Gametalk Ajax – ADO: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – ADO Den Haag begint zondag om 12:30 uur.


Related posts

38 Comments

  1. ajaxpers

    Het belang is erg groot want door winst zet je de lampies onder de druk. Daarnaast als je weer hoe die hagenezen zijn en hoe erg zij Ajax haten dan moet je ze thuia gewoon afslachten.

    1. Jimmy1971

      Juist Ajaxpers , laten we maar eens beginnen met een Amsterdams kwartiertje , gelijk vol het gas erop en daarna achterover leunen om te kijken of Feyenooit niet verzaakt ..

  2. -buitenkantje rechts-

    Leuke tekening Henk.. Het is wel een voetbalforum. Teken mog even een voetbal bij die teddyschaatser..⚽️

  3. abajaxbarcelona

    Heb al weer veel “onderschatting” commentaren gelezen. ADO staat niet voor niets 8e. Zelfs met de nr. 15 hebben we de nodige moeite. Met dezelfde instelling als tegen PEC de wedstrijd starten en het moet goed komen.

  4. Charka53

    Zoals ik lees hebben die ooievaars een pest hekel aan ons dus wordt het tijd dat ze eens een flink pak slaag krijgen , dus mannen er gelijk boven op en nu een keer de kansen benutten en met minimaal 3-0 de rust in gaan en na de rust er mee verder gaan.

  5. JohnDoe77

    Zal wel rete koud zijn, thermo ondergoed maar eens opzoeken! Hopelijk wel hartverwarmend spel dan!

    1. afcwil

      heey john
      wij staan ook voor onze jonges in de kou wij staan er ook in weer en wind hun aan te moedigen.

  6. EugAjax

    Nieuwsgierig hoe Ajax deze wedstrijd benadert. Lijkt me dat ze vanaf minuut 1 erop vliegen in wetenschap dat kans zeer groot is dat PSV puntverlies lijd. Ik verwacht een grote overwinning met goed spel. Voor minder doen we het niet.

  7. AFCAamsterdam

    Ik snap wat je zegt maar ik ben zo,n grote ajax fan en ik ken echt niet uit me mond krijgen dat feyenoot moet gunne om te winnen hahah ??

    1. EugAjax

      Hahaha kan ik me voorstellen daarom heb ik het over PSV dat puntenverlies gaat lijden hahaha.
      Aan de andere kant we hebben de Arena een keer zien juichen toen die Kuip bewoners scoorde toen wij tegen Excelsior speelde. Ook erg surrealistisch haha

      1. AFCAamsterdam

        Ja daar heb je gelijk in maar dat ging er echt om dit is ook wel belangrijk maar toch wel ff wat anders ik hoop gewoon dat psv het laat liggen hahaha ??

  8. Kingkong

    Vanaf het begin scherp zijn Niemand onderschatten iedere tegenstander is tegen ons altijd 100% dus vol erop!

  9. De seijs

    Zal een moeizame overwinning worden tegen ado. Die gasten hebben niks te verliezen die zijn al heel blij met een gelijk spel. 2-1

        1. -buitenkantje rechts-

          Als je niks te verliezen hebt ga je voor alles of niets! Dan ben je niet blij met een gelijkspelletje.. snappie?

          1. De seijs

            Ja maar voor ado is een gelijk spel in de arena gelijk aan een overwinning. Snap je dat? Denk het niet. Jij bent een Fries hè, dat zegt genoeg hier in het westen. Denk daar maar eens over na. Maar daar zal je dus wel te eigenwijs voor zijn. Enne ga voor vanavond sluiten ??????

          2. -buitenkantje rechts-

            Haha! Je bevestigt alle vooroordelen die Friezen hebben over”westerlingen”.. Denk daar maar s over na. ?
            Niet te lang hoor..krijg je hoofdpijn..

          3. Widi

            Dan zit ik er ook naast. Ik vind dat een verdediger die erg goed is in duels. Erg fel. Hij heeft voor een verdediger ook een prima techniek. Ik geef hem nog niet op. Maar er moet wel met hem gewerkt worden.

          4. De seijs

            Dus de conclusie is dat hij nu niet voldoet. Met andere woorden het is goed dat hij weg is bij ajax (tijdelijk ). En dan nog moeten we afwachten of hij terug komt.

          5. AB aka alumni

            Kan jij misschien ook weg? Heel duidelijk dat je niet goed genoeg bent hier …… dus.

Comments are closed.