Fischer kon terug naar Ajax maar kiest uiteindelijk voor FC Kopenhagen

Ajax heeft in de zoektocht naar een extra buitenspeler tevergeefs aangeklopt bij Viktor Fischer. De Deen vertrok in 2016 bij Ajax en na een avontuur bij Middlesbrough en FSV Mainz heeft Fischer gekozen voor een terugkeer naar zijn vaderland waar hij gaat voetballen voor FC Kopenhagen. Ajax zou 2,5 miljoen geboden hebben om het lopende contract van Fischer bij Mainz af te kopen maar kreeg al snel te horen dat Fischer niet heeft gekozen voor een terugkeer naar Amsterdam. ‘Vroeger stelde ik me niet voor dat ik nu terug zou keren naar Denemarken, maar FC Kopenhagen is nu voor mij de beste optie en ik denk dat het een prima club voor mij is’, aldus Fischer die in totaal 79 wedstrijden speelde voor Ajax en daarin 14 keer wist te scoren.

Bron: Ekstra Bladet

Related posts

81 Comments

    1. AjaxKat

     Had meer het idee dat hij zelf juist te snel is weggegaan. Had een paar zware blessures waardoor hij nooit meer het niveau van zijn eerste wedstrijden haalde.
     Maar hij straalde wel wat uit. Zag in hem een nieuwe Suarez.

     1. De Ajacied

      Ik denk zelf dat Victor nu ook de juiste beslissing heeft gemaakt om naar Kopenhage te gaan,
      Hij wilde te snel weg bij Ajax, helaas wel
      Veel succes Victor
      ❌❌❌

     2. Bakkie

      Mwah, wel een heel andere mentaliteit dan Suarez, AjaxKat…
      Ben wel met je eens dat hij een goeie uitstraling had

     3. AjaxKat

      Kijk die wedstrijd tegen PSV nog maar eens terug bakkie. Hij speelde van bommel toen helemaal zoek. Hij had echt pech met zn blessures.

  1. Mr Ajax

   Ja eens Eug, JC noemde hem toen zelfs het grootste talent dat er op dat moment bij Ajax rondliep, straalde echte voetbal uit. Succes fischer!

   1. EugAjax

    Eens MR Ajax helaas na zijn blessure niet helemaal meer terug gekomen op oude niveau. Ik denk ook dat Litmanen hieronder een punt heeft. Te vaak en te snel heeft Ajax weleens talenten weg gedaan.

  2. Litmanen

   Ik blijf er bij, er worden veel te snel jonge talenten afgeserveerd bij Ajax, al jaren. Even een terugval en ze worden voor een paar dubbeltjes verkocht.
   Kijk naar Lucas Andersen. Te kicht bevonden. Maar speelt nu wel elk jaar CL. Uitgeleend en in de steek gelaten. Speelde een jaar in Tilburg en hoorde een heel jaar niets uit Amsterdam.

   Dat soort jongens komt nooit terug.

   Kijk naar die jongen van PEC die nu naar City gaat. Komt uit de Ajax opleiding. Weggedaan….

   Als je het dan toch over beleid hebt, ga eens een plan bedenken om dit soort jongens veel langer aan je te binden, van mijn part tot hun 22ste. Dan hebben ze alle tijd om volwassen te worden en volgroeid.
   Ik denk dat zo’n Anderson nu een stuk verder is dan Klaassen. Zijn even oud…….

   1. De seijs

    Litmanen dat kan niet volgens de wet. Anders hadden ze dat wel gedaan. Het probleem ligt gewoon bij de speler zelf. Daar doe je niks aan. Jammer maar helaas.

     1. De seijs

      En jij vindt dat ajax geen buitenlanders moet halen. Jij bent er een van eigen volk eerst. Triest figuur ben jij. Er is maar een racist hier, en dat is ab jij dus. Denk daar maar eens over na!

     2. De seijs

      Nee jij bent voor eigen volk eerst. Zegt genoeg over jou. Ben weer klaar met jou Racist.

 1. De seijs

  Ajax heeft hem toen laten gaan. Was geen wereldwonder. Zou nu ook 2e keus geweest zijn. Ik kan er niet rouwig om zijn. En dat hij voor een club kiest uit Denemarken zegt genoeg over zijn zelfvertrouwen. Nogmaals het is geen hoogvlieger.

   1. De seijs

    Wie… Johan Derksen? Na zijn blessure was het niks meer litmanen. Dat blijkt ook wel, dit wordt alweer zijn 3e niets zeggende club. Jammer maar ze kunnen niet allemaal de ster zijn. Hoop dat hij nog een leuke carrière krijgt dat gun ik hem zeker.

     1. De seijs

      Gewoon man en paard noemen litmanen. Dan is het duidelijk. En wat betreft Victor, hij was een talent dat zag iedereen. Daar hoef je geen cruijff voor te heten. Alleen een beetje voetbal verstand. Jammer van zijn blessure .

     2. ABAjaxBarcelona

      Iemand met een greintje verstand in zijn hoofd heeft de extra uitleg niet nodig.

 2. Gert Ajax

  Was best wel een goede speler zeker voor zijn blessure heeft hij goed gespeeld daarna wat teruggezakt en nooit meer zijn oude vorm teruggevonden helaas.

 3. Widi

  Hij was een enorm talent. Ooit. Maar speelt al zeker 3 jaar niet goed. Misschien vindt hij in Kopenhagen zijn vorm terug.

 4. ABAjaxBarcelona

  Na zijn vertrek in 2016 alweer twee andere clubs gehad en nu zijn derde. We zitten net in 2018. Geeft aan dat hij het niet is. Rare zet van Ajax.

 5. Charka53

  Hij heeft nog gelijk ook zo lief waren de supporters ook weer niet tegen hem ik zou ook niet terug gekomen zijn als ik kon voetballen natuurlijk.

  1. Litmanen

   Eens. Je snapt niet dat Younes nog terugkomt. Je zou ze bijna achter je eigen keeper schieten met zulke supporters.

   1. ABAjaxBarcelona

    Daar was ik altijd al bang voor wanneer hij zich in de buurt van ons strafschopgebied ophield. Wat dat betreft was hij dan wel gevaarlijk in een strafschopgebied.

    1. Litmanen

     Kijk, met blinde supporters heb ik niet zoveel.
     Younes was zeer geliefd bij al zijn trainers omdat hij terugverdedigde tot in zijn eigen strafschopgebied en direct daarna alweer aanspeelbaar was op de vleugel.
     Kluivert en in mindere mate Neres verdedigen voor de bühne. Neres is nog wel serieus daarmee, maar Kluivert krijgt uitslag op eigen helft.

     Waar je niet bent kun je ook geen fouten maken, dus heb je die fout al eerder gemaakt.

     Eenmaal in drie jaar heeft Younes door inleveren op een gevaarlijk plek een tegendoelpunt veroorzaakt.
     Om een voorbeeld te geven: bij Ziyech ligt dat getal ver boven de vijftien. In twee jaar.

     Afzeiken om het afzeiken AB, net als je reactie bij de geboorte van Veltman’s eerste kind.

     Je hebt zogenaamd een visie, die van Cruijff, behalve als het je niet uitkomt, want dan draai je 180 graden.

     Met andere woorden, buiten de agressie voeg je niets toe hier. Als je wilt stoppen hier ben je zo slap als een vaatdoek, want dan vraag je theatraal om een ban bij Fred.

     Ik heb een beter voorstel. Je verwijdert de app.

     Buiten je eigen geestelijke gezondheid gaat direct het niveau hier ook omhoog.
     Nou, wat wil je nog meer?

     Sterkte man, ik hoop dat het in de toekomst weer goed met je komt.

     1. ABAjaxBarcelona

      Tandjes, de tekst helemaal zelf verzonnen of flink hulp gehad van je verzorgers. Nu ben ik ook al blind, is ook een aandoening natuurlijk en geen lelijke opmerking. Lelijke opmerkingen maakt mijn debiele (een aandoening) forum-mannetje niet. Tering wat ben jij een achterlijk (aandoening) keukenkastje.

     2. Litmanen

      Weer niet goed gelezen AB. Je kan het echt niet hè?

      Als ik schrijf dat niets met blinde supporters heb, zeg ik niet dat jij blind bent.

      Maar, wie de schoen past….

      En weer verlies je jezelf in schelden. Want ik kan wél goed lezen.

     3. ABAjaxBarcelona

      Tering? Goh. Is niet persoonlijk hoor. Achterlijk is geen schelden maar een aandoening. Niet je eigen regeltjes maken hoor debieltje.

     4. ABAjaxBarcelona

      Overigens beschimp je dan ander orters met “blinde”.niet netjes hoor debieltje. Heb je ook broers of zussen thuis of zitten die in flesjes op de universiteit. Voordat je uit je dakje gaat ….. dat is een citaat uit een grap.

 6. Jimmy1971

  In de Ajax jeugd stond hij op alle lijstjes van de Topclubs in Europa , heeft het op een paar goede wedstrijden bij Ajax niet waar gemaakt omdaf hij te druistig was en misschien wel te hard wilde , zonde ..

 7. Peter kopsterk

  Soms was hij geniaal en dan weer helemaal niks. Had wel een ideale stand-in geweest voor als kluivert geblesseerd zou zijn.

 8. Jimmy1971

  Gefeliciteerd Veltman , met de geboorte van je dochter Sienna !!
  Hoop dat alles goed is met je vrouwtje en je een kerngezonde dochter hebt !

  1. ABAjaxBarcelona

   Gefeliciteerd Veltman. Is de naam een sollicitatie richting Italië? ? Wel serie C hoor.

 9. Zlatan4ever

  ABAB presteert het zelfs iets heel heugdelijk als een geboorte te gebruiken om Veltman af te zeiken….
  Wat een gefrustreerd mannetje

  1. ABAjaxBarcelona

   Jij weet echt niet wat humor is. Komt door je racisme met je Labyrat. Je hersentjes werken niet zo goed. Jij bent een eng ventje dat zich hier beetje flink voor doet. Maar ja, racisme valt hier amper op. Men is gewoon vriendjes met elkaar.

 10. a.p.

  ik vind het niet erg dat hij niet terugkomt hij
  heeft zijn hoge verwachtingen bij Ajax helaas niet waar gemaakt. Hij was toen al snel weg.

  1. Finidi

   Ja sorry hoor maar die gast heeft gewoon de verwachtingen niet waar gemaakt dus gun hem het allerbeste in Kopenhagen en een goed leven toe.

 11. VanDattem

  Hahahahaha kom op zeg. Waaaaarom zouden we Fischer terughalen. Op een gegeven moment onder De Boer had ik het idee dat Frank per ongeluk zijn hond dood had gereden ofzo, en dat goed probeerde te maken met speelminuten. Man man man op een enkel stiftje en een paar wedstrijden na een absolute aanfluiting. Veel succes en plezier bij Mainz.

   1. Litmanen

    HanDvatten, denk je dat hij ook de hond van Johan Cruijff heeft doodgereden?
    Die vond Fischer namelijk het grootste talent wat hij in jaren gezien had.
    Beetje populair willen zijn zonder kennis van zaken? Jammer.

    1. ABAjaxBarcelona

     Lezen Litmanen (de….) Begrijpend lezen is een kunst he. Waar staat dat VanDattem zegt dat het zo is en dat hij weet wat er speelde? Nergens deb….
     Maar ja, Fischer was ook jou lievelingetje, net als Veltman, Younes en Boilesen.

     1. VanDattem

      Litmanen! Oohh ho! Ik vond Fischer ook een van de grootste talenten die ik in tijden had gezien. Was ook blij dat hij bij het eerste kwam, en zag zeer veel potentie…Dat alles heeft hij vervolgens helaas niet waargemaakt. Desondanks bleef hij heel lang zijn basisplaats houden, dat was gek, vond ik. Tegelijkertijd zullen er meer mensen zijn die hem wel te gek vonden, en daarvan denk ik niet dat hij al hun honden doodgereden heeft, alleen al vanwege het feit dat zij niet bepaalden of hij moest spelen, net als dat Cruyff dat niet deed. Goed, beetje beeldspraak, beetje humor om mijn mening over Fischer hier te geven. Tis een forum hè, is de bedoeling Litmanen. Nou doagh.

 12. JohnDoe77

  Was een leuke voetballer, maar zou niet uitgegroeid zijn tot iets bijzonders. Als noodverband prima, maar de lat mag hoger!

 13. Wim Hobe

  Had natuurlijk geen zin om als het “afdankertje” terug te komen, teveel eergevoel!En gelijk heeft ie!

 14. a.p.

  sorry ik moet het even kwijt…. 010 weer!! thuis nu tegen Willem ll , in de halve finale in de beker. Vreemd?

 15. -buitenkantje rechts-

  De reden dat hij voor FC Kopenhagen kiest heeft me het komende WK te maken..
  Bij Mainz jreeg hij nauwelijks speelminuten.. bij Kopenhagen een basisplek. Hij moet speelminuten maken om mee te gaan met het Deense team. Bij Ajax zou hij stand-in worden voor Kluivert. Logisch dat hij dus voor Kopenhagen kiest.

  1. ABAjaxBarcelona

   Eerste vereiste is toch dat je in vorm bent en beter bent dan de rest? Het zal een reden hebben gehad dat hij geen speel minuten kreeg. Toch?

   1. -buitenkantje rechts-

    Tuurlijk.. bij Kopenhagen krijgt hij wel speeltijd. Hij hoopt op die manier zich te laten zien.

  2. EugAjax

   BR eens met je. Ik moet wel lachen veel commotie weer op forum her en der en dan komt nuchtere Fries en hup spijkertje op kopje??

Comments are closed.