There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – FC Twente: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen FC Twente op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – FC Twente begint zondag om 12:30 uur.Gerelateerde posts

73 reacties

 1. JohnDoe77

  Hopelijk een pot met aantrekkelijk voetbal, anders vries ik vast aan mijn stoeltje! 😁 In ieder geval zou het mooi zijn als de vrede tussen Ziyech en de supporters getekend kan worden, ik zal in ieder geval klappen als hij weer één van zijn vele mooi passes afgeeft! Naast Frenkie moet de creativiteit toch van hem komen! Op naar weer drie punten!

  1. De Ajacied

   Mooi gesproken JohnDoe
   Het zal niet makkelijk zijn tegen die Tukkers,
   Maar vol gas erop klappen en geconcentreed blijven dan moet het de nodige
   3 punten opleveren, en dan lopen we in op de boereh want die gaan vandaag punten verspelen, geloof me
   ❌❌❌

   1. JohnDoe77

    Dat zou super zijn Ajacied! Dan komen we weer een beetje in de buurt van “het in eigen hand hebben”. Alle analisten voorspellen al dat Pisvee makkelijk kampioen wordt, ik denk dat hun geluk ook eens op zal zijn! Althans, dat hopen we dan maar! 😁

     1. De Ajacied

      Naaihuis de lul die laat de 1-1 gewoon tellen
      Daar gaan 2 of 3 overtrdedingen aan vooraf, echt te triest voor woorden
      ❌❌❌

 2. ajaxpers

  Als de zeiksupporters accepteren dat sommige grote voetballers eigen trekjes hebben dan komt het goed. Als ze liever naar brave schoonzonen willen kijken dan is kunstschaatsen een betere optie voor ze.

  1. JohnDoe77

   Niet helemaal met je eens. Ik denk dat iedereen die er een bak geld voor over heeft om een seizoenskaart te kopen, het beste voorheeft met het hele team. Maar Ziyech heeft wel wat nare trekjes. Als hij top speelt en hij sloft dan wat rond als hij de bal niet heeft, prima. Maar als hij mindere vorm heeft kan hij op zijn minst dit compenseren met inzet! Ook in zijn eigen belang hé; als hij nog een stap wil maken dan komt hij daar echt niet mee weg. Of denk jij dat ze dat in de Premier League dat wel prima vinden?

  2. Prinsengracht

   Ik zie dat je in de manege een nieuwe “one trick pony” hebt uitgezocht. Volledig oneens met jou. Ik heb bij Ajax minimaal 20 veel grotere voetballers gezien dan Ziyech. Ook hun gedrag en mentaliteit was meestal beter.

    1. Prinsengracht

     Dat is vast omdat ik tegen ajaxpers praat en niet tegen jou. Ajaxpers heeft eerst wekelijks pro FdB en contra Bosz gepost. Nu heeft hij een nieuw stokpaardje. Niemand mag iets zeggen over het wangedrag van kleuter Ziyech.

   1. JohnDoe77

    En maakt mij ook niet veel uit! Haha! Ik denk dat er meer het vervelend vinden dat hij op die manier speelt, dus die “pony” wordt goed bereden! En nu weer snel naar 010 jij! 😁

 3. Peter kopsterk

  De lijn van woensdag door trekken. Vanaf het begin kort houden en de boel opjagen. Dan blijven de 3 punten in Amsterdam

 4. Jimmy1971

  Dacht dat Ziyech een lichte blessure had , in dat geval kan Frenkie doorschuiven , ben benieuwd !!

     1. JohnDoe77

      Super cool! Geniet evan kerel! Hier heb je -op een paar mooie momenten in de eerste helft- niets gemist!

 5. -buitenkantje rechts-

  Gelukkig om 12.30u… Kan ik daarna nog de 5km OS volgen..🥇🥈🥉 Voorspel Fries goud en zilver..😁

  1. abajaxbarcelona

   Volgens mij hebben we al goud gezien van Sven ald de wedstrijd begint. 5km start om 08.00 uur volgens mij.

    1. -buitenkantje rechts-

     Goed dat je het zegt..was in de war met 15.00 plaatselijke tijd.. Dat wordt ⏰ zetten. ☕️☕️😵

 6. -buitenkantje rechts-

  Statistiek:
  Hakim Ziyech is dit seizoen voor het vierde seizoen op rij betrokken bij 200 of meer doelpogingen (2 seizoenen voor FC Twente, 2 seizoenen voor Ajax). In die periode deden enkel Memphis Depay (2014/15) en Vincent Janssen (2015/16) dat verder in een seizoen.

  Nou jongens..fluiten maar!!

  1. EugAjax

   BR 😂😂😂😂nu kan ik lullig doen en vragen is dat inclusief betrokken assists voor doelpogingen op eigen doel😄? Volgens mij vind (bijna) iedereen Ziyech mega goede voetballer. Ik ook. En nee daarvoor fluiten ze hem niet uit BR, maar dat weet jij dondersgoed😄. Eigenlijk kan jij net zo goed drammen als ik hahaha. Maar ok deze is voor jou. Mooi punt. En ik zal juichen voor hem morgen. 😄

   1. abajaxbarcelona

    Krijg de indruk dat Eug en Seijs dezelfde emoticonklas hebben gevolgd. Worden er wel erg veel.

  2. Widi

   Wil jij niet zien waarom mensen kritisch zijn? Of vind jij dat een goede voetballer zich elk gedrag kan permitteren? Er wordt gefloten rond vrije trappen. Omdat 95% mislukt. Statistiek. En er werd gefloten op de hele ploeg. Dat mag gewoon. Wie betaalt, bepaalt of hij klapt of fluit. Vervolgens is er maar 1 speler die daar raar op reageert. Ook de volgende wedstrijd weer. En over die twee andere spelers: die hebben het echt gemaakt in het buitenland. Kan binna niet misgaan daar voor Ziyech.

 7. abajaxbarcelona

  Schreuder en ten Hag zijn “people” mensen als het goed is. Ziyech mag dan geen probleem geven. Gewoon zondag genieten van die man en hopen dat het hele team inzet toont. Als het heke team er voor gaat zie je vanzelf een weergaloze Ziyech. Die jongen kan het ook niet in zijn eentje doen. Oh ja, Wöber voor Frenkie en Frenkie voor Schone. We hebben lichtvoetigheid nodig op het middenveld tegen Twente.

  1. Litmanen

   Ja, je hebt gelijk. Schreuder is zelfs speciaal gehaald om Ziyech in zijn laatste seizoen bij Ajax wekelijks te knuffelen.
   Dat brengt de kosten per seizoen op 1,5 miljoen.
   Ik stel voor om Frenkie naar het middenveld te verhuizen en Ziyech te sparen. Bij uitwedstrijden wordt hij over het algemeen niet uitgefloten.

   1. abajaxbarcelona

    Je kan het natuurlijk ook weer in het belachelijke trekken ja. Iets waar je anderen constant op aanspreekt. Ziyech sparen staat gelijk aan een brok creatief voetbal uit je elftal halen. Erg dom dus om te doen. Het elftal moet als geheel presteren, daar schort het aan.

 8. Kingkong

  Vanaf het begin scherp zijn dan mag het geen probleem zijn om er een aantrekkelijke doelpunt rijke wedstrijd van te maken , succes mannen.

 9. afcadeluxe

  zoals elk weekend ga ik weer vol goede moed kijken,maar ik wacht eigenlijk weer eens op een echte ajaxwedstrijd,dus snel aanvallend voetbal met echte amsterdamse bluf,maar dat is denk ik teveel gevraagd,we mogen al blij zijn met 3punten

 10. Machlas

  Ziyech op de bank beginnen. Een trainer met ballen had dat gedaan. Totdat ie beseft dat ie een mens is. En geen almighty highness Ziyech

 11. vak411

  geen gelul, d’r op en d’r over, verwen ons eens… laat een aantal teletekstsupporters hier maar lekker zeiken. hoor de na Roda uit dat ze blij waren dat ze er niet bij waren. ik kan je vertellen dat het uit qua sfeer gruwelijk is. maar goed, op teletekst de uitslag bekijken en dan het hoogste woord, da’s wel erg makkelijk.. kom op Hakim, ondanks de beroerde karakter laat zien waarom.wij achter jou staan

  1. EugAjax

   vak411 morgen ga ik idd vi teletekst volgen haha. Mooi hoar dat jij alles (kan) volgenn live. Top lijkt me zoo gaaf. Echt. Succes morgen en hopelijk worden jullie dan eens echt verwend door die gasten. Zou wel eens mogen 😄👍

   1. Machlas

    Kan me echt niet voorstellen dat Ajax speelt,en ik niet kijk!! Lijkt me echt verschrikkelijk

 12. beni

  Het is gewoon een middelmatig elftal en die hele competitie is middelmatig. Er is geen absolute top drie meer de spelers zijn zo wisselvallig als de pest. De tijden van Cruijff, keizer, zwart, van hanegem,van basten, davids, de boer, overmars, Koeman enz, enz, zijn voorbij. Deze generatie voetballers behoren niet tot topsporters.

  1. Litmanen

   Davids? Sorry, maar die hoort niet thuis in dat rijtje. Richard Witschge, die hoort in dat rijtje, Rijkaard, maar types als Davids behoren in het rijtje Bogarde c.s.

    1. Widi

     Absoluut JD. Niks ten nadele van Richard, maar aan de carriere van Davids kan hij nog een puntje zuigen.

  1. Iamsterdam2015

   Hoop het ook hoor Kingkong maar dan nog moet ajax morgen winnen. En al zou psv vanavond verliezen dan is het typisch Ajax dat ze dan morgen verliezen of gelijk spelen. Dat overkomt Ajax echt ieder seizoen als ze kan krijgen om in te lopen. Lijkt dan wel of ze dan niet met de druk om kunnen gaan.

 13. De seijs

  Als Ziyech speelt zal ajax moeizaam winnen. Als ten Hag ballen heeft gaat Ziyech effe banken en wint ajax ruim, dit is mijn voorspelling.

  1. JohnDoe77

   Hahaha Seijs, dat ga jij niet meemaken. Ziyech is met Frenkie de creativiteit van het elftal. Wat wel oke is dat Ten Hag hem een keer wisselt als hij een offday heeft. Hij is namelijk niet de speler die gebrek aan vorm compenseert met hard werken. Maar dat weet je pas na een half uur.

   1. Widi

    Ik zag dat Frenkie vooral een paar grote kansen van Roda inluidde. Die mag ook wel een schop onder zijn……

   2. abajaxbarcelona

    Ziyech start altijd fel maar als hij ziet dat zijn teamgenoten telkens achterblijven schakelt hij ook terug. Ziyech heeft, net als andere grotere voetballers, een team met inzet om zich heen nodig.

 14. ajaxpers

  De beste speler van NL, Hakim Ziyech zal altijd opgesteld worden. Zoek gauw hulp voor jezelf, er zijn genoeg therapieen. Ziyech met 1 been zal ook opgesteld worden

 15. De seijs

  Van mij mag Ziyech altijd spelen. Mits hij in vorm is. De laatste 2 weken kan hij mij niet bekoren met zijn rare trekjes. Als je in een team speelt moet iedereen top zijn. Dan pas kan je echt top presteren. Ziyech met zijn nare rare trekjes op het veld en voor de camera’s, in interviews etc. Dat werkt echt door in de gehele selectie van ajax. Is ook te zien in de wedstrijden. Dat is ook topsport. Dat ajax gaat winnen tegen twente dat geloof (hoop) ik wel. Alleen hoe en met hoeveel. Dat alles zal afhangen van Ziyech. En dat is wat ik bedoel. Effe een paar stapjes vooruit denken hè 😂😂👍

 16. Zlatan4ever

  Zodra Ziyech de supporters enig respect toont zal hij overladen worden met “liefde”.
  Als hij zich als een klein kind blijft gedragen zal hij nooit respect krijgen van wie dan ook.
  Hij is een geweldige voetballer maar nu ook nog als mens aub

Reageren is niet mogelijk.