There are no ads, please add some


Ten Hag: ‘Als wij onze job blijven doen, staan we aan het eind bovenaan’

Tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag werd Erik ten Hag gevraagd wat hij vond van het puntenverlies van PSV van vorige week en het feit dat Ajax nu eerder mag spelen dan PSV komend weekend. De trainer gaf echter aan dat hij vooral naar zichzelf wilde kijken. “Het is prettig, want dan kunnen we de druk verder opvoeren. Maar we moeten vooral naar ons zelf blijven kijken. Als we gewoon onze job blijven doen, staan wij aan het eind bovenaan,” aldus Ten Hag.

Ten Hag herhaaldelijk gevraagd wat hij denkt van de wedstrijd Feyenoord – PSV en of hij denkt dat Ajax zondag het verschil nog verder kan verkleinen. Ten Hag gaf echter aan dat hij hier totaal niet mee bezig is. “De focus van ons moet niet liggen op die wedstrijd, maar op onze eigen wedstrijd. Het gaat er niet om wat de stand aanstaande zondag is. Het gaat er om wat de stand is na 34 wedstrijden,” aldus de trainer van Ajax.


Gerelateerde posts

30 reacties

  1. paulvos

   Na 34 wedstrijden de 34 e landstitel speciaal voor nummer 34, en ook voor de rest natuurlijk!!

   1. De Ajacied

    Alles 34
    En het mooiste als deze voor #34 Nouri is
    Deze 34e titel komt dit jaar
    Geloof me
    ❌❌❌

   2. Marc Overdwars

    Heb jullie dat interview destijds met Nouri gezien: waarom hij nummer 34 had. ‘Dat heb ik omdat we voor de 34 ste landstitel gaan.’
    Zo mooi, en zo extra hard nadien.

 1. EugAjax

  Onzin, want hij is van PSV afhankelijk. Laten we het erop houden dat hij twee dagen te vroeg is met dit commentaar😄😄😄of hij weet de uitslag al uit De Kuip

 2. Peter kopsterk

  Ik zie pisvee nog genoeg punten verspelen. Ze spelen nog tegen feyenoord,AZ,Utrecht en Ajax. En het spel is ook zo belabbert van hun.

 3. Jimmy1971

  Sowieso alleen zelf steeds je plicht doen , naar Pisvee kijken heeft geen zin , al is het kijken naar pisvee wel leuker als ze verliezen ..

 4. Dagrump

  Eerst zien en waarmaken dan geloof ik het pas. En dan moet fey zondag eerst nog maar eens zien te winnen van psv. Ik zeg succes voor fey en help ons een beetje !!

 5. Kingkong

  Als hij nu maar zorgt dat ze er klaar voor zijn en beseffen dat er vanaf nu alleen maar finales worden gespeeld komt het goed

 6. Wenen 1995

  Wat wil je dan dat hij zegt? Ik geloof wel in deze uitspraak. Dit PSV heeft toch totaal geen recht op de titel?

  1. -buitenkantje rechts-

   Wat me stoort is de laatste zin.. “als wij onze job blijven doen staan wij aan het eind bovenaan” We staan gewoon 5 pnt achterop PSV hoor! Zij moeten is de resterende 10 potjes nog 2 x verliezen.. Onder zijn bewind puntverlies tegen Utrecht en door een onterechte strafschop gewonnen vanTwente en me de hakken ove de sloot tegen PEC. Dit soort teksten passen hem niet.

   1. EugAjax

    Ik ben dat eens BR. er is geen enkele reden voor hem om zo te praten. Alleen als PSV een keer punten laat liggen, gelijk mag ook door doelsaldo, heb je het weer in eigen hand. Daarnaast idd nog niet echt overtuigend onder Ten Hag. Qua spel alleen tegen Zwolle alleen toen toch billenknijpen door maar 1 goal

 7. Forever nr14

  Juist BR, we doen net of we op titel koers liggen, met het geweten dat je mirgen weer 90 minuten in kou zit billen te knijpen, als het nu overtuigend was, wat we voorgeschoteld krijgen ok, maar dat is het allerminst

Reageren is niet mogelijk.