Ajax Vrouwen spelen gelijk op bezoek bij PEC Zwolle: 2-2

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond met 2-2 gelijkgespeeld tegen PEC Zwolle en dat was na de 3-0 overwinning van vorige week tegen vv Alkmaar eigen wel een beetje een domper voor het elftal van trainer Nihom. Sterker nog, de vrouwen van Ajax kwamen zelfs op een 2-0 achterstand maar vier minuten voor tijd wist Van der Gragt de 2-1 te scoren. In de slotfase bleef Ajax druk zetten en uiteindelijk scoorde Van den Bighelaar in de blessuretijd de 2-2. Door het gelijkspel staan de Ajax Vrouwen nu vier punten achter op FC Twente al heeft die ploeg wel een wedstrijd meer gespeeld.

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola; Van der Most, Van der Gragt, Van Dongen, Van der Linden (70. Verhoeve); Reichardt (63. Van Lunteren), Zeeman, Kaagman ; Payne, Bakker, Van den Bighelaar

16 Comments

1. paulvos

Toch nog weten terug te komen in die laatste 5 minuten tot 2_2 , nu de inhaal wedstrijd weten te winnen dan is het verschil nog maar 1 punt, er tegen aan Dames. vervolg op het kampioenschap zou toch wel heel erg mooi zijn.

1. theomar

Twente zit ajax dit jaar wel dwars, zoeel bij dr dames als de heren. Masr dames, jullie schterstand is nog overbrugbaar. Ga ervoor⚽️?

2. De seijs

Jammer meiden het was dus niet best. Maar wel geknokt voor een punt. Volgende wedstrijd maar weer het eigen spelletje spelen dat gaat jullie beter af.

3. EugAjax

2-2 bij PEC en de dames worden nog aangemoedigd, dat zal anders bij de heren zijn bij een evt 2-2 tegen Schip cs?. In begin seizoen al beetje teveel hangen en wurgen overwinningen met 1 doelpunt verschil en nu is inmiddels de voorsprong in punten een achterstand geworden. Dat word achter feiten aanlopen.
    Prolongatie titel op de tocht. Bewonderenswaardig de 2-0 wegpoetsen in slotfase. Tegelijkertijd geeft dat extra nare bijsmaak. Dit hadden eigenlijk drie makkelijke punten moeten zijn.

4. Jimmy1971

Je moet reageren waar je op wil reageren Melvis ! Topics die je niet interessant vind lees je toch gewoon niet ?!

1. Koning Haarms Wolfs

Je mag inderdaad op alles reageren Jimmy, ook wanneer het een negatieve reactie betreft. Van mij hoeft de info over het vrouwenteam ook niet in deze app te worden gemeld, maar toch lees je het even ter kennisname. Maar goed, liever info over het damesteam, dan Kale en Kokkie, dat dan weer wel .

5. Brokamp

Ik heb de wedstrijd gezien maar Ajax kwam goed weg. En geen aparte app voor de vrouwen Melvis. Dat verdienen ze niet. Wees blij dat Ajax in vrouwenvoetbal investeerd.??⚽️

1. EugAjax

Zekers Brokamp, eens met je. En buiten dat de heren doen het steeds weer niet laatste jaren. Als het tegen blijft zitten hebben we na dit seizoen de volgende stand met titels (beker en schaal)
      PSV 3, Feyenoord 3 en Ajax 0……..pijnlijk
      De dames zorgen iig voor af en toe vreugde ?met een beker en schaal en wie weet nog meer dit seizoen ??