There are no ads, please add some


Lamprou twijfelt over toekomst bij Ajax

Doelman Kostas Lamprou twijfelt of zijn toekomst bij Ajax ligt, zo heeft zaakwaarnemer Winnie Haatrecht laten weten tegenover Voetbal International. Lamprou is momenteel derde keeper bij de eerste selectie maar heeft de wens uitgesproken om weer wekelijks te willen spelen.

De 26-jarige Lamprou werd afgelopen zomer weggeplukt bij Willem II en de doelman heeft tot nu toe één wedstrijd gespeeld in het eerste elftal van Ajax. ‘Hij wil weer wekelijks voetballen, of daar in ieder geval echt om kunnen strijden. Bij Ajax of bij een andere club, maar Ajax is onze eerste gesprekspartner. In de winterstop was er interesse voor Kostas maar hij mocht door de blessure van Benjamin van Leer niet vertrekken bij Ajax.Binnenkort gaan we weer met elkaar in gesprek en dan zal wel duidelijk worden of Kostas bij Ajax blijft’, aldus Haatrecht.

Bron: VI


Gerelateerde posts

30 reacties

    1. Litmanen

     Prima keeper, maar zal altijd afgerekend worden op zijn lengte.
     Terwijl Vermeer ook onder elke voorzet doorging. En nog steeds.

  1. paulvos

   Is zeker geen opvolger voor Onana, hebben pas toch een jong talent in huis gehaald, moet nog wel ervaring opdoen.

 1. Gert Ajax

  Kan best aardig keepen maar benjamin van leer is beter en eerste keeper gaat hij bij Ajax niet worden

 2. Marc Overdwars

  Gelukkig voor hem een kort contract, kleine kans dat hij blijft.
  Hoop dat andere clubs hem zien staan!

 3. Jimmy1971

  Tja je weet als je wordt aangetrokken omdat de 2de keeper geblesseerd is dat je 3de keeper bent ..
  Maar ik begrijp dat hij verder wil het is voor de jupiler leage of het rechterrijtje een prima eerste keeper !

  1. Litmanen

   Die grap is al honderd keer gemaakt. Maar hij pakt wel een voorzet als Vermeer er onderdoor gaat.
   Prima keeper. Heeft voor Willem ll veel punten gepakt.

 4. JohnDoe77

  Had hij daar niet eerder over kunnen spreken en nadenken? Neem toch aan dat ze hem geen garanties gegeven hebben dat hij wekelijks zou spelen, vooral niet omdat Onana onomstreden is.

  1. De seijs

   Soms moet je een gokje wagen in de voetballerij. En hij krijgt echt wel een mooie club om zich verder te ontwikkelen.

  2. EugAjax

   Nee JD. hij wist het idd al. Daarom heeft hij ook maar een jaar getekend. Hij wilde eens kijk nemen in de keuken bij een topclub. En ook ervaren of hij als derde doelman zich goed voelde. Hij heeft wsl nu geconcludeerd dat hij weer meer wil spelen. Overigens hebben ze aangegeven eerst met Ajax te willen praten. Siert ze.
   Verder eens met Litmanen. Gewoon een goede keeper. Zijn lengte kan hij niks aan doen. Ik heb wel laatst van zijn eigen zaakwaarnemer gelezen dat er daardoor ook twijfels zijn in het buitenland om hem te contracteren.

 5. Zlatan4ever

  Dag Lamprou en Winnie ! De mzzl en bedankt.
  Wij zitten echt niet op je te wachten om in het 1e te spelen

 6. Fan uit 076

  Jongens een eerlijke vraag aan ons allen!!! Wat vinden jullie ECHT van onana??? Mijn mening is !! Ik vond hem afgelopen weekend erg gemakzuchtig en vrij nonchalant !! Jullie ook ?

  1. abajaxbarcelona

   Een echte Ajax keeper. Een keeper met rare fratsen. Als die lukken is dat heel gaaf om te zien. Verder is hij nog jong en in verhouding tot zijn leeftijd erg goed. Hoop dat hij nog een tijdje blijft. Aan de TS om hem scherp te houden.

  2. Ajaxfoort

   Ik blijf Onana een zwakke schakel in het elftal vinden. Hij komt onzeker over in het 5 meter gebied waardoor regelmatig onzekerheid ontstaat die zorgen voor een tegencorner.
   Ook ik vind hem erg gemakzuchtig. Hij ramt ballen eruit waar hij makkelijk een bal klemvast kan pakken. Wat mij betreft kan het jonge talent niet snel genoeg komen.

   1. Litmanen

    Onana is een keeper die punten kan pakken, dus goed.

    Maar wel een ongeslepen diamant. Onrustig en bij hoge ballen soms erg matig.
    Moet nog heel erg goed begeleid worden voordat hij een topclub aankan. Maar nog super jong. Komt er wel.

   2. abajaxbarcelona

    Onana twijfelt nog teveel aan zichzelf. Als je voorafgaand aan de wedstrijd ziet hoe hij bij uittrappefeninge de bal telkens op de stropdas van de keeperstrainer legt (over de middellijn) dan is het ongelooflijk dat hij dat niet in de wedstrijd gebruikt. Doet hij het een leer on de wedstrijd dan is het vaak een kutbal. Hij kan het wel maar weet het nog niet te veryalen in de wedstrijd. Leerpuntje dus.
    Overigens pakt hij bij die oefeningen vooraf ook de ene na de andere hoge bal, hij kan het best wel, hij koet alleen de heerser nog worden in zijn doelgebied en er niemand anders dulden als hij voor de bal gaat.

 7. -buitenkantje rechts-

  Iedereen was verbaasd toen hij na een succesvol seizoen bij Willem II ervoor koos om 3e doelman bij Ajax te worden. Hij leek klaar voor (sub) topclub. Dat Willem II en Kostas er niet uitkwamen bij contract erlenging zebt mij genoeg. Mostas wilde meer dan Willem II kon geven.
  Hij werd genoemd bij Ado en ook bij Heerenveen was Streppel gecharmeerd van Lamprou. Dat hij heeft gekozen voor Ajax als 3e keeper heeft volgens mij alleen met geld te maken.
  Ik vind hem een prima lijnkeeper met goede reflexen die soms ook kan grabbelen. Door zijn gebrek aan lengte moet hij het vaak afleggen tegen grote kopsteke spitsen en hoge afstandsschoten. Dit is ook de rden dat hij geen eerste keeper bij een topclub zak worden. Tweede keeper bij een topclub of eerste keeper in de middenmood of sub-top. Als ik hem dan bv vergelijk met Warner Hahn dan is de keus snel gemaakt…

 8. Charka53

  ,Kan het begrijpen het eerste is te hoog gegrepen voor hem maar zeker voor de eredivisie een redelijke keeper .
  Het positieve voor hem is dat hij Ajacied is geweest en dat staat goed op je CV.

Reageren is niet mogelijk.