Kluivert: ‘Barcelona zit in mijn hart, maar wie ben ik om nee te zeggen tegen Real Madrid’

Justin Kluivert voelt zich thuis bij Ajax en hoopt zich dan ook verder te ontwikkelen in de Johan Cruijff Arena. Echter heeft Kluivert zijn contract bij Ajax nog steeds niet verlengd waardoor een vertrek niet valt uit te sluiten, zo laat Kluivert weten in een interview met Helden.

‘Ik doe natuurlijk wat het beste is voor mijn carrière en maak zelf de keuze, daar bemoeit mijn vader zich ook niet mee, hij weet dat ik dat niet wil. De komende jaren wil ik nog graag voor Ajax spelen maar als er een mooi aanbod komt, weet je het nooit. Engeland trekt me erg en Arsenal, Tottenham Hotspur, Chelsea of Manchester United vind ik mooie clubs waar ik mezelf over een paar jaar wel zie spelen. Uiteindelijk wil ik heel graag bij Barcelona of Real Madrid terechtkomen. Barcelona zit in mijn hart, maar wie ben ik om nee te zeggen tegen Real Madrid?. Maar voorlopig zit ik goed bij Ajax en mijn zaakwaarnemer Mino Raiola zegt altijd: hier is een bord met eten. Jij mag kiezen wat je pakt’.

Bron: Helden

 

Related posts

62 Comments

 1. De seijs

  Ja helemaal waar. Maar wordt eerst maar belangrijk voor ajax. En kijk dan maar over 3 jaar wie er aan je deur klopt.

  1. HURBIE

   Zo is dat
   Hij komt net kijken
   Nu nog niet denken dat je het voetbal heb uitgevonden
   Bewijs je eerst maar een heel seizoen
   Nog veel te wisselvallig
   Kop erbij houden Jongen

    1. Bakkie

     Ik vrees het ook, Guacamole.
     Zijn huidige contract loopt tot de zomer van 2019, grote kans dat dat nieuwe contract er helemaal niet gaat komen. Gebeurt hetzelfde als met Tete is gebeurd…

  2. Ajax 1

   Als een van de clubs die hij noemt langs komt, prima. Alles daaronder….lekker bij Ajax blijven, paar keer kampioen worden, europees je laten zien en dan naar barca of spurs.

   1. Charka53

    Dus als hij straks wat constanter gast spelen komen de clubs vanzelf en is hij weg hoor .

    1. Litmanen

     Volgens Overmars vandaag in De Telegraaf mag alleen Younes weg.

     Behalve natuurlijk als er flink geboden wordt.

     Er is belangstelling voor een aantal Ajacieden,waaronder voor Kluivert.

     Ikzelf zie alleen De Ligt en Veltman vertrekken.
     De Ligt omdat er een belachelijk bedrag geboden wordt en Veltman omdat hij graag in het buitenland wil spelen en er dan een soort van coulance komt in de sfeer van Klaassen.
     Voor beiden staat de opvolging al klaar.

     Voor de vleugels is het een heel ander verhaal.

     1. Litmanen

      Precies, en als ik naar de wisselvalligheid van Kluivert kijk komt daar geen bod van 20 miljoen.

     2. jood84

      als die te vroeg weggaat dan word het niets meer met zijn carrière.. dus het is verstandig om bij Ajax 150 a 200 potjes te hebben gespeeld en dan kan je altijd nog verder kijken.

     3. Charka53

      De jonge spelers denken tegenwoordig dat ze het gemaakt hebben als ze het eerste hebben gehaald en als dat niet door hun naasten wordt getemperd neemt de makelaar het heft in handen en dan begint het bal om de euro’s.

     4. Litmanen

      Klopt. Kijk naar de ontevreden jonge spelers die de afgelopen jaren zijn vertrokken.
      Soms slechts na 15 potjes in het eerste.

 2. ajaxpers

  Hij luister niet eens naar zn vader dus bespaar jezelf al dat cliche. Deze jongen weet zelf heel goed waar hij mee bezig is.

 3. Marc Overdwars

  Goed zo Kluivert dat je zelf nadenkt en de goede keuze maakt om nog even bij Ajax te blijven. Jammer dat je vader je zaakwaarnemer niet is….

  1. Mr Ajax

   Zekers jammer vertrouw die pizza bakker niet, dus Justin laat je niet gek maken en zorg eerst dat hier een hele grote wordt dan ligt heel europa straks aan jouw voeten!!

 4. Kingkong

  Ik vind het wel tekenend dat het erg lang duurt om tot overenkomst te komen , ben dan ook bang dat miola weer dollars ziet, en de carriere van kluivert daaraan ondergeschikt word gemaakt.

 5. Iamsterdam2015

  Nou he zaakwaarnemer heeft het hele bord opgesmikkeld. Nog ff 2 jaar wachten. Ik denk dat een butenlandse club met de namen die hij zojuist noemde, nog te vroeg is. Over twee jaar zie ik hem daar wel ballen

 6. -buitenkantje rechts-

  Verbaast me niks die uitspraak van Raiola:”hier is een bord met eten…” ? Los daarvan moet Kluivert gewoon nog een paar jaar bij Ajax blijven spelen. In Oranje proberen te komen en met Ajax Europa in.. Dan komt hij tenminste niet meer als snotneus binnen of voor de reservebank.

  1. ems

   Hier een bitterballetje en daar een sirloinsteak, maar de keuze is echt aan jou hoor Kluivertje…?

 7. Jimmy1971

  Dus opschieten Overmars !
  Hij wil nu nog voor Ajax spelen maar als er een mooie aanbieding komt kijkt hij erna , opschieten dus !!

 8. Peter kopsterk

  Ben bang dat ook hij weer te vroeg naar het buitenland vertrekt en dat hij dan op de bank beland bij een van die genoemde clubs. Dus als hij verstandig is blijft hij nog 2 jaar

 9. EugAjax

  Kluivert blijf nog maar even. Je gaf laatst zelf toe dat je wat moe bent. Dus wsl lastig om tempo bij te houden. Niks ernstigs want je bent nog jong. Maar probeer dan nog maar niet het moordende tempo van PL of La Liga te volgen. Eerst een grote meneer worden in NL. Dit seizoen goede eerste stap door Younes voorlopig uit basis te spelen en nu doorgroeien naar een bepalende speler in NL en NL elftal dan naar buitenland kijken

 10. Dagrump

  Ik hoop dat ie verstandig is en nog eerst lekker een paar jaar verder groeit bij ons mooie Ajax!! En hoop dat zijn Pa dat ook zal zeggen!! En dan komen de GROTE clubs vanzelf wel!! Dus Justin ben verstandig en kijk naar de voetballers wat te vroeg zijn weg gegaan.

 11. abajaxbarcelona

  Gezien deteksten van Justin ….. hij is weg na dit seizoen. Hij heeft nog steedsniet getekend en gaat dat dus ook niet meer doen. Als hij echt vertrekt is dat oerstom en komt hij niet meer in beeld. Via Ajax kan hij het Ned. elftal halen niet via de reservebank in het buitenland.

  1. Moosie

   Ajax wordt al jaren gegijzeld door die rat maar geef ze maar ongelijk laat zien hoe de meeste carrières stranden bij hun eerste club na Ajax en nog tekenen ze bij hem en nog gaan ze weg om na 6 jaar op te duiken bij pec zwolle of zo

   1. BobbyHaarms

    Moosie ze krijgen een natte plek in hun broek bij de gedachte aan Real of Barça. De dollartekens van die rioolrat doen de rest en spelers beginnen te twijfelen. Die klootzak Riola denkt idd eerst aan de carrière, maar dan vooral die van hemzelf.

    1. Moosie

     Ja Bob ik zeg al jaren dat Ajax de man moet boycotten in de jeugd gewoon onder de 23 jaar geen pizzabakker anders ga je maar in rotjeknor spelen veel plezier ermee

     1. Moosie

      Het is elk jaar wel raak met 1 of meerdere spelers en elk jaar is het ,hetzelfde liedje of de speler zoekt een probleem of de houding wordt arrogant en ze lopen je eigenlijk een jaar lang midden in je bek uit te lachen laat ze dan op hun 16de maar opflikkeren zou tenminste een goed signaal zijn naar de rest van de jeugd.

     2. BobbyHaarms

      Probleem is dat het bijna allemaal verwende nesten zijn die voor problemen zorgen. Materialistisch als de pest en ze zijn helemaal de bom (denken ze althans) Depay is daarvan een eng voorbeeld..wat een arrogant kutjoch is dat zeg.

     3. abajaxbarcelona

      Depay is nu in de Heer he, helemaal op het rechte pad. Toch? Uiteraard niets tegen gelovige mensen (op Jehova’s na dan ?) maar wat hij nu flikt is echt fake in mijn ogen. Gewoon proberen belangrijk te zijn maar uiteindelijk inderdaad gewwon een kutjoch.

     4. Moosie

      mijn probleem met rioola is dat hij actief deze spelers opzet tegen de club en of staf dat moet stoppen dus moet de club maar eens een signaal afgeven tot je 23ste geen rioola of weg

     5. abajaxbarcelona

      Ajax moet dat figuur gewoon persona non grata verklaren. Gewoon elke speler duidelijk maken dat wanneer ze met het Italiaantje willen samenwerken, ze dit elders moeten doen. Zijn er zaakwaarnemers met gelijke fratsen …. zelfde behandeling. Bij Raiola is het geen geheim dat hij transfers afdwingt door spelers te adviseren het conflict te zoeken. Bij Zlatan was dat precies hetzelfde.

     6. dickst14

      Ik schreef een paar jaar geleden al het volgende: Wil je die zaakwaarnemer, jammer, maar bij Ajax is er dan geen plaats voor jou. Dan denkt een talent wel 3 keer na want iedere jeugdspeler wil bij Ajax spelen.

 12. Gert Ajax

  Het is maar de vraag of het rijtje clubs dat hij noemt wel staan te springen om hem.
  Gewoon doorgaan bij Ajax en met beide beentjes op de grond blijven.

 13. AFCA my World

  Jammer dat hij die rioolrat als zaakwaarnemer heeft, daar gaat weer een talent naar de klote, dat hij niet bijtekent zegt genoeg, daar gaat die gore klootzak zijn zakken weer extra mee vullen, kan die vent niet gewoon doodvallen of een ongeluk krijgen ? Hij heeft al zoveel toppers in de knop geknakt ! Zolang hij zijn zakken maar kan vullen helpt hij nederlandse toppers in woording naar de klote ! En gelijk oranje ook ! Maar who cares ! Hij leeft er als een god van en zal zeker niet wakker liggen van de vergooide carrieres, heeft geen gevoel voor de jongens alleen maar voor grote flappen ! Zo jammer ! ⚽️

 14. a.p.

  Zaakwaarnemers…geld ….geld…veel geld….jammer hoor maar ik denk dat wij Justin straks niet meer bij Ajax zullen zien, zelf denk ik dat hij beter nog een paar jaar bij Ajax moet blijven.

 15. BobbyHaarms

  Eigenlijk zou elk zichzelf respecterend (top)talent van Ajax tot doel moeten hebben om minstens 100-120 wedstrijden in Ajax 1 te spelen, belangrijk te zijn én in Oranje spelen. Anders is het bij voorbaat zinloos om over een carrière te dromen in een buitenlandse topcompetitie.

 16. Zlatan4ever

  Ik word hier zo moe van…….
  De teksten van Kluivert jr. is tekenend voor het huidige voetbal-klimaat ????

 17. Zlatan4ever

  Justin is een leuke speler maar nog lang niet goed genoeg voor de grote clubs van Europa

  1. Ajax 1

   Precies, goed kontrakt voorleggen met hoge afkoopsom, 50 beter dan 40. Hij heeft het over clubs die dat makkelijk kunnen betalen, dus kom maar op.

 18. abajaxbarcelona

  Beste Justin, niet nu al gaan bazelen over Barcelona of Real alsof ze het contract al hebben liggen voor je met een beloofde basisplaats. Eerst in minimaal 90% van de wedstrijden bij Ajax je, gelukte, kunsten vertonen en daar ben je nog minimaal 3 jaar mee bezig. Als je dan weggaat ben je nog steeds een broekue maar heb je meer kans van slagen. Nu weggaan is alleen maar verdienen maar niet meer voetballen of ergens bij een tweede divisieclub in het buitenland omdat ze je gewoon verhuren.

 19. Slingertje.

  Hij vertrekt gewoon komende zomer als er een club komt en misschien speelt er al iets op de achtergrond want dat weet je toch nooit in de voetbalwereld.
  Het wordt hard werken voor Overmars om de spelers bij Ajax te houden.

 20. Brokamp

  Zolang hij nog blij mag zijn dat hij in Ajax en Jong Oranje speelt heeft hij nog niets te zoeken in het buitenland. Eerst constant spelen en zorgen dat je het grote Oranje haalt begint het pas. Zorg er maar voor dat Koeman niet meer om je heen .

Comments are closed.