Gametalk PEC Zwolle – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.  PEC Zwolle – Ajax begint zondag om 16:45 uur.


Related posts

31 Comments

  1. Ajax 1

    Belangrijke wedstrijd. Helaas is het nu bijna belangrijker wat psv doet iedere keer. Kom op heerenveen, en daarna kom op Ajax!

    1. Ajax 1

      Nou Heerenveen, hou vol. volgende week feijenoord-psv dus als we morgen van pec winnen kunnen we er over een week heel anders voor staan!

  2. ajaxpers

    Onana
    Kirsensen, Veltman, Wober, Nico
    Ziyech, Frenkie, Donny
    Neres, Hunter (cassiera), Kluivert

      1. Yindi

        Ja??? Vergeten hoop ik? Zou liever Veltman op links dan Wöber en De Ligt,en Nico op rechterkant zien. Midden: Ziyech, vd Beek, Frenkie. Dan Neres, KJH, en Kluivert. Niet zo veel mis mee toch?

    1. Bakkie

      Ik ben het met je eens. Veltman op rechtsback kan echt niet. Als je ziet wat Tagliafico in 5 wedstrijden al laat zien op linksback, dat is al meer dan Veltman op rechts het hele seizoen heeft laten zien.

      1. Bakkie

        Maar om Veltman wissel te zetten, dat verdient ie dan ook weer niet. Het is toch je aanvoerder. Dan maar hopen dat hij niet teveel fouten maakt centraal (wat ie helaas wel vaak doet)

        1. Peter kopsterk

          Dus Bakkie. Gewoon op de BANK en Ziyech of schone aanvoerder. Achterhoede Kristensen/orejuela,de ligt,Wober,Tagliafico. Dan ben je overal vanaf

    2. Ajax 1

      Ik zou dus nico, wober, de ligt en kristenssen neerzetten achterin. Midden donny frenky en ziyech, vol op de aanval!

  3. Peter kopsterk

    Hopelijk een mooie wedstrijd met veel passie. En uit eindelijk dat Ajax met de buit naar Amsterdam gaat

  4. abajaxbarcelona

    Momenteel is het voor een tegenstander te makkelijk om Ajax uit het spel te halen. Ze hoeven slechts op één of twee spelers druk te zetten en ze weten het gewoon niet meer. In het veld staat niemand die het team kan laten overschakelen van plan A naar B of C. Veltman als aanvoerder kan het niet en Ziyech kan of mag of wil het niet. Er zijn ook veel te weinig positie wisselingen. Wanneer is bijvoorbeeld Neres gewoon opeens op links te zien? Tegenstanders worden niet meer in verwarring gebracht. Vrees dat het onder ten Hag ook niet beter zal gaan worden.

  5. EugAjax

    PEC Zwolle – Ajax. Beide aanvallend ingestelde ploegen. Kan een mooie wedstrijd worden. Gebeurt vaak mooie dingen. Over het algemeen doen we het goed in Zwolle dus ik heb er vertrouwen in.
    Onana
    Veltman. De Ligt. De Jong. Tagliafico
    Ziyech. Schone. Beek
    Neres. Huntelaar. Kluivert

        1. Bakkie

          Gelukkig hoeven we van PEC al helemaal niet te vrezen, die hebben de afgelopen wedstrijden niets maar dan ook NIETS gepresteerd

  6. Brokamp

    We moeten niet naar psv kijken maar eerst naar ons zelf. Eerst je eigen wedstrijd winnen en dan zie je wel watzij gedaan hebben. Alle zeilen bij zou ik zeggen.

  7. -buitenkantje rechts-

    Onana
    Veltman. de Ligt. Taglia
    Schöne. F de Jong
    Neres. Ziyech. Kluivert
    KJH. Cassierra

    Donny kan voor Schöne..

  8. Jimmy1971

    Je kan je bij Zwolle niet verschuilen met het argument dat ze de bus parkeren , 100% inzet en we winnen in een mooie spannende wedstrijd van de toekomstige trainer van Ajax ..

  9. Joodjuh

    Ajax heeft het weer in eigen hand als ze morgen winnen want psv gaat sowieso verliezen van feyenoord! Ik heb weer hoop!! ❌❌❌

  10. Iamsterdam2015

    Leuk dat psv gelijk speelt maar daar hebben wij niks mee te maken. Wij moeten winnen maar ja, zoals ajax altjjd moet winnen zullrn ze als altijd ook wel weer gelijk spelen of verliezen. Op de een of andere manier kunnen ze nooit profiteren.

  11. Zlatan4ever

    Met een beetje geluk staan wij volgende week op 2 punten achter Pisvee. Dan loopt het dun door de broek voor iedereen in Eindhoven !!

Comments are closed.