There are no ads, please add some


‘Ajax had al voor afketsen transfer Younes streep gezet door komst extra aanvaller’

Al voor dat duidelijk werd dat de tussentijdse overgang van Amin Younes was afgeketst, had Ajax volgens De Telegraaf zelf al een streep gezet door de komst van een extra aanvaller. Diverse pogingen om Hassane Bandé toch eerder los te weken bij KV Mechelen bleken niet succesvol. Zakaria Labyad was op voorhand onhaalbaar en andere alternatieven waren ook te duur om een periode van een half jaar te overbruggen, aldus De Telegraaf.

Ajax laat er geen gras over groeien en verwacht Amin Younes vandaag terug in Amsterdam. Het is niet duidelijk of de buitenspeler direct aansluit bij de selectie of dat er eerst nog een hartig woordje met Younes moet worden gesproken. Younes had feitelijk al de overstap gemaakt naar Napoli, maar een ’persoonlijk drama’ zette alsnog een streep door de winterse transfer van de Duitser naar de Italiaanse koploper.

“Amin heeft de president gezegd dat hij vanwege privéomstandigheden pas komende zomer naar Napoli wil”, aldus zaakwaarnemer Nicola Innocentin. Welke persoonlijke omstandigheden het betreft, wilde de Italiaan niet zeggen. “Ik ga uit respect voor Amin niet op de details in”, aldus Innocentin, die bevestigt dat Younes na dit seizoen voor vijf jaar tekent bij de koploper van Italië. Italiaanse wildwestverhalen dat Ajax met aanvullende eisen zou zijn gekomen, worden door Ajax als onzin bestempeld en dat blijkt dus terecht.

Hoewel Younes jubelend over zijn vertrek naar Napoli vertelde, is hij het komende half jaar – tot verbazing van de Ajax-directie – dus ’gewoon’ Ajacied. Directeur spelersbeleid Marc Overmars stemde na een smeekbede van Younes en Innocentin in met een transfersom van slechts vijf miljoen euro. Ajax begreep dat de Duitser zijn WK-droom levend wilde houden en een reserverol achter Justin Kluivert niet ideaal was. Ajax was gisteren formeel niet op de hoogte van de terugkeer van Younes, maar heeft wel vernomen dat ’er wat complicaties zijn’.

Gerelateerde posts

81 reacties

 1. Litmanen

  Inmiddels oud nieuws. Dat hartige woordje doe je met kinderen, niet met volwassen mensen.

  We weten de reden niet, maar gezien de grote wens van Younes om eerder naar Italië te gaan, zal er wel een heel goede reden zijn voor deze actie.

 2. Charka53

  Wat de reden is zullen we nooit te weten komen maar dat Younes zich als een prof moet opstellen en gewoon zijn voetbalschoenen moet aan doen en Justin uit de basis proberen te spelen dat is goed voor hem en voor Ajax .

  1. Mr Ajax

   Laten we hopen dat die nog ff de sterren uit de hemel speelt want we hebben een younes in topvorm nodig

 3. ABAjaxBarcelona

  Tsja, familie omstandigheden die een transfer tegenhouden maar verder gaan bij Ajax kan wel?……. apart. Vrouw/vriendin niet toe aan vertrek naar Italië? Zolang zaken niet definitief helder zijn denk ik dat Napoli het op een financieel akkoord heeft gegooid met Younes en gaat hij voor niks nada noppes van de zomer naar Italië. Hij heeft vast gezorgd voor voldoende zeggenschap waardoor Ajax niet eenzijdig de optie van verlenging kan lichten. Verder weet hij dondersgoed dat hij momenteel niets te zoeken heeft bij de A selectie van Duitsland. Napoli kan hem ook geen basisplaats garanderen dus is het financieel beter voor beide partijen om een half jaar te wachten.
  Hier hoef je geen wiskunde voor gestudeerd te hebben.

  1. Litmanen

   Tjonge jonge, die jongen had er alles voor over, traint zich een ongeluk, heeft nooit verzaakt. Misschien is er iets ernstigs aan de hand in de familie. Wacht eerst eens af voordat ja twee A viertjes nodig hebt om hem af te branden met suggestieve opmerkingen.

   1. ABAjaxBarcelona

    Heb ik de bijdrage van Eug gemist? Ik zie slechts 9 regels …… met een persoonlijke mening zonder afbranden. Beetje suggestief? Wederom?

    1. Moosie

     gisteren zit hij nog te gillen dat het allemaal de schuld van Ajax was met zijn belerende toontje ach het blijft een raar mannetje onze rari maar younes pakt gewoon een paar miljoen tekengeld extra

    2. Bakkie

     Suggestief: “Wat bedoeld is om een bepaald idee op te roepen vb: deze krantenkop is nogal suggestief”

     Jouw woorden: “Hij heeft vast… …Hier hoef je geen wiskunde voor gestudeerd te hebben.” Eh ja, dat is vrij suggestief haha
     We weten niet wat er gespeeld heeft, dus laten we ff afwachten met oordelen.

     1. ABAjaxBarcelona

      Bakkie, ff lezen ajb. Er staat “denk ik” Mijn mening is dat je er geen wiskunde voir gestudeerd hoeft te hebben.

  2. Emous1978

   Ben het niet vaak met je eens maar deze keer wel, smerig spelletje waar alleen younnes en zaakwaarnemer beter van worden, en niet te vergeten napoli al zal een gedeelte van de 5 miljoen wel naar amin en co gaan

  3. dickst14

   Ik begrijp het ook niet. Hij tekent niet vanwege familie omstandigheden. Deze omstandigheden zijn i.i.g. geen beletsel om gelijk weer bij Ajax verder te gaan.

 4. ajaxhoger

  Als er afspraken worden gemaakt over een tranfer nu , geld dat echt niet meer aan het einde van het seizoen , dus ajax kan de optie voor een jaar verlengen als ze dat willen ,of er is een spelletje gespeeld .
  Dat dit al vooraf bekokstooft was .
  We weten niet hoe het beschreven is natuurlijk,overmars kennende zal dit wel goed zitten ,of hij heeft ook zitten slapen.

 5. Marc Overdwars

  Hij liep bij het trainingskamp al met zo :-/ een gezicht. Ben benieuwd of hij nu wel kan schakelen. Amin zou nu wel moeten. Ga er vol voor, zit Justin op z’n hielen. Op naar het WK jij

 6. EugAjax

  Blijft afwachten wat de reden is van Younes in de prive sfeer. Misschien een soort Vilhena scenario. Die wilde op een gegeven moment ook blijven omdat zijn moeder ernstig ziek was en hij bij haar in de buurt wilde blijven.
  Toegegeven Vilhena had nog geen beklonlen deal, en Younes nu wel, maar ik schat in dat het zoiets dergelijks is. Ik neem aan dat Ajax dus uit menselijk oogpunt akkoord is. En dat Younes nog 6 maanden voor ons kan vlammen.
  Ik leef mee met Amin, maar ben wel blij dat we Ajax waardige back up achter Neres en Kluivert hebben.
  En ja transfersom wat maakt dat uit in dit geval?
  Komt bij voor Labyad had je min 5mln moeten betalen en dan was het ook gesloten beurs en hadden we vanaf de zomer een overbodige speler. Nu hebben we Amin terug en die is al aan Ajax gewend en na zomer komt Bande hem vervangen.

  1. ABAjaxBarcelona

   Na je eerste zin wijk je direct af van je eerste zin. Grappig. Yep, klopt ik heb ff zin om je te bashen maar wel met feiten. Dus wel heel serieus.

   1. EugAjax

    Hey AB ‘vriend’, nou ok voor 1 keer jij ook beetje aandacht. Welkom terug. Niet teveel bashen hoor want dan moet je Fred weer gaan smeken voor een ban😄😄. En als je zoals je zelf zegt serieus wil bashen met feiten dan moet je beetje beter lezen. Woordje “misschien in tweede zin doet wonderen. Succes man ik wens je veel bash geluk 😄

    1. ABAjaxBarcelona

     Eug, noem mij ajb geen vriend, zelf niet tussen haakjes. Smeken hen heb ik overigens nooit gedaan maar ja, je hebt een lees probleem dat is duidelijk. Vwb je tweede zin ….. dat bedoel ik. Ik had het over de eerste zin. Je bent best wel dom he.

     1. EugAjax

      Hey AB, je bent overbeterlijk en maar blijven mopperen. Je haat tegenover mij is zo groot dat als je mijn nick ziet dan krijg je een waas voor je ogen. Dat blijkt nu ook weer. Woordje vriend staat tussen aanhalingstekens, dat betekent meestal dat je het dan niet bent……dus wees gerust man hahaha.

     2. ABAjaxBarcelona

      Haat? Waas? Tuurlijk Eug, tuurlijk. Ik zit hier rood aangelopen. Feit is …… je bent dom

     3. De seijs

      Smeken op je knieën abje. Dat deed je hier. Echt hard om gelachen. Maarja jij weet weer van niks natuurlijk. Wat was het voor dag gisteren 😂😂😂😂

     4. EugAjax

      Neem je die woorden even terugAB? Ik ben verre van racistisch. Ik heb al mega fout gemaakt zie ik door je aandacht te geven. Stop ik maar mee weer

     5. ABAjaxBarcelona

      Goh Eug ….. onder wie staat mijn commentaar? Juist …… de hebt vandaag echt een super domme, zeg maar oerstomme dag. Wel geinig. Voor mij. Dus nee, ik neem niets terug.

     6. EugAjax

      Er staat racist nummer 2 onder Seijs en mijn persoontje. Voor een zichzelf benoemde zeer intelligente man valt dat eigenljk behoorlijk tegen. Maar goed doe maar stoer van “ik neem niets terug”…….👏👏👏👏👏

     7. ABAjaxBarcelona

      Staat onder Seijs ….. dus. Tering super oerstom ben je. Het “stoer” van jouw kant slaat dus als een tang op een boederij varken. Cursus begrijpend lezen volgen misschien? Vrees dat je niet cum laude zal slagen. Klungel.

     8. Litmanen

      AB, kun je ff om een ban vragen? Het was hier lekker rustig zonder hatelijke opmerkingen en gezuig.
      Je bent nog niet terug of het is weer raak. Rot toch op man! Je bent echt ziek in je hoofd.

     9. ABAjaxBarcelona

      Goh, Litmanen. Bang dat je wat fellere tegenspraak gaat krijgen. Forum dutte een beetje in, beetje opschudden kan geen kwaad. Vwb mijn hoofd: hele kichaam is 100% in orde, pas complete check-up gehad. Zou het in jouw geval niet doen, uitslag kan wel eens erg tegenvallen. Doei weer, see you later 😘

     10. ABAjaxBarcelona

      Oh, verzoek om van is duidelijk afgewezen. Ze zien me dus graag hier. Sorry, klachten bij ……. juist. Bekende weg voor jou.

     11. dickst14

      Om een ban vragen doe jij toch meestal op een achterbakse manier die het daglicht niet kan verdragen Litmanen.??????

     12. Moosie

      Eug je bent nu echt geen haar beter in je 2de reactie begin je al smuilend met fred te schermen en doe je dus niets anders dan op de man spelen .
      Onder het mom kijk mij eens grappig zijn.
      En wie reageren namens en met jou ook nog in de denkbeeldige overwinningsroes omtrent het ban-verhaal? Juist je vrienden Seis en Rari dus kijk nou eens goed in de spiegel.

     13. ABAjaxBarcelona

      Ben erg benieuwd naar de reacties van onze andere geachte forumleden hierop. Vrees dat merendeel zich hult in een stilzwijgende goedkeuring richting Heil Seijs. Zal hem vast weer vele 👍 opleveren. Commentaar op mij hebben ja, maar commentaar op racisten en debielen …… ho maar. Dappere dodo’s hier, wees trots op jullie zelf (inclusief redactie trouwens). Commentaar hebben op wisselende nicks en dit soort zaken toestaan. Triest.

     14. EugAjax

      Sorry Moosie, geen haar beter dan wie dan AB? Hij gaf zelf aan mij weer te gaan bashen. Toen heb ik hem gevraagd of hij daar niet te ver in gaan omdat hij dan zelf weer bjj Fred om een ban moet vragen. Ach beetje dollen. In welke verhouding staat dat tot mij een racist noemen?
      Daar probeert hij zich onderuit te lullen maad hij zegt toch echt racist nummer 2 onder bijdragen van Seijs en mij.
      Sorry ik weet het is je vriend en je wil hem graag ontmoeten. Prima ik wens jullie veel plezier.
      Reactie van Seijs naar jou toe vind ik trouwens wel walgelijk. Komt ook omdat ik mijn moeder heb verloren aan dezelfde vredelijke ziekte waar jij tegen strijd of streed sorry weet ik even niet meer. Dat dan even voor de goede orde. Overigens en nu kom ik weer bij jouw vriend AB uit. Dat is nu precies nu de man die oa aan mij vroeg hoe het met mij moeder gjng vlak na overlijden……
      O ja hij gaat nu wsl zeggen dat hij dat niet weet omdat hij niet alles van me leest. Nu een vraag geloof jij dat Moosie gezien zijn vele reacties op mij, zeg maar op iedere bijdrage, tenminste als hij er is. En hij is ook de man van een bedreiging en diodswens aan me.
      Nu zeg jij dat ij geen haar beter ben. Nu een uitdaging voor je. Waar vind je zulke walgelijke dingen van mij?
      Hopelijk is mjjn aversie tegen hem nu duidelijk.

     15. Moosie

      Ja seis daar is je grapje weer uche uche omdat ik longkanker heb gehad, ik had afgelopen maandag nog een pet en ct-scan om te kijken of ik limferklierkanker heb. Echt super grappig joh mijn vrouw kan ook erg hard lachen om jouw grapje.
      En dat is dan jouw vriend Eug ben je nou blij?

     16. Moosie

      nee ouwe morgenochtend heb ik afspraak met de longarts en oncoloog daarom liggen we hier nu ook slap van het lachen echt heel grappig onze seis

     17. -buitenkantje rechts-

      Sterkte kerel! 👊 Kutziekte..
      Opmerking Seijs beneden alle peil natuurlijk.. Ook lekker makkelijk zo achter z’n schermpje.. Dit is ook de enige manier waarop ze dit soort teksten durven zeggen.. lekker veilig anoniem. Zou je tegenover hem staan dan zou hij 7 kleuren schijten en stotterend zijn excuses aanbieden..
      Kan me goed voorstellen dat dit een zware tijd voor jou en je gezin wordt. Hoop dat het meevalt.. Nogmaals sterkte!

     18. EugAjax

      Moosie ik lees dus nu net dat het heel actief is bij je. Ik weet je mot me niet maar toch wil ik je heel veel sterkte wensen in deze moeilijke en onzekere periode. Ik hoop wel dat je mij niet meer wilt betrekken bij opmerkingen van Seijs zoals hierboven.

     19. Moosie

      Eug jongen het is ten eerste strijd en dan nu de uitdaging.
      Het gaat mij om jouw 2de reactie ,het langlopende conflict tussen jullie is juist iets wat door beide partijen wordt gevoed en ja AB gaat er vaak met gestrekt been in maar zijn eerste reactie was inhoudelijk dan maak jij het persoonlijk en dan ontaard de discussie zoals gewoonlijk bij jullie in een hoop geouwehoer.
      Wat je dan bereikt is dat die andere 2 ook weer moeten reageren want die kunnen nou eenmaal niets anders dan zuigen en dan wordt jij daarmee geassocieerd ,dan moet je dus duidelijk afstand nemen wat je bij seis en een kwart wel doet maar Rari is geen haar beter hoor.
      En ik weet niet wat AB wel of niet leest hij weet wel dat het hier al een tijdje goed mis is en toont zich naar mij toe als een gabber en ik ben mezelf niet zijn advocaat die heeft hij ook niet nodig lijkt me zo.

     20. EugAjax

      Moosie ik wil het niet teveel over AB hebben. Maar kijk jij nou eerst eens even de maanden van reacties van AB naar mij toe ZONDER dat ik reageerde….voordat hij zijn eigen ban verzocht.
      Nu reageer ik vandaag een keer en dan heb jij deze conclusie. Succes verder man. Ik hoop echt dat je de strjjd gaat winnen.
      Ik laat jullie met rust. Lijkt me beter. Moet je opletten of je vriend dat ook bij mij zal doen? Ach ik denk dat je antwoord weet. Sterkte man

     21. De Nees

      AB je kunt het een en ander zeggen over Eug, maar een racist is hij zeker niet. Ben vaak niet eens met Eug maar ik vind hem wel een goedzak.

     22. ABAjaxBarcelona

      De Nees, nergens heb ik Eug voor racist uitgemaakt. Dat commentaar stond onder de Seijs en was dus bedoeld voor hem. Jongens, wel allemaal op blijven letten hoor.

     23. ABAjaxBarcelona

      De persoon met Labyrat is de eerste racist. Ik dacht dat mensen zaken hier volgen. Duidelijk nu voor iedereen. Tering.

    2. Moosie

     en ja Eug ik zal je niet meer verbinden aan de uitspraken van die mongolen en ook jij bedankt voor je steun gab

     1. De Nees

      Moosie, een rioolrat als seijss is van de laagste menssoort, in de oorlog zou het een nazi kampbeul zijn geweest. Iemand uitlachen om zijn ziekte keert een keer terug, dat heet karma, kijken hoeveel lol hij dan nog heeft. De cyclus van de ziel, want we komen en gaan om je daden goed te maken wat ook weer een hoger doel en betekenis heeft. Zo zie ik het, berust je met dit soort lamlullen die komen vanzelf een keer aan de beurt. Sterkte man met de behandeling.

     2. Widi

      Verrasende kant van je, Nees. Spreekt me aan. Vanaf de cyclus tot en met betekenis heeft bedoel ik.

     3. ABAjaxBarcelona

      Moosie, ouwe, top jongen. Maar je huidige problemen, de ontstekingen, die gaan wel over? Erg actief was je nog steeds niet. Voorlopig neem ik een biertje op je en proost vanaf afstand met je cola. 👍👍

 7. Gert Ajax

  Klopt.Ben alleen bang dat we niet veel meer aan hem hebben voor de rest van het seizoen hij zal door de prive problemen niet zo gemotiveerd zijn.
  Ook zal hij niet veel meer opgesteld worden aangezien hij over een half jaar toch naar Italie gaat.
  We zullen zien.

  1. ems

   Als hij naar het WK wil zal hij toch veel moeten spelen, dus dan hebben we wel iemand die wat wil laten zien. Kortom het zou zo maar goed kunnen gaan.

 8. -buitenkantje rechts-

  “ajax wil nog een hartig woordje met hem praten” zegt mij genoeg.. Goh.. wat een voorbeeldige prof zeg!! Ja.. zolang hij in de basis staat. Misgelopen opbrengst 10 Milj ondertussen..

  1. Moosie

   Hij koste toen 2 en half toch plus salaris plus misgelopen transfer ik zou die optie lichten en hem dan verkopen al pak je dan 5 dan heb je nog iets nu kost hij ons geld en grijze haren gek wordt je ervan

  2. Litmanen

   Reken jij met een vork?
   Als hij zijn contract normaal gesproken zou hebben uitgediend, dan had Ajax ook niks gevangen, ik zie het probleem niet.
   Bovendien, als hij in staat is te voetballen, dan hebben we achter Kluivert een prima back-up.

   Het grootste slachtoffer zal Younes zelf zijn. Buiten de prive problemen geeft hij waarschijnlijk zijn WK op door bij Ajax te blijven
   Laten we niet oordelen voordat we weten wat er echt aan de hand is.

   Afrekenen kan altijd nog.

   1. Moosie

    Reageer nou gewoon niet op mij vroeg het vorige keer toch ook al.
    Jij vindt mij een moordenaar omdat ik in een koffieshop gewerkt heb en je vond dat de grappen van seis met zijn uche uche wel konden want het ging om mij en ik deelde ook uit dus moest ik niet zeuren.
    Daar ligt voor mij dus de grens en dat gaat niet meer goedkomen rari.
    Widi en eug zijn een klasse apart maar die schaar ik niet onder jou en seis en een kwart.
    Dus kom nog maar ff met je laatste woord en laat dat dan ook het laatste wezen.

   2. -buitenkantje rechts-

    Daarbij ga je ervan uit dat Younes bij Napoli wèl zou spelen?? Denk dat hij juist door nu bij Ajax te blijven zijn kansen heeft vergroot. Bij Napoli zou hij Mertens uit het elftal moeten spelen.. Bij Ajax een jonge Kluivert.
    Het is speculeren..
    Maar vind je niet vreemd dat Ajax niet van deze “familieomstandigheden” op de hoogte was? Vind je ook niet vreemd dat Ajax, voordat hij weer bij de selectie aansluit, eerst een “hartig woordje” met Younes wil spreken?

    1. dickst14

     Ik schreef al dat dezelfde familie omstandigheden heb niet beletten om al bij Ajax te trainen. Of zou een deal voor meer tekengeld bij Napoli ook tot familie omstandiheden horen.

    2. Emilio4Ajax

     Heb begrepen BR dat Napoli het kontrakt zonder overleg verandert heeft of dingen heeft toegevoegd die niet besproken waren. Daar onder de persoonlijke sponsors van Younes en de direkte doorverhuur… Advokaten kijken nu of ze het kontrakt met Napoli zonder konsequenties kunnen ontbinden… Dan zal Ajax een twee jarige verlenging van zijn huidige Ajaxkontrakt aan Younes voorleggen… In dat geval chapeau voor Ajax en Younes… Kijken of ten Hag en Schreuder wel de Younes motor aan de praat kunnen krijgen en houden… Hij zal moeten als ie naar het WK wil…😘❌❌❌❤️🍻😎

     1. EugAjax

      Lijkt wel of ze met Italianen te maken hebben gehad…😄 blijft rare wereld die voetbalwereld. Ik ben het eens Emilio gezien de omstadigheden lijken Ajax en Younes dit schappelijk op te lossen. Word vervolgd

 9. JohnDoe77

  Op een nette manier je periode bij Ajax afronden man! En sterkte met wat er ook speelt, jammer van je WK!

 10. AFCA my World

  Gewoon de optie nog lichten en dan voor 2,5 miljoen van de zomer van de hand doen! Dokken motten ze ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.