Dolberg maandag weer op trainingsveld

Kasper Dolberg kan zich maandag weer melden op het trainingsveld, zo heeft trainer Erik ten Hag laten weten op de persconferentie. Dolberg raakte in het laatste duel van 2017 tegen Willem II geblesseerd aan zijn voet en loopt sindsdien in het gips. ‘Het is afhankelijk van het herstel van de breuk en wat hij allemaal meteen met de bal kan. Ten tweede is het afwachten hoe snel het conditioneel gaat. Hij heeft natuurlijk weinig aan zijn conditie kunnen doen vanwege het gips’, aldus Ten Hag.

Bron: Ajax.nl

Related posts

20 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Ik reken er niet opdat hij dit seizoen nog terug komt..
  Spieropbouw..conditie..balgevoel.. heeft allemaal een knauw gekregen. Succes met je herstel Kasper!

  1. Ajax 1

   Zo lang is er hij nou ook weer niet uit geweest dus moet dit seizoen nog wel kunnen spelen. Belangrijk wel ook, want naast huntelaar graag dolberg weer fit. Cassierra kan ik niet goed beoordelen en sierhuis komt eraan, maar dolberg kan nog belangrijk zijn dit seizoen.

   1. Litmanen

    Dolberg is een supertalent, die gaat zijn vorm weer terugkrijgen
    Nou nog een paar vleugelspelers die onze spitsen een keer bedienen.

 2. Ajaxfoort

  In elk geval blij te lezen dat ie weer aan het gras gaat ruiken. We hopen op een spoedig verloop van het herstel. En dat hij maar snel weer kan spelen.

 3. Peter kopsterk

  Hoop dat hij begin april weer kan spelen zodat hij gereed is voor de topper tegen pisvee

 4. Charka53

  Goed nieuws laten we hem maar snel weer terug zien en hopen dat zijn vorm ook weer terug is.

 5. De seijs

  Sterkte Kasper op het trainingsveld. En hoop dat je heel snel de goeie vorm van vorig seizoen weer in je benen krijgt ????

 6. JohnDoe77

  Die zien we over een week of vier dus op de bank! Had Hunter ook niet verwacht toen die tekende, speelt meer dan ooit! En blij zijn wij met hem zeg!

 7. Brokamp

  Mooi, laten we hopen dat hij weer snel mag aansluiten bij de groep. Maar niets forceren, dan ben je opnieuw achterop. Succes Kasper !!!

 8. Joep

  Lekker dat hij weer terug is op het veld. Het zou mooi zijn als hij dit seizoen nog gaat spelen

Comments are closed.