Ajax laat dure punten liggen tegen ADO

Het is Ajax niet gelukt om de druk op psv te vergroten doordat het vandaag niet verder gekomen is dan een gelijkspel (0-0). De kans dat de huidige koploper hierdoor kampioen wordt, is reuzegroot geworden. Dat ADO niet naar Amsterdam gekomen was om te winnen was van te voren al duidelijk en Ajax werd ook opgevangen rond hun doelgebied. Had ADO de bal dan was het voornamelijk met lange ballen op hun aanvaller Bjørn Johnsen. Het tempo dat Ajax voortbracht was te laag om ADO onder druk te zetten en een opstootje tussen de heren Johnsen en Tagliafico waarbij ook Onana zich mee kwam bemoeien, leverde drie gele kaarten op. Siem de Jong kon niet brengen wat van hem verwacht werd maar dat gold ook voor wat andere heren van de selectie.

Toch was het Siem de Jong die na dik een uur spelen op aangeven van Donny van de Beek op doel kopte maar helaas verdween de bal via de paal en het hoofd van doelman Zwinkels, uit het doel. Hierna leek het erop of het hele team weer wat bij de les was want het tempo ging een beetje omhoog en werd er meer gecombineerd. Ook lukte het David Neres niet om de bal binnen te schieten alhoewel hij er een paar keer goed voor stond. Frenkie de Jong stelde de goed keepende Zwinkels nog op proef met een flinke pegel. Erik ten Hag zag dat het niet goed ging en bracht Amin Younes, Dani de Wit en Mateo Cassierra in maar veel beter liep het de laatste minuten niet. Hakim Ziyech wist nog wel vanuit een vrije trap de doelpaal te raken maar veel dichter bij een doelpunt kwam men niet meer.

Opstelling Ajax: André Onana; Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Nico Tagliafico; Donny van de Beek, Carel Eiting (’85 Dani de Wit), Hakim Ziyech; David Neres, Siem de Jong (76’Mateo Cassierra), Justin Kluivert (’85 Amin Younes)

Opstelling ADO:Zwinkels; Ebuehi, Beugelsdijk, Kanon, Meijers, Johnsen, Immers, Bakker, El Khayati (89’Gorter), David (46’Hooi), Falkenburg (77′ Duplan)

Ajax – ADO 0-0

Scheidsrechter: Pol van Boekel
Toeschouwers: 52.822
Gele kaarten: Nicolas Tagliafico, André Onana, Carel Eiting (Ajax), David, Beugelsdijk, Johnsen (ADO)

 

Related posts

152 Comments

      1. Ajax 1

        Inderdaad dickst. Achterin stond het goed, maar wat heb je daaraan? Vol op de aanval, tempo omhoog, stukspelen die gasten. Siem de jong is te traag, donny zat niet in de wedstrijd. Dan moet je dus eerder wisselen. Donny eruit, frenkie naar de plek van donny en cassiera als spits erbij. Dat had ik gedaan halverwege de tweede helft

    1. Bakkie

      Vind ik een beetje overdreven, Warnsveldseajaxied.
      Ik vond het spel bij vlagen vrij goed en we hebben genoeg kansen weten te creeren. ADO pakte het slim aan en heeft gewoon heel veel geluk gehad dat ze de nul hebben gehouden.

        1. Bakkie

          Enige speler die te weinig heeft gebracht vandaag is onze aanvoerder. Je ziet ook dat men liever niet over rechts opbouwt, dus dat zegt al genoeg. Van mij mag Kristensen de kans krijgen.

          1. vak411

            idd Hubert, ze creëren zat maar ze hadden pech. toch is het een kwaliteit van pisvee. die maken hem.vaak nog wel wel.

    1. Charka53

      Ik zag vanochtend Keizer nog bij Fox sport als hij. die spelers had gekregen stonden we nu dichter bij pisvee of er zelf al boven .

      1. EugAjax

        Eens Charka53, Keizer ontslaan was onzinnig…..probleem zat hem op verschillende plekken in selectie. Vooral de LB is stuk verbeterd. Ik zou Sar en Overmars de documentaire van FC Barcelona seizoen van start Rijkaard willen adviseren. Kunnen ze opvragen bij Johan Cruijff Institute. Daar ging het Rijkaard en Ten Cate o zijn zachtst gezegd niet voor de wind en waren ogenschijnlijk kansloos voor titel ed. Iedereen binnen de club wilde Rijkaard en Ten Cate eruit bonjouren en elke keer elke week ging die Laporte, voorzitter van Barca op aanraden Johan ervoor liggen. Druk werd imens. Ook binnen zijn eigen bestuur. Maar in winter is hij met Rijkaard en Ten Cate gaan zitten en toen concludeerden ze dat ze wat misten binnen de spelersgroep. Ze hebben toen oa Davids gekocht en nog wat spelers. Vervolgens ging het na de winter lopen.
        Keizer en Rijkaard zijn overgelijkbare trainers natuurlijk en Ajax nu en FC Barcelona toen ook niet, alleen door vasthouden aan de trainer ging het lopen.
        Bij Ajax waren de verbeteringen zelfs al zichtbaar voor winterstop maar nee hoor toch moest hij eruit.
        Nieuwe trainer voor de groep en dan ook nog eens een trainer met totaal andere visie. Die dan om verschil niet groot te maken gewoon doorgaat op ingeslagen weg Keizer. Dat is een cocktail of disaster…………
        En ja nu krijgt Ajax waarom het vraagt. Spel is niet meer om aan te gluren en resultaat word nu ook nog heel slecht vandaag………
        Ik hou mijn hart vast. Een ding is zeker een trainerswissel in een seizoen is 99 van 100 keer een kansloze beslissing. Raar dat al die voetbalbonzen dat nu eens een keer niet inzien. Onvoorstelbaar.

        1. beni

          Eug, het zijn de spelers, de spelers al zet je guardiola er voor als nog word het niks. Als er al een roept dat hij zich zelf inschat op 150 milj ben je rijp voor een psychiater.

          1. EugAjax

            Beni eens Kluivert had een enorme uitglijder, voorlopig maar even op jeugdige overmoed houden, althans dat doe ik ?

        2. Litmanen

          Eens Eug. Keizer was niet mijn keus, maar het is nu helemaal niks meer.
          Ten Hag is dus blijkbaar geen toptrainer.
          En daar was ik al bang voor.

        3. hubert

          eerst zeiken dat keizer wrg moet en nu weer zeggen dat ze keizer hadden moeten houden pfff zoals de wind waait ……………..

      2. beni

        Dus sharka wat er nu staat is bagger?? En je hebt nog gelijk ook. Het is helemaal niks en die van beek en Frenkie de Jongh het gaat het allemaal niet worden in de europeesche top. Als je thuis op 0-0 blijft steken ben je niet kampioen waardig. En die trainer is net zo goed als zijn spelers. Het is allemaal subtop.

        1. Charka53

          De nieuwe trainer van Utrecht gaat gewoon verder met waar ze gebleven waren en blijft winnen , Ten Hag heeft helemaal niets met Ajax en laat Ajax , Ajax-onwaardig spelen dus de trainer wissel was onnodig en stom.

          1. Bakkie

            Allemaal hypothetisch, Charka. Ik denk namelijk dat de achterstand op psv nog groter was geweest als Keizer er nog had gezeten.

          2. Charka53

            Nou Hubert niet door mij hoor die man heeft een verschrikkelijke start gehad met als zijn elftal dus hij had zijn tijd mogen of eigenlijk moeten krijgen.

      3. De Nees

        Compleet onzinnige vergelijking Eug. Dit verhaal kan je dan toch ophangen bij elke trainerswissel? daar waar een wissel wel succesvol was gaat dit voorbeeld weer helemaal mank, het raakt kant nog wal. Maar ja typisch een Eug voorbeeld zal ik maar zeggen. Het is niet zo moeilijk hoor, Keizer was NIET op zijn kwaliteiten daar neergezet maar om politieke redenen. Ten Hag laat ook nog niet veel zien, maar zit er nog pas, verloren seizoen nu laat hem maar z’n fouten maken dit half jaar, volgend seizoen moet hij echt stappen maken.

  1. theomar

    Kampioenschap was al ver weg, nu weer verprutst. Als je dit soort wedstrijden (thuis nog wel) niet kunt winnen, dan verdien je het ook niet. Weer een klote weekend. Weer een kampioenschap verprutst. Dit seizoen is weer een seizoen met veel dieptepunten. Er lijkt maar geen einde aan te komen. Ik weet het onderhand niet meer. Ik word hier zo moe van …..

    1. vak411

      idd, kampieon wordt je tegen de kleintjes, alle grote wedstrijden hebben ze gewonnen. maar ja als je 10 keer de bal in de handen van de tegenpartij schiet dan mis je kwaliteit, simpel zat

  2. Ajax XXX

    Ik was er al bang voor vooraf. Zodra ze beginnen te roepen dat als wij alles winnen worden we kampioen laten ze het in de eerste beste wedstrijd die gewonnen dient te worden liggen afgelopen jaren.

  3. Eppie

    Dramatisch, maar 1 voordeel is dat eindelijk VanderSar eruit gezet kan worden; als ie tenminste mans genoeg is zijn eigen woorden na te komen dat hij verantwoordelijkheid neemt als het niet verbetert….het antwoord lijkt duidelijk

    1. AjaxKat

      Denk je echt dat dat gebeurt? Let maar op: Sar en co komen met een konijn uit de hoge hoed waarmee ze toch kunnen blijven zitten.

  4. Vak 120

    Ik ben nog boos en teleurgesteld!! Maar zeg 1 ding,KLUIVERT houd aub je bek dicht heel het jaar en laat aub eens iets zien….je kan echt niet weg bij ajax! NIEMAND WIL JOUW!! Kut kleuter!!

      1. Vak 120

        Ja precies,hij word net over het veld gegooit! Mijn kleine van 12 weet zijn lichaam beter te zetten!

        1. Litmanen

          Hij is al weken uit vorm, maar je mag hier niet om Younes vragen.
          Maar goed, buiten Nico, De Ligt en Veltman haalde niemand een voldoende.

          1. Litmanen

            Tja, Ziyech, de ster, de spelverdeler, de man van de assist, de leider, de man van alle corners en vrije trappen, de man die er vandaag weer niet toe deed……

          2. EugAjax

            Litmanen, ik kijk nu naar Rondo en die melden dat Ziyech vandaag 47(!!!!!!!!) keer balverlies heeft geleden. Dat is in de historie nog nooit gebeurd………ik vond hem zeker niet de zwakste hoor, maar dit is echt tekenend voor hem vaak. Ik heb dat nog nooit meegemaakt. Een speler die zo vaak de bal verspeelt en die op handen word gedragen……hij heeft idd echt briljante dingen maar dit kan echt niet….in een wedstrijd die je moest winnen en waar een echte leider het verschil had moeten maken. Helaas. Neemt niet weg dat ik iedereen ondermaats vond. Paar kleine uitzonderingen maar ook niet noemenswaardig wat mij betreft vandaag. Nog doodziek van….

          3. beni

            Litmanen, het is niet de vorm er is geen een speler in de huidige competitie en dan vooral niveau Ajax die 5 wedstrijden top speelt. Een cruijf tot en met litmanen speelde bijna de hele competitie sterk.

  5. Ajax1958

    Het leek Post.nl wel, 30 meter lopen met de bal en uiteindelijk een pass van 5 meter geven.

    1. De Nees

      Idd 58 alleen die leveringen komen nog wel aan ?. Zoveel punten thuis verspilt zo word je nooit kampioen. Siem op 9 is veels te statisch, hij dwingt te weinig af, daar zie je het grote verschil met Huntelaar. Vleugels te weinig andere opties als het daar een keer niet loopt, zou toch ’s interesse gaan tonen in Kuwas gaat altijd z’n mannetje voorbij en heeft een prima voorzet/ schot.

  6. a.p.

    waarom wisselt Ten Hag altijd zo laat. In die paar minuten kan je denk ik helaas niet het verschil niet meer maken

  7. a.p.

    nou nou vak 120 wat ga jij te keer , ik zit in 125 maar zo te keer gaan, gaan wij in ons vak niet

  8. Amoebe

    Zucht……het blijft toch een raar iets.

    Zulke kwaliteitsspelers en het wil maar niet soepel lopen.

    Ik ben van mening dat het niet zoveel met de trajner heeft te maken maar met die jongens samen/onderling….niemand die de dragende kracht is, de gangmaker….iemand die een bepaalde vibe in het team weet te brengen.

    De jongens zijn te snel tevreden met zichzelf en accepteren een gegeven te makkelijk.

    Waar zijn die gasten die door een muur kunnen lopen/voetballen??

      1. Amoebe

        Als ze zo spelen gaat het niet de club van hun dromen worden maar hoogstens in de marge (met uiteraard wel een gevulde knip)

  9. Charka53

    Het was weer niet wat het moet zijn je moet ADO gek spelen maar wat gebeurt er weer tandje terug schakelen dan kan je niet winnen maar dan verdien je niet om te winnen dus dan maar blij zijn met het zilver nou ik niet hoor.

  10. Ajaxfoort

    Het ligt natuurlijk niet allemaal aan Ten Hag. Ze hadden genoeg kansen. Maar als je er dan niet eentje in kan schieten moet je je vraagtekens zetten. PSV speelt soberder maar weet wel het doel te vinden. En tja… dan word je kampioen. Volgend seizoen weer een kans. En je weet waar je op moet trainen: afmaken op doel.

      1. Ajaxfoort

        Helemaal mee eens. Als al die opgelegde kansen erin waren gegaan stond de vlag er anders bij. Maar ook de pasing moet beter. Er komen zoveel ballen niet aan. Daar kun je op trainen. Dus werk aan de winkel

      2. EugAjax

        Oneens kijk eens naar laatste drie maanden onder Keizer……tel de doelpunten gemiddelden vs gecreeerde kansen je komt op een positieve verrassende uitslag.
        Onder Ten Hag zijn we scoren verleerd. Hadden we vorig week nog voldoende kansen en acceptabel spel vandaag bijv voor rust geen schot op doel. Een keer in strafschopgebied geweest die bal………….
        Dus conclusie is onder Ten Hag kunnen we niet meer scoren, maar ook nauwelijks iets creeeren, PEC uit was qua creeren dan die uitzondering…..erg verontwustend

        1. Litmanen

          Eens, een bal hoog in de pot gooien zijn geen kansen en daaruit bestond het laatste kwartier van de wedstrijd uit.
          Niet een corner of vrije trap (op eentje na) gaf gevaar.
          Lopen met de bal en half verkeerde passes of buitenspel, niet om aan de zien.

  11. AjaxKat

    Kampioen onwaardig dit! In 010 ook nog een kutstand dus de kans op de titel is nu weg. Heel kampioenschap weggegeven door puntverlies tegen clubs als ado en utrecht.

    Tegen die logge verdediging had Ten Hag volgens mij best wel met younes kluivert neres voorin kunnen spelen. Handige snelle jongens a la Barca. En frenkie verder naar voren in 3-4-3. Maar ja is ook weer achteraf…

  12. DanielenRico

    Wat een tyfus zooi was dat, zeg! Ongeloofelijk dat Barcelona geïntresseerd zijn in de Ligt, F. de Jong, Kluivert en Eiting. Grote strik erom heen doei. En wel niet te vergeten, wat was Ziyech weer ongeloofelijk slecht. En laten wij alsjeblieft Siem de Jong niet meer de spits zetten.

    En dan zie je toch wel dat je een Schone of KJH mist. Die schieten nog te minste een doelpuntje

    1. Ajaxfoort

      Beetje ongenuanceerd is dit wel inderdaad. Om nou alle spelers weg te doen lijkt me wat erg overdreven. Volgende keer scoren ze en dan zijn ze weer de besten die er bestaan. Als je met dit elftal verder wil moet je een trainer hebben die deze mannen aankan. En eerlijk gezegd twijfel ik of Ten Hag dat is. Maar we zullen zien.

      1. De Nees

        Tijdens de wedstrijd weet Ten Hag weer niet te anticiperen, hij blijft maar hangen in zijn 1e strategie. Waarom ook basis voor Eiting eigenlijk? begin met Frenkie op die plek en Wober als CV, statische Siem eruit en nieuwe spits erin, van de vleugels kwam ook te weinig. Eerder ingrijpen Ten Hag.

        1. Vak 120

          Heel de voorhoede was bagger! Het is momenteel echt gebrek aan beter! Ligt niet alleen aan ten hag.

    2. Ajax 1

      Inderdaad was ziyech goed vandaag. En nico en de ligt. en neres bij vlagen. De rest was matig tot slecht

      1. Litmanen

        Waar was Ziyech vandaag belangrijk of beslissend?
        Totaal niet.
        Ballen ophalen bij Frenkie, pfff, heel matig hoor, kijk de wedstrijd eens terug.

    3. Eppie

      Ziyech is ajax onwaardig met zijn flut attitude. Af en toe een fantastische bal is niet genoeg. Hij laat het veel te vaak afweten, zeker in belangrijke wedstrijden en gooit geen passie in de strijd. Van mij mag hij zo snel mogelijk weg en was er sowieso al op tegen dat ze hem kochten.
      Schat zichzelf ook veel te hoog in en zal echt niet slagen bij internationale topclub.

  13. Zlatan4ever

    Slappe vertoning van Ajax,
    Zo word je nooit kampioen.
    Met deze trainer gaan wij ook volgend seizoen geen prijzen winnen……??

  14. Vakje129

    En de spelerslopen ook lekker met hun ziel op het veld , een motifatie van lekker winnen zit er niet in en dat zie je vanaf de start van de wedstrijd , normaal ga je de wedstijd in om de tegen stander poep in de broek te krijgen en dat men weet hier valt niks te halen maar de laatste weken zie ik een zwalkend Ajax en dat men niet weet wat scoren of winnen is en het ergste nog de trainer staat er ook als een zak zout bij , is die man niet even in de rust uit zijn dak gegaan en de poppetjes op zijn taak en beleving gaan wijzen , nou zo win je d oorlog niet en ook wordt je zo geen kampioen

    1. HURBIE

      Er zit geen teamgeest in dit zooitje ongeregeld
      Ga een paar keer stappen met elkaar en maak LOL

    2. ems

      Echte wil om ten koste van alles te winnen ontbreekt, we hebben meer mannen met ballen en gezag zoals KJH nodig

      1. afcadeluxe

        ach,rvc zorgt er wel voor dat er dezelfde soort als vdsar komt,zo blijven hun verzekerd van vette inkomsten…

  15. stylo1984

    Je moet gewoon een echte ajacied hebben als coach, wil je ajax laten spelen zoals ajax hoort te zijn. Ten hag doet het vele malen minder nog dan keizer

    1. Moosie

      ik woon niet meer in Mokum maar tussen de boeren maar ik ga sws met indo afspreken in de toekomst die heb ik op fb Zoek maar tussen zijn vriendenlijst ouwe Vervaart

  16. Arnold711

    Klaar en over. Nu voorbereiden voor de uefa. Dit seizoen is weer verloren. En weer geen dreiging van Veltman, die is echt te dom op dit niveau. De Jong heeft het ook niet meer. Zyech jammer geen leider. De jonge jongens spelen goed missen ervaring maar laat staan voor de rest van het seizoen.

  17. Bert62

    Met deze instelling worden we nooit kampioen. Volgende week gaan we weer punten verspelen tegen vitesseop deze manier van spelen.

  18. Alabe

    Er is maar een speler die volgend jaar hogerop kan en dat is de Ligt. Iedere week klasse. De rest moet zijn schoenen aantrekken ipv er naast te lopen… Daarom scoren ze niet.

  19. abajaxbarcelona

    Ik zit eigenlijk te wachten op het epistel van Eug waarin staat dat het d schuld is van Jonk en van het wegsturen van Bergkamp maar vooruit, dan ben ik wel eerst.
    Eerste helft schandalig slecht en dat voor een ploeg met kampioensaspiratie.

    Stupide fout van ten Hag om Eijtink in de basis te laten beginnen ipv doorschuiven van Frenkie en Wöber als CV. Er zat op het middenveld geen lijn in.
    Belachelijk dat hij Cassierra passeert.

    Wel genoten van de prachtige crosspasses van Ziyech.
    Flanken zwaar ondermaats.

    Ten Hag laat Younes 10 min warm lopen om hem vervolgens terug te halen naar de bank. Na 15 minuten mag hij met koude spieren bij nul graden invallen.

    Je ziet dat wanneer Ajax druk zet er voldoende kansen komen. Waarom daar niet mee wordt gestart en langer wordt volgehouden is een raadsel. Kortom …… PSV gefeliciteerd.

    1. Litmanen

      Gek genoeg heb ik niets beslissends gezien van Ziyech.
      Geen goal en geen assist.
      Daar was hij toch voor gehaald? Om de ploeg sterker te maken?
      Ik zie het elftal met de week slechter worden, maar gelukkig is Ziyech elke week briljant.
      Jammer dat we het niet terug zien op de ranglijst.
      Geen vrije trap kwam aan, geen corner kwam aan….

      1. EugAjax

        Litmanen zoals boven gezegd het was vandaag de man van 47 keer balverlies, gemeld bij Rondo…..Ajax onwaardig klaar, nog nooit vertoond op de NL velden……..ach

  20. Koning Haarms Wolfs

    En wat is dat toch met die mafketels die hier 040 feliciteren. Rot toch op, zeg. Daar word je agressief van…

    1. De Nees

      Eens Wolfs. Andere winnaars kan je nog ’s feliciteren maar niet deze misselijke, laffe nep club.

  21. Koning Haarms Wolfs

    En wat ik al aangaf: we spelen met een stel juffertjes, die zich drukker maken om kapseltjes en kleding…. Utrechtenaren zijn het.

  22. ajacied078

    en weer hebben die provincie clubjes het voor elkaar. eerst twente daarna utrecht nu ado alleen inzet tegen ajax en de rest mag winnen… psv ook zon provincie clubje wordt lachend kampioen

  23. ajacied1982

    Zolang die Veltman in Ajax staat zullen wij nooit kampioen worden.Onze club is diep gezakt.Het draait niet meer om voetbal.Om geld macht en egos op t veld en aan de kant.Het stadion zit bij lange niet vol.Zegt genoeg…….

  24. Deusie

    …en nu misschien een echte Ajax trainer halen…of een seizoen zonder trainer is misschien wel een oplossing, want om aansluiting te zoeken in Europa moet je geen jupiler league trainer halen

  25. abajaxbarcelona

    Als afsluiting voor vandaag: Overmars bedankt, vd Sar bedankt, ten Hag bedankt.
    Allemaal …….. klasse en top en vooral zo doorgaan ?????????

  26. geralmere

    Het is gewoon allemaal te wisselvallig. Als we thuis niet scoren binnen 10 minuten wordt het een hangen en wurgen wedstrijd en wordt het steeds minder. En als je dan vervolgens ook nog pech hebt, wordt het 0-0. Deze ploeg is lang niet toe aan een kampioenschap . Ik zou zeggen: voorbereiden op voorrondes. Kampioen van NL worden is verder niet zo belangrijk. 010 heeft er met de pet naar gegooid en Psv niet. Jammer.

  27. Kingkong

    Geen kampioen door angsthazen voetbal ajax onwaardig, en dan zeuren over een penalty kom op ten hag eigenschuld dikke bult!

  28. Forever nr14

    Over en sluiten, pffff dit mogen de heren zich zelf wederom aanrekenen weer een jaar zonder een prijs! Met schijtbakken voetbal! Ten Hag wederom een groot vraagteken?

  29. Ralph

    Jammer. Vandaag helaas het kampioenschap verloren. Trainerswissel pakt vaak slecht uit. Paniekvoetbal.

  30. Cootje Adriaanse

    Week in week uit valse hoop. Laten we ons er vandaag maar echt bij neerleggen dat PSV kampioen wordt.

    Ajax lijkt het ook niet te willen.

  31. fjonkman

    Ik denk dat het eigenlijk met de winterstop al duidelijk was dat we geen kampioen gingen worden. Daar waar psv slecht speelt en gewoon wint, laat Ajax keer op keer punten liggen. Dan verdien je het ook gewoon niet. Gewoon uithuilen en (alweer!) opnieuw beginnen…

      1. BobbyHaarms

        Helaas gap, maar dit went nooit. Onze trots wordt naar de klote geholpen door wanbeleid!

          1. BobbyHaarms

            En ze leren er goddomme geen ene klote van Moos, en daar schijt ik van! Als het geld maar goed is en binnenstroomt, de rest interesseert ze geen ene flikker!

  32. Forever nr14

    Pfff voor de eens een top club, nu een echte lachwekkende tob club! Je zou maar echt met deze club verbonden zijn en dit iedere week te zien krijgen en weer 320km op en neer om dit stelletje meisjes te zien prutsen, en een trainer die….. pffff er helemaal niets van snapt, een aanvoerder wat echt op je lachspieren werkt, een kleuter die roept en roept maar geen pepernoot raakt, en “zogenaamde lijder” (bewust met lange ei) die maar wat doet of niets doet. Oei oei het is gedaan, ik bespaar me vanaf nu weer die zware 320km voor seizoen 2017/2018. En niets “34e” titel voor Nouri en niets “johan cruijf stadion” waar eindigt deze val, van de eens zo mooie club.

  33. Forever nr14

    O ja Sar trek je conclusie en hou je aan je woord, neem tevens ten hag mee, want dit gaat van kwaad tot erger worden, red jullie zelf alvorens wij “echte Ajacieden” het voor jou doen, door weg te blijven met zn allen daar, dit verdient toch geen enkele ajacied,

  34. -buitenkantje rechts-

    Sjeeeezus!! .. Ik voelde het al aankomen.. Dat gebral van Ten Hag vooraf betekent meestal een slechte wedstrijd. Adamse branie vind ik heerlijk als je het ook waar kunt maken.. Dit is gewoon zielig! Bah!
    Niet kunnen scoren tegen Ado.. wetend dat misschien punten kunt inlopen en misschien nog kans maakt op het kampioenschap.. De 34e voor Appie?! Hou toch op! Plaatsvervangende schaamte.. heel veel plaatsvervangende schaamte om op deze manier het kampioenschap bij het oud papier te zetten.
    Ga lekker weekje skiën.. ben er even helemaal klaar mee!?
    Moosie..bedankt kerel.. Eug..idd erg koud hier..Nu -20 maar overdag wel erg mooi weer ☀️ afca.. Heb nog naar je gezwaaid ? AB.. lekker blijven reageren.

    1. afcadeluxe

      helaas gemist maar als je over 1 weekje terugkomt..is de afslag net voor het grootste tankstation van europa

  35. Forever nr14

    Ten Hag denkt dat hij bij een club als Utrecht zit, die af en toe eens tegen puntverlies aan mogen lopen. Komende zomer vd Sar weg en voor de kerst dit jaar Ten Hag. Wordt weer een periode vol onrust en gedonder. Ajax kent na de succesvolle jaren 90 en een opleving onder Koeman, structureel problemen en weten nauwelijks prijzen te pakken. Ja, 4 keer op rij onder de Boer, maar ook dat was verre van overtuigend. Het is gewoon dieptriest dat zo’n rijke club, zowel qua historie als geld op de bank, dat niet weet om te zetten in prijzen die met dominant voetbal binnengehaald worden. Verdomme het zit diep, dat gepruts van iedereen die meent een ajacied te zijn maar ervalleen maar zitten om zakkn te vullen.

  36. BobbyHaarms

    De zoveelste zondag naar de tyfus. Je kan nog beter met -4 graden doelloos in je tuin gaan zitten dan dit vreselijke slappe geklungel aankijken.

  37. Forever nr14

    Ten Hag denkt dat hij bij een club als Utrecht zit, die af en toe eens tegen puntverlies aan mogen lopen. Komende zomer vd Sar weg en voor de kerst dit jaar Ten Hag. Wordt weer een periode vol onrust en gedonder. Ajax kent na de succesvolle jaren 90 en een opleving onder Koeman, structureel problemen en weten nauwelijks prijzen te pakken. Ja, 4 keer op rij onder de Boer, maar ook dat was verre van overtuigend. Het is gewoon dieptriest dat zo’n rijke club, zowel qua historie als geld op de bank, dat niet weet om te zetten in prijzen die met dominant voetbal binnengehaald worden. Verdomme het zit diep, dat gepruts van iedereen die meent een ajacied te zijn maar er alleen maar zitten om zakken te vullen. Geen kampioenschap> Sar weg>Ten Hag weg> een echte trainer er neer zetten, die niet zomaar wat lult en wisselt zonder enige visie.

  38. Geenemotie

    Natuurlijk baal ik als een stekker. Onvoldoende scherpte en rust voor de goal. Kansen genoeg en ook maken we de meeste goals en hebben de minste tegen. We missen in dit soort wedstrijden het geduld en rust. Dat is een kwaliteit die psv wel heeft. Balen en ook een realiteit.

  39. Wenen 1995

    Negativiteit heerst….. het was verre van top vandaag, maar het zat echt niet mee…. nu gewoon achter onze jongens gaan staan en misschien de komende maanden meer geluk gekoppeld aan pech bij psv?…

  40. Basisspeler

    Jammer, weg seizoen! Begon al met Appie. Daarna halfslachtig aanstellen van een coach die in de winterstop kon vertrekken. In de winterstop werd opgevolgd door een andere halfslachtige coach. Overmars die als een idioot spelers begon te kopen nu hij vrij spel heeft. Een seizoen zonder beker, kampioenschap en EL voetbal. Vd Sar zou zijn conclusies trekken zri hij. Wie volgt?! Ajax is slang Ajax niet meer. Knap gedaan!

  41. Arie

    Laten we positief blijven beide plaatsen no 1 en 2 geven recht op CL en beginnen in de 3 de ronde echter Pisvee heeft de Kampioenen route welke met hun lage coefficient wel eens moeilijker kan zijn als dat je de route met niet kampioenen hebt we kunnen ook loten tegen 3 de en 4 de plaats ploegen zeker omdat we een redelijke uefa coefficient hebben.

    1. EugAjax

      Arie, de kampioensroute is vele malen makkelijker dan de route voor de niet kampioenen. Ajax komt dan ploegen uit sterkste landen tegen en PSV tegen kampioenen van landen als Malta, Cyprus, Schotland en Noorwegen…..
      Buiten het feit dat een tweede plek voor Ajax natuurlijk nooit goed genoeg is.

  42. Eppie

    We stellen gewoon Appie teleur: met zijn nr 34 had dit natuurlijk het 34e kampioenschap moeten worden, maar de spelers vinden het gezen hun inzet blijkbaar niet belangrijk genoeg…..vooral Ziyech

  43. AFCA my World

    Gewoon grote fouten van Ten Hag,van de zomer Bosz terug halen ? Zijn grootste interne tegenstanders zijn weg ! ⚽️

Comments are closed.