There are no ads, please add some


Van de Beek: ‘Het gat is nog maar vijf punten, er kan van alles gebeuren’

Donny van de Beek is tevreden met de overwinning op PEC Zwolle al weet de middenvelder ook dat er veel meer doelpunten hadden moeten vallen, zo laat hij weten tegenover Ajaxlife. ‘Natuurlijk hadden wij vaker moeten scoren want dan is het gelijk klaar. Die bal van mij op de paal had natuurlijk raak moeten zijn. Ik zag Boer naar links trekken en dacht de bal rustig in de rechterhoek te schieten. Gelukkig scoort Klaas Jan de 0-1 en dat is het belangrijkste, dat we vandaag gewoon de drie punten hebben gepakt. Dit voelt toch niet lekker bij PSV omdat ze volgende week ook een moeilijke uitwedstrijd hebben. Wij moeten winnen van ADO en dan kan het volgende week weer helemaal open liggen. Er kan echt nog van alles gebeuren’.

Bron: Ajaxlife


Gerelateerde posts

86 reacties

 1. Ajax 1

  Yes Donny. Twee keer zo’n kans missen maar toch winnen, dus geen probleem. Volgende keer gaan ze er wel in en gaan we op naar de schaal!

  1. Litmanen

   Wel allemaal heel veel kansen gemist, twee keer lat een keer paal….
   Maar beste wedstrijd onder Ten Hag.
   Ajax speelde ijzersterk.

   1. EugAjax

    Eens Litmanen, maar Cruijff of andere grote trainers zouden zeggen dat het probleem veel groter zou zijn als je ze niet eens creert die kansen. Beste wedstrijd onder Ten Hag en positief hij durft jonkies gewoon in diepe te gooien bij gelijke stand. Zou Ajax dan toch een goede keuze hebben gedaan, ondanks mijn sceptische gedachten eerst? We gaan het zien. Strijd is helemaal open weer. Hopelijk na volgend weekend alles echt in eigen hand

     1. EugAjax

      Hurbie ik ga eigenlijk van meer punten voorsprong uit anders word laatste wedstrijd weer zo billenknijpen op kunstgras Excelsior…..hoewel misschien kunnen ze dan de wedstrijd in De Kuip houden zoals de kampioenswedstrijd in jaren 80 hahahaha

     2. Ajaxfoort

      Ik hoop het van harte. Maar ik zie Feijenoord nog niet winnen van PSV. Zelfs niet tegen een PSV zonder Lozano. Ik ben al blij met een gelijkspel.

    1. Litmanen

     Ik ben ook nog niet overtuigd van Ten Hag. Maar vandaag stond er een ijzersterk team.
     Dat miste ik na de winterstop.

 2. Peter kopsterk

  Denk dat ze vanaf nu bij de les zijn. En dat ze erin geloven dat het kan om KAMPIOEN te worden. Het spel gaat ook met de week beter. LET MAAR OP!!!!!

 3. EugAjax

  Donny je bent en blijft een gigant. Ja bal had erin gemoeten, maar vaak genoeg heb je ons over dode punt geholpen. Gelukkig werd het nu niet afgestraft😄op naar de 34e voor je maat

  1. abajaxbarcelona

   Over welke wedstrijden heb jij het. Ik vind dat Donny echt heel lang onder zijn kunnen heeft gespeeld en nog niet op het niveau is waar hij moet zijn.

   1. Ajax 1

    Er zijn niet veel middenvelders die er 9 in hebben liggen en er dus 12-15 gaan maken. Hij heeft niet altijd super gespeeld, maar ik vind hem beter dan klaassen bijvoorbeeld, beter dan siem de jong en dat zijn allebei toch geen dodo’s.

    1. abajaxbarcelona

     Ik kijk niet alleen naar doelpunten. Ik vind hem dit seizoen niet zo spelen als wat ik van hem verwacht had.

    2. EugAjax

     Eens Ajax 1. Ik weet niet of hij nu al beter is dan Davy trouwens, maar indien nog niet gaat hij zeker beter worden

   2. EugAjax

    Voorbeeld Ajax – Feyenoord. En ik had het wel over doelpunten want dat was gerelateerd naar zijn schot op de paal. Spel valt niet tegen wat mij betreft. De jongen maakt een moeilijk seizoen door en is toch vaak beslissend voor Ajax. Gezien de omstandigheden speelt hij goed seizoen.

    1. Litmanen

     Sinds Donny wat meer voor zichzelf is gaan kiezen scoort hij meer en is dus belangrijk.
     Hij verricht wat minder vuil werk op voor anderen, maar dat is ook op aandringen van de technische staf.
     Donny is nog dagelijks bezig met Appie, zijn jeugdvriendje.

     Des te knapper wat hij presteert dit seizoen.

 4. Zlatan4ever

  Laten wij niet te vroeg juichen.
  5 punten achterstand is best veel. Realistisch blijven is het devies want ook Ajax gaat nog wel punten verspelen, het is niet zo dat ze nu 10 wedstrijden op rij winnend gaan afsluiten.
  Vooral niet omdat ze zoveel kansen verspelen.
  Maar de hoop op een kampioenschap is terug !

 5. Bert62

  Nou jongens droom maar lekker verder. Die kakkerlakken laten PiSVee echt niet verliezen volgende week. De kakkies zijn al tevreden met de beker en zullen er met de lampies alles aan doen om ons geen kampioen te laten worden.

  1. Litmanen

   Gelijkspel is ook genoeg. Als Feijenoord volgende week 90 minuten dezelfde mazzel heeft als vorig jaar het hele seizoen dan moet dat lukken.

  2. Ajax 1

   Als Feijenooit niet wint of gelijk speelt volgende week, lopen ze weer dikke kans om af te zakken naar plaats zes of zeven. Dat zullen ze toch echt niet laten gebeuren. En denk je dat v persie zijn feestje wil laten vergallen door psv? Denk het niet: die wil laten zien dat hij net zoals kuijt feijenooit bij de hand kan nemen.

   1. f-side64

    waar lees in in dit item iets van mij dat ongepast overkomt lulletje rozenwater (abajaxbarcelona).

     1. f-side64

      en jij zal altijd 1 geslachtsdeeltje rozenwater blijven Widi en dat geld voor yindi ook en voor alle andere die er niet voor uit durven te komen omdat ze bang zijn om aan geklaagt te worden ivm rascistisch taalgebruik of gedrag maar we leven in nederland dus hun passen zich maar aan aan de Nederlandse cultuur en niet andersom.

     2. f-side64

      nx te danken je bent wat je ben 1 rascist kan veranderen maar 1 nerd nooit van zijn leven ook al zou hij 1 tattoo nemen.

     3. Widi

      Jawel. Jij hebt alles met wit. Witte jurk. Met witte puntmuts erbij. En een fakkel in je klauwen. En lekker doen alsof het nog 1960 is.

     4. f-side64

      ja witte nike air max en designer witte kleding niets van die hillbillies groep genaamd kkk

     5. Widi

      Ik geloof er niets van. Want jij denk hetzelfde. Jij bent een Nederlandse hillbilly. Gokje: Steenbergen?

     6. abajaxbarcelona

      Probleem met racisten is dat ze er zelf niet vooruit durven te komen en het durven te gooien op “vrijheid van meningsuiting”. Nou, mijn vrijheid is het om mensen een racist te noemen die het ook zijn 😉. Liever “politiek correct” of een “ lulletje rozewater” dan een racist tenslotte.

     7. f-side64

      en nike armani d&g en Versace stone island zijn niet bepaald hillbillie merken die lopen meer in australian lonsdale Fred Perry en schoenen van dr. martins

     8. abajaxbarcelona

      Feit is en blijft dat je gewoon een eng naar mannetje bent. Daar hoeven we verder niet over te discussieren.

     9. abajaxbarcelona

      Een mening die veel bijval heeft hier. Zo onbekend ben ik niet. Bijna exacte woonadres is hier duidelijk van mij.

    1. abajaxbarcelona

     Nergens, waar staat dat ik daarnaar verwijs? Ik geef alleen aan dat je van racisme ook aangifte kan doen net als, volgens jou, van competitievervalsing. Meer niet.

   2. f-side64

    o sorry ik wil je tere zieltje niet beschadigen dus ipv lulletje noem ik je voortaan bij alle politiek correcte reakties geslachtsdeeltje rozenwater of is dit ook ongepast (abajaxbarcelona).

    1. Prinsengracht

     Dat uitgerekend een ordinaire racist als jij je commiteert aan een Amsterdamse club! Ik ben een trotse Amsterdammer. Trots op Ajax. En trots op de levenshouding van Amsterdammers.

     1. Prinsengracht

      Ik zeg wat ik wil, wanneer ik dat wil en waarover ik wil. Ook Amsterdams. Maar dat kun jij niet weten.

     2. f-side64

      ach ja jij zal wel zo’n grachtengordel sukkeltje wezen zoals sylvana Simons dat slag mensen zijn te burgerlijk en het echte harde straat leven en dito taalgebruik niet gewend.

     3. Prinsengracht

      Sylvana woont niet op de gracht. Het is overigens heerlijk wonen. Op een paar dagen per jaar na. Bijvoorbeeld Koningsdag, als provinciaaltjes als jij hun rommel hier komen brengen. Of de pride. Als provinciaaltjes als jij komen staren naar wat hier gewoon is. Ga gewoon lekker je provincieclubje supporteren. Racisme hoort niet bij Ajax. En niet bij Amsterdam.

     4. abajaxbarcelona

      Toch geinig, als je geen racist bent, ben je een nerd. Het is trouwens: zoals jij. Daarnaast is Mokum heel blij dat je er niet meer woont.

    2. abajaxbarcelona

     Ik heb nergens commentaar op je opmerking. Het enige wat ik heb gezegd is dat racisme ook strafbaar is net als competitievervalsing. Jij bent het onderwerp begonnen, niet ik.

 6. Vak 120

  Volgende week staan er 2 zwakke ploegen tegen over elkaar! 010 wil voor eigen publiek echt niet verliezen,dus krijgt psv het daar heel lastig! Maar we moeten niet naar hun kijken…eerst zelf vanaf nu alles winnen,anders word je het sowieso niet!! Wzawzdb,laat dat zien jongens!!

  1. f-side64

   nou thuis tegen ado Den haag moet niet al te lastig zijn en die pis boeren zijn te arrogant ze d8en Ajax toen ook van de mat te spelen en dat gevoel heerst er nu ook in Eindhoven maar ze vergeten van Persie en jorgessen

 7. toonvs

  Kijk eerst maar eens naar je zelf en je ploeg. Dan naar een andere ploeg te kijken. Het is allemaal niet zo geweldig bij jullie. Met de hakken over de sloot elke week. Je verpruts zelf elke week kansen zat. Je kan een voorbeeld nemen aan Huntelaar zelf eerst alles winnen en dan naar andere kijken. Dan kijken waar het schip strandt.

 8. a.p.

  maaaaaarrrrr 5 punten. dat zijn 5 punten achterstand we moeten eerst 6 punten inhalen en dan op naar de 34e titel het is mogelijk maar we moeten wel meer scoren.

  1. Litmanen

   We hebben aan 5 punten genoeg.
   Op doelgemiddelde kampioen worden kost nog meer pijn in 040.

 9. abajaxbarcelona

  Voorspelling: Feijenoord-PSV gelijk spel. PSV-Ajax gelijk spel. Ajax-AZ gelijk spel. Wordt lastig dus.

Reageren is niet mogelijk.