 tegen 1 ! Zo dat is duidelijk. Ik heb geen grafbek en ik zet hier iets neer, en als het jou niet bevalt, jammer dan!

     1. AB AjaxBarcelona

      Tyf op Seijs en val dood, hard graag. Complimenten, je hebt het met een bijdrage voor elkaar. Je bent er vast al 3x op klaar gekomen. Ik hoop dat die snikkel er af rot. Gegroet.

    2. Moosie

     nee je zuigt weer en jij bent veel erger dan AB en dan ga jij AB de les lezen hoeveel teksten moest Fred van jou weghalen van de week.
     Gewoon niet doen het is klaar nu dus hou je bi Ajax en verder niets.

     1. AB AjaxBarcelona

      Het is echt ongelooflijk Moosie. Ben het nu alweer zat met hem. Dat andere forumleden dat niet (willen) zien is eigenlijk niet te bevatten. Je moet je hier alles aan laten leunen, discriminatie toestaan, Johan belachelijk laten maken etc. dan vindt men dat het goed gaat op het forum. Geef je ze stevig van repliek is de wereld te klein.

     2. Widi

      Misschien moet je alleen dingen proberen te veranderen die je kunt veranderen.

     3. De seijs

      Nee ik zuig niet ik geef mijn mening hier. En jij reageert daar op. En begint er ook bij te schelden (grafbek)! Als jij vindt dat het ook beter moet hier, reageer dan eerst eens normaal! Verbeter de wereld en begin bij je zelf! Weet je nog? Wat jij doet is olie op het vuur gooien. Kijk ab is weer in zijn nopjes kijk hoe hij reageert. Denk daar nou eens aan als je ab lief hebt! ?

     4. Moosie

      @AB Helemaal gelijk
      @seis je lult weer uit je nek, jij begint op dit topic bijgochem te doen dus gewoon niet doen je hebt het forum al genoeg vergalt

     5. De seijs

      Nee moosie ik reageer normaal. Jij maakt er samen met ab weer een hele heisa van. Denk eerst eens goed na en tel eens tot 10 voordat je overhaast reageert. Is nergens voor nodig. Het enige wat jij denk doet is ab op jagen. En daar heb je bij ab dus wel heel weinig voor nodig. Kijk zijn reactie weer eens. Verder uitleg is niet nodig hier in.

     6. Moosie

      Ik denk dat jij heel goed weet dat een reactie van jou zoals ” Als je op deze manier reageert ab, zijn er geen problemen hier met jou. Dan zal je ook geen ban meer krijgen. Let daarop! “,alleen maar als zuigen bedoeld is.
      En dus nadat je van de week aangesproken bent op je irritante gedrag en je uitlatingen, ga je nu op deze toer en blijf je de confrontatie zoeken.
      Zoals meerdere mensen al zeiden bord voor je kop.
      Je hebt maar niet door dat we het over Ajax willen hebben.
      Dus nogmaals als je niets anders te melden hebt als: “Als je op deze manier reageert ab, zijn er geen problemen hier met jou. Dan zal je ook geen ban meer krijgen. Let daarop! “, houdt dan idd gewoon je grafbek dicht.

   1. AB AjaxBarcelona

    Verdedigend denk ik de beste oplossing. Zelf vind ik Schone toch te langzaam. Dan Eijtink nog maar eens proberen op die plek.

    1. afcadeluxe

     denk ook dat eiting de betere oplossing is want schöne kan het niet volhouden om 90min te lopen

  1. Moosie

   volgens mij kunnen we ook geen kampioen meer worden maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit dus totdat de dikke dame zingt …..

   1. AB AjaxBarcelona

    Als PSV vanavond zijn wedstrijd wint is elke euro alsnog op Ajax zetten echt zonde geld.

 4. Forever nr14

  Als ik Ten Hag moet geloven gisteren zijn we vele malen beter als onder Keizer, hahah ongelooflijk wat zet ie Ajax en ons ajacieden voor lul zeg, wat een flapdrol.
  “We passen beter” ?????

 5. Cootje Adriaanse

  Ik denk dat we ons kunnen gaan voorbereiden op stadions die de komende tijd massaal (van Groningen tot Kerkrade) roepen: “Helemaal niets in Amsterdam!”

  Ergens denk je: wat een zielepoten. Maar anderzijds….

  De club met veruit de grootste begroting die pretendeert de allerbeste te zijn…en toch alweer vele seizoenen geen enkele prijs pakt en dus niks waar maakt….dan moet je ook niet raar opkijken als dat de reactie van velen is.

  Ik had ook liever gehad dat we in mei op een vol P2 schaal 34 onhoog konden houden. Nu kijken we straks weer naar “Eindhoven de gekste”….pfff.

 6. Kingkong

  Mischien tegen beter weten in maar ik blijf hoop houden , ga er voor mannen!

 7. Forever nr14

  King Kong, Hoop???? Ajax stond niet voor hoopgevend spel, nee voordat je weer afreisde vanuit het zuiden sinds 1980 wist je dat ze al met 1-0 voor stonden alvorens ze begonnen waren. Nu is de eens zo machtig prachtige club geworden tot een op “hoop” gebaseerd clubje, die het lachertje van europa onderhand is geworden, wederom gaan wij Ajacieden vanuit het zuiden des lands, het onderdanig gevoel aan, dat die schijt lampjes “wel” geregeld een prijs pakken. En ons Ajacieden te kijk zetten, ik schaam me ook steeds meer en meer om mijn club van weleer, niet normaal hoe ze grootheid vergeten te herinneren, de grootheid die de CLUB Ajax op de kaart heeft gezet!
  Maar gigantische wijs neuzen menen dat dit het beste voor ons clubje is…. triest in en in triest

 8. De seijs

  Dan denk jij helemaal verkeerd. Ten eerste moet jij niet voor andere denken moosie! Daar ga je dus al in de fout. Begin eerst eens aan je zelf te werken voordat je wat over een ander gaat zeggen. Dat is dus les 1. En hoe jkom jij er bij dat ik ben aangesproken van de week? Ik denk dat het naar je hoofd is gestegen met al je beweringen richting mijn adres! Dus nogmaals blijf bij jezelf. En reageer niet op mij. Maar dat heb jij al geloof ik hier al een x of 20 gezegd. En dat zegt ook wel weer wat over jou moosie! Nou probeer het is zou ik zo zeggen. (Maar ik weet het antwoord al?)

  1. Moosie

   ja mooi heb je mijn tekst gebracht alsof je het zelf bedacht hebt.
   Nou mooi dus geen foute grappen meer over een bepaalde ziekte,geen reacties meer op mij en als het kan AB , en ik ben blij ,lijkt me heerlijk.

    1. Moosie

     ja die ook eigenlijk alles wat niet met Ajax en persoonlijke zaken op een normale manier te maken heeft.

  2. Fred

   !!Misschien nog niet aangesproken: Bij deze dan alsnog: Kappen met het continu alleen persoonlijke verwensingen naar elkaar. Dat geldt zeker ook voor jou Seijs. Wie vanaf nu nog niet voetbal gerelateerde opmerkingen plaatst, en daar vallen ook sarcastische steken onder water bij wordt uitgesloten. Jammer dat het zo moet maar helaas!!

   1. JohnDoe77

    Kolere; stelletje ouwe wijven! Ieder forum opnieuw gaan jullie maar door met kibbelen. Stelletje trutten! Ga dat lekker ergens anders doen of spreek af in een weiland om elkaar op de bek te slaan, maar laat dit forum gewoon over de inhoud gaan en laat elkaar in z’n waarde!

 9. JohnDoe77

  Fred is blijkbaar de beheerder? Idd AB deed hier bijzonder weinig fout. Maar ieder onderwerp geeft hetzelfde gezeik!

 10. -buitenkantje rechts-

  Sjeezus!! Gaat het hier nog over de wedstrijd?
  Met Widi eens.. we moeten ons helaas gaan richten op de tweede plek met AZ hijgend in onze nek.. zal lastig genoeg zijn. Vanmiddag tegen Vitesse wordt een lastige.. Vind Vitesse een ploeg met erg veel potentie en verrassing als ze hun dag hebben. Vind Ajax vaak voorspelbaar.. Als ik Frenkie aan de bal zie weet ik bv al wat er gaat gebeuren. Ook de spelpatronen zijn vreselijk voorspelbaar. Lekker handig voor de tegenstander. Blijft een bevlieging..vrije trap of strafschop over om de winst te behalen.

  1. Widi

   Ik zou wel eens willen zien wat er gebeurt als onze coach voor de wedstrijd zegt: vergeet looplijnen, vergeet alle opdrachten, ga lekker voetballen en zorg dat je wint.

   1. AB AjaxBarcelona

    Ik zou wel eens willen wat er gebeurt als ze gewoon eens niet luisteren naar dat technisch gezever.

     1. De seijs

      Kan gewoon niet. Dan zal je zien dat Ziyech geen bal meer afgeeft. Die gaat dan alle ballen proberen in het doel te schieten. Nou we weten het resultaat al. Gaat litmanen zeker gelijk krijgen. Nee gewoon de voorzetten van de buitenspelers vanaf de achterlijn voor geven, op rand 16 inkomende spelers afdrukken. En de backs niet meer de middellijn over. Geeft rust en het is dan gelijk niet meer zo druk op de helft van de tegenstander. Meer ruimte dan voor acties, en geen gebrei meer. Snelheid Dat is wat we moeten zien.?

    1. Widi

     Dat kun je je afvragen. Zouden ze uberhaupt nog zelf kunnen nadenken? Zelf initiatieven nemen? Iets origineels doen? Iets onverwachts? Ik kijk juist zo graag naar jeugdwedstrijden omdat je daar nog wel eens leuke dingen ziet.

     1. De seijs

      Komt omdat er daar goeie trainers bij lopen, en er al een tijdje zitten. Ik blijf toch vertrouwen houden in Ten Hag. Hij zit er immers net. Hij moet wel de kans krijgen.

     2. AB AjaxBarcelona

      Bizar blijft het dat tijdens het inspelen ze op een hele kleine ruimte laten zien hoe snel en goed ze kunnen kaatsen. In de wedstrijd zie je het vervolgens zelden.

     3. Yindi

      In de wedstrijd heb je te maken met tegenstanders AB, dat is het. Zullen ze toch ook wel snappen (hoop ik)!
      En ten Hag is degene die “zevert”. Bulshit als “hoog in de concentratie zitten en we zijn dominant in de passing en accenten leggen” pfff. Na vanmiddag gewoon 10 punten achter (of 9 met enig geluk) en klaar voor dit seizoen.
      Oh ja, AZ gaat als tweede eindigen. Dus derde plaats met deze selectie! Zo ben je toch de schlemiel van de eredivisie. De gifbeker is nog niet leeg. Fijn dat enkelen hier vertrouwen houden maar waar dat op is gebaseerd?

     4. -buitenkantje rechts-

      Op hoop tegen beter weten in.. ik hoop ook dat ik ongelijk krijg, maar denk dat plek twee max haalbare is.

 11. AB AjaxBarcelona

  @Yindi: Tuurlijk heb je in een wedstrijd met een tegenstander te maken ? maar juist dan moet je het getrainde in praktijk brengen. Juist dan moet je kaatsen met snelheid. Nu zie ik lopen en breed spelen in een langzaam tempo. Ze kunnen veel meer dan wat ze in een wedstrijd laten zien.

  1. Yindi

   Dus, gebrek aan vertrouwen? Taak voor ten Hag! Kritischer zijn, zoiets als “donder op wij zijn de beste” mentaliteit? Taak voor te Hag. Lager in de concentratie maar wel effectiever zijn? Taak voor ten Hag. Dominant in de passing? Leuk maar geen (te weinig) rendement. Taak voor ten Hag. Ik denk nog steeds dat het niet aan de spelers ligt, althans niet voor 100 %. We hebben het beste materiaal op vrijwel alle plekken maar het komt er niet uit. Ten Hag borduurt voort op datgene wat Marcel al had ingebracht. Hij heeft geen lef, straalt niets uit en dat heeft een negatief effect op het team.

   1. Yindi

    Ook nu weer. Siem voor KJ. We hadden nogal commentaar op Marcel maar deze man is ook wat hoor. Nou “have fun” met z’n allen.

Comments are closed.