Zeefuik officieel op huurbasis naar FC Groningen

Ajax bevestigt zojuist via de website van de club dat Deyovaisio Zeefuik de rest van het seizoen op huurbasis zal uitkomen voor FC Groningen. De Groningers melden zelf dat ze bovendien een optie tot koop bedongen hebben. Het contract van Zeefuik bij Ajax loopt nog tot de zomer van 2019.

Related posts

14 Comments

  1. HURBIE

   Nu maar hopen dat het onrustige uit zijn hoofd gaat
   Wens je echt alle succes van de wereld
   Is je gegund

 1. Charka53

  Daar ervaring opdoen en wat rustiger worden in zijn hoofd en doen en laten dan kan het nog wat worden .

 2. EugAjax

  Goede zet van hem, en ook van Ajax. Laten we hopen dat hij dat te druistige daar kwijt raakt. Jans zal wel af en toe even gaan babbelen met hem?. Dat je je maar zo mag ontwikkelen dat je Ajax waardig terug komt.

 3. Ajaxfoort

  Ik denk dat Groningen het juiste niveau is voor Zeefuik. Ajax is echt iets te hoog gegrepen. Veel succes daar!!

Comments are closed.