There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – NAC: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen NAC op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – NAC begint zondag om 16:45 uur.Gerelateerde posts

26 reacties

 1. JohnDoe77

  Zin in! Hopelijk kan Ziyech weer wat mooie paasjes geven en Hunter in scorende positie krijgen. En deze keer spelen we weer op gras en niet in de zandbak van die Van Seumeren! Drie puntjes boys en dan hopen dat de lampies de lijn van deze week doortrekken! WZAWZDB!

 2. AFCA my World

  Waarom via twitter? als rechtgeaarde ajacied hoor je gewoon in de JC Arena te Staan/zitten ! ⚽️

 3. Vak 120

  Ik hoop dat kluivert/neres weer een keer een stempel op de wedstrijd kunnen drukken.nac mooie tegenstander om weer in een flow te komen! Come aan boys,leuke pot met dikke overwinning hoop ik!

 4. Gert Ajax

  Tegen Nac moet gewonnen worden alles moeten we nu gaan winnen dan kan het nog steeds👍

 5. Finidi

  Gewoon gigantisch afslachten met een nulletje of 7 en verders geen gelul ! Ik zeg : Doen!

 6. Widi

  Wij weten ook wel dat jij er bij bent als je het niet voor elke wedstrijd hier schrijft hoor.

 7. Kingkong

  Hoop op een atractieve wedstrijd met hoge score voor ajax doelsaldo kan belangrijk zijn

 8. Kingkong

  Hoop ook dat het spel dusdanig is dat je er genoeg vertrouwen uit kan putten voor de rest van het seizoen!

 9. Wenen 1995

  Wordt weer eens tijd dat we binnen de eerste 15 min. 2x scoren (en geen tegen uiteraard). Tegen dit NAC moet dat te doen zijn.

 10. ABAjaxBarcelona

  AFCA my world vraagje: hoeveel rechtgeaarde supporters heeft Ajax en hoeveel kunnen er in het stadion? 😉

 11. Jimmy1971

  Pisvee heeft weer geluk met Zwolle , Johndoe !
  Polen , Saymak , Thomas ( hun 3 besten ) zijn geblesseerd en Boer is geschorst ..
  Ben bang dat ze daarom gewoon winnen , 😞

 12. Charka53

  Dit moet niet moeilijk worden en avondje om het doelpunten gemiddelde op te krikken.

 13. kanu

  lees tot kluivert er bijna uit is met man u. Voor volgend seizoen wat een fout weer . Verkeerde keuze van die riool rat . Verschrikkelijke ploeg en veelcte vroeg

 14. -buitenkantje rechts-

  Grappig..
  Raiola wordt Rioolrat genoemd en geen enkele reactie.. Labyad wordt Labyrat genoemd en het is racisme..

 15. Widi

  Ik denk dat we, mede naar aanleiding van de reacties op Renate van der Gijp, moeten beseffen dat er grofweg twee groepen zijn die totaal verschillend denken over minderheden, kleurlingen etc en racisme. Ik denk dat niet alle mensen die lachen om Gijp, vasthouden aan zwarte piet bewuste racisten zijn. Volgens mij is die groep sowieso wat minder bewust van wat men zegt en de impact daarvan op anderen. Misschien moet de andere groep dit beseffen en gewoon weer wat vaker meewarig het hoofd schudden. Ze weten niet beter. En het verandert ook niet.

 16. EugAjax

  BR, verschil is dat Raiola blank is…..sorry wit want blank mag ook al niet meer in dit land…….
  Weet je buiten het feit dat ik niet hou van uitschelden van anderen (en dus rat voor niemand gepast vind) slaan we in dit land helemaal door op dit soort (gevoelige) onderwerpen. Ik weet niet of je het daarom aanstipt. Ik verwonderde me er in ieder geval ook over dat als je een gekleurd iemand rat noemt het racisme is en bij Raiola, een blank persoon dan dat het niet is.
  Word tijd dat we weer eens beetje normaal gaan doen in dit land. Iedereen gelijk is dat nu echt zo moeilijk en meest belangrijk hier in is dat we gewoon niet met zijn allen doorslaan.

 17. Widi

  Ik blijf gewoon blank zeggen. En iedereen weet hier wel dat ik geen racist ben. Maar we draven te ver door. Het enige wat je daar mee bereikt is dat zelfs redelijke mensen zich gaan verzetten.

 18. EugAjax

  Widi even voor de goede orde. Ik zal dat nooit beweren over je. Zo bedoelde ik het niet. Nederland in algemeen slaat door op vele onderwerpen. Racisme is er 1 van. Meer een algehele constatering dan dat ik mensen, en zeker jou niet in hoekje wil duwen

 19. ABAjaxBarcelona

  Ik heb de abdere opmerking zelf niet gezien maar ik vind het beledigen van iemand vanwege zijn afkomst heel anders dan vanwege zijn handelingen. Daar zit zelfs een giga verschil tussen. Als men dat niet ziet jammer. Ik zal mijn hoofd in ieder geval noout afwenden daar waar het hgaat om racisme. Het woord zegt genoeg.

Reageren is niet mogelijk.