There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen verslaan Excelsior met 2-0 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben op een zeer koud sportpark de Toekomst de competitiewedstrijd tegen Excelsior met 2-0 gewonnen en blijven in het spoor van koploper FC Twente. Linda Bakker scoorde al na negen minuten de 1-0 en het leek een doelpuntrijke avond te worden. Het duurde echter tot de tweede helft dat de vrouwen op 2-0 kwamen. Marjolijn van den Bighelaar scoorde vlak na rust  de 2-0 en daar bleef het uiteindelijk ook bij. Smet op de avond was het uitvallen van Merel van Dongen die in het begin van de wedstrijd op haar hoofd viel en per brancard het veld moest verlaten. Volgende week spelen de Ajax Vrouwen een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. Natuurlijk was onze fotograaf Jacques weer aanwezig voor enkele fraaie plaatjes.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl

Opstelling Ajax Vrouwen: Ubachs; Van der Most, Van der Gragt, Van der Linden, Van Dongen (3. Van den Abbeele); Kaagman, Zeeman, Bakker (78. Romero); Verhoeve (46. Van Lunteren), Payne, Van den Bighelaar


Gerelateerde posts

8 reacties

  1. a.p.

    goed zo dames, alles is nog mogelijk dus ga zo door en jullie staan straks weer 1 en daarna kampioen (hoop ik )

Reageren is niet mogelijk.