‘Keizer in beeld bij Heracles Almelo’

Marcel Keizer kan volgend seizoen wellicht aan de slag als hoofdtrainer van Heracles Almelo, althans zo weet TC Tubantia te melden. Technisch manager Mark-Jan Fledderus wil het niet bevestigen, maar ontkent ook niet dat Heracles in gesprek is met Marcel Keizer, die volgens insiders inmiddels wel gesignaleerd is bij de club uit Almelo. De Almeloërs moeten op zoek naar een nieuwe trainer, nadat John Stegeman eerder deze maand zijn afscheid uit het Polman Stadion aankondigde. 

Bron: TC Tubantia

Related posts

31 Comments

 1. ajaxpers

  Laat Ajax maar Frank de Boer voor een langer termijn vastleggen zodat een ervaren Ajax-waardige trainer ons weer kampioen kan maken.

  1. AFCA my World

   Hoe vaak moet ik het nog zeggen ? Frank is geen goede trainer maar een geluksvogel met goede spelers, de kampioenschappen heeft hij gekregen omdat de anderen nog slechter waren,niet behaald,put de mogelijkheden van de spelers uit en dumpt ze dan ver weg in het buitenland ! Nee haal Bosz terug of een buitenlandse trainer (Laudrup) met ten hag red je het niet, ook een verkeerde bril op.
   Oh sorry gaat over Keizer,jammer voor de Heracles supporters ! ⚽️

 2. ajaxpers

  Laat Ajax maar Frank de Boer voor een langer termijn vastleggen zodat een ervaren Ajax-waardige trainer ons weer kampioen kan maken. Met dit materiaal weet je met Frank waar je aan toe bent. Hij is De Ajax held

  1. HURBIE

   Dan weten de spelers ook weer waar ze aan toe zijn
   Nu lopen ze als een kip zonder kop in het veld EN IS ER GEEN TEAMGEEST

    1. Mr Ajax

     Marcel mooie kans om iedereen te laten zien dat het bestuur ongelijk had om jou weg te sturen, of dat ze toch gelijk hadden, hoe dan ook het beste man!

  2. Jimmy1971

   Frank is een resultaat trainer , net als Cocu , wij willen toch vooral Ajax waardig , entertaining , verrassend en aanvallend voetbal zien ?!!!

   1. abajaxbarcelona

    Als veel supporters een slaap probleem hebben ……. direct Frank terughalen maar sorry …. ik ga dan niet in het stadion zitten. Ik weet wat er komt.

 3. a.p.

  ik hoop voor Keizer dat het doorgaat. voor zo ver ik het kan beoordelen verdiend hij een knappe club.!

 4. Middenweg401

  Wens hem het allerbeste. De man is ook voor de rest van zijn leven getekend door het verdriet over Appie. Schandalig hoe hij is behandeld.

 5. JohnDoe77

  Ik gun Keizer Heracles wel. Hij kon er weinig aan doen dat Sar en Bergkamp hem perse op dat moment al voor de ploeg wilde hebben. Mag nu dus van voor af aan beginnen. Al het beste voor Keizer!

   1. Marc Overdwars

    Oke, hup, ten Hag naar Heracles.

    In die regionen hoeft hij ook niet zo hees te spreken 😉

 6. Brokamp

  Zou mooi voor hem zijn. Deze man is een ander type mens dan de meeste trainers. Laten we blij zijn dat hij trainer van Ajax was toen het noodlot bij Nouri toe sloeg, deze man verdient alleen respect voor de waardige wijze waarmee hij toen heeft gehandeld. Maar daarnaast moest hij natuurlijk nog presteren ook met een aangeslagen selectie. Als dank werd hij ontslagen na 2 gemiste strafschoppen bij Twente. We zullen nooit weten hoe het ook allemaal anders had kunnen lopen maar dat hij een nieuwe kans verdient dat is zeker. Ik geloof dat de club Heracles een mooie uitdaging voor hem kan zijn.

  1. JohnDoe77

   Eens, hij werd voor de wolven gegooid en kreeg geen steun. Denk niet dat we met Keizer nu minder punten zouden hebben!

 7. fjonkman

  Ik wens Marcel heel veel succes in Almelo! Ik hoop dat ie het daar fantastisch gaat doen!! Succes Marcel! Het ga je bijzonder goed!!

 8. De Nees

  Deze weg had hij eerder moeten bewandelen, eerst jezelf bewijzen voordat je hoofdtrainer van Ajax wordt. Keizer was daar neergezet om politieke redenen niet om zijn kwaliteiten. En Ten Hag vergelijken met Keizer is gewoon onzinnig, je hoort hem te vergelijken met een kwaliteit trainer dan zie je wat er wel/niet mist aan Ten Hag, niet met Keizer want hij heeft nog niet veel. Geen enkele garantie dat Ajax nu beter zou voorstaan met Keizer. Niks tegen Keizer maar hij heeft de omgekeerde weg bewandelt, clubs als Heracles is wat nu past bij hem, ik wens hem alle succes.

  1. abajaxbarcelona

   Denk zijn maximale niveau. Hij is echt niet zo goed hoor. Tactisch en wisselbeleid zijn eigenlijk nog onder de maat voor ED.

Comments are closed.