There are no ads, please add some


Younes: ‘Ik weet nog niet of ik komende zomer wel naar Napoli ga’

Een opmerkelijke uitspraak van Amin Younes gisteren na de gewonnen wedstrijd van Jong Ajax tegen Helmond Sport over het mislukken van zijn transfer naar Napoli. Volgens de international van Duitsland is het nog geen uitgemaakte zaak dat hij komende zomer wel gaat vertrekken. “Of ik komende zomer wél naar Napoli ga, weet ik nog niet, dus kan ik je nu niet vertellen. De deal ging om persoonlijke redenen niet door. Er is een aantal dingen gebeurd, maar daar wil ik niet over praten. Het gaat er nu om kampioen te worden met Ajax,” aldus Younes tegenover De Telegraaf.

De linksbuiten wilde ook niet de deur dicht doen dat hij na komende zomer ook nog in Amsterdam actief blijft: “Dat weet ik nog niet. Maar ik kan niks uitsluiten.” Eerder liet voorzitter Aurelio De Laurentiis van Napoli nog weten dat het contract dat Younes komende zomer zou tekenen al bij de Italiaanse voetbalbond lag.

Younes toonde in elk geval zijn goede wil. “De trainer heeft me gevraagd of ik met Jong Ajax wilde spelen, het was geen verplichting. Het leek me lekker en goed om minuten te maken. Ik heb al negen wedstrijden in de Eredivisie gespeeld. Dus dit was de enige mogelijkheid nog. Bij tien wedstrijden mag dat niet meer”, aldus Younes die bij zijn wissel in de zestigste minuut een luid applaus kreeg. “Ik was niet echt bang dat ik slecht zou worden ontvangen door het publiek. Ik heb altijd alles voor Ajax gegeven en zal dat ook de komende maanden doen. Het is aan mij met mijn inzet de fans weer achter me te krijgen. Ik ben in elk geval blij dat ik het team en Michael Reiziger heb geholpen met mijn doelpunt.”


Gerelateerde posts

30 reacties

 1. ABAjaxBarcelona

  Jammer Younes, duidelijkheid geeft helderheid. Supporters hebben ook een recht op de waarheid. Mijn tip: ga nier naar Napoli, ga gewoon naar huis en nodig Litmanen uit of zo. Wees trots op het feit dat je international bent (welluswaar B-team en merendeels reserve) en ga spelen bij een Duitse middenmoter.

  1. paulvos

   Lekker blijven , als Justin het ook in z’n hoofd haalt om deze zomer te vertrekken, je weet maar nooit.

 2. ABAjaxBarcelona

  Jammer Younes, duidelijkheid geeft helderheid. Supporters hebben ook een recht op de waarheid. Mijn tip: ga nier naar Napoli, ga gewoon naar huis en nodig Litmanen uit of zo. Wees trots op het feit dat je international bent (weliswaar B-team en merendeels reserve) en ga spelen bij een Duitse middenmoter.

 3. jood84

  eerst wil die weg, nu weet die het niet meer… Wat is het volgende bericht over younes? dat die gratis aan het einde van het seizoen weggaat om ergens anders te gaan spelen?

 4. EugAjax

  Younes prima dat je prive redenen voor je wilt houden. Als het maar niet zo is dat je Ajax hiermee gedolt hebt. Gezien reacties van Overmars en Ten Hag is dat idd niet zo. Goede mentaliteit om lekker in Jong even minuten op te doen.
  Hopelijk ga je verlengen. Dat zou extra netjes zijn naar Ajax toe en wij houden een goede voetballer.
  Ik was iig blij met publiek bij Jong van de week. Die wisten je duidelijk wel op waarde te schatten😃

 5. Zlatan4ever

  Hoe zuur kan je zijn als lid van dit forum om op elk item (lees maar terug) zo negatief te zijn ?
  Proffesionele hulp misschien een uitkomst ?

   1. ABAjaxBarcelona

    Ik ben de dader JD. Als je een afwijkende mening hebt ben je volgens diverse forumleden een zuur mannetje. Beter is het om alles top te vinden en o.a. Marokkanen af te schilderen als ratten en enge mannetjes in discriminerende zin.
    Kortom, volgens Zlatan is er professionele (geen proffesionele) hulp nodig voor niet discriminerende mensen met een mening. Ja de Seijs, mijn opmerkingen over voorkeur voor eigen jeugd vallen niet onder discriminatie. Mij maakt afkomst en kleur niet uit in tegenstelling tot jouw mening hierover. Zo, ook weer helder, prettige dag verder allemaal.

    1. De seijs

     Abje burn-out jij bent er een van eigen volk eerst! Jij bent de grote racist hier. (en de enige )!

     1. ABAjaxBarcelona

      Ben elke keer weer blij met je pacman gedrag. Zo heerlijk dat jij jezelf steeds voir joker zet en denkt dat dat niet zo is. Toch even een verduidelijking dan (gewoon om af te zijn van dat vervelende “eigen volk eerst” waar jij zo’n voorstander van bent. Ik versta onder eigen jeugd: elke voetballer die voor zijn 15e al bij Ajax speelt, dus ruim voor hij zijn eerste contract mag tekenen. Deze voetballer kan elke nationaliteit, kleur, geloof of wat ook hebben. Dat maakt mij niet uit. Ik ben voor eigen Ajax jeugd eerst. Een prettige bijkomstigheid zou de Nederlandse nationaliteit zijn omdat bijvoorbeeld een Deen of een Ghanees niet in het Nederlands elftal mag spelen. Ik ben tegen de vele aankopen vanuit het buitenland en helemaal tegen de vele aankopen van tieners uit het buitenland. Dat is geen jeugd uit eigen opleiding. Nou, Seijs, lees dit eens rustig tien keer door en als je er geen reet van snapt blijf je gewoon doorgaan met je domme opmerkingen. Je staat dan tenminste voor lul voor het hele forum (ook wel leuk overigens)

     2. De seijs

      Jij blijft er een van eigen volk eerst. En dan je eigen verschuilen achter het Nederlands elftal. Triest ,maar wij hebben je door.! Racist!!!! abje burn-out!

     3. ABAjaxBarcelona

      Dank voir de bevestiging van de ongelooflijke domheid. Ik zal onthouden waar deze bijdragen staan, dan kan ik er nog eens naar verwijzen als anderen het mogelijk gemist hebben. Je moet trouwens een puber zijn, een volwassen vent met gezond verstand schrijft geen teksten zoals jij doet. Mocht je toch volwassen zijn (hoop het echt niet voor je) dan is het diep triest gesteld met je. Gegroet.

     4. De seijs

      Niet verschuilen abje burn-out. Jij bent duidelijk een racist. Met je eigen volk eerst. Ik ben zeker geen racist en dat staat ook nergens. Ik ben voor iedereen die normaal doet en mentaliteit toont. En kijk daar hoor jij zeker niet bij met jou leugens en bedreigingen naar veel mensen hier.

     5. ABAjaxBarcelona

      Tip: google eens op Ajaxfanzone, Indojood, racisme, echte Nederlanders en dat in combinatie met de Seijs. Kom je op zeer verrassende bijdragen die vele mensen van het forum racisme noemen. Hoogtepunt volgens mij 2015 en 2016. Gewoon zwart op wit, forumlid de Seijs. Overigens gebruik je al jaren lang dezelfde teksten. Weinig origineel. Puber dus, ook weer opgelost. Ik kap er maar mee ( met deze discussie) Je blijft te dom om te kunnen poepen. Aan jou de “eer” voor de afsluitende bijdrage, je kan niet zo der tenslotte.

     6. ABAjaxBarcelona

      Oh ja, er komt een asielzoekerscentrum in Assendelft heb ik gehoord. Dat waren bij uitstek jouw “vriendjes”.

     7. De seijs

      Triest dat je zegt dat je ophoud en er dan toch weer mee terug komen. Zit in je hoofd maar dat is bekend hier abje burn-out. Mannetje van eigen volk eerst.

   2. Zlatan4ever

    Hi JohnDoe77, hij herkend zichzelf al, zie reactie’s.
    Adres en tel nr heb ik nog niet van hem anders had ik het er bij vermeld….
    Waar staat JohnDoe ook al weer voor ?😂👍🏻 vanavond 1-3 ?

 6. JohnDoe77

  On topic; volgens mij heeft het nooit aan de instelling van Younes gelegen, prima prof! En logisch dat hij niet verteld wat zijn plan is. Het is nog een half jaar, Ajax heeft een optie en wie weet wat er in die maanden kan gebeuren. Allemaal deel van het bekende voetbal spel!

 7. Charka53

  Dit is het gedrag van een verwend ventje die zijn zin niet krijgt en zoals Ten Hag over Ziyech zij dat hij z’n voeten moet laten spreken is ook voor hem van toepassing.

 8. Jimmy1971

  Ik vind hem ondanks alle discussies wel een echte prof , hij had alleen na zijn doelpunt iets vrolijker mogen kijken ..

 9. Peter kopsterk

  Als hij wil blijven dan kan hij als kluivert vertrek als stand-in voor Bande spelen

 10. Lingeling

  Als hij speelt zoals vorig jaar zijn we tich blij? Kan best terugkomen, die gasten zijn allemaal best jong nog.

 11. AFCA my World

  Hij hoopt natuurlijk ergens de hoofdprijs te kunnen vragen nadat Duitsland met hem wereldkampioen is geworden! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.