There are no ads, please add some


Huntelaar liet groepsapp ontploffen na gelijkmaker Heerenveen

De spelers van Ajax konden afgelopen zaterdagavond rustig voor de buis zitten en aanschouwen wat de spelers van PSV en Heerenveen op de mat legden. Dat op een gegeven moment de groepsapp ontplofte was te verwachten en Klaas-Jan Huntelaar geeft toe dat hij het vuurtje opstookte na de gelijkmaker van de Friezen.

‘Het klopt dat ik het eerste berichtje stuurde en natuurlijk het grootste feestvarken was. Uiteindelijk is het jammer dat Heerenveen er niet nog eentje scoorde of gewoon die penalty had gekregen, maar het was behoorlijk druk in de app’, aldus Huntelaar die zondag de winnende treffer maakte tegen PEC Zwolle op een vreselijk slecht veld. ‘Bevroren kunstgras, dat had ik nog nooit meegemaakt. Als we schaatsen hadden meegenomen, konden we voor de medailles gaan’. Huntelaar liet zich ook nog even uit over de situatie met Bram van Polen en de vermeende elleboogstoot. ‘Ik vind het geen rode kaart. Deze situaties heb je zo vaak bij een corner. Ze moeten me gewoon niet vasthouden. Anders moet je als spits los komen en daar heb je alles voor nodig. Dit was een heel andere situatie dan bij Hirving Lozano. Ik kwam voor Bram van Polen en hij hield me vast. Dan krijg je een duel’.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

33 reacties

 1. JohnDoe77

  Goed dat KJ zijn rol zo oppakt! Hij maakt niet alleen simpelweg de goals maar zorgt ook voor de nodige strijdlust en beleving!

  Met de actie die gelukkig onbestraft bleef moet hij wel goed uitkijken. Ja het was anders dan bij Lozano maar je zult de scheids hebben die er wel gewoon rood voor geeft… hebben KJ hard nodig!

  1. Ajax 1

   Inderdaad; zorg dat ze scherp staan, zich realiseren dat de komende weken het gat met psv gedicht kan worden. Goed Ajax gisteren, de komende weken doortrekken met ado thuis en vitesse uit. Beide winnen en dan staan we mogelijk vlak achter psv!

  2. Charka53

   Dat doet hij zeker maar de scheidsrechters zien meestal niet dat KJ op alle manieren wordt gehinderd maar meestal wel als hij er wat te mannelijk ingaat.

 2. Peter kopsterk

  Geweldig Klaas Jan dat je de spelers op scherp hebt gezet. Dat hadden sommige spelers wel nodig. Nu de lijn gewoon doortrekken

 3. Jimmy1971

  Daarom zijn dit soort spelers nodig om kampioen te worden , hun beleving is een voorbeeld en ze nemen met hun gedrag de rest mee !

 4. a.p.

  goed dat Klaas Jan gekomen is om echt te voetballen en niet de kantjes er van af voetballen . Ik ben blij met je.

  1. Bakkie

   Ja mooi om te zien. Hij is hier niet om af te bouwen, hij wil winnen. En die instelling daar kunnen veel jongens wat van leren

 5. EugAjax

  Huntelaar, sommigen vroegen zich af of je wel naar Ajax moest komen want je zou moeite hebben met een rol op tweede plan. Maar wat men over het hoofd zag is dat je van nature een leider bent en inderdaad niet voor tweede plan gaat. Je gaat maar voor 1 ding en dat is die 34e. Voor minder doe je het niet. Juist dit soort mannen misten we afgelopen jaren. Jij kan het vuurtje extra laten aanwakkeren en tot flinke ontbranding laten komen op uiteindelijk het Leidseplein. 😄. Degene die lijken te verslappen krijgen een op en top gemotiveerde internationale topper op bezoek en pakt ze in hun kraag.

  1. Widi

   Eug, ik weet dat er een filiaal van ABNAMRO op het Leidseplein is. Maar ik zie jou nog niet om een andere reden op het Leidse zijn😂😂😂

  2. abajaxbarcelona

   Huntelaar staat nu in de basis omdat Dolberg eerst zijn vorm niet had en nu een blessure heeft. Anders had hij gewoon op het tweede plan gestaan. Dan had hij zich daarin gewoon moeten schikken. Daarnaast heeft hij het team tegen Twente en NAC bijvoorbeeld ook niet wakker geschud. Je geeft hem nu wel erg veel eer. Vuurtje is veel te weinig tot ontbranding gekomen op het veld.

   1. EugAjax

    Je vergist je. Huntelaar is een echte winnaar die legt zich niet neer bij rol op tweede plan. Alleen velen hadden gedacht dat hij dan rotzooi zou schoppen maar nee hoor hij verdient het door prestaties en gaat nu echt voortouw nemen. Hij is naar Ajax gekomen voor maar 1 missie en dat is kampioen worden! Dat is hem zelf ook nog nooit overkomen.

    1. abajaxbarcelona

     Hij verdient het niet door zijn prestatie maar door absentie van Dolberg vnl. Maar goed, we hebben een andere mening. In mijn ogen vergis jij je.

     1. Zlatan4ever

      AB,
      Jouw held Ziyech zou in 1 teen de mentaliteit en de wil om strijd te leveren moeten hebben van Huntelaar. Misschien kan Ziyech dan op meer sympathie rekenen

     2. abajaxbarcelona

      Ach, ik heb meer met spelers met een lading techniek. Heer eerlijk gezegd vind ik Huntelaar een gemene speler. Hard moet je zijn op het veld, dat wel maar hij is vaak gemeen. Is niet mijn soort speler. Ieder zijn eigen voorkeur. Cruijff werd vroeger ook flink aangepakt maar hij werd daardoor geen gemene speler. Hij nam de tegenstander in de maling met zijn techniek.

 6. -buitenkantje rechts-

  Ik ben fan van Klaas Jan, maar vind hem de laatste wedstrijden niet scherp (genoeg).. Hij heeft competitie nodig om zich aan op te trekken. Die heeft hij nu niet. Met Dolberg als concurrent speelt Klaas Jan beter..

 7. AFCA my World

  Het word helaas tijd om afscheid te nemen van KJ, heeft gisteren 100% kansen om zeep geholpen en daarmee de wedstrijd veel te laat beslist, tegen andere clubs ga je zo koppie onder, tijd om Cassierra een kans te geven en KJ als pinchhitter ! ⚽️

 8. Zlatan4ever

  Cassiera mag de veters van Huntelaar nog niet vast maken.
  Een groter contrast dan deze twee spelers is er niet.
  Cassierra is een “doetje” daar word je geen kampioen mee.
  The Hunter is een “vechter” en die heb je naast de “technisch meer begaafde spelers” nodig voor het behalen van het kampioenschap

 9. Zlatan4ever

  Daarnaast is Cassiera een miskoop anders had hij wel meer met het 1e mee gespeeld lijkt mij

  1. Emilio4Ajax

   Typische reactie van een suporter die meer nullen in zich heeft dan een Audi. Moeilijk te bevatten woordje laatbloeier. Afschrijven doen we pas als ze verkocht worden…😘❌❌❌❤️🍻😎

Reageren is niet mogelijk.