Nijhuis fluit Roda JC – Ajax, Gözübüyük Ajax – FC Twente

Ajax zal het de komende twee competitiewedstrijden moeten doen met de scheidsrechters Bas Nijhuis en Serdar Gözübüyük. Woensdagavond zal Bas Nijhuis de leiding hebben bij de uitwedstrijd tegen Roda JC en zijn Van Dongen en Van Zuilen de assistent-arbiters terwijl Dieperink als vierde official mag fungeren. Aanstaande zondag is Serdar Gözübüyük aangesteld bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente en zijn Goossens en Van Dongen de assistent-arbiters terwijl Martens als vierde official mag wapperen met de bordjes. 

Bron: KNVB

Related posts

37 Comments

   1. De Ajacied

    NAAIHUIS fluit zullen ze bedoelen
    Nou ik ben er echt niet kapot van hoor,
    ❌❌❌

  1. HURBIE

   Met Nijhuis zeer zeker tegen het randje
   Heeft vorige keer zoveel commentaar gehad ,dat hij is geschrokken

   1. De Ajacied

    Dat geloof je toch niet Hurbie
    Naaihuis is nergens van geschrokken en doet wat hij zelf wil
    ❌❌❌

   2. dickst14

    Is een vrijbrief voor een halve rugbywedstrijd met deze idioot. De statistieken liegen niet.

  2. Litmanen

   Nijhuis is voor Ajax slecht omdat teams die op kracht spelen altijd in het voordeel zijn bij hem.
   Onder het mom “ik hou van mannelijk voetbal” is alles toegestaan.

 1. Machlas

  Soow!! spelen we 2 keer tegen 12 man. Enkeltjes goed intapen en 2 paar scheenbeschermers als Bassie fluit heren.

 2. Zlatan4ever

  Nijhuis is altijd in het nadeel van Ajax, die laat altijd doorspelen ook al breek je een been op 2 plaatsen door een charge van de tegenstander.
  Gozubuyuk (what’s in a name) is al jaren bekend van dat hij zich met spelers van Veinoort ophoud in het nachtleven van 010 en is dus een kakkerlak
  Samengevat: Ajax zal voor beide wedstrijden er voor 100% boven op moeten. En daar heb ik wel vertrouwen in

 3. JohnDoe77

  Nijhuis is een prima scheids. Ik zit alle wedstrijden in het stadion en heb dan ook al snel het gevoel dat een scheids tegen ons fluit, maar op tv blijkt dat dan toch behoorlijk mee te vallen. Nijhuis is duidelijk en niet zeikerig, dus afjagen die Tukkers straks! Ook vanavond mag het niet aan de scheids liggen. Alleen het weer en onderschatting kan dit team tegenwerken.

  1. Widi

   Nijhuis fluit tegen Roda. Verder heb ik een hekel aan dat gezeur over scheidsrechters hier. Je moet zelf gewoon zo goed spelen dat je wint. Kanttekening: als Nijhuis fluit, haalt Ajax gewoon minder punten, blijkt uit de statistieken.

   1. De seijs

    Dus!! Het ligt zeker wel aan een scheidsrechter hoe hij in zijn vel zit. En bij ajax is dat zeker niet altijd het geval bij meneer Nijhuis.

   2. Jimmy1971

    Uit die zelfde statistieken blijkt ook dat dit komt omdat Nijhuis vooral , de voor Ajax , lastige wedstrijden fluit , Widi ..
    Dus gewoon eens 100% gaan want dan zouden we van niemand moeten verliezen !!

    1. HURBIE

     Als Nijhuis het commentaar van ons op hem hier leest,weet ik zeker sat hij tegen ons fluit
     Maar Ajax moet gewoon zorgen dat ze meer scoren dan Roda dan is er niets aan het handje

 4. Charka53

  Als we verliezen ligt het niet aan de scheids maar aan het slappe spel van ons en de extra gemotiveerde tegenstander dus daar moeten jullie je tegen wapenen.

   1. Charka53

    Als een scheids een keer iets niet ziet of verkeerd beoordeeld is de wereld te klein en wordt het keer op keer herhaald op tv uit verschillende kamers posities dus is hij de gebeten hond .
    En als je dat nu een vergelijkt met alle verkeerde ballen en gemiste kansen van de spelers kan je die 10% wel wegstrepen.

    1. De seijs

     Als ik feyenoord thuis zie voetballen in de samenvatting op zondagavond bv. Dan hebben zij zeker 6op de 10 keer de scheidsrechter niet tegen in veel gevallen. En dat zegt mij genoeg over de scheidsrechters!

     1. Charka53

      Dat gevoel heb ik ook De seijs en ook bij pisvee , het is misschien omdat ik door een Ajax bril kijk maar ik geloof ook dat dit zo is . Maar mijn vorige reactie was wat ik bij ons eigen club vindt.
      En ik heb al lang geleden wel eens geopperd dat de KNVB blij is als Ajax geen kampioen wordt in ieder geval zo voel ik dat.

     2. Charka53

      Zeg De seijs ik neem een deel van mijn woorden terug hoor Naaihuis is al twee in de fout gegaan .

     3. Zlatan4ever

      De Seijs (volgens sommige mijn “alter ego” )je hebt volkomen gelijk ! Zoals vaker !
      Hmmm?Praat ik nu tegen mijzelf ?? Hahahaha ?

 5. a.p.

  wat maakt het nu welke scheidsrechter het is. Ajax MOET gewoon goed voetballen, goede inzet en voldoende scoren. dan kan het niet misgaan!!!

Comments are closed.