De Wit debuteert in wedstrijdselectie voor ADO-thuis

Trainer Erik ten Hag heeft zijn wedstrijdselectie bekendgemaakt voor het thuisduel met ADO Den Haag van aanstaande zondag. Jong Ajax-speler Dani de Wit is geselecteerd en mag voor de eerste keer plaatsnemen op de bank in de Johan Cruijff Arena. Lasse Schöne is vanwege rugklachten een twijfelgeval. Ajax – ADO begint om 12:30 uur.

Selectie:
Andre Onana
Kostas Lamprou
Joël Veltman
Matthijs de Ligt
Max Wöber
Nico Tagliafico
Rasmus Kristensen
Mitchel Bakker
Donny van de Beek
Hakim Ziyech
Carel Eiting
Lasse Schöne
Frenkie de Jong
Siem de Jong
Dani de Wit
David Neres
Klaas Jan Huntelaar
Amin Younes
Mateo Cassierra
Justin Kluivert
Noussair Mazraoui

Bron: Ajax.nl

Related posts

104 Comments

 1. EugAjax

  Leuk voor die jongen en goed vn ten Hag, hij kijkt goed naar de jeugd dus. Nu nog even het typische Ajax spel en ik moet mijn mening over hem gaan herzien. Ook de column van Sar deed me goed. Hij haalde het belang van opleiden nog eens naar boven. En ik was beetje bang dat na vertrek Bergkamp het meer een Engelse club word. Er is dus nog hoop. Hoewel zijn column dan niet strookt met de ontslagen die zijn gevallen in de opleiding.
  De twee beste mensen (Bergkamp als beste, met Jonk (zonder performance pipos) als goede tweede ?, laat je dan vertrekken. Word tijd dat Sar dan ook eens uit de doeken gaat doen hoe vertrek Dennis op te vangen. En wat zijn visie is mbt opleiding voor nu iig een goed signaal van en Sar en Ten Hag.
  Bovenal zin in morgen

  1. Widi

   “Nog even het typische Ajax spel”……………alsof je dat er even bij doet! Sar gebruikte weer heel veel woorden om heel weinig te zeggen. Ik heb dus niet genoten van die “column”.

   1. EugAjax

    Nee hoor was ook beetje cynisch, gaat veel tijd in zitten. Sar column niet echt genoten maar deed me alleen beetje goed. Omdat ik bang was dat ze opleiding echt links zouden laten liggen thats all. Vooralsnog behoorlijk sceptisch

    1. Widi

     Ik zou vooral niet afgaan op woorden die Sar uitspreekt. Waait met alle winden mee. Overlever. Naast hem is scholletje een heel klein visje.

     1. abajaxbarcelona

      Ik miste elke vorm van cynisme in de bijdrage van onze Eskimo. Widi geeft een heel klein beetje tegengas en hij draait de mening alweer bij. Zou Eskimo en Sarceen en dezelfde persoon zijn gezien het meewaaien?

     2. JohnDoe77

      Ik weet niet of Sar zo met alle winden mee waait. Heb hem nog niet echt kunnen betrappen op spannende uitspraken of visie. En dat voor een CEO van een grote onderneming… ?

    2. Moosie

     Hoofd opleiding is neergezet door DB ook een vriendje dus ook die mag weg aangezien die de meest onervaren trainer die we hebben gewoon op het vlaggenschip van de opleiding zet.
     En de talenten die nog wel de performance coach hebben gehad waren en zijn beter en speelden beter dan nu.
     Of wil je beweren dat Jopie daar ook geen verstand van had?
     DB heeft gewoon samen met Sar en ook Overmars Jonk weggestuurd hoor niet andersom.
     Maar ja jij hebt wel vaker een bizondere kijk op gedane zaken.

     1. EugAjax

      Ja hoor Moosie degene die nu doorbreken hebben het allemaal te danken aan die fantastische performance coaches en niet aan Bergkamp…………….als je dit nu nog even terugleest en het echt gelooft dan houd het op…….4 jaar na dato dat die club hangjassen weg zijn hahaha……….sorry dat ik erom moet lachen.
      Bergkamp heeft Jonk niet weggestuurd nogmaals. Jonk mocht blijven. Die perf coaches moest weg oftewel groot gedeelte ervan. Die jongens die jeugdteams met ca 8 jongens naar wedstrijden lieten rijden…….alleen Jonk wilde al die klungels houden dat was het probleem….over dingen verdraaien gepsroken
      Mbt Johan.
      Die heeft bijna gelijke visie dan met Bergkamp. Nogmaals waarom was Johan milder tov Dennis en andere voetbaljongens NADAT hij Dennis had gesproken in Amsterdam. Denk daar maar over na. Ik weet het antwoord. Al paar keer geschreven?.
      Verder klopt dat op punten visie Bergkamp afwijkt van Johan. Dat vond Johan niet erg, wel dat hij Jonk liet vallen toen Jonk de perf coaches niet wilde laten vallen. Johan vond dat ze er uit moesten komen.
      Kon niet meer na jaar nier on speaking terms, die Jonk die niet meer kwam opdagen.

      Als laatste heb ik meer met mensen die een eigen visie ontwikkelen gebaseerd op eigen ervaringen (Bergkamp) dan met iemand die een boek leest en klakkeloos probeert een ander zijn visie te implementere (Jonk). Ik weet beetje te zwart wil gezegd maar hopleijk is het nu duidelijk.
      Fijne avond man. Lekker voetbaldiscussie mooi man??

     2. EugAjax

      Als laatste er sit een verschil tussen een visie hebben en die ook kunnen implementeren. En met dat laatste zal Bergkamp ongetwijfeld ook fouten hebben gemaakt, op zeker dus. Alleen wel 4 landstitels en een Europese finale in 5.5 jaar toch knap

     3. abajaxbarcelona

      Het erge is, is dat Eskimo nog serieus in zijn eigen verhaal blijft geloven ook. Jonk mocht niet blijven die moest weg. Dankzij die “klungels” lopen er nu een paar leuke jongens in het eerste maar dat zal wel weer niet waar zijn. Cruijff zag natuurlijk ook helemaal niets in de aanpak Jonk, is ook al zo’n klungel. Eskimo heeft chronische last van Bergkamp blindheid. Hij is echt niet serieus te nemen die man. Maar ja wat wil je, een bankmannetje he. Die wil je ook niet hebben in de voetbalwereld .

     4. Moosie

      Ja idd alle titels en de finale waren dankzij Bergkamp daarom wou Bosz ook van hem af en beheert Jonk nu de nalatenschap van Jopie , omdat Bergkamp het beter kan.
      Sinkgrave en Guddelje waren topaankopen zag Jonk ook verkeerd.
      En werkt Rijkaard wel met Jonk en de foundation maar niet voor het huidige Ajax.
      Bergkamp is als vBasten hele goede voetballers maar vreselijke persoonlijkheden tis niet anders had het graag anders gezien maar ik ga dan tenminste niet het verhaal framen en verdraaien en daar heb jij in mijn ogen en voor mijn gevoel wel last van.
      Maar ja iedereen heb recht op een mening goeie wedstrijd morgen en dan hopendat die havenslaven winnen.

     5. Litmanen

      Rijkaard is door Ajax gevraagd als hoofd coach. Dat ambieert Rijkaard jammer genoeg niet.
      Elke andere functie is niet goed genoeg voor deze fantastische speler én trainer.

      Voor Pepe is Rijkaard zijn grote voorbeeld. Doodzonde.
      Die paar klusjes voor Jonk is tijdverdrijf.

      En verder, wie er ook gelijk heeft hierboven, Bergkamp, Jonk en Sar hebben er een puinhoop van gemaakt.
      Alleen Overmars heeft laten zien dat hij dit niveau aan kan.
      Door al dat geld kunnen we nog een rol gaan spelen in Europa.

     6. dickst14

      Het grote voorbeeld voor Pepe is niet Rijkaard maar Johan. Of je bent slecht geinformeerd of je verdraaid de boel naar jou straatje zoals gewoonlijk.

     7. EugAjax

      Litmanen, ik geloof niet dat alleen Overmars dat goed heeft gedaan. In mijn optiek heeft combo Jonk/De Boer eerst gezorgd dat financiele positie van negatief naar flink positief ging. Het blijft een samenspel van trainer, opleider (oftewel degene verantwoordelijk voor doorstroming), en natuurlijk idd Overmars. De man van zeer goede aan- en verkoop beleid de laatste jaren. Maar ook de scouting die goed werk levert tegenwoordig. Ik zie het dus niet puur alleen door Overmars. Wel heeft hij zeer goede onderhandelingskwaliteiten. Ik ben ook zeker blij met hem op dit gebied.

     8. EugAjax

      Moosie, veel info vanaf jouw kant even kijken of ik alles kan pareren of niet?. Ik lees hier vaak dat Bergkamp verantwoordelijk is voor vetrek Jonk en Bosz en voor aannemen Keizer. Wat door merendeel ook nog als slechte acties word gezien. Als dat zo is dan is hij ook verantwoordelijk voor de goede dingen bij Ajax. Het kan absoluut niet zo zijn dat hij alleen verantwoordelijk is voor de slechte dingen. Dus dan is hij ook verantwoordelijk voor aanstellen De Boer en Bosz. Twee zeer goede beslissingen dunkt me. Sinkgraven is geen top maar wel goede aankoop en door beslissing Bosz/TBS nota bene, twee super Cruijff adepten, speelde hij op LB en dus erg goed. Gudelj drama aankoop. Maar als je over aankopen wil discussieren in relatie tot Jonk. Heb ik er nog een paar. Ziyech (want we hadden Nouri), en Sanchez bijv hadden onder Jonk niet eens voor Ajax gespeeld…..dus die balans zal echt in nadeel van Jonk zijn. Niet erg want aan- en verkoop van spelers is zijn specialiteit niet.
      Jonk is in mijn optiek zeer goede opleider, ik noem hem niet voor niets nummer 2 van laatste jaren. Dat dan weer wel, alleen die griezels van perf coaches krijg ik kriebels van…..
      Nu zeg je dat wat er nu aan jeugd bij Ajax in eerste loopt puur verdienste is van Jonk en zijn kornuiten? Daar ben ik het zelfs zeer mee oneens. Ja hij heeft aan de basis gestaan, maar ik heb vele biografieen en onderzoeken gelezen waarbij specialisten zeggen dat topsporters pas vanaf 14-15 jaar de echte groei gaan maken. Die belangrijke 4 jaar heeft Jonk dus niet eens meegemaakt, dus ja hij heeft ontegenzeggelijk invloed gehad, maar zeker niet beslissende invloed.
      Mbt Jonk ze zoeken bij KNVB nog iemand die op gebied van opleiding etc de lijnen gaat uitzetten. Met Cruijff adept Koeman aan hoofd voetbal. Je zou zeggen dit kan een perfecte combo zijn. Ik heb nog niks gehoord, maar het aou me niet verbazen als dit niet tot stand komt. Mijn aanname is dan wsl door de groep die achter Jonk zit.
      Rijkaard is idd gevraagd als hoofdcoach en had daar geen zin in. Ik heb ook gelezen dat hij teleurgesteld is in Ajax hoe ze met Johan zijn omgegaan op laatst. Maar in mijn optiek was dat niet de hoofdreden, zal meegespeeld hebben wellicht. Hij wil gewoon geen trainer meer zijn of andere functie. Overigens was het maar zo. Rijkaard heb ik bijkans nog hoger zitten als Bergkamp.
      Ik heb het nooit over persoonlijkheden van Bergkamp of anderen. Ik oordeel op professioneel gebied. Dan zie ik een man met heel goede visie, naadloos aansluitend op waar Ajax voorstaat. Ik zie dan ook heel grote overeenkomsten met Cruijff zijn visie, maar idd ook verschillen. Maar die hebben Pep, Rijkaard en Koeman ook met Cruijff.
      Dan viel mij op, hoewel ik dat vermoeden al wel had, dat na ontslag Bergkamp er drie personen heel dicht bij Johan hun afschuw uitspraken over die actie van Sar en Overmars.
      Dat waren Jaao de Groot, ghostwriter Cruijff en niet gespeend van enig rancune naar personen die Johan wat geflikt zouden hebben. Maar niet van dat alles naar Dennis toe.
      Jordi, zoon van Johan. Die letterlijk zei “met ontslag Dennis drijft Ajax nog verder af van visie Johan”. Dat nog sloeg op Jonk natuurlijk want dat was indicatie nummer 1. Maar zeer opvallend dat hij dat ook zegt bij vertek Dennis vind je niet?
      Als laatste Sjaak Swart. Zeer gewaardeerd Ajacied en zeer goed bevriend met Johan.
      Als Dennis Johan echt iets onvergeeflijks had geflikt denk je dan dat die drie mannen met deze berichten waren gekomen? Nee hoor dan hadden ze wsl gereageerd zoals velen zichzelf benoemde Cruijff vertegenwoordigers op dit forum doen.
      Ook Johan zelf heeft nooit Dennis aangevallen. Vnl alleen de RvC en dat soort mannetjes, nooit de voetbaljongens.
      En natuurlijk mag iedereen zijn eigen mening hebben, dus ik ook?. Ik heb veel te maken gehad met dit onderwerp en ik heb veel gelezen, gezien en geprobeerd daar objectief in te staan. Gezien ieders voorkeur zal dat mss niet helemaal lukken maar ik heb zeker oog voor de andere kant van verhaal. En ik denk dat ik overall niet heel ver van waarheid afzit. Maar blijft een puur persoonlijk visie en dus mening. Dat ben ik met je eens.
      Jij ook fijne voetbalzondag want hoe we ook over dingen denken ik vermoed dat we beide staan te springen als we vanaf vandaag op 2 punten van die lampenkappen komen ????⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

     9. Widi

      Eug, Bergkamp zorgde voor heel veel onrust bij Ajax. Onrust die er nu niet is. Wil je dat tenminste toegeven?

     10. EugAjax

      Widi, het klopt dat Bergkamp bij veel onrust betrokken is geweest. Ik heb al eens de mindere dingen van Dennis beschreven, daar was paar dngen die onder die onrust vallen er ook bij. Maar bij de drie grootste onderwerpen van onrust (in mijn optiek) kan ik hem geen ongelijk geven. Dat is bij de vele ontslagen in begin bij opleiding. Overigens begreep ik laatst van Henk Spaan, dat Jonk en Bergkamp toen als olifant door porseleinkast gingen. Maar die actie wilde Johan al ten tijden van trainerschap Basten. Ontslag Jonk, kan ik uiteindelijk Bergkamp ook geen ongelijk in geven. En ontslag Bosz al helemaal niet. Klopt dat het nu rustiger oogt, marcdat hoeft wat mij betreft niet per se een slecht ding te zijn. Ik denk dat Sar en Overmars een andere koers gaan varen. Niet helemaal des Ajax meer Engels, maar ik blijf vnl Ajacied. Ik zal ten allen tijden belang van Ajax voorop stellen. Dus als deze periode van relatieve rust een zeer goede uitwerking gaan hebben ben ik meteen voor hoor.
      Desalniettemin ben ik van van Dennis zijn kijk op voetbal in algemeen en Ajax in bijzonder. Maar dat al duidelijk schat ik in haha. Succes met wedstijd

     11. EugAjax

      Dus rustig met elkaar eens zijn en elkaar nooit uitdagen op visie en hoe die visie te implementeren is dodelijk in een topclub. Maar goed we gaan het zien. Ik hoop het zo dat ik het helemaal verkeerd zie Widi en dat ontslaan Bergkamp de sleutel is om door te stoten naar de echte Europese top. Alleen twijfel ik zeer en onder Bergkamp stonden we in een finale EL.

     12. Moosie

      ik had een gesprek met Eug niet met jou met jou valt niet te praten en wil ik niet praten met jou ben ik uitgeluld

     13. Litmanen

      Ik had ook een gesprek met Eug. Al heel vaak. Wil je weten hoe vaak jij en je vriendje daar al doorheen gewalst zijn?
      Tientallen keren.
      Maar ja, volgens jou zijn softdrugs volkomen onschuldig dus die “vergeetachtigheid” zal wel een andere oorzaak hebben.

      En doe eens een komma of een punt, dan zijn jouw bijdragen misschien te lezen.

     14. abajaxbarcelona

      En wederom kan je het reageren niet laten. Hoppa, op de kast. Helaas nu echt de deur uit en genieten van Ziyech en hopen dat Veltman ook eens een goede wedstrijd speelt. Eerste is zeker maar het tweede ……..

     15. Moosie

      ten eerste leuke discussie.
      Maar dan de jeugd heeft persoonlijke trainingen nodig,Johan had juist met Jonk en Bergkamp daar zeer intensief contact over.
      De spelers die jij noemt Zyech en Sanchez zijn vergeleken met sink en guddel buitencategorie dus die waren onder Jonk wel gekocht.
      Nico ook maar daar ging ook grotendeels het conflict over.
      Ik denk dat achteraf Bergkamp een goede spitsentrainer is maar zijn persoonlijkheid zit hem en dus ook anderen in de weg,wat ik ook jammer vind, maar het belang van Ajax hoort op 1 te staan en bij DB en Sar zie en zag ik dat niet.
      Het spel van vorig jaar kwam op het conto van Bosz en niet van DB, en dus vind ik het wel kwalijk dat DB koos voor het belang van zichzelf en zijn vriendjes en niet dat van Ajax.
      Maar ja we gaan het zien volgend jaar.

     16. EugAjax

      Moosie idd mooie discussie. Die persoonlijke traningen klopt, Bergkamp had wel lichtelijk afwijkende mening over de bovenbouw. Daar moest overwegende persoonlijke trainingen langzaam meer overgaan in team verband trainingen. Vond ik zelf logisch klinken. Die spelers hadden denk ik toch niet hier gespeeld gezien teksten van Jonk in die richting destijds, maar dat zullen we nooit weten. Nico past idd wel in profiel hoe jonk erover denkt.
      Natuurlijk komt spel vorig jaar op conto Bosz. Ik heb het over aannemen van Bosz. Daar is Bergkamp dan ook verantwoordelijk voor bedoel ik en dat was een goede zet. Bergkamp en zijn vriendjes vind ik een relatief begrip. Ik lees van Keizer dat ze samen in A1 hebben gespeeld twee jaar, daarna elkaar 2 keer gezien totdat Bergkamp hem benaderde voor JA. Noem ik geen vriendschap hahaha.
      En als laatste idd we gaan volgend jaar zien want dit jaar verkloten we weer, zeker na vanmiddag.
      Ons Ajax hart bloed wat een kutzooi

 2. De seijs

  Kijk weer een uit de eigen jeugd. Wat zijn we toch goed bezig hè met onze jeugd. klasse bestuur ???????

  1. dickst14

   Een nieuwe jeugdspeler bij de selectie. Klasse bestuur??????
   Wat ik niet begrijp is dat als ze die veters op je rug af en toe losmaken ze je ook nog een smartphone geven.

     1. dickst14

      Als de echte naam en adres van jou bij de redactie bekend zijn en jij nog steeds vrij rondloopt moet hier echt iets aan gedaan worden. Mensen die jarenlang allerlei idioterien verkondigen op social media zoals jij kunnen radicaliseren.

 3. Peter kopsterk

  We zullen het morgenmiddag zien wie er speelt en op de bank zit. Als we maar WINNEN vind ik het goed.

   1. Peter kopsterk

    Het echte mooie voetbal gaan we niet meer zien. Of als ze de selectie een jaar of 3,4 bij elkaar kunnen houden dan wel. Maar dat zie ik niet gebeuren

    1. dickst14

     Nou dan zien we nooit meer mooi voetbal. Einde Ajax en einde droom Johan.
     Gvd wij zijn Ajax ja. Altijd hebben wij ons onderscheiden.

     1. Peter kopsterk

      Zo,n geoliede machine als in 95 krijgen we nooit meer. Die zaten een jaar of 4 bij elkaar. Je moet ieder jaar teveel spelers inpassen

     2. Prinsengracht

      Nee. Dan wordt het tijd dat jij eens naar beelden van de jaren-70 en 80 kijkt. Veel meer echte voetballers. Mooie individuele acties. Hoogstandjes. Maar misschien ben jij wat jonger. In 95 was het natuurlijk goed, maar wel al veel meer positiespel.

     3. dickst14

      De fylosofie van Johan was zelf opleiden en kopen wat je niet hebt. Het wordt inderdaad steeds moeilijker maar als er een goede basis is en de jeugd komt er achteraan dan moeten we daar voor gaan. Zie Klaassen gaat weg en vd Beek komt. Zie Zyech gaat weg en Nouri komt (verschrikkelijk blijft het) dat is de enige manier. Goed opleiden en ze zo lang mogelijk hier proberen te houden.

     4. EugAjax

      Peter Kopsterk, ik denk dat je hier op zich wel een goed punt heb. Door vele wisselingen in selecties zal her seer moeilijk worden om continu mooi voetbal te spelen. Moet wel streven blijven overigens. Maar zelfs onder Bosz lukte het niet altijd, zachtjes uitgedrukt. Over algemeen toen wel genoten maar bij vlagen was het ook slecht.
      Overigens Widi heeft PK het over het mooie voetbal en niet over mooiste voetbal wat Ajax ooit heeft gespeeld. Als je Ajax ‘95 geen mooi voetbal vond ja dan is dat toch wel even lastig hoor. Anders even Real – Ajax 0-2 kijken en dan vooral na afloop de mensen op tribune horen. Dat gebeurt niet heel vaak in Bernabeu…….
      En die wedstrijd was eerder regel dan uitzondering. Echt hoor ik heb in periode Van Gaal juist enorm genoten van ons aller Ajax. Mooiste voetbsl wsl in jaren 70, maar kijk dan ook even naar verschil in tempo in jaren 70 vs. 90 al en dan zelfs nu nog erger. Neemt niet weg dat voor de oudere Ajacieden onder ons de periode Michels/Cruijff der allerbeste was. Zeker ook voor mij.

    2. Moosie

     Dus fijn jij weet het zo goed net Rost jij.
     Heb je een functie binnen het voetbal of gehad of is deze mening gebaseerd op een gevoel?
     Want Johan dacht daar anders over en vorig jaar stonden we volgens mij hebben we vorig jaar ook een finale gespeeld.
     Dus blijf lekker rost beschouwen als je orakel en zoals Widi zegt je lijkt meer op een psver dan een Ajacied.

     1. abajaxbarcelona

      Hij heeft maar drie standaard zinnen: 1 over bestuur, 1 over jou en 1 over mij. Telkens knippen plakken, inloggen onder andere naam en ? geven. Beetje respect voor SI want hij heeft er een dagtaak aan hoor. Kosten nog moeite soaart hij om aan de top van asshole lijst te komen

     2. abajaxbarcelona

      Jij blijft maar zeggen tegen anderen dat je niet meer op mij gaat reageren maar de teller staat volgens mij binnen 24 uur op 10. Dus hoezo heb ik geen leven? Jij kraamt nee braakt hier toch samen met SI en Eskimo flink wat onzin uit. Dus kijk naar jezelf and get a life.

     3. De seijs

      Het gaat echt heel slecht nu met je. ?? Nou de vlag gaat uit met dat soort figuren zoals jij. Enne sigaretten worden ook niet aan de jeugd verkocht??????

     4. De seijs

      Bloed geld moosie bloed geld waarmee je loopt te pronken hier! En je bent er nog trots op ook! Dat je dochter gaat studeren is goed maar het geld waarmee dat betaald wordt is bloed geld. Leed van andere mensen waar jij het mee bekostigd. En je bent er nog trots op ook! Het moet wel naar je hoofd zijn gestegen. En de mensen hier die het goed met jou voor hebben die moeten maar eens heel goed nadenken over jou!

     5. Widi

      Dit gaat over en weer veel te ver. Weer. Misschien hoort dat bij de frustraties van weer een gemiste titel. Als de lampen of de kakkerlakken dit lezen, hebben ze nog meer lol. Tijd voor jullie om weer even een adempauze te nemen. Wat vandaag geschreven is, gaat echt veel te ver.

     6. Widi

      Ik zeg over en weer. Niet voor niets. Ik vind het onnodig uitdagend om hier te schrijven dat je dochter gaat studeren van de opbrengst van handel in drugs. Daar doe je ongetwijfeld mensen pijn mee. Maar wat Seijs schrijft kan ook echt niet. Dat hij iemand dood wenst, hoef ik hier niet te lezen. En met z’n allen staan we voor lul. Maar goed, ik bemoei me er niet meer mee.

     7. Widi

      Het speelt al meer dan een jaar. Niemand weet wie begonnen is. Ik heb er zelf ook een tijd aan meegedaan. Eerst was het grappig. Later ging ik me echt ergeren. Dat kan niet de bedoeling zijn.

     8. Moosie

      Nou Widi ik maakte 2 dagen geleden nog een welgemeend excuus aan jou over het feit dat ik ten opzichte van jou te snel geoordeeld had/
      Maar ik vind niet dat ik mij hoef te schamen omdat ik met softdrugs legaal mijn geld verdien zodat SSeis zijn uitkering elke maand bijgeschreven krijgt.
      Ik verkoop niet onder de 18 en ook is bij mij een regel dat als bekent is dat een persoon in de psychiatrie zit die mensen ook geweigerd worden ,ik hoef geen geld van psychotische mensen.
      Dus ik vind in deze dat ik zelfs zeer netjes gereageerd heb zeker gezien de teksten van die stumperd en in het verleden soortgelijke teksten van nietmanen.
      Maar als jij dat anders ziet is dat jouw goed recht ouwe.
      Ik vind het onterecht en een beetje hypocriet.

    3. De seijs

     Nog effe,en dan krijgen ze nog een balon ook als ze de deur uit gaan. Ik weet wat voor narigheid die verslaafden hebben en veroorzaken. Denk daar nou maar eens aan. En wees eens een vent en kijk eens in de spiegel. Met je gewijs!

    4. Moosie

     Wat is een balon? je bedoel een ballon zeker tjong jonge wat voor opleiding heb jij gehad man alleen lagere school of zo?
     En wat nou verslaafden aan softdrugs wordt je niet verslaafd lichamelijk iig niet.
     Dus in jouw redenatie is elke kroegbaas ook verantwoordelijk voor de alcoholverslaving van de gasten en mogen ook alle kroegbazen dood door kanker dan?
     Je bent echt niet goed wijs en de nederlandse staat die accijns heft en van mij en al die andere koffieshophouders winstbelasting int?
     De hele belastingdienst ook maar aan de chemokuur dus?
     Kijk daar ga je dus gewoon nat.
     Je bent veel te ver gegaan omdat je de domme redenatie van Rost bent gaan nalullen en je het blijkbaar grappig vindt om uche uche grapjes te maken omdat je veilig anoniem achter je toetsenbord zit en dan dus een grote bek kunt hebben.
     Maar iedereen vindt je nu te ver gegaan op het forum ziet nu iedereen omdat je,je zo expliciet hebt uitgesproken wat voor achterlijke idioot je werkelijk bent mooi toch.
     Mij raak je niet heb net ff lekker 8 kilometer gewandeld voel me prima morgen weer een dag en hopelijk omdat je mij kanker hebt toegewenst flikkeren ze je van het forum dan gaat bij een groot gedeelte van het forum de vlag uit hier iig wel.

 4. FrankiC

  De Wit is bij regelmaat de minste van JA. Wat die bij het eerste moet is mij een groot raadsel. Gaat het nu niet redden en later ook niet!

  1. jood84

   mag ik wat drugs van jou kopen ajaxpers? Want ik heb nog nooit drugs gebruikt waarvan je zo flink in de war kan raken

 5. -buitenkantje rechts-

  Onana
  Veltman de Ligt. Taglia
  F de Jong. Wöber
  Beek. Ziyech. Kluivert
  Neres. KjH

 6. Koning Haarms Wolfs

  Zou zo mooi zijn om weer het echte Ajax te zien. Aanvallen over de flanken, snelheid, veel beweging zonder bal, veel diepte. En dan gewoon Ado oprollen met 6-0 en Immers laten janken.

  1. dickst14

   Ja gewoon 90 minuten het publiek vermaken en er op en er over. aub spelers ajax 90 minuten doen wat je moet doen.

     1. jood84

      Er is hier op dit forum weinig veranderd, ik zie nog steeds veel onzinnige dingen hier. het lijkt er ook op dat hoe meer onzin je op dit forum zegt hoe meer duimpjes de gekken krijgen. ?

     2. Moosie

      Je bent lekker bezig BR lmao en Jood lekker laten gaan er zijn belangrijkere dingen in het leven dan die duimpjes die kan hij in zijn reet stoppen ouwe

 7. Brokamp

  Dani de Wit is een jongen altijd goed voor een 6je. Voorlopig scoorde hij tegen Go Ahead wel 2x maar speelde verder een anonieme partij. Maar als je 2x scoort ben je niet anoniem dus is het leuk voor hem dat hij morgen bij de selectie zit. Wel slim trouwens van ten Hag, ze komen allemaal wel een keer aan de beurt en dat motiveerd enorm ?

 8. -buitenkantje rechts-

  Vertrek over een paar uurtjes richting Oostenrijk..⛷?⛄️ Goede wedstrijd allemaal! ⚽️? Zal het volgen via de app..

 9. abajaxbarcelona

  Zo de deur uit naar het JC stadion. Prettige, hart en lijf verwarmende, wedstrijd.

Comments are closed.