There are no ads, please add some


Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax uittenue?

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 29 januari j.l. De vraag was: Wie was de Ajax-speler op onderstaande foto. We ontvingen wederom veel inzendingen. Opnieuwe veel inzendingen waaronder vele goede. Het was uiteraard onze nieuwe aanwinst Nico Tagliafico! App-gebruikers: bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL

Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Rene van Velthuijsen uit Diemen er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Rene met dat schitterende Ajax tenuetje! Het komt zsm jouw kant op!
Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting!
LET OP: De COMPLETE Ajax-collectie 2017-2018 is nu eveneens verkrijgbaar met flinke korting!!

Nico Tagliafico!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen wij gewoon weer een nieuwe prijsvraag met wederom de vraag: Wie is/zijn de Ajacied(en) op de foto? Ook dan is er uiteraard weer een leuke prijs te winnen en wederom is deelname geheel gratis! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!Gerelateerde posts

3 reacties

Reageren is niet mogelijk.