Ajax O19 na penalty’s uitgeschakeld door PSG

Ajax O19 is uitgeschakeld in de UEFA Youth League. Op Sportpark De Toekomst was Paris Saint Germain uiteindelijk na penalty’s te sterk voor de ploeg van John Heiting. Ondanks dat beide ploegen grote kansen kregen, wisten ze niet te scoren. Ajax O19 was gedurende de hele wedstrijd de betere ploeg en had in de 75e minuut de uitgelezen kans om de wedstrijd in reguliere tijd af te maken toen de bal na een overtreding op Dani de Wit op de stip ging. Kai Sierhuis schoot de penalty echter hoog over. Uiteindelijk moesten penalty’s dus de doorslag geven. Omdat Dani de Wit en Victor Jensen misten en PSG al hun penalty’s wist te scoren, gaan de Fransen door naar de achtste finales.

Related posts

15 Comments

 1. ABAjaxBarcelona

  Begreep dat niet het sterkste team speelde en dat de tactiek niet bepaald des Ajax was? Iemand het gezien? Lang leve Heitinga?

  1. Widi

   Ik vond het juist wel het sterkste team. Ché, Sierhuis en Lang speelden in plaats van drie matige buitenlanders. Ook vind ik deze keeper de beste in zijn leeftijd.

 2. ABAjaxBarcelona

  Begreep dat niet het sterkste team speelde en dat de tactiek niet bepaald des Ajax was? Iemand het gezien? Lang leve Heitinga? Oh nee …… klasse bestuur ??????

  1. beni

   Ik weet niet waar men het vandaan haalt dat Ajax de overmacht had?? Volgens mij een andere wedstrijd gezien, due de wit liep zich groen en geel te ergen. Pases verschrikkelijk slecht ballen kwamen terecht in de midle of nowhere. Zie het somber in met dit matriaal voor de toekomst.

 3. EugAjax

  Wat is dat toch Ajax en penalty series….zelden winnen we er 1. Helaas uitgeschakeld zelfs met een versterkt team, geeft te denken.

 4. Zlatan4ever

  Het is jammer,
  Met vlagen de wedstrijd volledig onder controle. Ajax en penalty’s is zelden goed gegaan in de historie. We waren zeker niet de mindere. Het is niet anders…

 5. paulvos

  Helaas,. maar als je niet scoort kan je ook niet winnen, zonde mannen!! Volgend jaar nieuwe kans.

 6. AFCA my World

  Het zag er veelbelovend uit,en de winst was binnen handbereik ! Slechte prestatie,hadden kunnen winnen ! ⚽️

Comments are closed.