There are no ads, please add some


Witschge rest van het seizoen assistent Ten Hag

Richard Witschge is tot het einde van het seizoen de assistent van trainer Erik ten Hag, zo weet De Telegraaf te melden. Witschge werkte parttime bij Ajax als individueel coach en werd tijdens het trainingskamp in Portugal toegevoegd aan de technische staf. Ajax heeft nu besloten om Witschge fulltime vast te leggen waardoor de technische staf nu bestaat uit Erik ten Hag, Aron Winter, Björn Rekelhof, Carlo L’Ami, Alfred Schreuder en Richard Witschge. 

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

105 reacties

  1. Widi

   Dat bleek afgelopen zaterdag al. Ik mag echt hopen dat Heitinga komende zomer vervangen wordt.

  2. Ajax 1

   Dan moeten ze daar weer goede voor aantrekken. Eerste elftal is het belangrijkst en daar kunnen we de humor en branie van richard wel gebruiken

   1. ABAjaxBarcelona

    Dan moeten ze zorgen dat eerst de vervanging is geregeld. Nu gaat het ten koste van de A1 en logischerwijs dan ook op termijn ten kosten van het eerste.

     1. ABAjaxBarcelona

      Bakkie, het is een kwestie van afpellen naar beneden. Indedaad start je bij Ajax 1, het belangrijkste onderdeel van de club. Dat deel kan echter alleen maar functioneren en presteren als het daaronder goed gaat. Haal je daar teveel kwaliteit weg (Witchge) en laat je het over aan beginnelingen zonder echte visie (Heitinga), dan gaat dat ten koste van het eerste, het belangrijkste. Dus eerst zorgen dat je minimaal gelijkwaardige vervanging hebt en dan pas de overstap.

     2. EugAjax

      Eens Bakkie, alles maar dan ook echt alles moet bij Ajax in het teken van het eerste staan. Als op vraag “is dit het beste voor Ajax 1?” Het antwoord ja is moet je doorpakken en doorvoeren. In dit geval dus goeie actie van Ten Hag en Ajax

  3. paulvos

   Hij zal niet alleen zijn voetbal kennis maar hopelijk ook (de) zijn Amsterdamse bluf op die jonge gasten moeten overbrengen, het ga je goed Richard, succes ermee.

  4. Emilio4Ajax

   Peter Hyballa toevoegen aan de jeugdopleiding en Ajax 019…⚽️❌❌❌❤️🍻😎

 1. Zlatan4ever

  Richard is voor de sfeer in ieder geval een aanwinst. Ter Hag & Co. lijken mij geen “lachebekkies” en Winter al helemaal niet……

  1. Litmanen

   Idd. Beetje voetbalhumor voor de ontspanning.
   Alleen hebben we zo langzamerhand meer trainers als spelers bij de selectie.
   Mag hopen dat het helpt.

  2. Marc Overdwars

   Vind Ten Hag zeker wel een lachebek, kijk maar naar de trainingen, lol spat er echt vanaf. Gelukkig kan hij ook weer prima schakelen naar zakelijk

   1. Zlatan4ever

    Op de TV bij intervieuws komt hij toch echt niet goed over, sorry Marc Overdwars (goede nick by the way). Hij praat veel maar zegt weining tot niks….
    Maar we blijven hem steunen

 2. AFCA my World

  Goede zet,die kan je er best bij hebben,hopelijk na de zomer contact voor langere tijd ! ⚽️

 3. ABAjaxBarcelona

  Ik verwacht dat hij op de tribune gaat zitten, net als de laatste keer. Dit aan diegene die al een kaal hoofd zien bij hem 😂. Nooit begrepen dat dat geen standaard gegeven is. Miste dat zelfs bij Cruijff. Die heeft dat ook nooit gedaan volgens mij. Zelfs de meester kan een misser hebben 😉. Van bovenaf zie je zoveel meer dan vanaf de bank.

    1. Litmanen

     Het wordt tijd dat Fred weer eens meeleest. Het gesar, gezuig en gescheld houdt maar niet op.
     Wat een bedenkelijk niveau heeft deze man toch.

     1. dickst14

      Volgens mij begin jij weer Litmanen. Voor degenen die nieuw zijn op dit forum: degene die zich verschuild achter de naam Litmanen probeert op een achterbakse manier mensen van dit forum te verwijderen door Fred aan te schrijven. Ieder ander zou zich doodschamen voor zo een laaghartig gedrag, maar dit heerschap heeft daar totaal geen moeite mee. Hoe diep kan iemand zinken??? Zo diep dus.

     2. ABAjaxBarcelona

      Thanks dickst14. Hij is zogenaamd zo’n nette meneer maar is van zeer laag allooi. Ik ga daar, zoals anderen zeggen, met gestrekt been tegenin. Klopt, maar ik heb een bloedhekel aan gluipertjes. Hij kan daar duidelijk niet mee om gaan.

     3. Litmanen

      Dickst, je bent al heel lang het vriendje van AB.
      Ook jij zou verdwijnen maar kan het treiteren en liegen maar niet laten.

      Kijk simpel even naar de topics afgelopen week en zie waar AB mij allemaal voor uitmaakt.

      Zoals je dan ook kunt zien heb ik niet 1 keer teruggescholden.

      Dus Dickst lieg maar lekker door.De redactie kan bevestigen dat ik hen nog nooit heb benaderd voor een ban.

      Dat doet AB namelijk zelf steeds. Voor zichzelf nota bene.

      Dus Dickst, bedankt voor de inhoudelijke discussie over ons aller Ajax.

      En fantaseer maar vrolijk verder. Zoals je ziet, ook tegen jou, zelfs tegen jou, blijf ik beleefd.

     4. ABAjaxBarcelona

      He debieltje (aandoening, geen scheldwoord), sinds wanneer weet jij wie mijn vrienden zijn? Als ik jouw zienswijze hierin doorvoer ben jij dus een vriendje van onze racist de Seijs, onze duimen liefhebber de Seijs. Jij bent het met hem eens dus zijn vriend. Wel leuk, want dan heb ik hier een hoop vrienden die ik niet eens ken. Op nummer een staat dan wel mijn gabber Moosie. Ik ken hem niet maar het is een top gast. Kan jij veel van leren maar ga lekker om met racistjes, ieder zijn ding. Doei debieltje (aandoening, geen scheldwoord) Doe de groeten aan je familie …….. in die flesjes 😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍👍 (sorry ff een seijsje)

     5. ABAjaxBarcelona

      Oh ja, kijk je eigen niet Ajax inhoudelijke opmerkingen meteen ook ff na. Je verzorger helpt je wel met tellen het zijn er nl veel meer dan drie.

     6. ABAjaxBarcelona

      Kan jij even aangeven welke, noodzakelijk, onderdelen op mij van toepassing zijn ivm Asperger. Hoog intelligentie niveau is duidelijk maar is geen symptoom dat alleen bij Asperger hoort. Apart genoeg zie ik in het optreden van Eug wel veel overeenkomsten met Asperger. Viel me op toen ik het zat te lezen, sorry.
      Voor jou ook even gekeken en inderdaad voldoe jij voor 100% aan de noodzakelijke symptomen van iemand met een verstandelijke handicap. Sorry, maar internet geeft het aan.

     7. EugAjax

      Goed bezig AB, Moosie heb gelijk AB reageert altijd als eerste naar mij en ons toe met een voetbalinhoudelijke bijdrage…………..

     8. ABAjaxBarcelona

      Volgens mij is mijn bijdrage zeer inhoudelijk mbt zaken die Litmanen ter sprake brengt. Ik ga hier zeer serieus mee om en geef hierbij aan dat mij iets anders was opgevallen. Jouw reactie is echter toch weer wat uitdagend. Apart dat deze overigens alleen aan mij is gericht en niet aan Litmanen mbt zijn bijdrage. Aangezien de bijdrage van Litmanen niet voetbalinhoudelijk was, kan die van mij dat ook onmogelijk zijn gezien het onderwerp.

     9. EugAjax

      Litmanen noemt mijn naam niet jij wel duidelijk? En ja hoor ik ben uitdagend. Natuuuuurlijk

     10. ABAjaxBarcelona

      Oh ja Eug, voor jouw informatie: ik sluit af voor vanavond, eten van vanavond gaat wel door. Voor het geval dat je het wil weten: ik zit bij Niven.

     11. ABAjaxBarcelona

      Of bij de Mac, of bij Savarin of bij Herberg van oud’s ‘t nest. Of bij ……

     12. ABAjaxBarcelona

      Eug heeft een leesprobleem. Jammer. Maar hij wil erg graag meedoen naar het schijnt. Helaas niet inhoudelijk, wel jammer.

     13. ABAjaxBarcelona

      Volgens mij worden hier constant namen gebruikt van mensen die niet deelnemen aan de discussie. Voorbeeld: …… spelers. Heb ik hier nog nooit zien deelnemen terwijl ze hier het gesprek van de dag zijn. Ik wist niet dat forumleden, of enkele daarvan, hier een uitzondering op vormen.

 4. -buitenkantje rechts-

  Veel “te grote bank”..
  Ten Hag heeft nu met Schreuder, Witsche en Winter 3 assistenten. L’ami en Witsche die op de tribune moeten gaan plaatsnemen voor het “goede overzicht”? Volgens mij wegens te weinig zitplaatsen..

  1. EugAjax

   Ik ben het eens met je BR, de staf is heel groot, komt dit omdat Ajax hier dan eigenlijk toegeeft dat de selectie te groot is? Ten Hag heeft zich al eens uitgelaten dat het juist goed is zodat alle 28 spelers aandacht kunnen krijgen…..
   Verder zie ik hier beetje copy paste Guus Hiddink. Die nam ook altijd zijn eigen assistent en daarnaast 1 of 2 assistenten die dan de club of land goed kende waar hij ging werken. Dat doet Ten Hag ook.
   Overigens is dat wel een goede (tactische) zet. Dit in tegenstelling van Bosz die een volledig eigen staf wilde.
   We gaan het zien

   1. EugAjax

    Ik lees net dat we toch nog niet genoeg trainers hebben, Ten Hag wil nog een spitsentrainer

   2. Litmanen

    Ik denk dat Ten Hag heel veel geleerd heeft van Pepe. Dat wil niet zeggen dat hij dezelfde kwaliteiten heeft. Maar kwaad kan het zeker niet.
    Witschge is iemand die natuurlijk beschikt over een geweldig spelinzicht. Ik vermoed dat Ten Hag dat snel gezien heeft.

    Maar ik ga binnenkort toch maar weer eens een training bekijken, want ik ben wel nieuwsgierig naar de werkverdeling.

    1. Litmanen

     En Eug. Ik zie het niet als een sneer naar Bosz, omdat het niet waar is. Bosz nam slechts 1 man mee, Kruzen.
     Hij kon het alleen niet vinden met Bergkamp, Spijkerman en L’Amie.

     1. EugAjax

      Litmanen, je moet het ook niet als sneer zien. Wat ik weet is dat Bosz inderdaad die drie wegwilde, en daarna wilde hij zijn volledig eigen staf samestellen. Daar had geen Ajacied bijgezeten, want die zaten niet in zijn netwerk…maar hey dat is geen sneer of veroordeling. Want 9 van de 10 trainers willen dat en er valt wat voor te zeggen. Dus vanuit Bosz zijn positie gezien heb ik er begrip voor.
      Dus geen sneer. Echter Ajax werkt niet op die manier meer, ik denk ook daarom dat Ten Hag wel Ajacieden in zijn staf opneemt. Kan je halen uit zijn teksten vandaag.
      Mocht je een training hebben bezocht hoor ik graag je bevinding. Iets in me zegt dat Richard Witschge een grote trainer kan worden! Puur gevoelsmatig😄

     2. Litmanen

      Eug. eens, maar ik betwijfel of Richard de drive heeft om al die verantwoording aan te willen.
      De tijd zal het leren. Ik zag altijd in Rob meer een trainer, maar allebei kan ook.

    2. dickst14

     Nou we zijn allemaal heel erg benieuwd wat onze grote Litmanen vd werkverdeling vind.

     1. ABAjaxBarcelona

      Nou ….. ik niet hoor. Met een beetje mazzel raakt hij de weg kwijt. Ik ga weekend vieren. Lekker twee dagen eten en drinken 👍 en zondag naar het JC stadion. Groet.

     2. De seijs

      Hahaha 😂😂👍👍Tis te hopen voor abje dat het niet regent zondag anders zit hij weer met zijn geruite sloffen op de bank😂😂😂😂😂

 5. Cootje Adriaanse

  Vind het lastig in te schatten wat Witschge zijn meerwaarde in de staf is. Ken zijn trainerskwaliteiten niet. Dat hij kennelijk bij de A1 zat, zegt me niet zoveel. Heitinga traint ook een prominent team binnen de opleiding en vind ik een aanfluiting.

  1. ABAjaxBarcelona

   Gaat denk ik niet om zijn trainers capaciteiten maar om het spel inzicht. Dat heeft hij op zeker en kan van grote meerwaarde zijn voor een trainer. Daarnaast heeft hij gewoon eigenschappen als branie en humor wat gewoon goed kan vallen binnen een jonge groep. Alleen op grond van branie en humor zal hij niet gevraagd zijn. Hij heeft een goede combi denk ik zo.

 6. Jimmy1971

  Het is je gegund Richard !
  Wel goed om wat tegenwicht te bieden aan Hag/Schreuder die erg in hetzelfde straatje zitten !!
  Goede zet !

 7. a.p.

  Heel goed Richard doe je best…en doe je mond open als je een ander idee hebt. wordt geen levend notitieboek,

 8. Moosie

  Richard is een leerling van Johan zowel bij Ajax als bij Barca ,dus dat is voor mij reden genoeg om het een kans te geven al zie ik hem ook graag met de jeugd.
  En AB Johan zette altijd Bruins-Slot op de tribune die dan in de rust naar de kleedkamer kwam.

  1. ABAjaxBarcelona

   Bedankt Moosie, dat was ik dus ff kwijt. Missertje van mij. Heb ik het toch niet van mezelf maar gewoon van Johan 😉👍

 9. Prinsengracht

  Hebben de Younes fans hier al gelezen dat Ajax hem een nieuw tweejarig contract wil aanbieden?

  1. Moosie

   mooi toch en dan veltman een contract vooor het leven en sommigen hebben de eerste 10 jaar geen viagra nodig

  2. EugAjax

   Prinsengracht, nog niet ergens gelezen, maar dat zou top zijn als Younes er ook nog op in gaat. Ik ben, wsl een van de weinige 😄😄, fan van de man. Mooie stijlvolle voetballer. Alleen en dat ben ik met meeste eens directe rendement moet omhoog. Elk nadeel heeft zijn voordeel, want lager als afgelopen 6 maanden kan niet😄

   1. ABAjaxBarcelona

    Cruijff uitspraken uit jouw hand staan erg raar. Sorry. Advies: zou het niet meer doen. Verder staat het nieuws van Younes al de hele avond op AS. Het zou verre van top zijn overigens.

    1. EugAjax

     AB, ben je weer in je element man? Eerst aankondigen dat je weggaat voor het weekend en dan stiekum even kijken of er dan een trio mensen reageert en die dan weer lastig gaan vallen…..
     Neem aan dat Moosie nu ook gezien heeft dat je geen reactie van mij aan jou nodig hebt om irritant te zijn😄.
     Goed weekend man.
     PS het is nog vrijdagavond en nog geen maandagochtend……

     1. ABAjaxBarcelona

      Beste Eug. Etentje vanavond ging niet door helaas. Een zieke. Sorry dat ik je niet meteen heb geïnformeerd. Verder geef ik commentaar op een bijdrage van jou aan het forum. Daar is het forum voor. Heb je daar een probleem mee ……. niet meer pisten hier, krijg je ook geen reacties. Beetje domme bijdrage dus van jouw kant ….. wederom. Wordt wel erg standaard he. Oh ja, ik heb Moosie niet lastig gevallen volgens mij, kortom ik reageer op wie ik wil en waar ik wil en wanneer ik wil. Helder?

     2. EugAjax

      AB je mag op iedereen reageren, mijn punt is juist dat je dat alleen maar naar een trio doet.
      En dan ongeveer teksten als wat je nu weer post. Prima hoor als jij je daar goed bij voelt.
      Ook lezen blijft door die waas naar mij (en anderen toe) een probleem voor je. Ik zeg dat je standaard weer een trio lastig valt. Natuurlijk valt Moosie daar niet onder. Je weet dondersgoed wie jij lastig valt.
      Ik zeg alleen dat Moosie nu wel door zal hebben dat ik je niet uitdaag, op gister 1 keer na, maar dat jij altijd reageert op mij. En dan gelukkig niet op een uitdagende manier😄😄.
      Ach meten met twee maten heet dat.
      Veel plezier weer met je bash acties richting mij en twee anderen. Nou nu kan je die wel raden toch?

     3. Moosie

      Eug jongen jij haalt een paar zaken door elkaar.
      Kijk dat jij en AB elkaar niet liggen was me allang duidelijk joh.
      En als jij iets inhoudelijks plaatst en dan bv in dat stuk ook nog even je gelijk wil halen in een van de vorige discussies krijg je hier nou eenmaal de deksel op je neus.
      Maar dat geldt voor iedereen.
      AB heeft een harde berend botje stijl maar vaak zie ik eerst een inhoudelijke reactie en er dan 3 mensen met persoonlijke reacties opduiken, die dan gaan lopen janken om fred omdat AB zo gemeen is.
      Maar elke dag regeren die andere 2 iig.
      En jij zult voor jezelf een manier moeten vinden om hier mee om te gaan.
      Kijk naar mij ik heb Nietmanen al tig keer verzocht niet op mij te reageren en gisteren verkondigde hij dat ik met mijn kanker koketteer omdat ik het met mensen had gedeeld wat er nu speelt hier thuis.
      Dank je de koekoek denk ik dan en vraag hem nog maar een keer of hij niet iets beters te doen heeft.
      Die Zlatan4ever vind ik ook een engnek en ik denk dat , dat de 2de account is van seis en een kwart dus dat laat ik ook links liggen.

     4. Zlatan4ever

      He Moosie, ouwe gabber. Zlatan4ever is gewoon Zlatan4ever. Dus niet Seis of Litmanen of andere personen die tegengas geven aan jou maatje AB, die per definitie iedereen afzeikt. Dus als je over engnekken praat beperk je dan tot je zelf of jou “vrienden-kring”
      Voor de rest een fijn weekend en dat wij allemaal maar achter onze club blijven staan en minder over en met elkaar ouwehoeren. Op naar het 34e kampioenschap !

     5. EugAjax

      Moosie. Het is idd beter als sommige personen niet meer op elkaar reageren. Echter je laat je niet alles zeggen. Dat geldt voor jou zoals je aangeeft dat geldt voor mij en anderen ook. Ik zal geen heel lang verhaal maken maar als jij vind dat AB altijd als eerste op mij reageert met een voetbalinhoudelijke bijdrage dan vind ik dat oo zijn minst bijzonder 😃iedereen kan lezen dat DAT niet zo is. Hij is al meerdere keren daarop aangesproken en nee niet alleen door zijn andere twee ‘vrienden’. Oa ook Indojood in verleden, of vak411 bijv. Maar goed ik heb dr manier hoor gewoon negeren dat is beste. Alleen laatste twee dagen even tegengas gegeven.

     6. EugAjax

      Moosie en berend botje harde stijl prima hoor als het voetbalinhoudelijk is. Mannen als Indojood, De Nees, BR hebben mij ook aangepakt op mijn voetbal en Ajax visie niks mis mee. Praxhtig juist. Toegegeven ik moest in begin wennen aan mannen als Indojood zijn stijl, maar dat is geen probleem meer voor me. Ergo ik mis de man zelfs 😃😃.

   2. Litmanen

    Eens Eug. Ik blijf zeggen dat Kluivert veel te wisselvallig is( logisch gezien zijn leeftijd) en met Younes er bij blijf je voorlopig sterk bezet aan die linkerkant. Bovendien krijgt Johnsen dan de kans te rijpen.

     1. -buitenkantje rechts-

      Ik vind het een slechte zaak.. Buiten de voetbalkwaliteiten van Younes die je niet in je team wilt hebbenvind ik dat hij een uiterst dubieuze rol heeft gesleeld afgelopen transferwindow..
      Transfer naar Swansea (10Milj) laten afketsen.. Daarna Napoli, waarmee al een akkoord was op het allerlaatste moment laten afketsen wegens vermeende familieomstandigheden. Neimand weet wat die omstandigheden zijn.. Zelfs Ajax weet het niet en ontkent zelfs dat het om familieomstandigheden zou gaan. Vind dit uiterst dubieus op z’n zachtst gezegd. En dan zou je hem ook nog belonen met een een nieuw teejarig contract? Als ik coach was zat hij tm einde seizoen op de tribune.. mag hij mij in de rust schriftelijk komen vertellen wat hij ervan vond..😜
      Niet dat ik zou luisteren, maar heeft ie toch een taak.
      En dan lees ik tot mijn grote verbazing hier ook nog datvhet zo’n voorbeeldige prof is.. Alsof dat een verdienste is ofzo. Voor zo’n bedrag dat hij verdient zou zelfs Seijs een voorbeeldige prof zijn. Is tich gewoon het minste wat je mag verwachten van een prof speler.
      Nog even waarom Younes als voetballer nooit in Ajax1 mag staan.. Een aanvaller mag nooit voorspelbaar zijn in zijn acties, tenzij je die zo in de perfectie kan uitvoeren als Robben. Verder hoort een aanvaller bij Ajax altijd tussen de 15-20 goals scoren. Als je dat niet kunt in de eredivisie ben je geen topper, maar een kneus. Als je dan ten inste 20 assists per seizoen geeft en de andere aanvallers laat scoren kan ik daar nog enigszins mee leven.
      Ook hier geen enkele credit naar deze man. Totaal Ajax onwaardig.

     2. EugAjax

      BR, Emilio en JohnDoe schreven dat het lag aan op het laatst veranderde dingen die Napoli in contract wilde hebben, staat bij andere topics. Dan word Younes dus gedold door die Italianen. Dat zou ik personlijk ook niet pikken. Jij wel? Wat wel vreemd is dat er van prive omstandigheden gesproken werd.
      Hoewel dit ook een prive overweging is zie ik dit niet als prive omstandigheid. Dus in die zin inderdaad discutabel.
      Dat hij niet naar Swansea wil pleit zelfs voor hem. Ik zou mezelf ook niet laten transfereren naar een sclub waar ik niet heen wil, ook al kan mijn club er meer aan verdienen. Hij komt daar dus op voor zichzelf. En dat vind ik wel goed.
      Kluivert heeft zich goed to zeer goed laten zien en dus terecht dat hij nu eerste keus is. Echter bij een vormdip of blessure vind ik Younes als vervanger weldegelijk Ajax waardig.
      Maar goed wij hebben daar groot meningsverschil over.
      Mbt contractverlenging. Dat zal evt ook zo zijn om alsnog toch een keer transferbedrag te kunnen vragen bij interesse.

     3. EugAjax

      BR niet om je te overtuigen maar meer om je toch even ca drie minuten van onze Younes te kunnen laten genieten
      BR mag ik je toch even uitnodigen om deze video te bekijken.
      https://www.youtube.com/watch?v=haaWoN70-ew
      Ik weet de titel Younes second Messi is zwaar overdreven, maar ik wil vragen aan je kijk hem gerust en geniet in ieder geval even deze drie minuten van Younes……dit filmpje is in een notendop waarom ik fan ben van hem, ondanks zijn grillen, ondanks zijn lage effectiviteit dit seizoen, echt genieten hoor 😄👍.

     4. EugAjax

      BR en mag ik je ook even uitnodigen om filmpje op Youtube te bekijken genaamd “Younes the second Messi”. OM titel zwaar overdreven 😄 maar ik zie toch echt wel Ajax waardige acties van de snelle balvaste Duitser.
      Filmpje laat ook zien waarom ik wel fan ben van hem. Filmpje is niet om je te overtuigen, dat lukt noet hahaha, maar je kan dan iig drie minuten van he, genieten😄👍

     5. ABAjaxBarcelona

      Ben geen deelnemer aan de discussie maar wil toch even kwijt dat 3 minuten niet veel is en bij vele zeer middelmatige voetballers erg mooi kan uitpakken en nee ik heb niet gekeken. Excuses voor deze ongevraagde bijdrage. Ik had deze geplaatst ongeacht wie dit mbt tot Younes had gezegd.

     6. Mr Ajax

      Maar volgend jaar komt die Bande van mechelen ook naar ons toe en die is ook voor de postie linksvoor als ik het goed heb, wordt wel erg druk aan die kant, of kan die ook elders spelen?

 10. Brokamp

  Richard in de staf lijkt me prima, heeft natuurlijk de Ajax adrilanine in zijn bloed. Weet precies wat er in de jeugd rondloopt, kan een voordeel zijn voor ten Hag Inderdaad een andere zwaargewicht nu toevoegen aan de A1. Ik weet nog niets over Youness of die wil verlengen maar zou het een goede zaak vinden. Geeft hem een extra stimulans om er weer tegen aan te gaan. Hij wil toch graag naar het WK. En natuurlijk een voordeel met een meerjarig contract bij een transfer. Zou een goede zet zijn van Overmars.

 11. Overdwars

  Richard Witsche aan de staf toegevoegd…heerlijk…moet meteen weer denken aan 9 keer hoog tegen die kakkies. Kan er niks aan doen. Wat een held!

 12. Kingkong

  En voor AB -lit- en dikst stop nou eens met het voeren van prive oorlogjes , deze site is daar niet voor bedoeld en jullie komen heel kinderachtig over.!!!!Z,

  1. Litmanen

   King Kong, AB valt drie mensen op elke bijdrage aan, mijzelf, Seijs en Eug.
   Kijk de topics er maar op na.
   Ik zit niet op zijn commentaar te wachten, maar hij kan het niet laten.
   En aangezien ik me niet laat afzeiken reageer ik af en toe.
   Net als Eug. en Seijs.

   Het verschil is, ik blijf netjes, hij niet.

     1. Litmanen

      Lezen AB. Je blijft dingen zien die er niet zijn.
      Jij scheld, ik benoem aandoeningen die mensen kunnen hebben maar word nooit persoonlijk.
      Klein detail, groot verschil.

      Bijvoorbeeld: Krankzinnigheid, dat is een aandoening.

Reageren is niet mogelijk.