Opstellingen FC Utrecht – Ajax

Ajax speelt vandaag de uitwedstrijd tegen FC Utrecht en de thuisclub ziet de wedstrijden tegen Ajax als dé belangrijkste van het seizoen. Wij moeten winnen om de huidige koploper bij te houden dus naar verwachting krijgen we een flinke klus. Beide teams hebben een nieuwe trainer maar Erik ten Hag kent FC Utrecht goed en zal waarschijnlijk door het publiek ‘warm’ onthaald worden. In de verdediging kan Erik inmiddels meer uit de voeten omdat na de komst van Nicolás Tagliafico ook nog de rechtsback Rasmus Nissen Kristensen de linie komt versterken. De opstelling is gelijk aan die tegen 010 en om 12:30 uur laat Danny Makkelie de wedstrijd beginnen.

Opstelling FC Utrecht: Jensen; Van der Maarel, Leeuwin, Janssen, Troupée, Strieder, Klaiber, Ayoub, Labyad, Kerk, Görtler

Opstelling Ajax: Andre Onana; Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Nico Tagliafico; Donny van de Beek, Lasse Schöne, Hakim Ziyech; David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Justin Kluivert

 

Related posts

138 Comments

    1. Jimmy1971

      De verwachte 11 , en ook op dit moment de beste ! Ben benieuwd , wordt tijd dat we ze daar eens flink op hun plaats zetten !!

      1. Jimmy1971

        Wel hopen dat Veltman met zijn hoofd bij Ajax is en niet bij de aanstaande bevalling ..

  1. Gert Ajax

    Dat denk ik ook?
    Hoop dat Wober ook wat speeltijd krijgt dat is eigenlijk ook een basisklant.

  2. Gert Ajax

    Ik woon vlakbij utrecht en als ik buiten loop ruik ik een strontlucht, komt die utrechters zijn bang en aan de schijt voor Ajax.
    Wordt een klinkende zege voor Ajax XXX

  3. Iamsterdam2015

    Hmmm best wel slappe hap. Heb bijna alleen de helft van ajax gezien…..
    Tot de middenlijn en dan is het weer Utrecht. Zou toch denken dat Ten Hag weet hoe Utrecht aan te pakken…..

      1. -buitenkantje rechts-

        Hands!! + overtreding Schöne is wederom rood.. Utrecht had met 9 man moeten staan Makkelie!

  4. Widi

    Die Maffelie wil vrienden maken in 030. Die mof van kutrecht had al twee keer geel moeten hebben. En dit was direct rood.

  5. Iamsterdam2015

    Pffft. Ben blij dat utrecht voetballend ook niet denderend is want ajax komt niet echt tot zn recht. Ok het veld is dramatisch maar Neres en Kluivert moeten echt ff een tandje bijzetten

  6. Bigboss

    Lekker weer zo’n scheidsrechter die bij de eerste de beste ons weer geel geeft na 10 overtredigen waarvan meer als helft al rijp was voor geel. Natrappen is ook normaal net als hands. Lange leve de video scheidsrechter dan wint de kwaliteit altijd vsn on eerljjk spel

  7. -buitenkantje rechts-

    Pfff.. met deze scheids die hands en doodschoppen over het hoofd ziet.. dit knollenveld waar je nog geen aardappels op wilt verbouwen.. wordt het nog lastig vandaag.?

  8. ajaxhoger

    Dit worden weer verlies punten , onze scheids doet er alles aan , er hadden er al twee af gemoeten , een ervan labyad met zijn overtredingen .
    Het veld werkt ook niet echt mee , maar het grootste probleem is de scheids , met geel word het anders voetballen voor utrecht .
    Nu kunnen ze lekker blijven stampen .

    1. -buitenkantje rechts-

      Ja idd..die opmerking maakte ik laatst ook.. Ga gewoon verlangen naar kunstgras als je dit ziet.

  9. -buitenkantje rechts-

    Schöne en Ziyech geven niet thuis.. dan heb je de angel uit Ajax gehaald.

    1. Iamsterdam2015

      Klopt BR. Het is allemaal heel slapjes. Utrecht doet het gewoon goed en ajax heeft er geen antwoord op. Huntelaat Kluivert en Neres ( gehele voorhoede ) geeft niet thuis.

  10. Koning Haarms Wolfs

    Als we hier punten laten liggen is het voorbij. Bijna alleen nog thuiswedstrijden voor 040.

  11. Vak 120

    Geen overbodige luxe dat overmars voor een buitenspeler nog rond kijkt!!! Het is een beetje hoor! Ligt misschien ook aan het veld maar er komt niks van uit

  12. -buitenkantje rechts-

    Ik zie de tactiek van Ten Hag niet terug.. Lijkt veel op FdB.. Zekerheid troef. Steeds 3.. soms 4 man op lijn achterin. Weinig beweging.. veel balletjes terug naar Onana.. Te weinig aansluiting voor de aanvallers..hierdoor tweede bal vaak voor Utrecht.

  13. Koning Haarms Wolfs

    Is gebeurd. Scoren nooit zo laat in de pot. Weer dat door God vervloekte honden uit 030. 4 punten gepakt dit seizoen….

  14. Koning Haarms Wolfs

    Weer geen kampioen. We hebben mannen nodig….geen zaalvoetballende mietjes…. weer een klote 7 maanden tot het neiuwe seizoen

    1. Peter kopsterk

      Tis nog 14 wedstrijden dus het kan nog makkelijk. Pisvee blijft dat geluk niet houden. Ook zij gaan nog punten verspelen

  15. M800M

    Kan iemand mij uitleggen waarom ten Hag niet één wissel gebruikt???? En dat terwijl het niet loopt.

  16. -buitenkantje rechts-

    Verwacht straks behoorlijke discussies over de rol en tactiek van Ten Hag…

  17. stylo1984

    Had keizer deze 2 wedstrijden et nou echt slechter gedaan? 90 minuten niet wisselen terwijl je niks aan shöne had van der beek hele wedstrijd niet gezien

    1. Jimmy1971

      Keizer wisselde vaak erg ongelukkig , ten Hag wisselt niet , beiden in deze niet goed ..
      Maar Ten Hag gaat wel spelers beter maken door betere en intensievere trainingen !
      Hoop alleen dat hij dit FdB voetbal gauw loslaat ..

  18. Machlas

    İk zei jullie toch,dat we zoiezo punten zouden laten liggen. Psv proficiat met de landstitel

    1. Koning Haarms Wolfs

      Al de tweede week, zak van een Machlas, dat je deze lulkoek uitkraamt met je felicitaties voor de pestclub. Donder toch op van dit forum en ga posten op het forum van je brabo-maatjes….

  19. vak411

    graf KNVB bedankt weer. tyfus club. ik miste 3 rode kaarten. Ayoub slaat gewoon , die kut Jansen komt van achter vol in op Huntelaar. en dan heb ik het niet eens over die vreselijke rode kaart uit de eerste helft.

  20. afcadeluxe

    kan iemand frenkie ff uitleggen dat als het 0-0staat en we moeten winnen,het niet echt intelligent overkomt om te lopen pielen achterin….met zijn techniek moet hij veel sneller diep spelen of verplaatsen…

    1. Yindi

      Iedereen weet zo langzamerhand dat ik een enorme liefhebber ben van Frenkie, voetballer pur sang. Maar hij wordt “misbruikt” op het moment. Af en toe word ik zenuwachtig van hem als hij de bal zo lang vast houdt. Het haalt de snelheid uit de wedstrijd. Komt bij dat de tegenstanders nu wel weten dat hij daar speelt en de verassing dus weg is. Men stelt zich daar op in. Aanstaande pot tegen NAC lijkt me mooie gelegenheid het eens anders te doen. Frenkie opschuiven naar het middenveld. Ten koste van Schöne. Rasmus Kristensen voor Joël. Zoiets:
      Onana
      Kristensen, de Ligt, Wöber, Tagliafico
      Ziyech, vd Beek, Frenkie
      Neres. Huntelaar. Kluivert.
      Ik denk dat Frenkie meer schade aanricht op die positie. Hij is balvast en geeft op het juiste moment een mooie steekbal tussendoor. Hij zou de man kunnen worden met de meeste assists. Dat heeft hij zeker in zich.

  21. Machlas

    Haha ik zei jullie toch dat Ten hag te ligt is en dat ik er geen goed gevoel bij heb. İk werd voor gek uitgemaakt. En nou zegt iedereen dat Ten hag niet geschikt is. Merkwaardig

    1. vak411

      pffft kneus.. jij roept na 2 nederlagen al dat ze geen kampioen worden. lekkere supporter

      1. Machlas

        Voor de duidelijkheid en de 100ste keer. İk ben geen supporter,ik ben Ajacied. (Nationaliteit)

  22. fjonkman

    Wat een draak van een wedstrijd… wat een slecht voetbal liet Ajax zien. Wat gaven er veel spelers absoluut niet thuis. Er liep van alles warm langs de lijn, maar niks waarvan je zoiets had van:”die gaat het open breken” conclusie: Pisvee 7 punten los, en seizoen zo goed als klaar. Weer dat kut klote gevoel!!!!

  23. Zlatan4ever

    We moeten de spelers niks kwalijk nemen, op zo’n veld mag geen eredivisie gespeeld worden, daarnaat liet Makkelie veel te veel toe

  24. Forever nr14

    Toch te gek om te zien, altijd weer 300% tegen ons en tegen die klote lampen maar 50% geven onbegrijpeijk gewoon

    1. De Nees

      Vind 300% tegen Ajax prima, moet ook niet anders, maar dan ook tegen alle ploegen! Gruwelijke hekel aan dit soort clubs, competitievervalsing door gunfactor.

  25. Iedereen heeft een mening

    Slecht veld, slechte wedstrijd. Helaas wint PSV dit soort wedstrijden wel ??

  26. Zlatan4ever

    Labyrat is de rat gebleken die hij al was. Shirtje ruilen met Ziyech en dan bewust het Ajax binnenste buiten aantrekken…..
    Wat een lul !

    1. Jeroen68

      Je hebt niet gezien wat daarvoor gebeurde Zlatan. Hij liep met het shirt van Ziyech aan en dat werd door zijn aanvoerder niet gewaardeerd en trok het shirt van hem af. Daarna trok hij ‘m binnenste buiten aan. Ik denk dat het van Labyad een hint was naar Ajax.

  27. Charlie2011

    Nee want die teamgenoot van hem zei draai het om daarna kreeg hij een hesje. Die jongen wilt maar al te graag naar ajax wat ik daaruit opmaakte

  28. Vakje129

    Slecht veld , ze hadden beter op de parkeerplaats kunnen spelen , gewoon competitie vervalsing

  29. -buitenkantje rechts-

    Vraag: “heb je achteraf geen spijt dat je niet gewisseld hebt?”
    Antwoord: “Nee, want we waren in die fase dominant en hadden de wedstrijd onder controle”…

    ❓❓❓❓

  30. -buitenkantje rechts-

    Labyad is morgen Ajacied.. Trok Ajaxshirt aan in het stadion. Wordt dan de vervanger van Schöne.

  31. Jimmy1971

    Ik denk na het Shirtje actie dat labyad toch gaat komen , en denk dat Ten Hag in hem de opvolger van Ziyech ziet , want 2 van deze mannetjes op het middenveld is teveel !

  32. De Nees

    MV onzichtbaar, alles moest van Ziyech komen. Schone en de als een wijf spelende v Beek niks van gezien. Ten Hag zat te slapen, Wober erin, Frenkie voor v Beek en wissels op de vleugel.

  33. Forever nr14

    Zoals verwacht, niveau van Ajax is het niveau van deze trainer! Keizer zat niet eens zo verkeerd hoor

Comments are closed.