There are no ads, please add some


Open training afgelast wegens winterse omstandigheden

Ajax heeft de open training van dinsdag 27 februari afgelast vanwege de winterse weersomstandigheden. Het speelveld op sportpark de Toekomst is door de vorst onbespeelbaar waardoor er geen training kan plaatsvinden. Ajax laat weten dat het zo snel mogelijk een nieuwe datum gaat prikken voor een open training.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

20 reacties

 1. Ajax 1

  Ik stel voor een dag voor de titel binnen gehaald wordt….o nee, dat is in 2019 pas. Heb lang gedacht dat we het nog gingen redden

 2. Zlatan4ever

  Wat is er mis mee om binnen te trainen, alwas het maar om eens als speler bij te praten over de slappe prestatie van gisteren tegen ADO…..

 3. Ajax 1

  Ja, ik moet af en toe ook ff stoom afblazen. Gisteren weer alle emotie eruit, en gewoon zo klote dat je voor het vierde jaar achter elkaar achter de feiten aan loopt terwijl je de beste spelers hebt…..

 4. Forever nr14

  Stelletje wijven “ wat nou niet trainen”???? Wat hebben ze gisteren weer gepresteerd dan?? Werkelijk!! Waar is het diepte punt zeg

 5. Jimmy1971

  Maar een dagje met zijn allen de wedstrijd terug kijken !
  Kan iedereen zien wat het verschil is tussen hoe goed hij zichzelf vind en hoe goed hij echt is .. , lijkt me erg nuttig !

 6. ajacied078

  zou gezellig druk zijn geworden denk ik 😁 nu kunnen ze lekker tv kijken naar zich zelf en verzinnen hoe het wel had gemoeten…

 7. Ajax 1

  Zit iemand tiki taki touzani te kijken? Promes die patrick kluivert, ten hah en schreuder bespreekt als trainers van hem. Ten hag heeft hem aangepakt, aangegeven dat hij te slap was, te weinig scoorde. Daar word ik dan wel weer vrolijker van: misschien pakt ten hag ze goed aan en gaat het er nog uit komen…..

  1. EugAjax

   Ajax1 ik ben een van de criticaster, vooral van beleid Ajax dus kan Ten Hag eigenlijk niet veel aan doen. Toch kan het zeker nog goed komen met hem als hij zijn eigen visie gaat projecteren op elftal en spelers, en dus noet voorborduurt op visie van vorige trainer. Dat gaat nooit werken.
   Alleen hij is geen typische Ajax trainer, dus we zullen wel wsl moeten gaan wennen dat resultaat voor mooi voetbal gaat bij hem. Maar dat is inherent aan de keuze voor hem.

 8. Kingkong

  Zolang we niet warm worden van de wedstrijden gaan we niet in de kou zitten voor een training

 9. Koning Haarms Wolfs

  Ach, hadden de juffertjes het te koud? Och, och, och toch, zaten de tutu’s niet lekker? Laat ze hier naar Skt. Anton komen, bij -19 lekker trainen, de watjes.

  1. beni

   Of afgelopen weekend de Belgische klassiekers gaan beginnen. Op de racefiets buffelen door de kou.
   Horken zijn het en dat bestuur ook, hoe kweek ik een kwee.

 10. Iamsterdam2015

  Afgelast!?!? Ze moeten @##*¥$§ in t-shirt en korte broek gaan trainen misschien dat ze dan pit krijgen??!!! Uurtje in de kou. Staan om dan weer in die voorverwarmde bolides te stappen en thuis op de bank te chrashen want ow ow we hebben Waar getraind……pfffft. Hou op zeg!!

 11. AFCA my World

  Wat een watjes ook het bestuur dus! Zijn geen bikkels ! Daar word je juist hard (Stijf bevroren) van ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.