Ajax Vrouwen sluiten competitie af met verlies

De Ajax Vrouwen hebben de reguliere competitie afgesloten met een 0-3 nederlaag tegen de vrouwen van PSV. Het was voor het elftal van trainer Nihom de eerste nederlaag van het seizoen.

Op sportpark de Toekomst kwamen de Ajax Vrouwen kort voor rust op een 0-2 achterstand en hadden daarna meerdere kansen om de wedstrijd toch nog spannend te maken. Echter na de 0-3 was de wedstrijd gespeeld. Nihom voerde kort daarna een dubbel wissel uit. Oudemast en Philtjens kwamen voor Bakker en Romero. Het mocht niet baten. Ajax joeg nog wel op treffers, maar ze wilden er niet meer in. Zowel Ajax als PSV vervolgt het seizoen op 16 maart in de kampioenspoule. Ze krijgen daarin gezelschap van FC Twente, PEC Zwolle en sc Heerenveen.

Opstelling Ajax: Sarasola; Van Lunteren, Van der Most, Van der Gragt, Van den Abbeele; Zeeman, Bakker (52. Philtjens), Kaagman; Payne (68. Folkertsma), Van den Bighelaar, Romero (52. Oudemast)

Bron: Ajax.nl

Related posts

12 Comments

 1. theomar

  Tja, wat zullen we daar van zeggen? Zonde dar psv in ksmpioenspoule zit. En zonde van de gemorste punten.

 2. JohnDoe77

  Vooral jammer dat het thuis mis gegaan is. Amsterdam moet onneembare vesting zijn voor alle gasten die op bezoek komen bij één van onze teams!

 3. Peter kopsterk

  Aan de ene kant zonde maar aan de andere kant waren ze toch al zeker van de kampioenspoule.

    1. Widi

     Als het bestuur voor iedere overwinning duimpjes krijgt, mogen ze nu bij deze forse nederlaag weten dat het niet goed is. Zo moeilijk is dat toch niet?

Comments are closed.