Thuisduel met VVV dag verzet; Jong Ajax-Jong AZ naar 25 maart

De wedstrijd tussen Ajax en VVV-Venlo wordt niet gespeeld op woensdag 18, maar op donderdag 19 april. De KNVB laat weten dat de wedstrijd een dag is verplaatst. Qua aanvangstijd verandert er niets. Het duel wordt nog altijd gespeeld om 20.45 uur, maar dan een dagje later. De wedstrijd is verzet omdat de KNVB de bekerfinalisten AZ en feyenoord evenveel rust wil geven voorafgaand aan de finale. Voor Ajax is het thuisduel met VVV-Venlo de laatste midweekse wedstrijd van het seizoen. Daarna speelt Ajax nog thuis tegen AZ en sluit het af op bezoek bij Excelsior.

De wedstrijd van Jong Ajax tegen Jong AZ van vrijdag 23 maart wordt verplaatst naar zondag 25 maart. De ploegen zullen elkaar treffen om half drie op De Toekomst. Dat meldt Ajax op Twitter. Jong Ajax staat momenteel bovenaan in de Jupiler League, Jong AZ is terug te vinden op de zestiende plek.

Related posts

26 Comments

  1. jood84

    daar neem je dan vrij voor.. nu kan ik weer proberen de dagen om te ruilen ?

    1. abajaxbarcelona

      Wacht eerst resultaten wel af van de wedstrijden er voor. Niet veel zin om eind te rijden voor ergernis. Voor CL of EL vind ik de tijd oke maar voor VVV …….. na middernacht pas thuis.

          1. De seijs

            Weer een zielige reactie abnormaal! Wanneer ga jij normaal doen hier! Echt widi, smeek smeek ik zal mij gedragen op het forum. Echt alsjeblieft mag ik weer reageren Fred. Alsjeblieft ???

          2. De seijs

            Nee weer een van je vele leugens hier abnormaal. Jij maakt met iedereen ruzie. En al die zieke lulletjes die denken mee te doen met jou zijn net ze stom als jou. Wie… ze reageren vanzelf wel. En ga maar weer smeken en huilen. Alsjeblieft alsjeblieft Fred mag ik weer. Ik zal me echt gedragen.???????????? Nog geen week! En daar was je weer met je zieke geest. Joh geloof mij jij bent niets helemaal niets. Ik lach om jou ?????? lulletje ??

          3. De seijs

            Toen jij een ban had geregen van Fred. Alsjeblieft echt ik zal mij gedragen alsjeblieft smeek smeek huilie huilie ????????

          4. AB aka alumni

            Ook hier eikel. Waar, wanneer en tijdstip. He kan het niet aangeven want het is er niet imbeciele hersenafwijking.

          5. De seijs

            Weer liegen en bedriegen abnormaal. Ga straks maar WEER smeken huilie huilie alsjeblieft Fred ik doe het echt niet meer????????

    1. abajaxbarcelona

      ? Toch wel belangrijk hoor. Op woensdag sta je toch aardig voor joker bij het JC.

    1. Mr Ajax

      Juist oprotten met die kakkerlakken met hun veredelde thuis wedstrijd, kut KNVB. Moest het ff kwijt

      1. Peter kopsterk

        Heb de andere clubs die tegen Ajax speelde in de arena voor de jc schaal nooit horen klagen. Dat moest ik ff kwijt ?

  2. AFCA my World

    We hebben er alles voor over om AZ te laten winnen van de kakkerlakken,helemaal niks in R’dam,net als in A’dam helaas!⚽️

  3. JohnDoe77

    Prima. Maakt niet veel uit welke avond het is, het is allemaal geen zondagmiddag!

Comments are closed.