‘Ajax sloeg bod af, Tottenham bood 58 miljoen voor Neres’

Ajax heeft onlangs een bod van Tottenham Hotspur op David Neres afgeslagen en naar verluidt ging het daarbij om een bedrag van maar liefst 58 miljoen euro. Vooral bij Sao Paulo, de vorige werkgever van Neres, is met verbazing gereageerd dat Ajax niet heeft toegehapt maar dat heeft vooral te maken met het doorverkooppercentage wat Ajax en Sao Paulo hebben vastgelegd in het contract van de Braziliaan.

Directeur Daniel Levy van Tottenham heeft na het negatieve antwoord van Overmars direct doorgeschakeld en wil nu de Braziliaan Lucas Moura losweken bij Paris Saint-Germain. Vooral bij Sao Paulo is met verbazing gereageerd op het nieuws want omdat Ajax en Sao Paulo een behoorlijk doorverkooppercentage hebben afgesproken had de club uit Brazilië bij een transfer van 58 miljoen maar liefst 13,5 miljoen opgestreken. Had Ajax het bod op Neres wel geaccepteerd dan was hij in een klap de duurste Ajacied aller tijden geworden.

https://twitter.com/Renanspfc2005/status/958379182563749891

Bron: Twitter

Related posts

99 Comments

  1. Moosie

   gelukkig zit er geen investeringsmaatschappij tussen zoals bij de helft van de selectie van pisvee

  2. Bakkie

   Wees blij dat we Neres hebben…
   Bij Richarlison hield Marc zijn poot stijf en die speelt nu lekker in de Premier League.

  3. Widi

   Slechte deal? Er zou een enorme winst zijn gemaakt, terwijl deze speler ook al van waarde is geweest binnen de lijnen.

   1. Litmanen

    Ik snap het probleem niet. Neres zal aan het eind van het seizoen te koop zijn als Ajax in staat is op tijd vervanging te halen. Nu was dat onmogelijk. Vandaar ook die belachelijke prijs.

    De voetbalwereld is gek geworden. Meer dan 80 miljoen voor een simpele voorstopper, terwijl Sanchez “maar” 50 kost voor United, terwijl dat wel een heel begaafde speler is.
    Maar dan nog, dit heeft allemaal niets meer met voetbal te maken. In Engeland en Frankrijk zijn eigenaren van clubs die verre van eerlijk aan hun geld zijn gekomen in staat om de term fair play voorgoed naar het rijk der fabelen te verwijzen.
    De Russen, Chinezen en Arabieren hebben niets met voetbal, alleen met geld.

    En wij arme landen, die ook nog eens het giga nadeel van veel lagere tv gelden hebben, zakken steeds dieper weg in dit moeras. Internationaal clubvoetbal is nu al een farce.

    De enige club die gezond is en nig aan de wereldtop staat is Bayern, maar hoe lang zou dat nog duren? Zelfs de Itailaanse clubs zakken weg naar de middenmoot.

    We moeten maar genieten van wat we hier elke twee weken in de Arena zien en hopen dat we de club gezond groot kunnen houden. Opleiden en goed verkopen als de spelers dat perse zelf willen.

    1. Amoebe

     Qua zakelijkheid doet ajax het al jaren goed….het vermogen is immers niet voor niets zo groot.

     Als het fair play echt doorgevoerd gaat worden (wat waarschijnlijk nooit gebeurd) dan komt ajax vanzelf weer bovendrijven….daar ben ik echt van overtuigd.

     1. ABAjaxBarcelona

      Groot vermogen wil bij lange na niet zeggen dat je het goed doet. Je hoort er voor de suppirters te zijn, niet voor de aandeelhouders en voor je eigen bolus …..eh bonus.

     2. Amoebe

      Ik zeg toch ook qua zakelijkheid!

      Al meerdere malen heb ik gezegd dat er een gebaar naar de supporters moet worden gemaakt dmv bijv verlaging van de prijzen van kaarten en cossumpties.

     3. HURBIE

      Het hele voetbal gaat met die prijzen naar de klote,en wordt alleen maar erger
      De mafia krijgt weer gouden tijden
      En er blijft maar een beperkte Top over die de les uitmaken

      De rest blijft Dobberen

     4. ABAjaxBarcelona

      Als Overmars zo zakelijk wil zijn met miljoenen investeren gaat hij maar lekker bij een bank werken

     5. Amoebe

      Uiteraard…..dat zou ik ook het liefste zien.

      Maar ik denk dat dat niet zozeer met geld heeft te maken maar meer met visie en mentaliteit van mensen binnen de club.

     6. ABAjaxBarcelona

      Denk dat we weer jaren achterop liggen vwb de visie die we bij Ajax hopen te zien.

   1. EugAjax

    Klopt vak411, ik moet wel zeggen dat Ajax echt kapitaal op veld heeft staan?. Laten we eerlijk zijn Dolberg 50, Neres 58 in roddelcircuit en dan hebben we ca 28 spelers. Zou zomaar kunnen dat we de begroting van Barca of iets dergelijks op veld hebben staan als dit zo doorgaat in deze doorgedraaide voetbalwereld.
    Nu nog even de CL bokaal een keer uit handen van dat soort clubs graaien. Al is het mar voor 1 keer nog ?

 1. EugAjax

  Hoe zat dat ook al weer dat Ajax verworden was tot een handelshuis??. Ook dat blijkt dus wel mee te vallen.
  Als je een bod weigert die je nog nooit voor een speler hebt ontvangen…….tenminste als het inderdaad geen fake news is?. Twitter bron altijd beetje voorzichtig mee

  1. ABAjaxBarcelona

   23% doorverkoop percentage geeft aan …… handelshuis. Tering Eug … twee keer in korte tijd zo dom. Net zo dom als Ajax.

   1. EugAjax

    Juist dan dus niet grappenmaker dat is namelijk een zeer slechte afspraak. Haha. En niet teveel Overmars cs nu gaan bashen hoor. Ik zou bijna denken dat je terug verlangd naar Bergkamp haha. Spreek je

    1. Ajax 1

     Neem aan dat het een percentage over een evt winst betreft dus dan is het nooit slecht. En je kunt niet zeggen dat ajax geen goede deals gedaan heeft. En goed dat ze hem houden, wat inderdaad dus aangeeft dat het niet om handel gaat maar om ajax sterker te maken, goed zo!

     1. EugAjax

      Eens hoor Ajax1 ik denk ook dat bij Ajax (iig bij Overmars en Sar) het voetbal voorop staat in alle beslissingen die ze nemen. Althans dat zullen ze zeker proberen. Ik moest alleen even AB van me ‘afslaan’ haha. Ik moet wel zeggen doorverkoop percentage van 23% is idd over de winst schat ik in (hoewel dit niet altijd het geval is) maar toch veel hoger heb ik ze nog niet gehoord. Zit echt wel aan de bovenkant van de markt. Vandaar dat ik het een slechte deal noem. Dat van handelshuis was van mijn kant cynisch. Naar anderen meningen toe als men weer over NV begint….?

     2. EugAjax

      PS ik ben trouwens blij dat Neres blijft. Van door af en toe al als miskoop te zijn bestempeld naar een zeer gewaardeerde Ajax speler. Ik kan echt van hem genieten. Gelukkig blijft dit pareltje nog even

     3. Ajax 1

      Inderdaad hoog percentage, maar ja als het alleen over de winst is kun je er toch niet op verliezen. En als tottenham 58 mln biedt laat dat ook al zien dat ajax een goede deal gedaan heeft. En ballen dat ze hem houden, vind het de goede kant op gaan met onze club.

     4. ABAjaxBarcelona

      Hele andere mening hier over Overmars dan in andere bijdragen Eug. Zelf niet in de gaten? Verder geef je zelf helder aan dat Ajax dus handelshuis is. Als jij het niet snapt, snap ik waarom je niet meer in de bankensector zit.

   2. Bakkie

    Pff AB is weer terug hoor… Iedereen is dom behalve hijzelf, vermoeiend…………….. Jij zou jezelf toch in bescherming nemen, door van dit forum af te gaan? Waarom ben je nu weer terug?

    1. ABAjaxBarcelona

     Forum is van mening dat bescherming niet nodig zo blijkt. Leuk he. Heb ff tijd dus ff back. Verder klopt het, ik ben verre van dom. Kan ik van vele andere hier miet zeggen.

  2. Moosie

   waarom is het bod geweigerd ? En hoeveel spelers zijn er nu verkocht en aangekocht met jeugd inbegrepen?
   Ach misschien is het net als met vilhyena en valt het mee de melk lijkt wel zuur en misschien is het morgen donderdag

   1. ABAjaxBarcelona

    Voor mij in ieder geval al weekend ? Sorry forum, veel vrije tijd tegemoet. Zondag naar NAC, tenminste als het niet gaat miezeren natuurlijk. Veiligheid voir alles.

    1. Litmanen

     AB, jij bent echt een kopie van Trump. Iedereen is dom behalve jij. Alleen jij weet wat goed is voor Ajax, alleen jij weet wat het beleid zou moeten zijn, alleen jij weet wie er opgesteld zou moeten worden en vooral wie niet.

     Je bent echt een autist met Asperger. Neem jezelf in bescherming en ga weer lekker van het uitzicht genieten, maar verdwijn hier, je bent van geen enkel nut.

     1. Litmanen

      Moosie, jij kokketeert met het feit dat je drugdealer bent geweest en herinnert ons elke week weer dat je zielig bent omdat je longkanker hebt.
      Alleen al het feit dat je het blijkbaar een kick vind om ons daar elke keer weer op te wijzen bewijst al dat je net zo gestoord bent als AB.
      Niemand hier, en er zijn genoeg zieke en gehandicapten, showen dat elke keer weer opnieuw. Zoiets doe je niet, maar jij wel.
      Op bijdragen van De Nees reageer ik al lang niet meer. Die is het in alles eens met AB. Dat zegt helaas ook genoeg.

     2. ABAjaxBarcelona

      Probleem met jou is, is dat je zelf in je eigen verzinsels gaat geloven. Hij heeft er nooit mee gekokketeert. Dat is een grote leugen, gelijk aan jouw leven. Het is die imbeciel van een Seijs, jouw vriendje, die bezig is maar daar horen we je niet over. Minkukel dat je bent.

     3. Litmanen

      Hij heeft denk ik al meer dan tien keer verkondigd dat hij longkanker heeft. Dat hoeft niemand te weten.
      Ook dat hij drugs gedeald heeft komt van hem zelf.
      Dat heeft niemand bedacht.
      Dus die leugen ligt geheel aan jouw kant.
      En dat iemand het met jouw visie eens is zegt genoeg. Het enige wat jij doet is zuigen en treiteren, dus als iemand dat een visie vindt…..

     4. ABAjaxBarcelona

      Jij bent en blijft een grafhond Litje. Jij bent bijna enger en gemener dan Seijs. Gefeliciteerd.

     5. Litmanen

      AB, ten opzichte van jou ben ik daar trots op. Er zijn er maar weinig hier die met jou de strijd aan durven, puur vanwege jouw grofheden, gescheld, gezuig en getreiter.
      Dus als jij mij eng vind maakt mij dat heel erg blij.

      En zonder 1scheldwoord of verkrachting van een nickname zoals jouw vriendjes graag doen. Goed he?

     6. ABAjaxBarcelona

      Jij zonder scheldwoorden? Ik ben gestoord volgens jou, ik ben een aurist met asperger? Je weet zelf niet wat je schrijft.

     7. ABAjaxBarcelona

      Oh ja, volgens jou ben ik ook een klootzak. Dus …….. zonder scheldwoorden?

     8. Litmanen

      Autisme en Asperger zijn aandoeningen, geen scheldwoorden.

      Ik heb jou niet uitgescholden voor klootzak.
      Ik heb gevraagd wat klootzak op zijn Schevenings is.

      Goed en begrijpelijk lezen, een hele kunst……

     9. ABAjaxBarcelona

      Je hebt helemaal gelijk. Het zijn fijn besnaarde opmerkingen van jou. Dat je het lef niet hebt om mij direct klootzak te noemen maar het alleen maar te insinueren. Ach, je bent niet voor niets een helaas mislukt domineeskind. Maar oke, zal ik jou ook niet uitschelden maar gewoon debiel noemen. Is ook een aandoening.

     10. ABAjaxBarcelona

      Oh ja, een gemeende opmerking als: “fijn die uitslag Moosie” zou je sieren.
      Maar je zal de geboorte van de dochter van Veltman vast veel belangrijker vinden om op te reageren. Dat is tenslotte pas nieuws dat iedereen moet weten. Gezondheid van een forum genoot is totaal niet van belang. Zie hier kort samengevat de feiten die aangeven dat je een aandoening hebt.

     11. De Nees

      En de seijss met jouw litmanen, dat zegt veel meer? Voetbalinhoudelijk denk ik vaak hetzelfde als AB, mss daarom. Maar je hoeft niet op mij te reageren wat moet mij dat nu boeien. Ik reageer gewoon wanneer het uitkomt, toffe peren of eikels maakt niet uit ben geen calimero als jij.

     12. Moosie

      wat een ongelooflijke idioot ben jij jouw leven bestaat uit kleinzielig wraak nemen op mensen lekker anoniem achter je toetsenbord.
      En ik kokketeer met kankerwerkelijk?
      Dus dat is nu je wraak omdat de helft van het forum je gewoon uitkotst of gewoon omdat ik al een aantal keer verzocht heb om gewoon niet tegen mij te praten.
      je niveau gaat echt heel hard naar beneden en als ik kan laten zien hoe hypocriet jij en seis zijn zal ik het niet laten.
      En voor jouw informatie ze dachten dat ik limferklierkanker had en dat deelde ik met mensen waar ik wel mee praat jij kunt dus gewoon je mondje houden en lekker met seis praten of zijn alterego Zlatan.
      Is het echt zo moeilijk om mij met rust te laten?
      En dan zijn al die ban teksten van jou fred ook al gebeld over het koketteren?

    2. De Nees

     Niks mis met AB’s kritische noten, ben er, voetbalinhoudelijk, 9 van 10 keer mee eens. Enne…forumleden bepalen niet wie hier wel of niet hoort.

 2. Jimmy1971

  Als we geen kampioen worden heeft Overmars het kampioenschap in ieder geval niet verkocht ..

 3. De seijs

  Top bestuur ?goed gedaan. Neres is van ajax en wij supporters willen hem zeker nog ander half seizoen in het rood wit zien schitteren. Grote klasse bestuur ??? wij supporters steunen jullie door dik en dun. ???

  1. Peter kopsterk

   Zeker nog1,5 jaar blijven bij Ajax en zijn eigen nog wat verbeteren dan issie zeker meer waard dan die 58 miljoen

     1. ABAjaxBarcelona

      Ik hoef niet te klagen. Ik heet geen Seijsje. Zie de humor niet van je opmerking maar je alter ego’s wel zo te zien. Echt triest, jezelf duimpjes geven. Rijp voor TBS. Vooral die ontkenning. Best wel zielig.

     2. De seijs

      Is bekend dat jij klaagt bij Fred hier. ??zo effe je geheugen opgefrist. Ben weer effe klaar met jou?

     3. ABAjaxBarcelona

      Fijn dat je hapt. Thanks. Oh ja, denk niet dat ik klaar ben met jou. Heb een aantal vrije dagen en het weer is niet zo goed. Dus ……. leve de app.

 4. Joep

  Wat een geld zeg van Neres. Ben zeker blij dat Marc het bod heeft afgewezen. Hoop wel dat hij volgend jaar nog steeds bij onze club speelt

 5. Vak 120

  Ik hoop dat dit niet waar is…want dan zijn ze wel gek geworden bij ajax!! Dit is neres echt niet waard!

 6. a.p.

  58.000.00,00 euro dat is toch wel heel veel geld voor onze rechtsbuiten, maar onze M.O. weet misschien meer dan wij ?

 7. Charka53

  Als Neres nu al 58 miljoen opbrengt wat moet het dan wel niet worden als hij wat rendement op gaat leveren .

 8. Geenemotie

  Goed dat Ajax heeft besloten niet in te gaan op dit bod. Selectie is nodig om kans te maken op 34e titel. Neres is belangrijk. Goed dat we het kapitaal op het veld laten staan en niet op de bank. We zijn toch een voetbal club?

 9. ABAjaxBarcelona

  Ja Widi, hele slechte deal. Oftewel, elke winst telt oftewel ….. handelshuis.

  1. Emilio4Ajax

   Weet niet of jullie het begrepen en het artikel van VI gelezen hebben, maar het is de enige manier voor een club als Ajax om er sportief weer bovenop te komen… Gezonde financiele huishouden leidt tot inkoop van kwalitatief betere spelers voor Ajax1 en de opleiding… Zo doen Man U., Barca, PSG, Cityen andere het… Het aantal pseudo opgeleide jeugd en ingekochte spelers wordt groter narmate de spoeling dunner wordt vanwege de vehoging van de kwaliteit… Wil niet zeggen dat ik het ok vindt, maar ik kan me dr wel in vinden zolang de jeugd opleiding verbetert wordt en er nog steeds eigen jeugd doorbreekt… We zitten nu op het niveau PSV volgens destatistieken in het artikel van VI… Nadeel is wel aantal buitenlanders in jong Ajax en 019, maar dat komt ook vanwege de kwalitiet van de aanwezige jeugd die niet goed genoeg zijn… Ten Hag heeft zelf gezegd: “Goed is niet goed genoeg…”?❌❌❌❤️??

 10. Bigboss

  EN ZO KUNNEN WE NOOIT wat opbouwen kopen ze alles weg om alles lekker zwak tebhouden en er maar drie landen zijn die gelden. Finacial fair play, waar en wanneer dan. Is echt ver te zoeken maar ja

 11. -buitenkantje rechts-

  We (Overmars) gaan mee in de gekte van de huidige voetbalwereld..
  We betalen voor rum 20Milj aan buitenspelers. Ruim 12Milj voor Neres en 8,5 Milj voor Bandé.. Waarbij Neres het misschien na 1 seizoen voor gezien houdt en Bandé wekelijks kritiek krijgt, omdat hij geen pepernoot raakt..
  Waren we zoveel slechter af geweest met gewoon Kluivertje op linksbuiten? Met Sinkgraven en Johnsen daarachter? En wat als we op rechts nog gewoon El Ghazi hadden en/of Traoré ? Met Nunnely als back-up?
  Koopgekte.. De kolder is Marc in z’n kop geslagen..
  Terug naar de basis.. Alles inzetten op opleiden met eigen jeugd. Alleen aankopen doen met direct toegevoegde waarde.

  1. ABAjaxBarcelona

   Aandeelhouders en bonus BR. Die moeten blij worden, niet de supporters, die zijn noodzakelijk kwaad.

  2. De Nees

   Het is best simpel BR: wij supporters beoordelen alle beslissingen bij Ajax vanuit een voetbalstandpunt. Maar Ajax heeft een NV te leiden en dan is het ook automatisch een handelshuis en ze hebben recent ontdekt dat met grote kans het snelle geld vooral bij latijnse spelers ligt. Die gasten met beetje extra kwaliteit leveren een godsvermogen op, helemaal in deze geschifte markt. Die Tagliafigo speelt max 1,5 jaar bij Ajax en gaat voor goudgeld weg volgende zomer, let maar op. Daar kunnen de Sinkies, Nunnelys, Johnsons enz samen nog niet tegen op. Vind dit handelshuis gedachte ook niks maar ik bespeur geen andere smaken in dit NV beleid helaas.

  3. Emilio4Ajax

   Nja BR… Is denk ik inherrent aan het sportieve success dat er al jaren niet meer is… Is mischien niet helemaal ok, maar kan me dr in vinden als ook de jeugdopleiding verbetert wordt en er nog steeds meer eigen jeugd dan pseudo jeugd doorbreekt… De finansiele injecties die nu gegeven worden door de aankoop van betere spelers en pseudo jeugd betekent ook dat het niveau omhoog gaat en daarmee de kans op sportief success groter wordt…?❌❌❌❤️??

 12. Finidi

  Ach wat maakt het uit, 25,58 of 85 miljoen ik heb et nog nooit bij mekaar gezien dus wtf.

  1. Finidi

   En zo gauw ik het wel zie dan stuur ik wel een kaartje trouwens wel fijn dat die klote lampies eruit liggen , yeah nou kakkerlak ken gefeliciteerd( voor 1 keertje dan)?

   1. Bakkie

    Ja, moeten ze ‘m nog wel even winnen. Zou wel beter zijn voor het Nederlands voetbal als de kakkies Europa league in gaan ipv Vitesse bijv

 13. Brokamp

  Hoe komen jullie aan 23%. Volgens mij wordt dat door iemand uit zijn duim gezogen en iedereen gaat er mee aan de haal. Niemand heeft ooit dat contract gelezen. Wat een gelul allemaal net papegaaien.

  1. ABAjaxBarcelona

   Brokamp, neem een 23% van het transferbedrag en kijk dan of je op het bedrag komt wat ook in het topic wordt genoemd wat wordt misgelopen door zijn oude club.

 14. JohnDoe77

  Ik begrijp de ophef niet over het doorverkoop percentage. Dat is in de voetbalwereld gebruikelijk en onderdeel van de onderhandeling. Zo ook de transfersom, geld voor zaakwaarnemers, tekengelden, etc. In deze deal zat naast een bedrag rond de 15mln dus ook een doorverkoop percentage, iets dat Ajax ook vaak (probeert) af te spreken bij uitgaande transfers. Maakte in dit geval bij de aankoop van Neres dus dat de directe transfersom iets lager lag. Is dus niets doms aan! En of
  dit bericht nu 100% waar is of niet; bij de meeste azijnzeikers hier kan Ajax nooit goed reageren op een dergelijk bod. Het is altijd belachelijk dat ze het doen of juist niet doen, de prijs is niet goed, etc, etc, etc. Zo vermoeiend om ieder onderwerp weer dezelfde “strijd” te moeten lezen…. maar goed, kibbel lekker verder!

  On topic; Neres € 58mln?! Als dat echt waar is vind ik het voor Ajax dapper dat ze echt geweigerd hebben! We hebben op rechts dus duidelijk nog een goede speler nodig binnenkort…

  1. ABAjaxBarcelona

   Dus als je een andere mening hebt dan de beleidsmakers van Ajax ben je een azijn zeiker. Ja mag blij zijn met alles wat ze doen, ik ben dat niet. Lees daarin weinig azijn.

  2. EugAjax

   John, klopt doorverkoop percentage is behoorlijk gebruikelijk. Maar 23%, als dat al zo is, is een van de hoogste % die ik daarover gehoord heb, zo niet de hoogste. Natuurlijk is daardoor de transfersom binnen de perken gebleven. Echter als dit soort bedragen, 58mln, kloppen hadden ze inderdaad beter een hogere transfersom kunnen betalen was goedkoper geweest. Zie twee redenen voor mij waarom ik slechte deal vind qua doorverkoop percentage.
   Neemt niet weg dat voetbal leidend moet zijn binnen de club Ajax. En dan is deze aankoop een zeer goede?. Neres blijkt een goede buitenspeler voor Ajax.

   1. Widi

    Eug, doe nu niet of je dagelijks over spelers aan het onderhandelen bent. Overmars doet dat wel. En goed ook. Jij en al die anderen hier die interessant wilen doen, kunnen niet in zijn schaduw staan. Maken jullie jezelf niet belachelijk is mijn advies.

    1. EugAjax

     Widi volgens mij zeg ik hier niks raars…gewoon signalering van een feit. Plus ik zeg volgens mij dat voetbaltechnisch Overmars een top aankoop heeft gedaan, dat weegt voor mij zwaarder.
     Overigens die hele goede Overmars geeft dit seizoen al 43 (!) mln uit aan spelers……iets waar jij laatst ook commentaar had op Overmars omdat kwaliteit in bijv A1 niet overhield. Ik zou zeggen
     Widi maak jezelf niet belachelijk en laat kopen van (jeugd)spelers dan ook maar aan Marc over. Die doet dat veel beter dan jij. Beter voorstel. Aangezien die mannen so wie so meer voetbslverstand hebben dan gem forum bezoeker en ja daar reken ik mezelf zeker onder zullen we dan maar helemaal stoppen Widi??
     Sorry ik ga dus noet aan je verzoek voldoen. Ik signaleer dat Ajax een heel hoog doorverkooppercentage heeft afgesproken hoger dan welke voetbalclub dan ook doet, dus dat is en blijft een slechte passage in deze onderhandeling. Punt!?

     1. Widi

      Je kent dat percentage niet. En ook niet van andere clubs. En je weet ook niet hoeveel er naar zaakwaarnemers gaat. Je kunt er dus geen zinnige uitspraken over doen. En dat is heel iets anders dan mijn mening dat Ajax niet zoveel jeugdspelers moet kopen dat die buitenlandse jeugdspelers in de onder 19 de overhand hebben. Terwijl ze ook nog middelmatig zijn. Onze beste jeugdspelers wonen nog steeds in de Bijlmer.

 15. M800M

  Ik begrijp de ophef niet. Een doorverkoop percentage is de enige manier om nog spelers te kunnen kopen voor clubs met een normaal budget. Anders gaan die zuid amerikaanse clubs alleen nog maar direct aan de PL verkopen en moeten wij het doen met de afdankertjes. Dus we moeten wel. Dit Laat wel weer zien wat voor corrupt wereldje het voetbal is geworden bah.

 16. ABAjaxBarcelona

  Zelfs Man United gaat met dit soort percentages niet akkoord. Bij een transfer werd 20% gevraagd waarop MU de zaak liet lopen. Ajax heeft bij Sanchez ook al 7 miljoen moeten inleveren.

Comments are closed.