Kuipers fluit Vitesse – Ajax

Björn Kuipers is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Vitesse en Ajax. Kuipers zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Roekel en Zeinstra. Vierde official is Ruperti. Kuipers was enkele weken afwezig door een blessure maar maakt dus zondag zijn rentree. De wedstrijd in Arnhem begint zondag om 14;30 uur.

Bron: KNVB

Related posts

33 Comments

 1. ajaxpers

  Een zeer lastige wedstrijd, het zijn eigenlijk negen finales die je moet spelen met een matige trainer dus god behoedde ons.

  1. De Ajacied

   Er moet GVD gewoon gewonnen worden,
   En scoren daar ontbreekt het de laatste weken aan,
   Dus of Huntelaar erin en anders Cassiera
   En niet in de laatste minuten wisselen, als het loopt omgooien die hap en Frenkie naar het middenveld
   Bloed, Zweet en Tranen willen we 9 wedstrijden zien mannen
   ❌❌❌

 2. HURBIE

  Maakt niet uit
  Verliezen daar
  Motivatie ver te zoeken
  Slechte wissels
  Slechte trainer
  Geen teamgeest
  Verloren seizoen

  1. De Ajacied

   Think positive Hurbie
   Er is nog een héél klein beetje hoop, dus gaan we daarvoor,
   met z’n alle hopelijk
   ❌❌❌

  2. Machlas

   Dit had ik al in het begin aangegeven. Werd hier voor gek uitgemaakt. Maarja ben ook niet blij mee hoor dat ik gelijk had.

   1. Peter kopsterk

    Met kuipers heb je een goede scheidsrechter. Beter dan die koekenbakker van afgelopen zondag

 3. Finidi

  Als Vitesse gemotiveerd is dankunnen we de lol nog op ben ik bang want bij ons brengen ze te weinig op het moment. Maar goed de bal is rond en het kan maar zo 0-3 worden, kan er geen touw meer aan vast knopen.

 4. EugAjax

  Vitesse uit altijd lastig……toch een voetballende ploeg moet ons kunnen liggen. Als we hier winnen, dan ga ik een De Mos berekening doen.
  PSV Utrecht 1-1
  Az PSV 2-1
  PSV Ajax 2-3
  Pats Ajax aan kop!!!!!!!! We moeten van ver komen maar het kan nog steeds ???

   1. EugAjax

    Haha Hurbie, omdat ik denk dat we sinds dit weekend kansloos zijn deed ik een De Mos berekeningetje……die komen namelijk idd nooit uit. Even beetje dollen in tijden van ellende?

 5. AFCA my World

  Who cares, het kampioenschap willen we niet anders win je gewoon van Ado ! Nee volgend jaar maar weer met een heel nieuw Ajax , nieuwe spelers en nieuwe trainer , bijna alle spelers staan in buitenlandse belangstelling en Huntelaar is te oud en stopt waarschijnlijk ! ⚽️

 6. Jimmy1971

  Dat we zondag van die Hagenezen niet wonnen is slecht en kut , maar Pisvee gaat dit weekend niet van Utrecht winnen dus er blijft nog een beetje hoop !

 7. JohnDoe77

  Prima scheids! De tijd van misstappen zit er nu wel op. Minime kans op de titel maar dan moet Pisvee wel tegen Utrecht onderuit gaan!

 8. Iceman

  Er wordt hier onder andere gesproken over geen goede trainer. Maar welke trainer is dan goed voor Ajax? Vraag in mij hard op af Keijzer deed het goed maar was te lief voor de groep zeggen velen en PB is min of meer weggepest. Wat willen FDB. Met alle respect willen we weer tikkie terug tikkie breed???? Ik weet het niet meer. Één ding weet ik zeker mijn Ajax is naar de klote.

  1. Cootje Adriaanse

   Cootje Adriaanse: discipline, teamspirit en gegarandeerd aanvallend en attractief voetbal.

 9. Zlatan4ever

  Je zal zien dat Ajax uitgerekend tegen Vitesse wel met passie speelt. Ze moeten ook wel want Vitesse kletst er op en gaan vol voor de aanval, dat zou dan ruimte voor onze aanvallers moeten betekenen.
  “ keep the faith “

  1. abajaxbarcelona

   Qua verdediging geen probleem. Wöber. Als CV kwam Frenkie toch al niet tot zijn recht.

 10. Cootje Adriaanse

  Hartstikke leuk voor Kuipers. Gefeliciteerd. Leuk potje waarbij Ajax kan proberen om plekje 2 vast te houden met AZ in de nek.

  Grandioos!

 11. f-side64

  hoop dat hij beter fluit dan p.van boekel omdat hij verleden week Ajax een 100% penalty ontnomen heb

Comments are closed.