There are no ads, please add some


Viergever en Sinkgraven melden zich weer op trainingsveld

Nick Viergever en Daley Sinkgraven hebben zich vandaag weer gemeld op de training van Ajax. Viergever lag er al een tijdje uit met klachten aan zijn enkel, maar lijkt nu voldoende hersteld waardoor hij weer kon deelnemen aan de groepstraining. Ook Daley Sinkgraven was aanwezig op de Toekomst maar hij werkte nog individueel aan zijn herstel, nadat hij in november een operatie onderging aan zijn knie waarbij de prognose was dat hij drie maanden tot een half jaar uit de roulatie zou zijn.

Bron: Ajaxlife

 


Gerelateerde posts

88 reacties

 1. Jimmy1971

  Nog snel even wedstrijdfit worden zodat jullie straks met ons mee kunnen vieren , na een onwaarschijnlijke inhaal race ..

  1. Litmanen

   Ik blijf Sinkgraven als linksback een prima oplossing. Hij is sowieso meer voetballer dan Nico.
   Alleen, het is geen vinding van Ten Hag, dus ik betwijfel of hij een eerlijke kans krijgt.

   1. dickst14

    Is nico wel een vinding van Ten Hag???????????? Is gewoon gehaald door Overmars als linksback.
    Veltman, Younes en nu je 3e lievelingetje terug.
    Wacht nog steeds op je commentaar op die smerige overtreding op Veltman waardoor we weer een tegengoal kregen afgelopen weekend.

    1. EugAjax

     Dickst niet om een of ander, maar vond jij Bosz een flut trainer of een goede? Je kraakt hier 30% van succesformule Bosz af……..dus ik vermoed dat je het een flut trainer vond?

     1. dickst14

      Ik vond Bosz een hele goede trainer. Maar heb vanaf het begin al gezegd dat ik niet vond dat hij zijn sterkste spelers opstelde. Dit mbt tot Veltman( elke wedstrijd die Tete speelde was gewoon goed) Younes die op een paar wedstrijden na totaal geen rendement had en heeft en in mindere mate Sinkgraven die ik voetballend redelijk vond. Maar het ging weer over de zielige reactie van je vriend L.
      Nico doet het gewoon hartstikke goed als linksback en L loopt nu alweer te klagen dat Sinkgraven geen kans gaat krijgen.
      Neem me voor om niet op hem te reageren maar de meeste selectieve reacties van je vriend zijn misselijkmakend.

     2. Peter kopsterk

      Ja dickst ik ben ook helemaal geen fan van veltman die maakt iedere wedstrijd wel een fout. Maar ja de trainer beslist

     3. EugAjax

      dickst ik ben op hoogte van je aversie tegen Litmanen, maar volgens mij heeft hij hier een doodnormale voetbalmening. En klopt dat Bosz niet de sterkste spelers opstelde. Ik ben zelf ook van mening dat dat niet moet. Je moet altijd het beste TEAM opstellen. In mijn beleving zijn er in een elftal 3-4 spelers die het verschil moeten maken met creatieve speelwijze, hoogstandjes etc en rest vult aan. Zodat die 3-4 spelers wekelijks kunnen uitblinken. Dat zou wat mij betreft ideaal zijn. Je gaat met 11 Veltmannen de schaal niet winnen maar met 11 Ziyechen of Frenkies ook niet.

     4. abajaxbarcelona

      Een doodnormale mening is dus wanneer Litmanen zegt dat een speler geen eerlijke kans krijgt van de trainer omdat het niet de “vinding” is van de trainer. Is dat niet een beetje raar? Misschien niet maar dan wel bijzonder.

     5. dickst14

      Mijn laatste antwoord was alleen “ok” word er een beetje moe van af en toe. Iedereen zijn mening hoor, maar zwart is zwart en wit is wit en Cruijff was de beste ter wereld en Veltman een doorsnee eredivisie voetballer. Dat ziet iedereen behalve Litmanen en zijn vriendje Eugenio

     6. abajaxbarcelona

      Punt is dat Eug pas geleden nog had gezegd niet meer voor Litmanen te zullen praten en wat doet hij …… een rare zin van Litmanen goed praten. Zou het vader en zoon zijn?

     7. EugAjax

      Ok jullie zijn dus echt kinderen. Ik heb inderdaad beloofd niet meer op prive oorlogjes te reageren. Wist niet dat jullie dit al weer aan opstarten waren nav Litmanen zijn opmerking over Sinkgraven. Doodgewone voetbal mening. Maar goed ik trek me dus weer even terug heren. Super volwassen van jullie😄👍

     8. EugAjax

      Gaan jullie door met proberen Litmanen uit te lokken en hem zo van forum af te krijgen.
      Ik noemde er drie. Maar two out of three aint bad right, ik laat jullie dus maar even links liggen en hopelijk doet Litmanen dat ook. En trapt hin er niet in

     9. abajaxbarcelona

      Beste Eug, beste eikel. Litmanen zet de toon droplul. Niet Dickst14, niet ik maar Litmanen. Jij gaat vervolgens praten voor Litmanen, uitleggen wat hij volgens jou bedoeld. Zijn jullie getrouwd? Als Litmanen niet wil reageren moet jij het niet gaan doen. Dus ….. niet de boel, zoals gewoonlijk bij jou, gaan verdraaien. Wordt anders zi vermoeiend voir me want ik blijf reageren hierop nl. Ik wil niet dat mensen hier een eenzijdig en vooral verkeerd beeld krijgen.

     10. EugAjax

      AB help me even herinneren. Wie scheld ook al weer het hele forum bij elkaar? Ik ben even zijn nick(s) vergeten………
      Samenvattend Mr B(e)an😃

     11. dickst14

      AB ik reageer meestal niet meer. De walgelijke actie van de misbruiker van de naam Litmanen heeft Indojood van het Forum afgejaagd en ons een boycot bezorgd. Dit forum is vanaf dat moment min of meer monddood gemaakt. Jammer alleen dat er weinig steun was van de andere gebruikers van dit forum.
      In de toekomst gaan we hier alleen nog maar blinde Veltman en Younes addoratie lezen van Litmanen en bij de minste kritiek grijpt zijn blinde gelijde hond Eugen in. R.i.P ajax fanside

     12. dickst14

      buiten dat heb je een kort en selectief geheugen. maar goed Rutte praat ook al jaren alle shit goed voor zijn maatjes dus waarom zou jij het niet doen voor Litmanen zijn naammisbruiker

     13. dickst14

      Met 4 veltmannen achter kun je inderdaad je favoriete systeem spelen. Alleen moet je er elke wedstrijd minimaal 5 maken.

     14. Moosie

      Sinkgraven is een middenvelder geen verdediger Nico is nu al beter man.
      En L en SS zijn de bloedzuigers eug lees ff de topics hiervoor hoeveel keer vraagt L om actie van Fred net als de vorige 63 dagen hiervoor?
      Als je dan eerlijk wil zijn moet je de boel niet verdraaien.
      Kijk velen zijn die 2 zat en ja AB en gestrekt been dat weten jullie dus steeds dat gejank achteraf begrijp ik niet niemand roept op tot geweld of spot met ziektes.
      Dan zou het fijn zijn als jij niet elke dag het beeld probeert te creëren dat hij het slachtoffer is van dat is rari rostlitmanenvantonnigen niet.

     15. EugAjax

      Moosie eens over Nico vs Sinky en dan ben ik fan van Sinky op LB.
      Mbt Litmanen. Ik creeer niks dat doen elk forumlid zelf wel. Hebben ze mij niet voor nodig.
      Litmanen heeft een waarschuwing gehad voor gescheld van Fred. Nu is hij bij elk scheldpartij van een ander Fred erop aan wijzen dat hij niet de enige is.
      Dat klopt maar dat zou ook niet mijn manier van reageren zijn, hoewel ik hem wel snap. Daarom gaf ik boven een voorbeeld hoe hij het beter kan aanpakken.
      Gewoon normaal voetbalinhoudelijk reageren en beetje prikkelen en hup daar komt gescheld van andere kant. Dat laat dan meteen zien waar de daadwerkelijke bron zit. Nu roept Litmanen onheil beetje over zichzelf af. Maar mbt grbruikte scheldwoorden in laatste twee dagen. Sinds ik even kijk staat Litmanen niet meer op 0 maar wel onderaan de lijst van standaard groepje.

      Anyway voetballen en Ajax zijn leukere onderwerpen. Ik zal proberen me daarop te focussen

     16. Litmanen

      Fijn Eug. Sommige figuren krijgen een waas voor hun ogen als je iets neerzet hier.
      Veltman, Younes, Sinkgraven, Schone, Traore, allemaal afgebrand hier, maar Bosz vonden ze geweldig.

      Hoe dom kun je zijn met zo’n reactie.

      Ik stoor me er niet eens meer aan. Ik schiet in de lach als iemand zoiets neerzet.

     17. JohnDoe77

      Sinkgrave en Schöne afgebrand? Wat kun je daar nu negatief aan vinden? Modelprofs die spelen naar hun vermogen waar het team ze nodig heeft. Daley is te vaak geblesseerd, vrees dat zijn fysiek hier ongeschikt voor is. Schöne verbaast ieder seizoen weer!

     18. Moosie

      Ja hoor rost idd jij wast je handen in onschuld ,zegt nooit iets vreemds en de paus is moslim

     19. Moosie

      dat lijkt me een goed idee eug ik zit gisteren ff film te kijken met mijn vrouw denk kijk nog ff op de site en ja hoor het was nu dicky weer.
      Zo gaat het dus ook al tijden heel vermoeiend mannetje onze rost maar iid Ajax en voetbal zijn de onderwerpen waar we het beter over kunnen hebben.
      sws een fijne dag

     20. EugAjax

      Zekers jij ook. Er is veel oud zeer her en der zal voorlopig nog wel even doorsudderen. Eerst maar eens 10km schaatsen en dan weer voetbal op 1.😄👍

   2. JohnDoe77

    Jij kijkt toch op een geheel andere wijze naar spelers als ik! Jij vindt Daley een betere lb als Nico?! Echt joh?

    1. Bakkie

     Kijk, zo kun je ook reageren…
     Dat Litmanen niet zoveel verstand heeft van voetbal, daar kan hij ook niet zoveel aan doen. Maar laten we wel respectvol met elkaar omgaan en wat dat betreft vind ik AB de grootste dissonant hier

     1. Litmanen

      Ik vind Bosz een supertrainer die vorig jaar direct zijn zin had moeten krijgen.
      Bergkamp c.s. zijn nu ook weg.
      Bosz ontdekte op aanraden van Bruins Slot Sinkgraven als linksback en dat deed hij prima als je weet dat hij daar nog nooit gespeeld had.

      Voordeel van Sinkgraven op die plek is dat je altijd direct naar voren voetbalt. Verdedigers van huis uit zoeken vaak de breedte.
      Ziyech speelde zijn sterkste wedstrijden toen Sinkie daar speelde, zoek het maar op.

      Nico doet het zeker niet slecht maar Sinkgraven heeft ook 7 miljoen gekost, dus het zou geen kapitaal vernietiging zijn als Ten Hag daarvoor zou kiezen.
      Alleen, Ten Hag is niet zo’n moedige trainer als Bosz, kijk maar naar afgelopen zondag.
      Uit angst zijn elftal op zijn kop gezet.

      Maar ja, een afwijkende mening ten opzichte van de AB maffia wordt niet op prijs gesteld.
      Gescheld is dan je deel. Het zij zo.

     2. abajaxbarcelona

      Goh….. apart. Iemand die constant met de kanker van een de spot drijft met uche uche is niet de grootste dissonant. Bijzonder.

     3. Bakkie

      @Litmanen
      Prima dat je Sinkie graag ziet spelen op linksback, deed het inderdaad prima daar. Maar je insinueert dat Sinkie geen kans zou krijgen van Ten Hag en dat is nergens maar dan ook nergens op gebaseerd.
      Mijn opmerking over je gebrek aan voetbalverstand is gebaseerd op het feit dat je nu juist weer de beste speler van dit moment, Tagliafico (en heel Nederland ziet dat) in twijfel gaat brengen omdat jij zo nodig je lievelingsspelers wil zien spelen.

     4. Litmanen

      Bakkie, ik vind Nico echt prima, maar ik ben gek van de voetballer Sinkgraven, een voetballer met een hele goede techniek en prima spelinzicht.
      Ik verwacht van Ten Hag geen Bosz tactiek, vandaar dat ik denk dat Sinkgraven geen kans gaat krijgen.

     5. abajaxbarcelona

      Bakkie, er zijn supporters die niet voor het sterkste team gaan maar voor het, in hun ogen, leukste en liefste en meest hardlopende team. Volgens mij gaat dat niet werken. Maar het zal wel weer een banale opmerking zijn.

     6. Bakkie

      @AB
      Over die seijs wil ik het niet eens hebben. Jij hebt volgens mij nog wel een stel hersens, gedraag je daar dan ook naar

     7. abajaxbarcelona

      Omdat ik een goed stel hersens heb verbaas ik mij over de stilte over het gedrag van sseijs onder de forumleden. Dit soort zaken doodzwijgen is het slechtse wat er gedaan kan worden. Dan voelen dat soort figuren zich juist gesterkt.

     8. abajaxbarcelona

      Daarnaast zijn de beschuldigingen van Litmanen absurd. Iedereen die geen fan van oa Veltman is is in zijn ogen volslagen blind en heeft geen verstand van voetbal. Hij vindt dat afbranden van Veltman terwijl er meningen worden gegeven. Zelf fakkelt hij Ziyech keer op keer af. Maar joh, het is herhaling van zetten. Litmanen is gewoon niet wijs dat is duidelijk en een huiler richting Fred van het forum. Sseijs hoort op geen enkele internetsite thuis. Sorry maar ik blijf bij deze mensen er met gestrekt been in gaan. Eug bemoeit zich overal mee en vraagt om zijn deel.

     9. Moosie

      AB ik ben boos geworden heb hem aangesproken heb hem verrot gescholden niks helpt vandaag komt hij weer met zijn uch uch ik zie er alleen de zieligheid nog maar van in

     10. abajaxbarcelona

      Als twintig of meer mensen hem aanspreken heeft dat meer effect dan twee. Verder kan ik gewoon mijn bek niet houden bij dat soort zaken. Mijn afwijking 😉

     11. Moosie

      ik ben daar dankbaar voor als niemand zijn bek had opengetrokken was ik al weg hier of was ik net zolang tekeer gegaan tot ik er vanaf geflikkerd was maar een groot aantal heeft al meerdere malen laten weten wat ze er van vinden alleen die mongool gaat gewoon door je wordt er op een bepaald moment ook moe van het houdt niet op en dat geldt ook voor rost eug kan ik wel hebben die is te aardig en net opgevoed dat is geen jongen van de straat daar hou ik dan wel rekening mee moet jij je ook niet zo druk om maken ouwe

     12. abajaxbarcelona

      Kan het in ieder geval nog eens proberen 😉. Eug doet zich gewoon zo belangrijk en slim voor terwijl er zo makkelijk doorheen te prikken is. Hij wil stoer of zo overkomen maar is hier totaal niet op zijn plek. Als hij onzin schrijft kan hij niet tegen wat feller weerwoord. Daarnaast dat constant opnemen voor Litmanen is ook zo langzamerhand erg irri. Het is vast een aardige vent alleen een beetje lullootje. Sorry. Maar goed SS en vantonningen zijn veruit het ergst. Prettige avond ouwe en ik spreek je.

     13. EugAjax

      AB ik moet je nu toch echt gewoon UITLACHEN MIDDEN IN JE SMOELWERK. Uit jouw bijdrage klinkt dat je jezefl enorm stoer vind……..haha echt gvd man ik kom niet meer bij van lachen. Zoals ik laatst zei je bent echt LACHWEKKEND.
      En Litmanen legt hierboven nog een keer zijn bijdrage van gister uit aan Bakkie. Gewoon doodnormale voetbaluitleg. Maar goed ga jij lekker STOER doen ahahahahahahahahahahahaha. Jezus man hou op hoor ik lig hier echt op grond te rollen van lachen. Hahahaha.
      En dat fellere weerwoord van je bedoel je dan die doodsverwensingen aan mijn adres? Gierputje dreigen en me in elkaar willen slaan hahahaha achter je laptopje bedoel je dat met feller weerwoord en stoer doen? Knap hoor applaus hahaha.
      En als klap op vuurpijl begon je over kijk uit met oversteken. Toen ik zei ok ga je me zeker overrijden zei je
      Nee hoor kan zomaar iemand anders doen hahahahaha nou echt wat ben jij streetwise en stoer en een voorbeeld van hoe je je moet gedragen hier op dit forum om hier thuis te horen hahahaha.
      Maar je hebt gelijk bij soort uitschot a la jouw persoontje nee daar hoor ik niet bij en wil ik ook helemaal niet bij horen wat een sukkeltje ben je oude bokser hahahahaha
      Have a fucking nice life kereltje

     14. abajaxbarcelona

      Goh, hoofdletters gebruiken staat gelijk aan schreeuwen. Schreeuwen staat gelijk aan onmacht (en domheid) Succes Eug en kijk uit he. Ps hoop tekst weer.

     15. Moosie

      nah eug dan mot je het ook maar zelf weten het feit dat rost iets uitlegde maakt het geen waarheid zijn teksten zijn de waarheid en daar heb ik er al genoeg van naar mijn hoofd gehad

 2. De seijs

  Hoop dat Viergever snel weer bij de selectie zal zitten. Het is echt een topper die ajax nu mist.

 3. EugAjax

  Dit klinkt goed. Hoe breder de selectie hoe beter evt blessures en schorsingen op te vangen. Benieuwd hoe Ten Hag dit gaat oplossen nu veel CV terug zijn of komen. Frenkie naar middenveld? Of op bank? En voor wie evt op middenveld? Ik hoop iig niet dat hij Ziyech op rechtsbuiten blijft zetten…………we gaan het zien zondag

   1. HURBIE

    Ben blij voor hem
    Hoop dat hij snel word opgesteld ,want dat verdiend hij
    Geen zeurpiet altijd een echte Prof qua instelling
    Marc Koester deze speler

    1. abajaxbarcelona

     Ajax heeft tegenwoordig weer bijna 70 spelers onder contract. Keus zat dus oftewel ….. veel te veel.

 4. Zlatan4ever

  Leuk voor Viergever en Sinkgrave dat ze terug zijn van weg geweest. Masr ik heb niemand er over gehoord dat ze gemist werden……
  Ze gaan sowieso niet het verschil maken richting een eventueel kampioenschap

 5. AFCA my World

  Ze zijn op de weg terug, Daley mag van mij wel weg,is veel te licht voor de top, viergever zou een nieuw contract moeten krijgen,vooral omdat onze linksback tagliafico alweer in de belangstelling staat van de europese topclubs,is het een geweldige stand-in ! ⚽️

 6. Brokamp

  Mooi voor deze jongens. Ik ben benieuwd of ze nog weer aan gaan sluiten. Viergever heeft nog steeds geen nieuw contract dus die zal straks wel gratis de deur uit lopen.

 7. abajaxbarcelona

  Ik hoop op een mooie club voor Sinkgraven na dit seizoen en hoop dat Viergever als backup blijft. Zondag Schone op de bank, Frenkie naar het midden en Wöber in de basis. Rest laten zoals het was. Dat is het sterkste elftal. Frenkie mag in ieder geval nooit terug naar de bank of hij moet een enorme vormdip krijgen.

  1. dickst14

   Eens met je. is ook mijn opstelling. Volgende stap de nieuwe rechtback erin als hij zijn normale nivo gaat halen.

 8. Charka53

  Goed te horen , maar ik denk geen kans op een basis plaats meer dus zet ze maar in de etalage.

  1. Litmanen

   Lastig als ze geen minuten krijgen.
   Maar je mag hier van sommige figuren niet denken dat spelers als Sinkgraven geen kans krijgen.
   Dan wordt je helemaal stijf gescholden. Lees maar eens terug…..

   1. Moosie

    Hey gek dus als jij iedereen die jouw mening over slechte spelers niet deelt voor mongool en debiel broertje uitmaakt is dat???

   2. Charka53

    Ten eerste Litmanen hebben ze al laten zien wat ze kunnen en Viergever speelde altijd een voldoende en heeft een tomeloze inzet , Sinkgraven is zeker voor onze competitie een redelijke verdediger en kan leuk mee opkomen maar wat er nu staat is gewoon beter vandaar .

   3. abajaxbarcelona

    Waar wordt je nu precies stijf gescholden over “geen kans voor Sinkgraven?” Ben erg nieuwsgierig.

 9. JohnDoe77

  Ik wist bijna niet meer dat we hen ook nog hebben! Net als Orejuela, waar hangt die rond? Vast “wennen” aan het Ajax systeem! Ik hoop dat het met Daley nog goed zal komen…

    1. Moosie

     ik ga maar weer inventief reageren want ondertussen is het zo zielig dat ik erom moet lachen bob

     1. abajaxbarcelona

      Het erge is dat 99% van het forum dit soort reacties normaal vinden. Ik ben de grote boeman maar de echte gluiperds blijven buiten schot. Ik hoor Litmanen nu opeens niet om Fred roepen. Bijzonder.

     2. dickst14

      Dat doet hij ook meestal niet openlijk op dit forum, maar op zijn eigen gluiperige manier. Denk aan december.

     3. Moosie

      ja AB de selectieve verontwaardiging is een bekent feit en rost doet er vrolijk aan mee ach fa 2 hersencelllen en een gestoorde verbinding ertussen dat is ook niet makkelijk

Reageren is niet mogelijk.